|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
ja niedawno skonczylam stosowac 2 opakowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
witam po przeczytaniu wątku planuję zakup placenty mil mil, możesz napisac jak efekty po 2 opakowaniach jest jakas różnica.
I jak to jest u jednego sprzedawcy ta sama placenta niby jest a jeden pisze że 5% stężenia a drugi 3%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
ja mialam ta 5% i po dwoch opakowaniach efektow zwyczajnie nie ma.. skonczylam stosowac 2 miesiace temu i wg mnie wyrzucisz kase w bloto, bo jak dla mnie to zwykla sciema. poza tym bylam ostatnio u fryzjerki i zapytalam jej czy wie cos o czyms takim jak placenta.. a ona sie tylko zasmiala i od razu powiedziala ze to nic nie pomaga.. to jej tylko powiedzialam ze o tym juz wiem bo wlasnie skonczylam stosowac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
no zrob jak uwazasz, moze na inne wlosy to dziala- na moje na pewno nie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
co do moich wlosow to poprawy nie bylo ani tyci tyci.. wlosy sa dalej suche, lamia sie, a o tym ze maja nowe wyrasnac...? phi! to juz nawet nie mowie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizazystki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze bede ja stosowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Przyczajenie
|
a ja właśnie zdecydowałam zamówić Placente .... licze na to że mi pomoże i w końcu włosy przestaną wypadać....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Przeczytałam całe forum i decyduję się na zakup! Czy mogę kupic te ampułki? http://allegro.pl/placenta-ampulki-w...259349810.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Zużyłam już całe opakowanie i jestem zachwycona! Na pewno będę tego używac regularnie nawet jesli nowe włosy nie będą mi rosły bo niesmaowicie je wzmacnia! Zawsze musiałam myć włosy rano, wieczorem nie było mowy bo rano jak wstawałam były w koszmarnym stanie a teraz musiałam bo wstaje do pracy wczesnie rano i 15 minutowy masaż nie wchodziłby w grę. Więc myję wieczorem, a rano kiedy wstaję włosy pięknie się układają, wydają się dużo bardziej gęste- a mam naprawdę bardzo cieńkie i rzadkie włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
Wczoraj też zakupiłam placente mil mil mam nadzieję że mi pomoże bo mój przypadek jest beznadziejny , stosowałam już wszystko na wypadanie włosów, byłam juz u 3 dermatologów hormony w normie a włosów z dnia na dzień mam mniej mam takiego doła że nie chce mi się kompletni nic .Mam nadzieję że placenta zadziała .Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
Hej .
Dzisiaj pierwszy raz użyłam placenty i muszę stwierdzić że włosów po masażu wypadło mi dwa razy więcej niż zwykle, jestem załamana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
schnewitchen u mnie było to samo! Kiedy zdjęłam sweterek to mało nie zemdlałam cały był pokryty włosami ! Wyglądało to dramatycznie tym bardziej że był czarny a ja farbuję się na jasny blond.Na dodatek za lekkim pociągnięciem wyciągałam sobie włosy a raczej łamały mi sie końcówki! Byłam przerażona ale nie nie poddałam, wmówiłam sobie że to etap przejściowy i tak było! Zużyłam całe opakowanie i przy koncowych buteleczkach nie wypadały i juz w ogóle , specjalnie zawsze to tego masażu ubieram coś czarnego bo wtedy są ewidentne dowody na to że efekt jest bardziej negatywny niż pozytywny ale byłam z każdym kolejnym razem co raz milej zaskoczona. Myslę że te które odrastają od skóry będą po stokroć silniejsze chyba nawet zrezygnuję z farbowania. Nie poddawaj się, spróbuj! Mi włosy wypadają bo mam zespół policystycznych jajników i niestety z tego powodu marnie ta moja główka wygląda - za wysoka prolaktyna a do tego jeszcze mam cienkie i delikatne włosy po mamie- czyli nic tylko się zabić...Uzywam jeszcze szamponu Vichy Dercos na objętość, też polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Witam ! mam takie pytanie, mianowicie, co sądzicie o owej PLACENCIE, ja właśnie zastanawiam się nad kupnem lecz nie wiem czy warto, gdyż widze że niektórym z Was nic nie pomogły te ampułki ale pogorszyły sprawe, próbuje się jakoś ratować bo mam ooogromny problem z wypadaniem włosów ;( stosowałam już wiele środków, i nic.. proszę o porade
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
Serdeczne dzięki manikomio bardzo mnie podbudowałaś ja nie wiem z czego mi włosy wypadają robiłam już badania hormonów ale są w normie , leczę sie na niedoczynnośc tarczycy ale wyniki też są w normie , endo się zarzeka że to nie jest powodem wypadania włosów więc sama nie wiem .Stosuję dalej placentę i czekam na poprawę, też mam cienki włosy i coraz ich mniej czasami mam takiego doła że nie chce mi się z domu wychodzić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Przyczajenie
|
Zużyłam juz prawie całe opakowanie placenty i jedną rzeczą jaką zauważyłam to większe wypadanie włośów zastanawiam się czy dalej ją stosować czy nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Czy któraś z was nie odczuwała rozgrzania i nie było zaczerwienienia po placent formula HP? ja jestem wlasnie po 1 ampulce i niczego takiego nie było a powinno w przypadku tej placenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
schnewitchen nie wiem może bardzo wrażliwą skóre albo jest w tej placencie jakiś składnik który naprawdę żle wpływa na stan Twoich włosów. Wiesz ja odczuwam poprawę bo oprócz tego tak jak pisałam myję włosy szamponem Vichy Dercos i biorę tabletki Inneov więc jak się to zbierze do kupy to stan włosów naprawde się poprawia.
Cherra ja nie odczuwałam żadnego pieczenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co jest ze mną nie tak może tak się załamuję że nic nie pomaga , stosuję jednak nadal
![]() |
#981 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, ja zużyłam 3 albo 4 opakowania placenty zachecona pozytywnymi opniniami na forum i powiem wam ze rzeczywiscie jakosc włosów bardzo sie poprawia podczas jej stosowania, ale czy rosna nowe to nie wiem... Ja od bardzo dawna walcze juz z poprawą kondyncji włosów bo po wieloletnim rozjaśnianiu były w opłakanym stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Hej,
bardzo was przepraszam,przeważnie to robię,ale teraz..mam wielkiego lenia ![]() ![]() Powiedzcie, czy ten preparat wciera się tak jak ampułki np.radical tylko u nasady włosów - w skórę głowy? czy moze rozprowadza się na całej długości? Czy to nie wysusza na dluzsza metę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Wiesz, ja jeszcze nie mam tego preparatu, narazie sobie tak gdybam. Ale ztego co czytałam to cieszy sie dobrą opinią i wydaje się b yć skuteczny. A gdzie mozna go dostac oprocz allegro? Ja jeszcze mam całe opakowanie Radicala Farmony, chyba najpierw to zuzyję, a potem porozglądam się za Placentą. A Ty już długo stosujesz ? Jak efekty?? A może są tu osoby, które mają porównanie Placenta <-> Ampułki Radical Farmony? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
Zużyłam już prawie 2 opakowania placenty ale na razie bez zmian włosy nadal wypadają , bardziej sie przetłuszczają,żadnych nowych włosków , a przez ten masaz to chyba jeszcze bardziej wypadają mam jeszcze jedno opakowanie więc będę kontynuować
![]() |
#986 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Mi na poczatku też bardziej wypadały niż zwykle, ale teraz już wypada dosłownie pare wloskow i to tylko przy myciu. Ale nie wiem może na każdego placenta działa inaczej, ja w kazdym razie jestem z niej bardzo zadowolona. Pozdraiwam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Rozeznanie
|
a macie moze zdjecia przed i po?chcialabym zobaczyc efekt ampułek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze opakowanie Radicala, także pewnie je zużyje, potem może wypróbuję omawiany specyfik
![]() Przyznma,że z Radicala tez bylam zadowolona- widziałam efekty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Przyczajenie
|
A co do ampułek z redical - farmony to też kiedys stosowałam nim spróbowałam Placente, zużyłam chyba z 2 op. i jakos nie byłam zadowolona, żadnych efektów w kazdym razie nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
a ja bym chciała żeby wyrosło mi troszkę nowych włosów bo moich mam niestety mało , nie wypadaja nadmiernie ale są o wiele cieńsze od kiedy postanowiłam zrobić sobie blond, wróciłam do naturalnego koloru włosów ale dalej są takie cienkie , a przed blondem były gęste i lśniące
![]() jak myślicie , pomoże ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.