![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
a ja prosze cos o zblizajacych sie wakacjach ... o odpoczynku i wymarzonym wyjezdzie
![]()
#962 |
Raczkowanie
|
a wtedy buty były nieznośnie lekkie. Ty, jedyny wiersz który znam na pamięć. znów mi do głowy przyjdziesz ty. jestem krucha ale nie skruszona. bo możesz mieć wszystko. i stracić to wszystko w pare minut. co z tego, że go kocham jak nie mogę z nim być. wyobrażam sobie nasze szczęście i to pomaga mi przetrwać. nie ma nas poza nami, w nas tli się jeszcze ogień, który skrył się przed deszczem. mów co chcesz, ale to ja mam blask. chciałabym cię jutro okłamać, żebyś nie wiedział że przyszła zima.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chcę znów móc Cię dotknąć i beztrosko pocałować... Bo wiem, że już wkrótce znów będziemy blisko siebie... Twa bliskość jest moim niebem...a dotyk rajem ;* Znów upadłam wiem, że niedługo pomożesz mi się podnieść ;* Chcę znów poczuć bliskość Twego ciała...ciepło Twego głosu. Tęsknota skradała mi każdą myśl....dzięki Tobie znowu wszystkie powrócą ;* A to tak ode mnie.
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
ZiElOnE OcZy MaJą ZdRaJcY,NiEbIeSkIe-AnIoŁkI,A PiWnE-MiSiAkI ... =]
I'm not the kind of girl who gives up just like that <nie jestem typem dziewczyny,która tak łatwo się poddaje JeStEm aNOlKiEm..Z RoZKaMi I OGoNkIeM .. Pogniecione skrzydełka, skradziona Aureolka ...Taki ze mnie ANIOŁEK ]:-> Przyjaciele to ANIOŁY które zawsze wiedza kiedy przyjść ! to kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić- A Gdy Nadejdą Deszczowe Dni, Nauczę Się Przechodzić Między Kroplami… ... Oprócz Błękitnego Nieba ... Nic Mi Dzisiaj Nie Potrzeba ... ![]() Świat wypadł mi z moich rąk.. jakoś tak nie jest mi nawet żal.. Bo NiGdY nIe WiAdOmO cO nOwY dZiEń PrZyNiEsIe! Bo nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu Good girlS gO tO Heven, NauGhTy Where TheY WaNt [; maxymalnie Cię lubie......nawet bardziej niż truskawki ![]() tAk wIeLe jEsT TaJeMnIc , kTóRe cHcIaŁaByM PoZnAĆ !!! "To było wczoraj zapomnijmy już o tym..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Zatrzymujesz odpowiedzi głęboko w granicach swego umysłu..
Świt przełamie milczenie. Wrzask w naszych sercach. My love for you still grows ;* / Moja miłość do ciebie wciąż rośnie Listening to you breathe / Słuchanie Twojego oddechu No flashing neon light / Żadnego jaskrawego neonowego światła Let’s just get into your car! / Wsiądźmy do twojego samochodu! Spread your wings and fly / Rozwiń skrzydła i leć Take a star from the sky / Weź sobie gwiazdę z nieba Sweet words that I want to give you / Słodkie słowa, które chce Tobie dać My reflection, dirty mirror / Moje odbicie, brudne lustro I'm the face in your dreams of glass / Jestem twarzą w twoich kryształowych snach Emptiness is loneliness / Pustka jest samotnością
#967 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() _________________________ ________________________ i żeby nine było:P:P ''Bogu dzieki koniec meki'' ![]() .takie niebo na ziemi... . moje Kocham Twoje chce... ![]() ![]() poskromić wiatr Co może przynieść nowy dzień?? Wystarczy tylko zamknąć drzwi wyrzucić zbędny klucz... na dzisiaj tyyyle ![]()
#968 |
Raczkowanie
|
junge, warum hast du noch nicht gelernt?.
chłopcze, dlaczego się jeszcze nie nauczyłes?. bitte gib mir noch eine letzte minute. proszę daj mi ostatnią minutę. Das wär mir jetzt egal Nimm meine Hand ein letztes mal! Teraz jest mi to obojętne Weż moją dłoń ostatni raz!. wenn du... jeśli ty. Ich wache nachts auf aus einem bösen Traum. budzę się w nocy przez zły sen. Ich habe dich gesehen Schatz,mit einer andren Frau. Skarbie widziałam cię z inną kobietą. wenn sagst du, dass lieb mich nicht jeśli mówisz, że mnie nie kochasz.
![]() |
#969 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
cichy wzrok tęsknoty...pusto obok... Skąd miałam siły by uśmiechać sie do Niej... I znów pojawiają się łzy, bo będą dookoła wszyscy, tylko nie Ty. boję się tęsknić! tęsknota oznaczałaby, że pogodziłam się z tym, że nigdy już Cię nie zobaczę Są chwile, których nie powinno być wcale Teraz tkwię gdzieś w środku wspomnień Często najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy,od których bieg życia każe nam odchodzić- nieraz na zawsze..." ...została jedynie pustka... tak zwyczajnie...brak różane policzki wypełnione tęsknotami .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
dziewczynki a ja poprosze cos o sesji ze teraz tylko nauka,nauka i w ogole zyc mi sie odechciewa,ze juz chciaalbym aby po sesji bylo i aby pozaliczyc wszystko a przed mna 4 egzaminy :
![]() ![]() ![]() tylko prosze nie takie doslowne pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Lolensja mi się z rozstaniem jeden opis kojarzy:
Nie pozwólmy by czas i odległość zrodziły słowo 'zapomnij'...
#972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
In my heart there always be a place for you, for all my life. / W moim sercu zawsze będzie miejsce dla Ciebie. Przez całe moje życie. Odległość pozwoli dostrzec w przyjacielu to co najbardziej w nim kochamy. dla przyjaźni na ma zbyt dużej odległości..
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
Trzeba wielu lat by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila by go stracić.
Kiedy odchodzi przyjaciel, coś we mnie umiera. Najlepszą wagą do mierzenia przyjaźni jest nieszczęście.
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. w każdą noc, w kazdy dzień.. przywołuje obraz który w sercu mam.. ..rozumiem swój błąd - lecz za późno już.. Jesteś wspomnieniem ktore nie chce przeminąć boję się wielkich słów...
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Mieć to szczęście, trzymać Cię za rękę.! <3
Nie bądźmy śmieszni myśląc, że może być jak w bajce.! Samotność- przekleństwo.? Ja kocham być wolna.! xD - A my.? My to się już prawie nie znamy.! Życie depcze wyobraźnie.! Bede żyła Twoja śmiercia,bo inaczej nie umiem.! ![]() On ją woła, ona nie słyszy.!
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
laski a coś o plotkach..plotki zepsuły mój zwiazek z nim
![]() Cos ode mnie; 'ImBardziejCośChceszTymBa rdziejPożądasz(...)' "Czasami trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym." .ŻycieJestZbytKrótkieByCz ekaćNaOdpowiedniWiek. Jus quit goin on... – po prostu trzeba zapomniec |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Przyczajenie
|
Ty, taki ufny, strzeżony od złego...
Aż kiedyś przez mosty dwa, powiedzie cię dola twa... Miał kiedyś być raj, lecz się projektant rozmyślił po drodze... ![]() I powstał kamienny most, nie w poprzek wody ale wprost... ![]() Gdy czasem dajesz mi nadzieję, to czuję życia smak... ![]() Na nic łzy, zaklęcia, bo nie znajdzie księcia ![]() Spróbuj, marzeniem wyprzedzisz wiatr... ![]() Celuloidowy świat. Z plastiku pejzaż i ludzie... Do drzwi bez klamek pukam Ile sił Mój ty piękny – otwórz je Do ciebie chcę śpiewam i tańczę, mój teatr jest wielki.. ![]() A skrzypek gra pięknie i kocha mnie tak... Wierzę w sny, one odbiciem są moich marzeń.. To piekło nie raj, tutaj się kończy świat... Na zawsze i na wieczność...
#978 |
Przyczajenie
|
Czasami zastanawiam się jak to by było zapomnieć o świecie w Twoich objęciach...
W chwilach zlych przypominasz mi się Ty... jeszcze bardziej brakuje mi Ciebie... Powiedz, że nie ma milości, albo prościej kochaj mnie. Czasem postępujesz inaczej jak czujesz... To czego pragniesz już dawno miałeś... Myśl, że gdzieś tam jesteś Ty... a nad nami tylko wspólne niebo... Szczęścia, naprawdę życzę Ci szczęścia....
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
chcę być Twoim tatuażem, w pamięci niezmywalnym śladem.
Mała Księżniczko oczy masz jak odbicie gwiazd. Moja Księżniczko skarby gwiazd w oczach swoich masz. lubię postmodernistyczne zabawy z formą xD -Saper Ci się tnie. -Chyba Tobie :P -Saper Tobie się tnie ![]() Dzisiaj jest dzień bez alkoholu (na szczęście nie obchodzę ![]()
#980 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny boskie macie opisy ![]() ![]()
#981 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To juz minelo, ten klimat, ten luz Ci wspaniali ludzie nie powroca Nie powroca juz Lecz we mnie zostalo cos z tamtych lat Duzo bym dala by przezyc to znow Wehikul czasu - to bylby cud Są w życiu ludzie i chwile, które w pamięci pozostają i choć czas mija one nie mijają... narazie tyle.. nic więcje nie przychodzi mi do głowy:P moze coś wybierzesz:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hmmm, no cos zaraz pomyślimy ![]() ![]() 1. Jeszcze tylko parę dni, minut, sekund i znów poczuję jak mnei kochasz 2. Wszystkie burze przerwamy.. teraz tylko czekam aż powrócisz ![]() 3. I tak z każdym dniem czekam coraz bardziej, mocniej, tęskniej.. ![]() 4. Już czuję jak będzie bosko, gdy znów będziesz przy mnie a ja przy Tobie. Tak blisko. 5. Tęskliwe noce. Za Tobą.. ![]() 6. Śnię, marzę, na jawie w obłokach bujam juz się doczekać nie moge, jak mnie weźmiesz w ramiona 7. Już przed oczyma mam Twoje dłonie na moim ciele, oczy <np. błękitne> 8. Czekam juz z utęsknieniem na pocałunek, który zabierze mnie daleko, daleko.. 9. Tak bardzo chciałabym juz być przy Tobie, wtulić się w ramiona, spojrzeć w oczy ![]() 10. Bo gdy sie tęskni jak ja.. to znaczy, że kocha sie ponad życie ![]() mam nadzieję, że coś sobie wybierzesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
Nie mogę odejść, mijają dwa dni, znów jestem przy tobie i znów pytam - co jest? - siebie przed lustrem.! Ty znów obiecujesz - zdzwonię nim uśniesz
Podejdź, weź mnie za rękę, ja też cię wezmę chętnie Mam czas dla nas tylko na seks... i tą miłość w SMS'ach - wybacz Nie ma czasu na to by pisać poezje, kupować róże, daj mu ten seks, weź swoją miłość.! On jest tu królem, czujesz? Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać, ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach Mam dla ciebie mały prezent, znów mam cię w sercu, znów nie śpię po nocach, marzę o szczęściu...
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wirażanki!
![]() oto kilka mioich: Tonę w chorych myślach... Rzeczywistość zawsze znajduje sposób żeby o sobie przypomnieć... Moje oczy są oczami wariata kiedy spotykają się z Twoimi! Każda minuta bez Ciebie to wykres nieskończonej tęsknoty... Dobrze jest umierać za chwile, kiedy warto żyć! Słowa nawet gdy piękne to tylko słowa... Ten czas był nasz i nie skradnie go nikt nam! Trzeba wciąż żywić nadzieję jakąś... nawet wbrew sobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie mosty, które między nami rozwiesiła noc kruszą się jak szkło...
#987 |
Raczkowanie
|
1. Dzięki szatańskiej pysze jednych nie słucham, drugich nie słyszę.
2. Twoim imieniem się pieszczę, gdyby tak tobą jeszcze? 3. Czuła żal doskonały, gdy się grzechy nie udały. 4. Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy. ![]() 5. Dla mężczyzny kobiety są tym, czym żagle dla żaglowca - nie popłynie bez nich. 6. Marzenia zwykle się spełniają, ale nie tak i nie wtedy, kiedy tego pragniemy. 7. To trwało krótko, bardzo krótko, ale się zdarzyło. 8. Możecie mi wierzyć to była miłość prawdziwa miłość 9. To taka moja siła.. życia treść.. to ona mnie tu trzyma.. daje sens ![]() 10. Zgubiłam upoważnienie do szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ponawiam prośbę ![]() wrodzona tęsknota... wiaze sobie supełki zeby nie zapomnieć... dłonie,stopy i serce mam już zaplontane i gdybym wiedziała, ze tej nocy mi sie przyśnisz... obudziłabym się jutro everythings changing...
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odtąd tylko sobie ufam już! Przepraszam, że pier**lę waszą jazdę . Po ch*j się wpierdalasz w życie innych ludzi, powiedz? bezmyślna małolata w brutalnej rzeczywistości *******ić wszystkich, co się doszukują tanich sensacji, koniec narracji.. Plotkujesz?? Sprawa Jest Prosta, Twoja Wyobraźnia Jest Lekko Żałosna Nigdy nie ufaj ludziom z innej piaskownicy Spójrz Mi W Oczy Czy Tak Masz Od Urodzenia Dwa Sumienia?! następny przykład na to jak człowiek stał się szmatą wiesz co się liczy ? szacunek ludzi ulicy o mnie mówicie? o DZIĘKUJĘ ![]() Proszę ;* mam nadzieję,że coś wybierzesz. i pamiętaj.. nie warto patrzec na to co inni mówią.. ja już się przyzwyczaiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
Dartanianka => postaram się o więcej takich "śmiechowych", ale nie obiecuję nic w najbliższym czasie
![]() Może mnie nie być przez jakiś czas, więc oddaję na zapas sporą porcyjkę opisów, może komuś się coś przyda... ![]() - Obdarta z piór sensu życia... - Połamałam skrzydła wolności i radości... - Zostałam sama... pośrodku mroku i ciszy... - Wśród własnych krzyków i łez... - Odkurzam swoje skrzydła z pyłów bolesnych wspomnień... - Szukam własnego JA w zakamarkach duszy... - Dziś tylko wiatr wymawia imię me... - Słodkie kłamstwo zjeść jak ciastko zatrute... - Nie zapominajmy o tym, co nadal mamy... - Z podniesioną głową lecę ku słońcu... - Dzięki przyjaźni rodzi się w nas nowy świat... - Nie idź przez życie z zadartym nosem... - I życie urok bajki ma... - Naprzód popycha mnie wiara w lepsze jutro... - Zasypiam na rogalu księżyca... - Zatopiona w wolności... - Dziękuję za otwarte okno twego istnienia... - Doceniasz i zachęcasz... więc rozkwitam... - Rozjaśnij moje życie... - Granatowe fale nocy rozpinają żagle moich marzeń... - Kołyszę się w białej łodzi twoich ramion... - Twój cień na ścianie... po raz ostatni w moim pokoju... - Moje głodne serce nie dostało dziś porcji szybkich uderzeń... - Jeśli zapomnisz, że jestem... pamiętaj, że byłam... - Twój uśmiech paraliżuje mnie... - W kołysce twoich oczu nie boję się usnąć... - Odległość nie dzieli prawdziwej miłości... - Nie zamykaj oczu przede mną... - Łapię resztki twojego zaufania... - Może powiem ci jakie lubię wino... - Nęcisz mnie, kręcisz, intrygujesz... pocałuj... - Oddycham tobą... - Grzeję się w słońcu przesycona tobą do suchej nitki...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.