![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Paula & Alexandro wawa ????
podbijam
![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer Warszawa
Hej Dziewczyny, jestem nowy na tym forum a potrzebuję porady co do Warszawskiego fryzjera. Widzę że temat raczej zdominowany przez płeć piękną, ale może się orientujecie gdzie dobrze ścinają chłopaków, albo gdzie wysyłacie swoich facetów, może jesteście w stanie polecić jakiegoś fryzjera. W Wawie jeszcze ani razu nie byłem u fryzjera i stąd moje pytanie, postanowiłem wypróbować Warszawskich fryzjerów. Co do fryzury to mam dłuższe włosy tak więc w grę nie wchodzi maszynka ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
Polecam Krzysztofa, wątek nie raz się przewijał, więc bez trudu znajdziesz,
kiedy ja czekałam na swoją kolej (2 klientki się spóźniły i w związku z czym był niesamowity zastój) miałam okazję pooobserwować go przy pracy, przede mną był pan a jak już wychodziłam to dziewczyna przyprowadziła swojego chłopaka. jak tylko mi włosy odrosną biegnę do Krzysztofa, z mojego doświadczenia (wiele skuch i wpadek fryzjerskich) to najlepszy fryzjer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Rozeznanie
|
Dot.: Paula & Alexandro wawa ????
Też jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
Do dziewczyn z grzywkami:D-Warszawa
Hej dziewczyny, od niedawna mieszkam w Wawie i nie mam pojęcia, do jakiego fryzjera iść, a niedługo nie będę już nic widzieć przez moją stanowczo zbyt długą grzywkę
![]() ![]()
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie !
![]() Postanowiłem, że czas wybrać się do dobrego stylisty, który zrobi mi porządek z moimi włosami. Chętnie wybrałbym się do P. Leszka Czajki ale nie mam zamiaru czekać 2-4 miesięcy. Do kogo najlepiej się wybrać ?? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Przyczajenie
|
Dot.: <<<< Fryzjer-Stylista WARSZAWA >>>>
Bardzo proszę o jakieś informacje na temat dobrych fryzjerów-stylistów na terenie Warszawy, najlepiej w Centrum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nastawiłam się na efekt dużej zmiany, a jak wiadomo w takim wypadku dobrze jest dobrze trafić. Pomimo ceny strzyżenia cały czas coś mnie do Maćka Wróblewskiego ciągnęło, takie tam babskie przeczucie. Wizytę "dostałam" w ramach prezentu urodzinowego. I wiem jedno. Za rok, w ramach prezentu na trzydzieste urodziny mam zamiar pójść właśnie do niego. Dlaczego? Bo wyczarował na mojej głowie coś co świetnie wygląda i w czym czuję się znakomicie. Bo jest profesjonalistą w każdym calu. Bo jest przesympatycznym facetem. Tak więc równo za rok pomaszeruję na ul. Widok 8. Bo to przecież dzisiaj ostatnie dwudzieste świętuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego! to ile to strzyżenie kosztowało, strasznie też jestem ciekawa jak załatwiłas sprawę z napiwkiem (jakis mój problem), poprosiłaś o zaaokrąglenie? no i sprawa cięcia: masz poczucie, że on poradziłby sobie z trudną głową (rysy twarzy) i odrastającymi włosami, jeszcze dośc krótkimi i niewymiernymi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Ja bylam dzisiaj w salonie P. Krzysztowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Przyczajenie
|
w życiu nigdy już nie pojde do tego podstarzałego pana ala Laurent ,zabrał 100zł. i nic nie zrobił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
Dot.: Salon "Hest" Warszawa
Gorąco polecam Salon Hest! Chodzę do Krzysztofa i uważam, że jest rewelacyjny a przede wszystkim chwała MU za pomysłowość i cierpliwość....
Moja ostatnia fryzura powaliła wszystkich na kolana, więc co tu dużo pisać, to była po prostu miłość od pierwszego strzyżenia ![]() POLECAM!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Moze uda sie Ci jeszcze znalesc jakis jeden watek na temat tego slonu..to bedzie az 4 wiadomosc na ten sam temat...
