|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Ohoho... Chwilę spuścić z oczu Wizaż i masz Ci los... Jakie zaległości...
![]() ADALIRA dziękuję ![]() belaliza dziękuję Ci bardzo ![]() elianka no to czemu się nie chwalisz??? Na pewno zrobiłabyś jeszcze piękniej!!! I mam nadzieję,że pokażesz co zrobiłaś... misia2 bo się zawstydam i co będzie Dziękuję Ci Słońce za te miłe słowaYoanna21 no widzisz... Może Joanny mają coś w sobie Hihi Cieszę się,że Ci się podoba i odlew i pudełeczko![]() Feme21 dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję Słońce klaudens dziękuję Kochana To mój taki wypróbowany sposób PolecamA prezent Dziewczynki Drogie bardzo się podobał No i dostałam pochwały od Teścia Że robię tyle pięknych rzeczy Ok a teraz mykam sprzątać a później-jeśli pogoda da-poopalać się troszkę |
|
|
|
#962 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Joasiuniowe bibułkowe kwiatuszki, papierowe koszyczki i karteczki:):):)
Aż nie mam odwagi teraz zabierać w Twoim wątku głosu
![]() ![]() ![]() Ja bym sobie dała rękę odciąć, że ta ramka jest z drewna, a ona jest z gipsu!!! To ja będę wypowiadać się na końcu, jak już wszyscy powiedzą co wiedzą, a wiedzą więcej bo mają w tej branży dłuższy staż....i w taki sposób uniknę kompromitacji Chociaż moja pomyłka to WIELKI komplement dla Ciebie, tak zrobiłaś ramkę z gipsu, że wygląda lepiej jak drewniana Prezencik pięknie zapakowany, kwiatek też śliczności i z pewnością znajdzie jakiś przytulny domek. Miłego opalania, u mnie za oknem też piękna pogoda więc trzeba porzucić porządki i udać się na świeże powietrze ![]()
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Pupulku mój Drogi
Zresztą ramka wygląda rzeczywiście jak drewno Jest specjalnie przecierana,żeby miała taki wygląd Buśki |
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Te tulipany z odlewów gipsowych są świetne
![]() swego czasu jak byłam mała to takie coś robiłam na święta często na zajęciach w klubie osiedlowym mam tego troche nawet nadal w pudełku gdzieś :PTylko mnie jedno zastanawia... jakim cudem po polakierowaniu to takie jasne jest? Zawsze jak się lakieruje to się robi ciemniejsze... ?
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
eewwee dziękuję
![]() A co do lakieru to mi nic nie ciemnieje po pomalowaniu mojego odlewiku A przecież to nie jest żaden specjalny lakier WypróbujAha... Dziewczynki Drogie przypominam tylko o akcji 3mania za mnie kciuków od 12 do 13 Z góry dziękuję!!! |
|
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz to jak w banku, na pewno będę trzymać i będę czekać na wiadomość jak poszło. Buziaczek na szczęście
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesia -powodzenia jutro czekamy z nie cierpliwością na wyniki egzaminu
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
agniesia125 dzięki wielkie
Bo dopiero wtedy wyniki... ale napisałam coś tam... No zobaczymy ale dzięki jeszcze razanka43 hihi... Chyba jakiś chochlik imionka pozmieniał Bo to ja pisałam a nie Agniesia I kolokwium a nie egzamin Egzamin za 3 tygodnie... Buzieńki i dziękujęA teraz chwilowe słodkie lenistwo W sumie cosik tam tworzę... Się okaże czy wyjdzie Ponadto muszę chociaż część pracy napisać... Nio i na zajęcia po wpisy jeździć ta i korzystać z pogody-czyli się opalać Buźki |
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem dobrej myśli, inaczej być nie może jak tylko dobrze
A ja jutro mam trudny spr. od którego zależy co dostane na koniec Z geografii, z rodzajów gleb i w ogóle z gleb I prezentację trzeba będzie przedstawić. Oj ciężki dzień sie zapowiada Ale za to już dzisiaj dostałam paczuszkę z różnymi przydasiami i w moich sklepkach co nieco pokupowałam
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
Joasiunia wiem, że będzie dobrze
Dziewczyny też mają bardzo mieszane uczucia, ale ja wierzę, że będzie najlepiej jak może być Ważne, że już po wszystkim i przynajmniej chwila wytchnienia przed Tobą.Pozdrawiam i twórz, twórz
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
agniesia125 oby oby... Pożyjemy zobaczymy
A Ty dasz radę!!! Kto jak nie TyCath_ nio ja tesh bym tak chciała Pożyjemy zobaczymy A na egzamin idę w normalnym terminie Czas mnie nie goni... Po co mam się spieszyć... BuziolkiA jutro Dziewczynki powinno być cosik nowego W końcu Bo się tu u mnie nudaśno zrobiło O! I zrobię zdjęcie narcyza jakiego zrobił Dawidek! Fajnie Mu wyszedł Pa i życzę kooooloroooowych snófff |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na nowosci , dalej trzymam
|
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny nie mogę się doszukać, więc pytam (jak była o tym mowa, skierujcie mnie na posty), mianowicie czym pomalować papierową wiklinę, żeby można było spokojnie trzymać w niej owoce bez obaw, że coś przelezie na nie z farby? mam zamówienie na koszyk, ale też problem, czym to wykończyć
z góry dzięki za pomocczegoś się doszukałam, ale nie jestem pewna: syntilor bejca do drewna, czy któraś z was tego używała? i czy faktycznie może mieć kontakt z jedzonkiem? widziałam też lakiery poliuretanowe, ale te do bezpośredniego kontaktu z żywnością są bezbarwne czy można je położyć na farbę (np akrylową) i nadal będą bezpieczne?
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-06-03 o 00:23 |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Klauduś bo Ci kciuki zwiędną... Teraz jush nie ma po co 3mać... Co jest napisane to jest. Zobaczymy jak Baba oceni
Bo u Niej napisać wszystko słowo w słowo z książki to i tak dostaniesz 3...No może 4...Przy dobrym wietrze Ale dziękuję Skarbuśkachasek ach mnie się nie pytaj... Ja nie mam pojęcia czym je malować co by były bezpieczne w kontakcie z owocami. Najlepiej popytaj w sklepie jak będziesz kupować lakier. Na pewno coś doradzą. Zresztą na puszeczce lakieru tesh powinno to być wspomniane Pozdrawiam i życzę owocnego poszukiwania bezpiecznego lakieru |
|
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Joasiunia dzięki
to chyba będzie jednak najlepszy sposób
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Kachasek
A to moje odlewiki Pomalowane szprejem Oczywiście nie wszystkie,bo jush poszły w podarku do małych dwóch istotek Oki wstawiam i lecę na zajęcia buźki i życzę milusieńkiego dzionusia |
|
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Mam jeszcze drobne pytanie .... Gdzie kupujesz foremki? i jak cenowo się to przedstawia?? ( tam gdzie ja widziałam to były malutkie formy i po 20zł)
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Joasiuniu piękne te odlewy. Sama sie przymierzam jeszcze na swoje wesele do kościoła zrobić takie aniołki
Adalirko formy do odlewów możesz znależć na allegro http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=6677169 |
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Asiu i Castilko będę buszować po necie
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
ładnie aniołki
asiu.. aaaaaaaaaa
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
Joasiunia - nie zazdroszczę Wam tego stresu związanego z oczekiwaniem na wyniki, a potem czekaniem na egzamin. U nas przynajmniej poprawiła od razu i wiedziałyśmy na czym stoimy. Ale jak mówię - na pewno będzie dobrze
A z egzaminem to pewnie masz rację ![]() A teraz do rzeczy - aniołki mnie powaliły. Nie przepadałam za takiego rodzaju rzeczami, ale te Twoje zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Aż nabrałam ochoty...
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
ADALIRA dziękuję
A stronkę Ci jush podałam... Bo nie wiem czy mogę podać na forum... Na Allegro są duuużo droższe![]() castilia witaj ach witaj Kochana w moich skromnych progach Cieszę się,że zajrzałaś A co do mojego wątku... To jakosik tak mi się rozrósł... Ja nie wiem... Trochę czasu będziesz musiała poświęcić Buziunie wielkie i życzę miłych przygotować weselnychFeme21 Cath_ dziękuję Buziolki |
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Aleś foremki dorwała
śliczne odlewy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Asieńko, ale chyba będę musiała się do kogoś ładnie pouśmiechać o foremki ;-)
Żartuję
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu za odlewy należą Ci się wielkie brawa wyszło super
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu -śliczne aniołki widzę że odlewy bardzo cię zainspirowały
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ty masz smykałkę do tych odlewików. Śliczne są no... A za sprawa tego złotego kolorku tak fajniutko sie błyszczą.
A mogę wiedzieć co dalej z nimi robisz? Są po prostu ozdobą czy są tylko częścią większej rzeczy? Bo jeśli chodzi o ramki no to logiczne że ozdoba sama w sobie, a co z aniołkami? Bo coś mi się wydaję że są niewielkie, prawda? A mi poszło całkiem całkiem. W jednym zadanku nie byłam pewna wszystkiego i przez to nie wiem czy nie braknie mi punktu. No ale okaże się to dopiero w czwartek. Troszkę niepewności Dziękuję za wiarę we mnie
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Yoanna21 dziękuję
Cath_ jeśli tylko byłaby taka możliwość to nie ma problemu... belaliza dziękuję ach dziękuję anka43 nioo... agniesia125 dziękuję Są malutkie. W sumie nie wiem jakie wymiary ale mieszczą się w ręce Zrobiłam w nich dziurki więc można je sobie powiesić. A co ja z nimi wykombinuję-nie wiem Może mi cosik wpadnie do mojego łepka Buziaczunie |
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Joasiunia nie kuś nie kuś, bo zjawię się na uczelni szybciej niż planowałam ;-)
Jakaś Ty wszechstronna... Ach...
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi
Ja wszechstronna??? No co Ty Buziunie ja spadam spać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

Dziękuję Ci Słońce za te miłe słowa

Z geografii, z rodzajów gleb i w ogóle z gleb

Dziękuję za wiarę we mnie