przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 08:58   #961
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Samnthhha kto śpioch to śpioch ja dzisiaj wstałam o 3.30;P bo tata przyjechał wcześniej do warsztatu, bo cierpiał na bezsennośc.. Potem już tlyko doleżałąm i jestem po zakupach, spacerze z psem i śniadanku a nawet kończe herbatkę;P Śpiochy
Jak u Ciebie było z mieszczeniem się w sukienkę ślubną? Wczoraj swoją mierzyłam i jest ok ale kupowałam ją 2 tyg temu a jednak cycory mi podrosły i teraz jest w sam raz na górze... i boję się, że w tydzień te cyce w końcu się nie zmieszczą-chociaż skoro tearz z nów urosły to może teraz z nów przestaną? jak przedtem

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:02   #962
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

hello
zebra ja cie nie chce pocieszac bo myśle że dobrze kombinujesz ze może byc troszke za mała może bedzie sie dało troche poszerzyć. ? mam nadzieje ze nie wykracze
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:04   #963
zebra666
Zakorzenienie

Paprotka nie chce mi się już kombinować a jest dobra i jeszcze z cm luzu na biust się znajdzie... dlatego mierzyłam ją wczoraj, bo tydzień został a wiem, że biust mi ostatnio urósł. Na brzuch mam full miejsca tak, że byle góra nadal pasowała...

Stary 2009-09-12, 10:12   #964
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

eeee jak cm nadmiaru to spokojnie wystarczy
Stary 2009-09-12, 10:14   #965
zebra666
Zakorzenienie

Poprostu miałam zły dzień i jeszcze mirzenie sukienki mnie dobijało, bo mój Tż nie umiał jej zapiąć i ubzdurałam sobie, ze juz za ciasna jest a on zamka nie umiał zsunąć, bo bał się, że ją rozerwie a tą se te małe i faktycznie ciężej się zapina nawet na wieszaku hehe:P Teraz już będę dobrej myśli, 7 dni i będzie po wszytskim Napewno się zmieszczę i będzię pięknie

Stary 2009-09-12, 10:40   #966
majkela12
Zadomowienie

Witam przyszłe młode mamusie
Czy można się jeszcze przyłączyć?? ostatnim rzutem na taśme łapię się do was, bo obecnie mam 23lata
majkela12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:44   #967
zebra666
Zakorzenienie

Pewnie, że można i tu tez podaj swoje dane i termin porodu to samanthhha na listę Cię dopisze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 10:53   #968
samanthhha
Wtajemniczenie

No to żeśta nadrukowały

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
hej jestem zlalamana... kupilam ostatnio drugiego chomika i ten nowy pogryzl brutalnie śledzia krew sie leje oj...
Ło matko! Biedniutki śledź

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Sanderinka chomiki są samotnikami z natury jak już anwet samiec zrobi co trzeba zsamicą to potem wszytskie się potrafia gryżć nawet potomstwo:P w szkole mieliśmy tak, ze się rozmnozyły i była krwawa masakra trzeba je było wszytskie rozdać
A moja samiczka zjadała małe... Głupie rude krówsko!

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
a to miałam takiego co jak go puszczałam po pokoju to wchodził mi pod łóżko i wszystkie śmieci i kurz zbierał na jedna kupke heheheheheh... a jak go wołałam to przychodził no ale mu sie umarło...
No czasem im się umiera