![]()
![]() |
#975 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze, drugi raz zamieściłam to samo, bo ktoś, zamknął temat, po drugie, zastanawiam się czy czepiasz się wszystkich, którzy są zadowoleni z HESTA, bo wyraźnie Cię to drażni? Współczuję....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
wyraznie to ty nie znasz regulaminu...
tylko taki ktos jak Moderator ma prawo zamknac watek ![]() tak jestem bardzo zazdrosna o ten salon...jest moja duuuza konkurencja zastanow sie co piszesz...moja droga bo masz chzba nadmiernie poziom hormonu zlosci podniesiony..
![]() |
#977 |
Przyczajenie
|
Jestem właśnie po wizycie w salonie Kristof. No i w końcu mam ładny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Jeśli moderator zamknął temat, to nie ma sensu pisać tego samego w innym wątku. Poza tym Twoje wypowiedzi brzmią jak reklama tego salonu, a reklama jest płatna.
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezeli nawet rzeczywiscie jestes jedynie zadowolona klientka tego salonu to taka reklama wyswiadczasz wlascicielom niedzwiedzia przysluge ![]() jezeli fryzjer jest rzeczywiscie dobry, to nie potrzebuje nachalnej reklamy, zadowolone klientki beda same polecac go znajomym, a znajome znajomym. a wizazanki, ktore widza jak nachalnie, niepytana probujesz zareklamowac jego salon moga pomyslec, ze robi to sam wlasciciel, a taka forma promowania jest wrecz Ż-A-Ł-O-S-N-A ![]() do polecania fryzjerow jest podforum Dobry Fryzjer ![]() mamy z Gaga tydzien dobroci dla nowych uzytkownikow i na razie traktujemy to z przymruzeniem oka ![]() ale radze zapoznac sie z regulaminem forum i zmienic ton wypowiedzi ![]() a ze swoich decyzji np. dotyczacych zamykania tematow, my Moderatorzy tlumaczyc sie bedziemy najwyzej przed Adminiem a nie przed toba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Naprawdę?! jestem zaskoczona! ![]() Życzę dalszych owocnych interpretacji! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
![]() A kto tu się ukrywa pod cudzymi zdjęciami? Ktoś śmie wątpić, że piękna Emmanuelle to ja?
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
od rana mam dobry humor
![]() ja jestem tylko glupim moderatorem bez serca, ktory potrafi tylko kierowac sie regulaminem, wybacz brak szeregu talentow jak u ciebie ![]() ode mnie zolta kartka na uspokojenie regulamin masz tutaj http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13 wiesz, ja sie nie wstydze pokazac twarzy w avatarku, dlatego ją tam wstawilam ![]() jeszcze jedna taka pyskowka z Twojej strony to bedzie ostrzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Przyczajenie
|
Przykro mi, ale nie mam ochoty odwiedzać więcej Waszego forum, nie lubię kiedy ktoś uparcie coś mi wmawia; Radziłabym być trochę ostrożniejszą w ocenianiu wypowiedzi!
Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie musisz od razu sie obrazac na cale forum, bo ktos zwrocil ci uwage, to troche dziecinne zachowanie ale przeciez nikt cie nie zmusza abys zostala ![]() rowniez pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
rzeczywiście w akademii jest niemal sterylnie, wrażenie potęguje jeszcze szkliwiony gres w jasnym kolorze, zresztą za kazdym razem (2) widziałam jak dziewczęta przecieraja, chuchają, pewnie ta sterylna czystośc to jedna z wizytówek maryli. pamiętam moje pierwsze spotkanie z marylą, otworzyła estetyczne opakowanie (etui na narzędzia), z którego wyjęła nożyce a wrażenie było jak chirurg przed operacją, wybierający odpowiedni skalpel. w akademii nie mam obaw, czy dezynfekują narzędzia, czy czegos nie złapię, poza tym, po wizycie moje końcówki są w idealnym stanie, co świadczy o dobrym naostrzeniu nozyc. a zdarzało mi sie juz pielęgnowac po fryzjerze wysiepane końcówki bo nożyce czy degażówki były przytępe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
a ja nie respektuje nieuprzejmosci ... szerokiej drogi
![]()
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
Dot.: Do dziewczyn z grzywkami:D-Warszawa
Nie istnieje taki
![]()
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
kristoff na krochmalnej
mozesz umowic sie z michalem bierze za ciecie 20 zl lub nic,jest swietny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Przyczajenie
|
A masz może nr tel do salonu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.