|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
Raczej nie xdd
chodź kto wie, jak zajdziesz za skóre to dopadniemy cie z tymi uzbrojonymi panami <lol2> no, ja też sie kłuce, ale umiem przepraszać. xd a uwielbiam sie kłucić xd nie wiem czemu :p chyba po mamie to mam xdd |
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Boziuu...
Jak ja bym chciała iść na łąkę. O jaaa cieeeeeeeeeeee Z parę lat nie byłam na łące żadnej Martynko Bezpicznej drogi życzę
|
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
ale kurcze czasem zazdroszcze 'parą'.
Mają świadomość, że ktoś ich kocha, tęskni... chodzą se na łąki i 'pasą sie z zającami ' xdd chyba mi troche tego brakuje ;d |
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojj ja też xd
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesteśmy Haniu takie samotne xd i tylko sie do poduszki można przytulać <lol2>.
Nie no przytulać to sie można z kolegami, ale żeby coś więcej. Kurde dziewczyny wypożyczcie nam chłopaków na 3 dni <lol2> I dziękuje ;* |
|
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo dobraa nieee... xD
Aż tak zdesperowana nie jestem ;D Ale ja to robię trochę na własne życzenie Przypałęta się jakiś co mnie chce To ja psioczę, że może bd lepszy I go spławiam A potem żałuję. Ilu już takich jest na mej liście, ajj ;/ (oczywiście wielu to jakieś pedałki ^^, ale niektórzy... xd) |
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja też miałam paru takich xd
niby mi sie podobali, ale nie chciałam sie w nic angażować. no albo byli beznadziejni. ale ogólnie chyba mi dobrze bez faceta. xd bo nie lubie jak ktos mi wyzuty robi itp. no nie wyobrażam sobie jak by mój chłopak strzelał fochy tylko dlatego że sie na przywitanie z kolegą przytuliłam... a było już paru takich co sie czepiało, chodź nic nas nie łączyło. |
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh, no są i tacy xd
|
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Hania przeczytałam
Nic na siłę, ale może warto jeszcze spróbować... Ludzie robią różne dziwne rzeczy, ty poświęciłaś przyjaźń z nią dla miłości i teraz tego żałujesz, może ona też zrozumienie swój błąd Trzeba dawać ludziom szansę. . . . Martynka w avatarku to Twoja osoba? Mniemam że tak, ale zapytać zawsze watro Olusia, przecież ja napisałam pod Twą poprzednią wypowiedzią kilka słów do Ciebie więc proszę nie zarzucać nam olewania ![]() No Dziewczynki ja też sama ale jakoś nie szukam Towarzysza Życia Co prawda są czasem takie momenty że się nie ma do kogo przytulić lub tak jak mówicie na łąkę iść Ale ogólnie nie narzekam
"Na naszej planecie żyje pięć miliardów ludzi, tymczasem człowiek zakochuje się w jakiejś jednej osobie i nie wiadomo dlaczego, nie chce jej zmieniać na żadną inną....." #Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego. { } |
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta, moja osoba.
Ja też nie szukam, ale czasem tak cholernie potrzebuje takiego ciepła... że aż mnie coś ściska. ale nie będe chodziła z chłopakiem tylko dlatego zeby sie z nim poprzytulać itp xd |
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
No, a ja to już w ogóle xd
Ostatnio się nacięłam więc teraz już na to leje ;p Ma być, to będzie Nie ma być, to peshek
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
No no, fajna Laseczka jesteś
![]() Masz rację, a poza tym ja tak strasznie boję się że ktoś mnie skrzywdzi lub zrani Nie ufam zbyt wielu ludziom, a jak wiadomo nie wszyscy chłopacy są idealni. . . . Ehh, póki co nie szukam jak się znajdzie to może....
"Na naszej planecie żyje pięć miliardów ludzi, tymczasem człowiek zakochuje się w jakiejś jednej osobie i nie wiadomo dlaczego, nie chce jej zmieniać na żadną inną....." #Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego. { } |
|
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
Owszem Martynko
Śliczny uśmiech
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
Mądrze powiedziałaś.
W większości to chamy. Jak mnie ostatnio chłopak 'zranił [xd]' to w klasie sie śmiali że feministką jestem xd bo przez około 2 tygodnie nieźle najeżdżałam na facetów. ale przeszło mi i sie niemi nie przejmuje. |
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje dziewczyny ;* kochane jesteście
|
|
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja mimo wszytko wierzę że gdzieś tam daleko, czeka na mnie Książę Na Białym Rumaku i że nie wszyscy faceci są źli. Wierzę w miłość
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak. Ale ostatnio natknęłam się też na wątek, gdzie dziewczyny opisują w jaki sposób czują, że facet je kocha. Ostatnio czytałam to ponad godzinę jak zahipnotyzowana. Boska lekturka
![]() Edit: Tu macie linka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190049 |
|
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja czytałam laf story o dziewczynie która zakochała sie w swoim instruktorze jazdy...
było wszystko pięknie, zafascynowałam sie w tym całym opowiadaniu, a na koniec wyszło, ze poprostu nie wyszło... |
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo. Ale to chyba tak jest. Że takie piękne miłosne historie to się też kończą ciekawie.
A najlepsze związki to chyba te z "normalną" historią |
|
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
no też tak myśle. Jak za pięknie to jest też "piękne" zakończenie. Ale dla wrogów.
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
O ja Hania, teraz to mi lekturkę wynalazłaś.
Fajnie tak się czyta, a co do tego że te "normalne" historie okazują się długie i szczęśliwe to się zgadzam. Choć oczywiście nie zawsze Ale jak jest tak super świetnie romantycznie to po rozstaniu jest co wspominać. A jak jest normalnie i się rozpadnie to nie ma już co wspominać Ajjjj nakręciłam. Ale wiecie o co cho prawda? Martyna wiemy że jesteśmy kochane { ajjj, skromna to ja nigdy nie byłam }Ale i tak miło że wspominasz A tak na serio to tylko szczerą prawdę mówimy z Hanią
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
Łooo Matkooo
![]() godzina 22,30 a mi się spać chce no... ale w sumie jak się pół nocy nie spało przez deszcz i jakiś cholerny alarm który się włączył o 2 w nocy a wyłączyli go gdzies dopiero po 10 rano to się nie dziwię. xd A więc żegnam się pięknie, miłych senków życzę A żem szczęśliwa jest, bo jutro już musza być te zakupki.! |
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja myśle że nie kłamiecie :p xd
chodź swoją drogą Was nie znam, ale cholera ufam Wam :p ale niektórzy mają tak że nawet jak sie związek rozpadnie to nie żałują, bo spędzili wspaniałe chwile xd |
|
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Haniu ;* i do 28 sierpnia ;*
|
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiem ;p
Ale naprawdę warto. Lekturka boska. Przy niej to się rozmarzyłam, kurdęęęę ^^ |
|
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
Będę tęsknić za Twoją paplaninką ;* ;p
Nosz cholera xd Ja się stąd wynieść nie umiem xD |
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiem że paplam xd ale trudno ;d musicie to znieść
ja w ogóle będe za wami tęsknić. ;* |
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo to było takie ironiczne. Bo to ja jak się raz rozkręcę to skończyć nie umiem. Czasem się gubię we własnych myślach, bo chcę tyle naraz powiedzieć xd
Byście mnie musiały kiedyś usłyszeć xD |
|
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
chciała bym xd nagraj sie <lol2>
|
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
E.! My się możemy kiedyś na skype umówić tak hurtem.! ;D
<czyt. w parę osób, ja mam czasem takie określenia mistrzowskie... "jazdowanie" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

Nic na siłę, ale może warto jeszcze spróbować... Ludzie robią różne dziwne rzeczy, ty poświęciłaś przyjaźń z nią dla miłości i teraz tego żałujesz, może ona też zrozumienie swój błąd
Mniemam że tak, ale zapytać zawsze watro