Cytat:
Samnthhha kto śpioch to śpioch ja dzisiaj wstałam o 3.30;P bo tata przyjechał wcześniej do warsztatu, bo cierpiał na bezsennośc.. Potem już tlyko doleżałąm i jestem po zakupach, spacerze z psem i śniadanku a nawet kończe herbatkę;P Śpiochy
Jak u Ciebie było z mieszczeniem się w sukienkę ślubną? Wczoraj swoją mierzyłam i jest ok ale kupowałam ją 2 tyg temu a jednak cycory mi podrosły i teraz jest w sam raz na górze... i boję się, że w tydzień te cyce w końcu się nie zmieszczą-chociaż skoro tearz z nów urosły to może teraz z nów przestaną? jak przedtem
Taaaak?? A jaaaa wstałam o 3.29
Ja to sukienkę miałam kupioną rok temu Cały czas się w nią mieszczę... Inna kupiłam na ślub, tę różową a w końcu poszłam w czarnej bo tylko raz ją miałam na sobie na jakimś weselu.
Oj w tydzień cyce Ci tak nie urosną - zmieścisz się Pushapa nie zakładaj

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Czy można się jeszcze przyłączyć?? ostatnim rzutem na taśme łapię się do was, bo obecnie mam 23lata
Nie można! Guupi żart Jak to u mnie bywa Dawaj swoje dane maleńka

Cytat:
Pewnie, że można i tu tez podaj swoje dane i termin porodu to samanthhha na listę Cię dopisze
No

Byłam u gina, z synusiem wszystko ok, siedzi pod pępkiem

I kupiliśmy farbę do sypialni i do małego Bo wczoraj nie mogliśmy się zdecydować..... A dziś poszliśmy ze świeżymi umysłami i daliśmy radę
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:58   #969
majkela12
Zadomowienie

Majkela12 - Marta l.23 tp.10 styczeń 2010, będzie syneczek mamusi Adaś

Ale dzisiaj nudy, taka pogoda że nic się nie chce a kto posprząta i ugotuje obiadek na razie siedzę na allegro i oglądam rzeczy dla Adaśka a to mi się bardzo chce tylko gdzie te pieniążki znaleźć
Stary 2009-09-12, 10:59   #970
zebra666
Zakorzenienie

<lol> nie prawda ja byłam pierwszana nogach i koniec!!!
A to mnie pocieszyłaś nie mogę się doczekac soboty szkoda, ze to jeszcze tydzień:P
A my jak przyjdzie kolory wybierac do malowania to się pobijemy chyba w sklepiebo każde ma inna wizję..ale chyba cos w niebieskim jasniutkim bym chciała skoro to syn ale u and do salonu to już naprawdę nie wiem:P

Stary 2009-09-12, 11:12   #971
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Majkela12 - Marta l.23 tp.10 styczeń 2010, będzie syneczek mamusi Adaś

Ale dzisiaj nudy, taka pogoda że nic się nie chce a kto posprząta i ugotuje obiadek na razie siedzę na allegro i oglądam rzeczy dla Adaśka a to mi się bardzo chce tylko gdzie te pieniążki znaleźć
Już wpisuję Synki rules!
Jak to gdzie pieniądze znaleźć? U chłopa w kieszeni Albo tatusia, teściunia...

Cytat:
<lol> nie prawda ja byłam pierwszana nogach i koniec!!!
A to mnie pocieszyłaś nie mogę się doczekac soboty szkoda, ze to jeszcze tydzień:P
A my jak przyjdzie kolory wybierac do malowania to się pobijemy chyba w sklepiebo każde ma inna wizję..ale chyba cos w niebieskim jasniutkim bym chciała skoro to syn ale u and do salonu to już naprawdę nie wiem:P
Ta pierwsza... A weź się
Uważaj, żeby Ci palec nie spuchł bo obrączka się nie zmieści
A wiesz my też chcieliśmy jasny niebieski a w końcu robimy jedną ścianę w ciemnym niebieskim z jasnymi paskami a kolejne trzy wjakimś takim jasnym ni to brąz ni jakiś kremowy czy beż.. już nie pamiętam

Czeka nas wybór jeszcze kolorów do ganka, do kuchni i salonu... a łazienka będzie miała motyw morski z muszelkami

Kurczę biorę się za naukę... Masakrijejszon normalnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 11:21   #972
majkela12
Zadomowienie

samanthhha gorzej jak się małż buntuje... no bo jeszcze tyle czasu, faceci tata i teść to już inna sprawa, długa historia
Bierz się za naukę. Łatwo powiedzieć ale ja już jestem po, ostatni egz miałam we wtorek i wiem jak było mi ciężko się zabrać, bo przecież teraz tyle spraw na głowie... to kiedy trzymać kciuki???
Stary 2009-09-12, 11:23   #973
sanderinka
Zakorzenienie

czesc ja wlasnie wracam ze szkoly zamienilam opiekuna na ratownika medycznego i sie bede edukowac

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Pierwsza!!!

Śpiochy! buła ha ha

ja musialam wstac o 6

Cytat:
Poprostu miałam zły dzień i jeszcze mirzenie sukienki mnie dobijało, bo mój Tż nie umiał jej zapiąć i ubzdurałam sobie, ze juz za ciasna jest a on zamka nie umiał zsunąć, bo bał się, że ją rozerwie a tą se te małe i faktycznie ciężej się zapina nawet na wieszaku hehe:P Teraz już będę dobrej myśli, 7 dni i będzie po wszytskim Napewno się zmieszczę i będzię pięknie

no to super trzymam zeby wszytsko poszlo pieknie

Cytat:

czesc i gratuluje poprosze o ciazowe fluidki

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:23   #974
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha hehe my do wc i kuchenki to bedziemy wybierac za pewnie pare lat a narzie bieganie na dol zeby sie wysikać:F

Stary 2009-09-12, 11:48   #975
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
samanthhha gorzej jak się małż buntuje... no bo jeszcze tyle czasu, faceci tata i teść to już inna sprawa, długa historia
Bierz się za naukę. Łatwo powiedzieć ale ja już jestem po, ostatni egz miałam we wtorek i wiem jak było mi ciężko się zabrać, bo przecież teraz tyle spraw na głowie... to kiedy trzymać kciuki???
W środę masakra...

Miałam się uczyć a na razie jem pąka mniam
Dobra spadam...

Sanderinka masz ode mnie fluidka

see you
Stary 2009-09-12, 13:32   #976
majkela12
Zadomowienie

Sanderinka Wysyłam fluidka a nawet dwa może to bliźniaki będą 3mam kciuki abyś szybko do nas dołączyła

Mam problem, nie wiem jak ustawić suwaczek. Już sobie nawet wybrałam ale nie umiem go wstawić, ja to jestem jakaś ułomna pomocy
Stary 2009-09-12, 13:34   #977
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

po p;ierwsze to rzeczywiście racja ze same chłopy beda na tym forum oprócz mnie

po drugie samanthha ja dalej pamietam o zdjęciach wózka kóre miały byc a ich nie ma

po trzecie rózwniez witam nową koleżankę która jak widzę tez ma takie małe "hobby" jak ja czyli szukacie rzeczy dla maleństwa na allegro

po czwarte ucze sie i jakos tak na raty mi to idzie a jutro już ten dzień bu!!

po piate zebra ja to mam rade na te twoje ściany. w pokoju sa 4 prawda? to po po dwie dla każdego i bedzie git a z tym suwaczkiem to chyba było że w ustawienia musisz wejsc i tam po lewej str. jest cos jakby edytuj podpis czy jakos tak

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-09-12 o 13:36
Stary 2009-09-12, 14:14   #978
Asiuulka89
Zakorzenienie

hej dziewczynki witamy nowa kolezanke

ja dzisiaj bede malo bo siostra u mnie jest a to trzeba jej troche czas wypelnic wiec napoczatku bylysmy na zakupach i kupilam malenstwu jedne spioszki takie ahhh wkleje potem zdjecie jak zrobie i pieluchy tetrowe bo byly tanie

potem obiadek zrobilam a za chwilke do kina jedziemy takze dzien pelen wrazen heh mlodsza siostra zadowolona

Paprotka nie mow ze sama bedziesz miala corunie bo u mnie jeszcze nie wiadomo co bedzie musimy jeszcze troszke poczekac
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:40   #979
zebra666
Zakorzenienie

Ale ja jestem głupia:\ jak bucior od lewej nogi normalnie.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrr postanowiłam wyprasować sukienke na ślub, bo była nico wymięta... i wszytsko było spoko póki nie postanowiłam większego zmięcia spryskać wodą, bo się nie chciało rozprasowaći plamy po wodzie zostały i nie znikły... Masakra dzwoniłam do mamy poradziła mi ją całą wypłukac w letniej wodzie z troszką szamponu do włosów a potem w samej wodzie... mam nadzieję, zę to pomorze jak nie to czekam aż wyschnie ato zajmie sporo czasu:P ale może da to coś.. najpierw wpadłamw czarną rozpaczać i wściekłośc a potem pomyślałam o mamie... ale dziwiło ją to, że od samej wody zostały... mnie też

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 14:53   #980
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki witamy nowa kolezanke

ja dzisiaj bede malo bo siostra u mnie jest a to trzeba jej troche czas wypelnic wiec napoczatku bylysmy na zakupach i kupilam malenstwu jedne spioszki takie ahhh wkleje potem zdjecie jak zrobie i pieluchy tetrowe bo byly tanie

potem obiadek zrobilam a za chwilke do kina jedziemy takze dzien pelen wrazen heh mlodsza siostra zadowolona

Paprotka nie mow ze sama bedziesz miala corunie bo u mnie jeszcze nie wiadomo co bedzie musimy jeszcze troszke poczekac
no jak narazie to wszedzie słysze ze synusie będą

Cytat:
Ale ja jestem głupia:\ jak bucior od lewej nogi normalnie.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrr postanowiłam wyprasować sukienke na ślub, bo była nico wymięta... i wszytsko było spoko póki nie postanowiłam większego zmięcia spryskać wodą, bo się nie chciało rozprasowaći plamy po wodzie zostały i nie znikły... Masakra dzwoniłam do mamy poradziła mi ją całą wypłukac w letniej wodzie z troszką szamponu do włosów a potem w samej wodzie... mam nadzieję, zę to pomorze jak nie to czekam aż wyschnie ato zajmie sporo czasu:P ale może da to coś.. najpierw wpadłamw czarną rozpaczać i wściekłośc a potem pomyślałam o mamie... ale dziwiło ją to, że od samej wody zostały... mnie też
nie panikuj jeszcze.. daj jej wyschnąć zobaczymy ale tez mi sie to dziwne wydaje hm...
Stary 2009-09-12, 14:57   #981
zebra666
Zakorzenienie

Staram się ale naprawdę mnie wściekłość ogarnia:\ teraz wiem, że będzie trzeba na sucho wyprasować ale mogli na metce to zaznaczyć... kurde oby tylko to ręczne pranie coś dało( można ręcznie to napisali) poprostu szkoda mi naparwdę pieniędzy na nową a ta mi się bardzo podoba. Zobaczy się pewnie gdzieś jutro jak obcieknie i wyschnie

Dodam, że teraz jak ją oglądałam wyglądało na to, że będzie dobrze... bo gdyby nie satynowa halka,która musi jeszcze obcieknąc i wyschnąc to ta wierzchnia warstwa tam gdzie ejst sucha nie ma plam będę sobrej mysli a jak wyschnie to wyleje wodę z żelazka nawet zeby ie chlapało niechcący

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-09-12 o 15:05
Stary 2009-09-12, 17:26   #982
sanderinka
Zakorzenienie

mialam posiedziec ale usnelam i dopiero teraz sie obudzilam

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
W środę masakra...

Miałam się uczyć a na razie jem pąka mniam
Dobra spadam...

Sanderinka masz ode mnie fluidka

see you

dzieki

Cytat:
Sanderinka Wysyłam fluidka a nawet dwa może to bliźniaki będą 3mam kciuki abyś szybko do nas dołączyła

Mam problem, nie wiem jak ustawić suwaczek. Już sobie nawet wybrałam ale nie umiem go wstawić, ja to jestem jakaś ułomna pomocy

dzieki zbieram wiecej ale niekoniecznie na blizniaki ja sie boje ze z jednym sobie nie poradze a dwoje no ale fluidki magazynuje na ten cykl choc juz po starankach a owoc badz jego brak zobacze 25

co do wstawiania suwaczka... najpierw trzeba go zrobic a gdy skonczysz tam podaja link o ile sie nie myle u mnie bylo pare zalezy czy dana strona akceptuje html.. ja wzielam ten link dla forumco nie akcept. i potem tylko kopiuj i wklej w podpis. jesli nie orietujesz sie gdze jest to wchodzisz na swoj profil i gdzies tam na gorze sa ustawienia i w tym edytuj podpis i wklejasz linka i gotowe mam nadzieje ze pomoglam

Cytat:

bedzie dobrze

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Edytowane przez sanderinka
Czas edycji: 2009-09-12 o 17:27
Stary 2009-09-12, 17:29   #983
Asiuulka89
Zakorzenienie

zeberko bedzie dobrze ja na sesje zdjeciowa mialam tak brudna sukienke slubna ze myslalam ze sie poplacze a w pralni chemicznej powiedzieli e mi nie wyczyszcza bo mi hafty wszytskie odpadna a tu babcia z pomoca przyszla wziela i mi tak wyczyscila ze sladu nie ma takze rady mam i babc naszych sa niezastapione wiec sie nie martw na zapas
Stary 2009-09-12, 17:40   #984
zebra666
Zakorzenienie

Asiulka myslę, ze będzie dobrze. Tam gdzie już podeschnęła nie widzę plam po wodzie- zobaczymy jak cała wyschnie... Ale co ja bym bez tej mamy zrobiła:P chyba bym potargała tą kiecę...teraz jestem spokojna nawet sprzątać mi się zachciało

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-09-12 o 17:50
Stary 2009-09-12, 17:57   #985
Asiuulka89
Zakorzenienie

no widzisz nasze mamy sa niezastapione moja chcoiaz 120 km ode mnie tez zawsze pomoze
Stary 2009-09-12, 18:18   #986
zebra666
Zakorzenienie

pewnie. a ja msuzę się opanować bo łaże i oglądam keicke co chwile i jak tlyko widzę, że gzdieś jakiś paseczek nie wyschnął schizuję się, że tam będzie palma:P ech muszę wytrzymać do jutra

No tak ja zmieniłam pościel dzisiaj a mój Tż poszedł oglądać film po nocce i śpi brudny w ubraniu w czystej pościeli:| wrrr

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-09-12 o 18:27
Stary 2009-09-12, 18:34   #987
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
pewnie. a ja msuzę się opanować bo łaże i oglądam keicke co chwile i jak tlyko widzę, że gzdieś jakiś paseczek nie wyschnął schizuję się, że tam będzie palma:P ech muszę wytrzymać do jutra

No tak ja zmieniłam pościel dzisiaj a mój Tż poszedł oglądać film po nocce i śpi brudny w ubraniu w czystej pościeli:| wrrr
wałkiem goo!!!
Stary 2009-09-12, 18:41   #988
zebra666
Zakorzenienie

Już go budziłam żeby się umył i przebrał ale na niego nic nie działa. Jakby nie oddychał to bym pomyślała, że umarł

Stary 2009-09-12, 19:04   #989
samanthhha
Wtajemniczenie

Dziewczyny chcę spać A u mnie tak głośno

Obejrzę jeszcze nianie i mam talent...

Nie wiem co pisałyście, jutro nadrobię

Ale mam doła Hormony mi szaleją eh...
Stary 2009-09-12, 19:08   #990
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:

hi hi napisz jutro czy wyschla i czy nie zostaly plamki
a no faceci maja jakies takie zdolnosci

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości