|
|
#961 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdansk nie jest jakims skupiskiem psycholi. Jak ma zdarzyc sie cos zlego, to sie zdarzy, mnie w kazdym razie spotkalo w domu i nie musialam wychodzic tylkiem na swoje osiedle ![]() poza tym Zabianka jest urocza, zielona w moim obszarze. Inna sprawa, mam zaprzyjazniona pania od rzepki i zaprzyjaznione panie w drogeriach ktore wytrzymuja ze mna i po pol godziny jak marudze nad skladami ![]() I kocham ta swoja Zabianke(mieszkam na Szyprow, granicze z Sopotem-obok stadnina konna, Sopocki hipodrom) Co do tego, ze wyladowalyscie w Gda...strasznie sie ciesze Zgodzi sie ktoras na jakis kosmetyk na spole? Np. olej avokado albo matrixa biolage balsam? ![]() ![]() ![]() Wrzeszcz? Czesto tam bywam, nic zlego nie zauwazylam. Aha, bardzo wazny punkt: Za lotnia i przed ETC, tam gdzie Biedronka, jest mala, bardzo tania i naprawde smaczna piekarnia. ul Zwirki i wigury Za 5 zl kupisz siatke ciastek, chleb i jagodzianke. Chodze tam zawsze po szkole z przyjaciolka z 4 zlotymi, kupujemy faworki, wychodzi ich cholernie duzo i nie mozemy ich zjesc we dwie do konca dnia (obie charakteryzujemy sie wielkim pociagiem do slodkosci ). BARDZO czesto tam bywam.Tak czy siak to jest miejsce, gdzie trzeba sie duac, gdy ma sie dyche i zaprosilo sie gosci. |
|||
|
|
|
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ja robię tak od lat. Chyba w każdym salonie panie mają hennę czarną, brązową i grafitową. Prosisz o brązową i mówisz, żeby potrzymały dłużej, bo chcesz ciemny brąz i voila Mnie zawsze pytają po zmyciu jednej brwi, czy jest wystarczająco ciemna, czy nałożyć jeszcze na chwilkę![]() Cytat:
Chociaż oczywiście nie jest mojego autorstwa Już kiedyś któraś Włosomaniaczka zwróciła na niego uwagę![]() Gratuluję wyboru Zazdroszczę Wam ogromnie tego morza
|
||
|
|
|
|
#964 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale moze masz racje, ze przesadzam, bylam tam pare razy i wyszlam bez szwanku![]() dzieki za info o tej piekarni ![]() a balsamu matrixa biolage nawilzajacego to ja mam na oko jeszcze troche mniej niz pol litra. jest to taki moj bazowy kosmetyk. mieszam go czesto z miodkiem i innymi mazidlami. jak skoncze katowac sie nissimem to chce poeksperymentowac z myciem wlosow tym balsamem(podgapione od tulipanny ) ale jakbys chciala na wymianke jakas wieksza odlewke na sprobowanie to pisz za to planuje w przyszlosci(za jakies 2-3 mies) sprobowac olej kokosowy albo avocado. prawde mowiac troche sie boje olei...jak narazie probowalam olej rycynowy i dabur jasmine i bylam przerazona tym ile wlosow przy tym stracilam jak narazie jestem na etapie zapuszczania(7 cm odrostu, 6 farby) i wzmacniania tych moich kilku wloskow. dlatego tez strata kazdego wloska to dla mnie dramat hula- udanych wakacji! karla- ta pozytywna energia wziela sie od nowego ustawienia mebli i lepszej cyrkulacji w pokoju jak chcesz to moge Ci wyslac troche wiazek pozytywnych wibracji....albo zaplanowac Ci przestawianie mebli ![]() Estelle- mocny song poprosze o wiecej co znasz dobrego ze skandynawskich kapel !Cytat:
przypomnial mi sie bananowy song http://pl.youtube.com/watch?v=Y5lM39tJPUw
|
||
|
|
|
|
#965 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dzieki naszej kochanej Ani mam nastepne mazidło do włosów
Pachnie zabojczo i juz dzisiaj bede testowac jak sie na kłączkach sprawuje ![]() Ilosc tego niesamowita jest, nie zużyje tego za 3 lata Estelle podziele sie chetnie jesli masz ochote
|
|
|
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Probowac nie musze, znam Matrix i bylam zachwycona. No czym ja bym mogla sie wymienic.. szczerze mowiac wolalabym zaplacic za ta odlewke Bo mam same tanie rzeczy w swojej pielegnacji. No, moglabym dac polowe opakowania kofeiny na porost wlosow z thanatosa, bo calego nie zuzyje i 125gr oleju kokosowego i dorzucic przy przesylce jeszcze kasy. Hm.Co do wypadajacych wlosow, ja musze sobie kupic ampulki radical-moze jest jeszcze promocja z tabletkami, byly bardzo fajne, a ja chce znow przyspieszyc porost i koniecznie rzepa. Ile uda mi sie w 3 tygodnie do zaczecia szkoly? Nie wiem, chce spinac juz w kucyk na wf. BTW, taka ciekawostka: przyniosla mi mama taki szampon, ktory nie ma zadnych, zadnych skladnikow oprocz detergentow i tam paru konserwantow, nawet zapachu nie ma. Taki do wzbogacania i tworzenia dowolnej, wlasnej mieszanki,ale nie wiem co z nim zrobic. |
|
|
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli mowa już o skandynawskich kapelach to moją miłością (no prawie miłością ) jest Lordi, HIM i Tarja Turunen )
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzbogacić. Masz jakieś thanatosowo-mazidłowe półprodukty Ja bym dorzuciła glicerynkę, mleczka, proteiny może NMF i pantenol. Albo niewielką ilość jakiegoś oleju.
|
|
|
#969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec co jeszcze? w jakim stezeniu?
|
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
karla będe podziwiac krajobrazy? a moze jakiegos fajnego włocha
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#972 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, w razie co się z Nią umówimy ![]() Iza szczerze gratuluję Nie ma to jak studiować to co się chciało Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po nadrobieniu ładnie się przywitam I dodam jeszcze, że byłam na przemiłym spotkaniu z przemiłą Emilką (Porcelain) I popadłam w totalne kompleksy A tak na serio, uwielbiam takie spotkania ![]() No to wracam do zajęć domowych
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
zresztą niewazne, Włoch, Polak czy jeszcze inny obcokrajowiec
![]() a wogóle właśnie wróciłam od lekarza, bo byłam wypełnić karte na ten obóz i choć miałam parasol, a do lekarza 2 kroki to zmokłam niemiłosiernie, w butach jedna wielka kałuza ![]() tak sobie oglądam moją walizke i zastanawiam się jak ja sie do niej spakuje, chciałam kupic taką najwiekszą ale mama powiedziała, że zgłupiałam bo to walizka rodzinna
|
|
|
|
|
#974 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
a właściwie podprogowo-dyskotekowo zostały mi poszerzone bez mojej wiedzy i zgody Z dobrą nutą po skandynawsku może być mały problem, zazwyczaj niestety śpiewają po angielsku, jak np. Divercia [ale polecam posłuchać, fajna kapela], ale namierzyłam np. takie numerki jak Kotiteollisuus - "Tämän Taivaan Alla" albo Timo Rautianen & Trio Niskala -"Surupuku" [reszta na nieszczęście uciekła z pamięci ]Cytat:
chętnie odkupię jakąś odlewkę Cytat:
![]() Przydałby się jakiś propylene glycol, jako nośnik substancji wgłąb skóry, a przy okazji to też humektant. |
|||
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Dotko może jakieś łatworozpuszczalne ekstrakty
![]() Ja od środy siedzę i "macam" sie po włosach. Strasznie spodobał mi się efekt po szamponie z mydlnicy- zwłaszcza, że nie aplikowałam ani grama odżywki (ale za to do szamponu dorzuciłam proteinki i mleczka). Dzisiaj obmyśliłam sobie nowy patent na mydlnicę. Jutro testing sasasasasa
|
|
#976 |
|
|
Estelle dawaj adresa
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu takie pustki ![]() Maaaniaaaaczkiiii, gdzieee jesteeeeeścieeee?????? ![]()
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko pouciekało
. Ja też będę mykać. Kolorowych
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych
|
|
#983 |
|
BAN stały
|
hej
przylanczam sie do wlosomaniaczek bo mam obsesje na punkie moich od pewnego czasu i robie wszystko zeby je doprowadzic do stanu normalnosci(strasznie wypadaja,zniszczone itp na dodatek zaczelam siwiec w wieku 19 lat [nie wiem jak to mozliwe .......])Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#984 |
|
|
Ja tez kolorowych
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też. Miłoby było czasem przejść się boso po piasku
Cytat:
![]() ![]() Muszę się wyżalić Ostatnio na osiedlu jakieś dresy grasują Najgorsze jest to, że to chyba jacyś moi sąsiedzi z pobliskiego bloku, bo czasem słyszę ich bardzo interesującą konwersację - co drugie słowo to k****. Uwielbiam nocne spacery i ostatnio zawsze jak gdzieś wybywam wracam sobie na nóżkach do domu i wczoraj miałam nieprzyjemność natknąć się na tych kolesi. W sumie nie spotkałam się z nimi w twarzą w twarz, bo jakiś sympatyczny pan mnie ostrzegł, że go zaczepili i on pomimo tej muskulatury jaką prezentował bardzo się przestraszył Najgorsze, że stali właśnie w miejscu gdzie ja muszę przejść żeby dojść do domu No i jak na zawołanie zjawili się policjanci i wróciłam do domu pod sympatyczną eskortą ale nigdy jeszcze tak się nie bałam Do tej pory mimo dzików uważałam moje osiedle za bardzo bezpieczne.Ostatnio koleżanka mnie namawia na spontaniczny wypad w Polskę. Tylko my i śpiwory. Bardzo chce, ale ja nigdy nie podróżowałam w taki sposób... zawsze musiał być jakiś standard jeśli chodzi o warunki zachowany Macie może jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tego typu podróże Znaczy spontaniczny wypad prawie bez niczego i nie wiadomo dokładnie gdzie![]() Miłego dnia Ps. KittenFromHeaven1989 witaj w Naszym gronie Może napisz coś więcej o osbie Co porabiasz na codzień, czym się interesujesz, jak masz na imię itp.
|
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to witamy w klubie ![]() |
|
|
|
|
|
#987 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kasy bym nie chciala od Ciebie przyjmowac, bysmy sie jakos dogadaly. np nie mam blisko siebie zadnej drogerii natury, a mam cos na oku. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiec moze naraze nie kus losu i nie chodz wieczorami sama, niech sie z Toba opatrza jak zauwazylam oni nie zaczepiaja dziewczyn 'z osiedla', chyba ze dla podrywu. raczej gustuja w chlopakach 'przejezdnych', ktorych nie znaja i moga jakby co spokojnie dac w nos i nie beda za bardzo spamietani, bo takich jak oni sa setki...rozpoznawalni tylko po butach lub bliznach ![]() reszcie mowie dzien dobry i milego dnia
|
||||
|
|
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
KittenFromHeaven1989 - Musisz powiedzieć coś o sobie, jak się nazywasz
Milka19 - A mnie się taka podróż marzy...
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej mianiaczki- witam w leniwe, sobotnie popołudnie
![]() Cytat:
|
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O koniecznych opłatach poinformujemy później ![]() Ejże, gdzie wszystkie pouciekały?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

jeszcze nic mnie tak w zyciu nie ucieszylo
swoją drogą farciara- takiego sąsiada mieć. Nie dość, że wygląda to jeszcze śpiewa
i zaprzyjaznione panie w drogeriach ktore wytrzymuja ze mna i po pol godziny jak marudze nad skladami 

A kredką jak podkreślam to wygladają nienaturalnie.
jak narazie jestem na etapie zapuszczania(7 cm odrostu, 6 farby) i wzmacniania tych moich kilku wloskow. dlatego tez strata kazdego wloska to dla mnie dramat 
, tylko jakieś lewe wersje znajduję w necie, a tych remiksów didżejowskich niet 

I popadłam w totalne kompleksy
Co tu takie pustki 
Znaczy spontaniczny wypad prawie bez niczego i nie wiadomo dokładnie gdzie