Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-25, 10:46   #961
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Dzien dobry Truskaweczki
Wymalowalam sie dzis PI i... jestem totalnie zauroczona!!!! Wygladam tak swiezo! super!
Napisalam tez dzis do malych zoltych, ze nie ma paki z 13.06... ciekawe ile beda mi kazali czekac...
m-habibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 10:57   #962
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
Dzien dobry Truskaweczki
Wymalowalam sie dzis PI i... jestem totalnie zauroczona!!!! Wygladam tak swiezo! super!
Napisalam tez dzis do malych zoltych, ze nie ma paki z 13.06... ciekawe ile beda mi kazali czekac...
Zadzwon pod ten alalrmowy numer, ktory dziewczyny podawały kilka linków wczesniej. Mi zatrzymai paczkę z 13 lipca w urzedzie celnym. Ale laurka przyszła szybciutko. teraz czekam na paczkę ocloną
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 11:01   #963
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Zadzwon pod ten alalrmowy numer, ktory dziewczyny podawały kilka linków wczesniej. Mi zatrzymai paczkę z 13 lipca w urzedzie celnym. Ale laurka przyszła szybciutko. teraz czekam na paczkę ocloną
no wlasnie dzwonilam i Pani w rozdzielni powiedziala, ze od 17.06 moja paczucha powinna byc u mnie na poczcie ale na poczcie babsztyle twierdza, ze nic nie maja chyba sie zaplacze
Stary 2008-06-25, 11:06   #964
dynia18
Zakorzenienie

No to faktycze dzwoń do kitajców, oni szybką znajdą twoją przesyłkę. Na pewno ktoś się pokusił. nie mogę.....normalnie jestem zła. alnbo pani mało rozgarnięta. a dzowniłas do głownej rozdzielni pocztowej w swoim mieście. albo reklamacje napisz na poczcie. pzreciez to przesyłka rejestrowana, więc bez łachy muszą znaleść gdzie jest.
Stary 2008-06-25, 11:25   #965
jazmine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Ukryciorku caly ranek w czwartek będę je mocno zaciskać

ja w piątek idę do lekarza z wynikami USG i LH oraz Estradiolu. Robiłam wczoraj test owulacyjny, kreska druga jest blada i mniej widoczna od testowej ale jest czyli owulacja tuż tuż, łykam masę leków i się modlę
Mateczki ściskam za was kciuki . Czuję że bedzie dobrze

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 11:35   #966
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
No to faktycze dzwoń do kitajców, oni szybką znajdą twoją przesyłkę. Na pewno ktoś się pokusił. nie mogę.....normalnie jestem zła. alnbo pani mało rozgarnięta. a dzowniłas do głownej rozdzielni pocztowej w swoim mieście. albo reklamacje napisz na poczcie. pzreciez to przesyłka rejestrowana, więc bez łachy muszą znaleść gdzie jest.
hmm nawet nie wiem gdzie dzwonilam do rozdzielni paczek zagranicznych chyba a z ta reklamacja, to nie nadawca musi reklamowac? jak to jest? a co do lachy, to niestety u mnie robia lache, jakby mi wielka przysluge wyswiadczali, ze w ogole dadza mi moja wlasna jakakolwiek paczke!
Stary 2008-06-25, 11:38   #967
joanaros
Zakorzenienie

Witam

Wpadam tylko zameldować że doszedł mój róż Chanel Caprice
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 11:42   #968
dynia18
Zakorzenienie

Wiesz przypomniało mi się coś..jak ja kiedyś dzowniłam z pytaniem o paczkę do swojej białostockiej rozdzielni to pan mi powiedział że paczki nie ma, ale jest przesyłka rejestrowana. I kazał nastęnym razem jak będe dzownić, pytac o przesyłke rejestrowaną....
myślę że kitajki jak napiszą ci że masz czekać 14 dni jak u Guaranki, to znaczy że namierzyli paczuszkę.
Stary 2008-06-25, 11:47   #969
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Wiesz przypomniało mi się coś..jak ja kiedyś dzowniłam z pytaniem o paczkę do swojej białostockiej rozdzielni to pan mi powiedział że paczki nie ma, ale jest przesyłka rejestrowana. I kazał nastęnym razem jak będe dzownić, pytac o przesyłke rejestrowaną....
myślę że kitajki jak napiszą ci że masz czekać 14 dni jak u Guaranki, to znaczy że namierzyli paczuszkę.
to niech juz mi pisza cos dobrego
Stary 2008-06-25, 11:58   #970
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Witam

Wpadam tylko zameldować że doszedł mój róż Chanel Caprice

OOOOOooooo i jak??? Pisz szybciutko, bom ciekawa A może zdjęcia jakoweś?

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 12:05   #971
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
to niech juz mi pisza cos dobrego
Myślę ze jak więcej dziewczyn się pojawi , może coś wymyślą. Musimy znaleśc twoją paczkę.

Gratuluje [aczuszki z Chanelkiem. Czemu oni nie obniżają cen na te Chanelki...chociaż 30% hihihihi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 12:49   #972
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Myślę ze jak więcej dziewczyn się pojawi , może coś wymyślą. Musimy znaleśc twoją paczkę.

Gratuluje [aczuszki z Chanelkiem. Czemu oni nie obniżają cen na te Chanelki...chociaż 30% hihihihi
pan listonosz przyniosl wlasnie moja zaginiana paczke ! odsresowalam sie i wieczorem przestestuje oslawione zel do brwi

no a ja tez poprosze -30% na chanela Guaranka pewnie tez chce
Stary 2008-06-25, 12:55   #973
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
OOOOOooooo i jak??? Pisz szybciutko, bom ciekawa A może zdjęcia jakoweś?
Na razie nie testowałam,bo listonosz przyniósł jak do pracy wychodziłam, kolor taki jasny róż na moje oko Przejechałam palcem i jest mięciutki. Szukałam niby brudnego różu ale dla mnie to w nim brudności nie ma.Testy jutro. zdjęć niestety nie mam, ale były w watku o zdobyczach.
Stary 2008-06-25, 13:20   #974
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Przyszedl listonosz po raz drugi i przyniosl parurke obadam jak wroce i laurke na pomadke diorowa i lip zooma
Stary 2008-06-25, 13:21   #975
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszedl listonosz po raz drugi i przyniosl parurke obadam jak wroce i laurke na pomadke diorowa i lip zooma
To współczuwam tych laurek
Stary 2008-06-25, 14:16   #976
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Oj współczuje ci tych Alurek.......ale ważne że zguba się odnalazła. I co to parurka.....???????????
Dodam jeszcze że bylam dzisiaj w perfumerii i macałam khole...no chyba się skusze, ale miałam jakis taki odcien szary...cudnie wyglądają oczka, choć nałozyłam bardzo nie umijętnie.
I przy okazji pokazała mi pani podklad pod makijaż Guerlaina. Tak ładnie w buteleczce wyglądał, takie śliczne kuleczki.......i na twarzy tez. ciekawa jestem czy któraś z was miała z nim do czynienia. czy wart swojej ceny (220) chociaż czy cokolowiek jest wart takiej ceny.
Stary 2008-06-25, 14:54   #977
littlefrog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Dołączam się do wspólnej modlitwy No jak taki będzie szturm na Niebo, to nie pozostanie chyba obojętne

Dziewczyny rzecz niesłychana z tą truskawą. Pamiętacie jak zamawiałam ten nieszczęsny samoopalacz Lancome. Napisali, że niestety go nie ma, chociaż na stronie był. Zwrócili pieniądze po czym dzisiaj dostaję co ? samoopalacz Lancome No i jak mam im teraz za niego zapłacić ? Ależ tam mają kaszankę
Z ciekawostek powiem Wam, że on szedł przez Szwecję i dotarł wyjątkowo szybko 1,5 tygodnia, więc teraz chyba perfumy też będą szybko przychodzić Pewnie dlatego truskawa zmieniła trasę przez Szwecję.

moje perfumki też idą przez Szwecję
littlefrog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 15:59   #978
AsikS
Zakorzenienie

Ale duchota, nie ma czym oddychać.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 16:21   #979
Etolie
Raczkowanie

Hello

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Dołączam się do wspólnej modlitwy No jak taki będzie szturm na Niebo, to nie pozostanie chyba obojętne

Dziewczyny rzecz niesłychana z tą truskawą. Pamiętacie jak zamawiałam ten nieszczęsny samoopalacz Lancome. Napisali, że niestety go nie ma, chociaż na stronie był. Zwrócili pieniądze po czym dzisiaj dostaję co ? samoopalacz Lancome No i jak mam im teraz za niego zapłacić ? Ależ tam mają kaszankę
Z ciekawostek powiem Wam, że on szedł przez Szwecję i dotarł wyjątkowo szybko 1,5 tygodnia, więc teraz chyba perfumy też będą szybko przychodzić Pewnie dlatego truskawa zmieniła trasę przez Szwecję.
ja tez trzymam kciuki za Was dziewczyny
obawiałam się zamówić perfumy, ale jeśli jest szansa, że lecą około 2 tyg to chyba warto

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
zel wyprodukowany 19.12.2007 - pachnie orzezwiająco, cytrusowo- z jakas nutą - pieni się dobrze, jest gestym niebieskim zelem....porównywałam jeho skład z vichy dla facetów- zawiera duzo więcej składnikow, jest polecany jako poranne orzeźwienie, zawiera minerały...jak sie sprawdzi w dłuższym uzywaniu dam znac, choc nie było jeszcze produktu biothermu do ciala, z którego ja osobiscie nie byłabym zadowolona...

zel antycellulitowy mocno napina skórę, mocno ja wygładza dla mnie bosko pachnie czekoladą ,mniej ale za to więcej grejfrutami opakowanie bosskie,( zaden tam tandetny plastik)

Dziękuję pięknie przy okazji napaliłam się na ten czekoladowy żel antycellulitowy bo od dawna używam clarinsa i tak myślę, że czas na zmianę

Cytat:
współczuje laurek a co to jest "parurke" jeśli można spytać
Etolie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 16:32   #980
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Napisane przez Etolie Pokaż wiadomość
Dziękuję pięknie przy okazji napaliłam się na ten czekoladowy żel antycellulitowy bo od dawna używam clarinsa i tak myślę, że czas na zmianę

współczuje laurek a co to jest "parurke" jeśli można spytać

parurka, to kompakt guerlain parure w pieeeknej, zlotej pudernicy

a co do zelu biothermu, to ja bylam swiecie przekonana, ze on bedzie pachnaial czekolada a tu cytruski ale tez fajne
Stary 2008-06-25, 16:34   #981
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
u mnie też duszno
Stary 2008-06-25, 16:57   #982
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Jak już odnajdą informacje o paczce w rozdzielni to trzeba się spytać czy poszła na pocztę (jeśli tak to data konieczna, bo kobity z poczty daty wymagają) czy do UC.
Potem dzwonić trzeba do UC lub na pocztę i pytać o LISTÓWKĘ poleconą i podać nr z SS, ten który kończy się literkami HK i powiedzieć, że dnia tego a tego rozdzielnia do nich wysłała.
Nie należy się poddawać lenistwu pocztowych pracownic, nawet dozwolone jest kłamstwo pt. że panie z rozdzielni sprawdziły, że paczka na pocztę dotarła więc musi być!!!!! I niech szukają.
U mnie tak skutecznie szukały ( i to w UC!) aż odnalazły Fatale, który leży tam od 19 maja!!!!!! Formalności załatwiłam przez telefon i przez maila i teraz oczekuję dostawy do domu.
Ale zeby bylo zabawniej przed chwilą dostałam maila od Tru (napisanego czystą angielszczyzną). Przez ostatni miesiąc pisałam im, że chcę mojego Fatala lub kasę a oni ciągle prosili aby czekać kolejne 14 dni, bo sprawdzaja etc.
Dwa dni temu sama namierzyłam moją paczuchę, a dzisiaj Tru mi pisze, że skoro nie mam ciągle mojego Fatale to oni zaraz zrobią re-ship.......
Ni i jestem w kropce, bo nie wiem co im napisać. Uczciwie stawiając sprawę powinnam im dać znać, że paczka odnaleziona, ale z drugiej strony ciagle jej nie mam w domu i nie wiem czy przyjdzie, bo może ją cofneli i odeslali do HK????

