|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
ale super wózio. emaljunga zdaje się? same pozytywne opinie o tych wózkach czytałam,moje dwie psióły też kupują ale tańszy model smart
|
|
|
|
#962 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam babeczki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poulette kochana teraz to wypoczywaj Kurzoslawa ja zakupilam pieluchy na allegro ze wzgledu ze sa dozo tansze...jak patrzylam w sklepie to pieluch 80x80 bylo po 3 zł a na allegro placilam 1.40zł. wiec to jest kwestia nie malych piweniedzy kiedy zakupujesz wieksza ilosc np 40 czy 50 szt...ja co prawda kupilam tylko 10 ale do tego domawialam jeszcze inne rzeczy takze przesylka placilam jednorazowo za wszystko... Wesrta wozeczek sliczny Ja tez dopiero co usiadlam...Ugotowalam obiadek,upieklam biszkopta,troszke posprzatalam i padam z nog...teraz wybieram sie pod prysznic i zaraz do Was wracam... mała zycze udanej imprezy.. |
||
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Werstusia kochana ale cudowny wózeczek
Mała75 życzę Ci udanej imprezki imieninowej, wózeczkiem się nie martw na pewno przyjdzie moment, że znajdziesz swój ideał
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
apropo porodów na wesoło http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...30/index2.html warto sie posmiac
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam juz od jakis 10min, mam oczy cale załzawione ale od smiechu! Normalnie brzuch mnie juz boli, TZ az mowi zebym przestala to czytac bobedezaraz rodzic hehhe.Normalnie niezle!!!! |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz zacznę czytać... Impreza się u mnie zaraz zacznie
a ja muszę się uczyć... taaa napewno z głośną muzyką bedzie mi lepiej
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Kurzoslawa, Leonka, Kasiulka - dzieki
Jutro tylko moi rodzice wiec spoko Wersta - wozeczek sliczny, juz pisalam ze dokladnie taki jak Twoj widzialam na zywo w sklepie. Bardzo ladny jest To milego wieczorku kochane, relaksujcie sie |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje Malad,Kasiulce i Martici pieknych bebzolków
![]() co do spirytusu to polozna mowila zeby kupic w sklepie monopolowym i rozcienczyc 2:1. ja filmikow chyba w ogole nie bede ogladac, wole isc na zywiol i nie wiedziec co mnie czeka az tak dokladnie niz sie strasznie bac ![]() Anisia super ze cos dla siebie wybralas w terranovej, ja jeszcze chyba raz sie tam przejade, moze jakies krotkie gacie znajde bo teraz pomykam w spodenkach męża, swoich nie mam zadnych krotkich. Moja kumpela jest 10 dni po terminie i echo dzie miala isc do szpitala, ciekawa jestem co u niej, moze juz jest mamusią matko!! nie mam jeszcze koszuli do szpitala, ani do karmienia ani do porodu, kurde jakbym tak nagla zaczela rodzic to chyba nago będę ![]() dzis tak ciepło ze moj biedny chomik ledwo dyszy, az mi zal myszyńca wszyscy chyba dzis tak sie czują, dzien do lezenia i zdychaniasory ze tak chaotycznie pisze ale postanowilam pisac w trakcie czytania, bo potem juz zapominam co chcialam napisac. I mała prosba........nie piszcie tak duzo
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
hello Laseczki.
A ja dzisiaj padam na pysk, bo wcezsnie wstlismy i bylismy znowu na tym targu rzeczy uzywanych. Zal mi bylo sprzedawac moich ciuchow, ktore nosilam przed ciaza, przede wszystkim spodni bo wiem, ze juz tak szczupla nie bede wiec sie pozbywam tych rzeczy. a za te pieniadze kupilam ciuszki dla malej . Jak Andy chcial mi dac jakies pieniadze to powiedzialam, ze nie chce by mi znowu za jakis czas nie wypominal.ogolnie bylo sympatycznie, ale nie jest miedzynami tak jak bylo wczesniej. Nie potrafie zapomniec o tym co sie stalo. Mam bilet w jedna strone, jak mu o tym powiedzialam to stwierdzil, ze po mnie przyjedzie, ciekawe jak to zrobi skoro nie ma paszportu. Ale powiedzialam zeby sie nie martiwl bo chociaz pozbedzie sie balastu. A jesli chodzi o alimenty to bede sie o to starala, tylko wiadomo, ze bede musiala udowodnic ojcostwo i pewnie to bedzie troche trwalo by miedzy ganicami robic testy DNA. Nie wiem jak to bedzie, ale bede sie o to martwila pozniej. ja oczywiscie mam 100 mysli na minute i mysle czasami, ze moze zle robie, ale z drugiej strony ciezko jest zapomniej o padnietych slowach i jak pomysle o tej lodowce, ktora przewrocil ze zlosci to mam przed oczami zdemolowane mieszkanie po nastepnej klotni. On nie umie panowac nad swoimi nerwami.MaladT i Kasiulka spore macie brzuszki. A brzuszek Martici wydaje mi sie jakis mniejszy Ale wszytskie brzuszki sa urocze ![]() Dzisiaj pewna pani powiedziala mi, ze na bank urodze przed terminem bo wygladam przynajmniej na 8 miesiac nie 7 tak jak jestem ![]() Mala 75 jak z Poznani wyjerzdzalam w kwietniu i wtedy byl sklep Terranovy na deptaku. Jestem pewna, ze to byla Terranova poniewaz kupowalam tam spodnie i bluzke. Pzrejdz sie na deptak i sprawdz bo nie wiem czy w tak krotkim czsaie by zlikwidowali.
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam dodac ze jestem juz 15 kg na plusie
a jeszcze 45 dni , bedzie motywacja wypralam fotelik samochodowy bo dostalismy od znajomych, hihi fajnie wyszlo bo oni akurat jechali autem a M. byl kolo plotu, kumpel go zauwazyl, wyciągnąl dzieciaka z fotelika , dal go zonie na ręce a M. dał fotelik z tekstem ze wlasnie o malo co nie zaplacil mandatu bo fotelik jest juz za mały tak wiec nam sie udalo
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nastąpił kryzys... jem 2 kukułki... choć ich nie lubię ale strasznie nie mogę dziś bez słodkiego wytrzymać(to jedyna słodycz dzisiaj)
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ponownie kobietki
Wrociłam niedawno zmęczona,brudna i padnieta z grilla. Załapalismy sie oczywiscie na burze Ale najadłam sie do syta![]() w pewnym momencie rozbawiła mnie moja babcia...otóz moj TŻ delikatnie złapał mnie za nos,jak ona to zobaczyła zaczeła bic na alarm! Powiedziała mi,a raczej mężowi że nie może mi tak robic bo mała bedzie miała zadarty nos i ponadto bedzie co chwile łapała sie za nosek ![]() ![]() ![]() eh starsze pokolenie i te ich historie... No nic lece skonczyc porzadkowac rzeczy dla małej.Hmmm....teraz tak myśle czy nie przesadziłam z iloscią skarpetek na poczatek dla małej...no trudno czego nie znosi to sie rozda Zaparcia ciąg dalszy także moge miec mało przyjemną noc
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałabym!
MaladT jak samopoczucie po spotkaniu z żoną pana M i z matką jego 1 dziecka? Mam nadzieje ze nie okupiłaś tego niepotrzebnym stresem?
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
no ja chwile temu tez zeszłam z kibelka... meczarnia a już maślankę i produkty z blonnikiem jem kilogramami
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
cholera źle się znowu czuje głowa boli, słabo jakoś serce napierdziela i problem z oddychaniem,,, chyba znowu mam wysokie ciśnienie
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
laska to trochę taka cwaniara mi się wydaje, we wrzesniu składa wniosek o alimenty na syna... nie wiem jakos zestresowana nie byłam bo była tam żona pana M... no a ta laska na dzień dobry tekst że napewno się nie zaprzyjaźnimy... no to mi się wszystkiego odechciało
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tez wpierniczam tonami produkty wysoko błonnikowe i przetwory mleczne typu kefiry maslanki,jogurty itp. Już na mnie przestały działać najprawdopodobniej ![]() Ja jakoś też czuje sie nie za specjalnie...stopy mi spuchły,ciężko sie oddycha raz ze jest duszno jak cholera a dwa ze chyba znowu mi brzucho do góry podskoczył
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czemu tak źle się 2 dzień czuję... chyba za dużo nerwów... a ja nie umiem nad tym zapanować
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
no a ja czuje sie calkiem dobrze tylko nie jestem w stanie chodzic .... po prostu jak tylko zrobie kilka krokow moj brzuch twardnieje... wiec sie obijam
a maz i szwagier spelniaja moje zachcianki
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie mamuśki
Ale miałam noc z atrakcjami ![]() Pierwszy raz od dawna widziałam tak efektowna burze Było wszystko pioruny,grzoty i obfity deszcz. Wszystko fajnie tylko spac przez to nie mogłam bo te grzmotybudziły mnie co chwile,a jak nie one to mała dokazywała. Także niewiele pospałam,ale humor i tak dopisuje. Dzisiaj zapowiada sie kolejny upalny dzien Póki co zmykam zrobic sobie jakies sniadanie i łyknąc witaminy
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziołchy
![]() Widzę, że weekendowo ruch slaby życzę więc miłego wypoczynku wszystkim i żeby jutro było tłumnie Ja jutro rano pędzę na badanka, mam nadzieję że tam nie padnę i jakaś miła pani mnie pokłuje
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie baby!
Mrrr, ale fajne ciepelko. Wczorajsze grillowanko sie udalo, 20 miesieczna corcia mojej siostry byla w niebowzieta, dostala od babci basen zeby sie pluskac na ogrodzie, a od Cioci wiaderko do piaskownicy z mnostwem ciekawych foremek Sama nie wiedziala, za co ma sie zabrac najpierw i czym sie pobawic ![]() Piotrus szalal po kielbasie w brzuchu, a potem mamusia miala okazje pojezdzic sobie naszym nowym nabytkiem, ktory tatus kupil dla rodzinki z racji jej rychlego powiekszenia W kazdym razie jedzilo sie suuuper, a do tego lusss bo to automat chociaz lubie sobie pomanewrowac lewarkiem. ![]() Werstus, bombowy wozio ![]() ![]() hehehe ja zauroczona bylam wozkiem, a mezul wnetrzem Dzis ide z mezulem w takie ciepelko na lody i na spacer do parku, choc zdaje sobie sprawe, ze dzisiaj z racji dnia dziecka, wszelkie lodziarnie, kawiarnie i inne przybytki beda oblegane przez dzieci ![]() A tak w ogole to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BRZDACE!! PROSZE MAM NIE KOPAC ZA MOCNO, RUSZAC SIE, GDY MAMCIE SIE MARTWIA, NOWYCH ROZSTEPOW NIE PRZYPRAWIAC, A TAKZE LADNIE I SPRAWNIE PRZYJSC NA TEN SWIAT!! TEGO WAM ZYCZY E-CIOTKA ANISIA
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Anisiu kochana jesteś, życzenia boskie
![]() ![]()
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam kolejny dzień zgonu.. trochę mi palcu u rąk spuchły i boli głowa... jakaś slaba jestem... ciekawe co to jest... nie umiem się zebrać by iść do szpitala... tym bardziej że jutro z rana mam egzamin
Anisiu w imieniu Wiktorii dziękuję za życzenia.... Jak ja nie nawidzę takich upałów... nawet dziś rolety nie podnosze bo normalnie mam dość. jeszcze mam jakiś światlowstręt i mnie tak oczy bolą że szok
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
problem że nie mam ciśnieniomierza
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
witam w ten upalny dzień...
Ja wlasnie w oczekiwaniu na obiad postanowilam zagladnac co sie u Was dzieje a tu taki spokój... Pewnie kazda wypoczywa na słoneczku ![]() Mala jak tam imieninki?? |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się tak wkurzyłam,że zaraz dom rozniosę i wywalę laptop przez okno. Word mi się zawiesił i to co zrobiłam przez dwie godziny czasu pójdzie w kosz... po prostu pierdziele tą całą, zakichaną magisterkę. Ze mnie taki magister jak z koziej... d... trąba i mam już serdecznie dość wszystkiego, wypatrywania oczu w monitor i zawodzących komputerów, wiem że powinnam zapisywać, ale jak jestem zaangażowana, siedzę nad czymś, to zdarzają mi się takie momenty jak ten, że pisze, pisze i nie myślę o niczym innym. Skończyłam ten temat, nie będę żadnym magisterem, mam dość!!!
Dziękuję za uwagę i wybaczcie, że sobie ulżyłam na naszym forum idę popełnić harakiri
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka ja jutro pójdę w Twój ślad... umiem 1/10 tego co powinnam wiedzieć. Jak nie ściągnę to nie zdam... takie jest moje podejscie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

fajnie będzie 
a ja muszę się uczyć... taaa napewno z głośną muzyką bedzie mi lepiej