![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Samnthhha kto śpioch to śpioch ja dzisiaj wstałam o 3.30;P bo tata przyjechał wcześniej do warsztatu, bo cierpiał na bezsennośc.. Potem już tlyko doleżałąm i jestem po zakupach, spacerze z psem i śniadanku a nawet kończe herbatkę;P Śpiochy
![]() Jak u Ciebie było z mieszczeniem się w sukienkę ślubną? Wczoraj swoją mierzyłam i jest ok ale kupowałam ją 2 tyg temu a jednak cycory mi podrosły i teraz jest w sam raz na górze... i boję się, że w tydzień te cyce w końcu się nie zmieszczą-chociaż skoro tearz z nów urosły to może teraz z nów przestaną? jak przedtem |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
hello
zebra ja cie nie chce pocieszac bo myśle że dobrze kombinujesz ze może byc troszke za mała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Paprotka nie chce mi się już kombinować a jest dobra i jeszcze z cm luzu na biust się znajdzie... dlatego mierzyłam ją wczoraj, bo tydzień został a wiem, że biust mi ostatnio urósł. Na brzuch mam full miejsca tak, że byle góra nadal pasowała...
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
eeee jak cm nadmiaru to spokojnie wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Poprostu miałam zły dzień i jeszcze mirzenie sukienki mnie dobijało, bo mój Tż nie umiał jej zapiąć i ubzdurałam sobie, ze juz za ciasna jest a on zamka nie umiał zsunąć, bo bał się, że ją rozerwie a tą se te małe i faktycznie ciężej się zapina nawet na wieszaku hehe:P Teraz już będę dobrej myśli, 7 dni i będzie po wszytskim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Witam przyszłe młode mamusie
![]() Czy można się jeszcze przyłączyć?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że można i tu tez podaj swoje dane i termin porodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | ||||||
Wtajemniczenie
|
No to żeśta nadrukowały
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to sukienkę miałam kupioną rok temu ![]() Oj w tydzień cyce Ci tak nie urosną - zmieścisz się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam u gina, z synusiem wszystko ok, siedzi pod pępkiem ![]() I kupiliśmy farbę do sypialni i do małego ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
Majkela12 - Marta l.23 tp.10 styczeń 2010, będzie syneczek mamusi Adaś
![]() Ale dzisiaj nudy, taka pogoda że nic się nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
<lol> nie prawda ja byłam pierwszana nogach i koniec!!!
A to mnie pocieszyłaś ![]() A my jak przyjdzie kolory wybierac do malowania to się pobijemy chyba w sklepie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak to gdzie pieniądze znaleźć? U chłopa w kieszeni ![]() ![]() Cytat:
![]() Uważaj, żeby Ci palec nie spuchł bo obrączka się nie zmieści ![]() A wiesz my też chcieliśmy jasny niebieski a w końcu robimy jedną ścianę w ciemnym niebieskim z jasnymi paskami a kolejne trzy wjakimś takim jasnym ni to brąz ni jakiś kremowy czy beż.. już nie pamiętam ![]() Czeka nas wybór jeszcze kolorów do ganka, do kuchni i salonu... a łazienka będzie miała motyw morski z muszelkami ![]() Kurczę biorę się za naukę... Masakrijejszon normalnie ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
samanthhha gorzej jak się małż buntuje... no bo jeszcze tyle czasu, faceci
![]() ![]() Bierz się za naukę. Łatwo powiedzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
no to super ![]() ![]() ![]() Cytat:
czesc ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha hehe my do wc i kuchenki to bedziemy wybierac za pewnie pare lat a narzie bieganie na dol zeby sie wysikać:F
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałam się uczyć a na razie jem pąka ![]() ![]() Dobra spadam... Sanderinka masz ode mnie fluidka ![]() ![]() see you ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
Sanderinka Wysyłam fluidka
![]() ![]() ![]() ![]() Mam problem, nie wiem jak ustawić suwaczek. Już sobie nawet wybrałam ale nie umiem go wstawić, ja to jestem jakaś ułomna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
po p;ierwsze to rzeczywiście racja ze same chłopy beda na tym forum oprócz mnie
![]() po drugie samanthha ja dalej pamietam o zdjęciach wózka kóre miały byc a ich nie ma ![]() po trzecie rózwniez witam nową koleżankę która jak widzę tez ma takie małe "hobby" jak ja czyli szukacie rzeczy dla maleństwa na allegro ![]() ![]() ![]() ![]() po czwarte ucze sie i jakos tak na raty mi to idzie a jutro już ten dzień bu!! ![]() ![]() po piate zebra ja to mam rade na te twoje ściany. w pokoju sa 4 prawda? to po po dwie dla każdego i bedzie git ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-12 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ja dzisiaj bede malo bo siostra u mnie jest a to trzeba jej troche czas wypelnic wiec napoczatku bylysmy na zakupach i kupilam malenstwu jedne spioszki takie ahhh wkleje potem zdjecie jak zrobie ![]() ![]() potem obiadek zrobilam a za chwilke do kina jedziemy takze dzien pelen wrazen ![]() ![]() Paprotka nie mow ze sama bedziesz miala corunie bo u mnie jeszcze nie wiadomo co bedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Ale ja jestem głupia:\ jak bucior od lewej nogi normalnie.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrr postanowiłam wyprasować sukienke na ślub, bo była nico wymięta... i wszytsko było spoko póki nie postanowiłam większego zmięcia spryskać wodą, bo się nie chciało rozprasować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Staram się ale naprawdę mnie wściekłość ogarnia:\ teraz wiem, że będzie trzeba na sucho wyprasować ale mogli na metce to zaznaczyć... kurde oby tylko to ręczne pranie coś dało( można ręcznie to napisali) poprostu szkoda mi naparwdę pieniędzy na nową a ta mi się bardzo podoba. Zobaczy się pewnie gdzieś jutro jak obcieknie i wyschnie
Dodam, że teraz jak ją oglądałam wyglądało na to, że będzie dobrze... bo gdyby nie satynowa halka,która musi jeszcze obcieknąc i wyschnąc to ta wierzchnia warstwa tam gdzie ejst sucha nie ma plam ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-12 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |||
Zakorzenienie
|
mialam posiedziec ale usnelam i dopiero teraz sie obudzilam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do wstawiania suwaczka... najpierw trzeba go zrobic ![]() ![]() ![]() Cytat:
bedzie dobrze ![]() Edytowane przez sanderinka Czas edycji: 2009-09-12 o 17:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
zeberko bedzie dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Asiulka myslę, ze będzie dobrze. Tam gdzie już podeschnęła nie widzę plam po wodzie- zobaczymy jak cała wyschnie... Ale co ja bym bez tej mamy zrobiła:P chyba bym potargała tą kiecę...teraz jestem spokojna nawet sprzątać mi się zachciało
![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-12 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
no widzisz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
![]() No tak ja zmieniłam pościel dzisiaj a mój Tż poszedł oglądać film po nocce i śpi brudny w ubraniu w czystej pościeli:| wrrr Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-12 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Już go budziłam żeby się umył i przebrał ale na niego nic nie działa. Jakby nie oddychał to bym pomyślała, że umarł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny chcę spać
![]() ![]() Obejrzę jeszcze nianie i mam talent... Nie wiem co pisałyście, jutro nadrobię ![]() Ale mam doła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hi hi napisz jutro czy wyschla i czy nie zostaly plamki ![]() a no faceci maja jakies takie zdolnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.