I co tu robić??????

Cytat:
pan listonosz przyniosl wlasnie moja zaginiana paczke ! odsresowalam sie i wieczorem przestestuje oslawione zel do brwi

no a ja tez poprosze -30% na chanela Guaranka pewnie tez chce
Uffffffff, gratulejszyn!!!!
Ale powyższa informacja przyda się innym, bo z tymi paczkami to jakoś różnie bywa..............

Cytat:
Dwa razy dziennie do Ciebie przychodzi???? Co mu zrobiłaś?

Cytat:
I przy okazji pokazała mi pani podklad pod makijaż Guerlaina. Tak ładnie w buteleczce wyglądał, takie śliczne kuleczki.......i na twarzy tez. ciekawa jestem czy któraś z was miała z nim do czynienia. czy wart swojej ceny (220) chociaż czy cokolowiek jest wart takiej ceny.
Ja nie miałam kontaktu
Ceny pewnie nie jest wart, ale te opakowania

Cytat:
Napisane przez Etolie Pokaż wiadomość
Też odczuwam napalenie
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 17:09   #983
jazmine
Zadomowienie

kto się zetknął z ta baza smashboxa ?

http://us.strawberrynet.com/productD...58639&goChar=S

Stary 2008-06-25, 17:09   #984
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie burzowato, więc powinno być troszkę chłodniej, ale jednak nie jest Ta emotikonka ma dużą paszczę, jakby łapała powietrze - jak ja teraz...

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Jak już odnajdą informacje o paczce w rozdzielni to trzeba się spytać czy poszła na pocztę (jeśli tak to data konieczna, bo kobity z poczty daty wymagają) czy do UC.
Potem dzwonić trzeba do UC lub na pocztę i pytać o LISTÓWKĘ poleconą i podać nr z SS, ten który kończy się literkami HK i powiedzieć, że dnia tego a tego rozdzielnia do nich wysłała.
Nie należy się poddawać lenistwu pocztowych pracownic, nawet dozwolone jest kłamstwo pt. że panie z rozdzielni sprawdziły, że paczka na pocztę dotarła więc musi być!!!!! I niech szukają.
U mnie tak skutecznie szukały ( i to w UC!) aż odnalazły Fatale, który leży tam od 19 maja!!!!!! Formalności załatwiłam przez telefon i przez maila i teraz oczekuję dostawy do domu.
Ale zeby bylo zabawniej przed chwilą dostałam maila od Tru (napisanego czystą angielszczyzną). Przez ostatni miesiąc pisałam im, że chcę mojego Fatala lub kasę a oni ciągle prosili aby czekać kolejne 14 dni, bo sprawdzaja etc.
Dwa dni temu sama namierzyłam moją paczuchę, a dzisiaj Tru mi pisze, że skoro nie mam ciągle mojego Fatale to oni zaraz zrobią re-ship.......
Ni i jestem w kropce, bo nie wiem co im napisać. Uczciwie stawiając sprawę powinnam im dać znać, że paczka odnaleziona, ale z drugiej strony ciagle jej nie mam w domu i nie wiem czy przyjdzie, bo może ją cofneli i odeslali do HK????

I co tu robić??????

Uffffffff, gratulejszyn!!!!
Ale powyższa informacja przyda się innym, bo z tymi paczkami to jakoś różnie bywa..............

Dwa razy dziennie do Ciebie przychodzi???? Co mu zrobiłaś?

Ja nie miałam kontaktu
Ceny pewnie nie jest wart, ale te opakowania

Też odczuwam napalenie

Guarana, uwielbiam twoje posty masz tyle energii ile w twojej ksywce

Ja się odpaliłam z tego czekoladowego, skoro pachnie cytrusami a nie czekoladą..

Co do tego podkładu pod podkład - ja go ciapałam na ręce, ale nie przypadł mi do gustu - był taki jakiś glutowaty i ciągnący... Ale mało się znam

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 17:20   #985
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie burzowato, więc powinno być troszkę chłodniej, ale jednak nie jest Ta emotikonka ma dużą paszczę, jakby łapała powietrze - jak ja teraz...
Jestem dzisiaj kiepskawa. Też łapię powietrze jak ryba.

Guaranko, a może wyłożyć Tru kawę na ławę i opisać swoje obawy, tak jak opisałaś je nam?
Stary 2008-06-25, 17:21   #986
AsikS
Zakorzenienie

Przepraszam - dubel.
Stary 2008-06-25, 17:23   #987
jazmine
Zadomowienie

Cytat:
współczuje wam kobitki u mnie okno otwarte i bryza morska robi mi "leeetniii wiiaaatr" i wszyscy razem bajlando

Stary 2008-06-25, 17:43   #988
Etolie
Raczkowanie

Cytat:

parurka, to kompakt guerlain parure w pieeeknej, zlotej pudernicy

a co do zelu biothermu, to ja bylam swiecie przekonana, ze on bedzie pachnaial czekolada a tu cytruski ale tez fajne
już rozumiem

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Też odczuwam napalenie

Cytat:
współczuje wam kobitki u mnie okno otwarte i bryza morska robi mi "leeetniii wiiaaatr" i wszyscy razem bajlando
mmm....morska bryza...zimne piwko w cieniu palm...
Etolie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 17:49   #989
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Guarana, uwielbiam twoje posty masz tyle energii ile w twojej ksywce

Bo ja wogóle fajna jestem

Cytat:
kto się zetknął z ta baza smashboxa ?

http://us.strawberrynet.com/productD...58639&goChar=S
Ja widziałam taką ale była biała, a ta jest sinawa więc pewnie inna

Cytat:

Guaranko, a może wyłożyć Tru kawę na ławę i opisać swoje obawy, tak jak opisałaś je nam?
Mądrala Sama im napisz, na pewno zrozumieją
Myślę, że poczekam jeszcze do końca tygodnia. Jeśli Fatale przyjdzie wtedy im napiszę. Bo póki go nie mam w łapkch nie będę ryzykować i pisać, że odnalazłam paczkę, bo tak naprawdę to przecież jej jeszcze nie mam i nie mam gwarancji, że dostanę. To po co mam wychodzić przed orkiestrę????
A tak swoją drogą to Tru powinna była sprawdzić,, gdzie jest przesyłka, nie ja.
Nic nie sprawdzali, bo napisali, że paczka zaginęła. A ona w UC leżakuje miesiąc.
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 18:17   #990
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Ukryciorku caly ranek w czwartek będę je mocno zaciskać

ja w piątek idę do lekarza z wynikami USG i LH oraz Estradiolu. Robiłam wczoraj test owulacyjny, kreska druga jest blada i mniej widoczna od testowej ale jest czyli owulacja tuż tuż, łykam masę leków i się modlę
Aga, ja ciągle wierzę, ze się uda. I modlę się, trzymam kciuki, zaklinam. Będzie!

A ja jadę najprawdopodobniej w weekend w morskie okolice. Bo mam już dość zaduchu i wariactwa w mieście w centralnej Polsce. Jedziemy do teściów, ale oni bardzo sympatyczni, dwóch siostrzeńców, morze ok. 30 km więc "oprócz błękitnego nieba..."
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości