Włosomaniaczki :D - część III - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-25, 11:35   #961
Lanessa
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
łolaboga
to mnie zachecilas
ja kocham morze zima i juz sie doczekac nie moge jak bede mogla w grudniu po prostu podjechac [moze nawet podejsc?] na plaze w kilka minut a nie tluc sie samochodem 5godzin! i moge to robic codziennie jeszcze nic mnie tak w zyciu nie ucieszylo
u mnie jest 10min na plaze z Zabki. po prostu sa czesto w nocy imprezy i nie warto, bo nie lubie pijackich podrywow.

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
swoją drogą farciara- takiego sąsiada mieć. Nie dość, że wygląda to jeszcze śpiewa

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
Witam was kochaniutkie, moje wlososwirki

Wkoncu znalazlam chwilke spokoju, aby sumiennie nadrobic zaleglosci

Lanessa- tak, Natalia to imie me

blondee- gratuluje to zaczynamy studiowac na tej samej uczelni, tylko ze ja jestem autochtonem jak cos to mozesz smialo pytac. z tego co Dotka Ci pisala...ja mysle, ze na tych niebezpiecznych dzielnicach po prostu nie bedziesz bywac, bo po co? ani tam uczelni, ani jakis fajnych rozrywek, a zakupy mozna gdzie indziej. napisze Ci tylko zebys lepiej omijala z daleka Gdynie Chylonie-Leszczynki-Grabowek(w kolejnosci od Redy do Gda jadac skm), Gdańsk Żabianka i Wrzeszcz- po lewej stronie torow(kierujac sie do glownego)

rany Reda, niezazdroszcze-ok 55 minut kolejka bedziesz jechala...ale przynajmniej bankowo bedziesz miala miejsce siedzace i zdazysz sobie cos powtorzyc

nie wiem czy znasz portal www.trojmiasto.pl -bardzo przydatna stronka, tam jest dobra mapa i mase rzeczy.

-------
no a ja wkoncu wybralam skandynawistyke. ciezko bylo podjac ta decyzje, az mi sie niektore zwoje mozgowe poskrecaly w druga strone, ciezko nad tym myslalam . moneta tez mi przyznala racje

a ojciec, zeby uczcic moja decyzje, zgodzil sie na przemeblowanie. mam nowa komodke i poleczki, przez moj pokoj przeszedl tajfun, ale jestem mega zadowolona, bo zrobilo sie o wiele wygodniej ogolnie jest jakas teraz lepsza cyrkulacja. feng shui dziala!
Nie, nie, nie, NIE OMIJAC CI ZABIANKI! Od zygoty tu mieszkam, moje drogie, znam jak wlasna kieszen i nigdy nie spotkalo mnie nic zlego.
Gdansk nie jest jakims skupiskiem psycholi. Jak ma zdarzyc sie cos zlego, to sie zdarzy, mnie w kazdym razie spotkalo w domu i nie musialam wychodzic tylkiem na swoje osiedle
poza tym Zabianka jest urocza, zielona w moim obszarze.
Inna sprawa, mam zaprzyjazniona pania od rzepki i zaprzyjaznione panie w drogeriach ktore wytrzymuja ze mna i po pol godziny jak marudze nad skladami
I kocham ta swoja Zabianke(mieszkam na Szyprow, granicze z Sopotem-obok stadnina konna, Sopocki hipodrom)

Co do tego, ze wyladowalyscie w Gda...strasznie sie ciesze
Zgodzi sie ktoras na jakis kosmetyk na spole? Np. olej avokado albo matrixa biolage balsam?

Wrzeszcz? Czesto tam bywam, nic zlego nie zauwazylam.
Aha, bardzo wazny punkt:

Za lotnia i przed ETC, tam gdzie Biedronka, jest mala, bardzo tania i naprawde smaczna piekarnia. ul Zwirki i wigury
Za 5 zl kupisz siatke ciastek, chleb i jagodzianke. Chodze tam zawsze po szkole z przyjaciolka z 4 zlotymi, kupujemy faworki, wychodzi ich cholernie duzo i nie mozemy ich zjesc we dwie do konca dnia (obie charakteryzujemy sie wielkim pociagiem do slodkosci ). BARDZO czesto tam bywam.

Tak czy siak to jest miejsce, gdzie trzeba sie duac, gdy ma sie dyche i zaprosilo sie gosci.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 12:17   #962
Jolie2601
Zakorzenienie

Hej wszystkim
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Ciekawie się zapowiada A jak często planujesz kręcic taki szampon? Do każdego mycia?
Jeszcze nie wiem- na początek pewnie do każdego mycia- chcę poobserwować zachowanie się włosów i skóry.
Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Wpadłam się pożegnać, życzę cieeeeepłych udanych wakacji Maniaczki .
wzajemnie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 12:34   #963
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę zrobić u kosmetyczki henne brwi ale żeby wyszły ciemno brązowe a nie czarne? Bo jakoś nie mogę sobie z nimi poradzić A kredką jak podkreślam to wygladają nienaturalnie.
Można, można Ja robię tak od lat. Chyba w każdym salonie panie mają hennę czarną, brązową i grafitową. Prosisz o brązową i mówisz, żeby potrzymały dłużej, bo chcesz ciemny brąz i voila Mnie zawsze pytają po zmyciu jednej brwi, czy jest wystarczająco ciemna, czy nałożyć jeszcze na chwilkę

Cytat:
xyoko- zawsze zapominam napisac, ze bardzo podoba mi sie Twoj opis nawet powiesilam sobie ta maksyme na tablicy

no a ja wkoncu wybralam skandynawistyke. ciezko bylo podjac ta decyzje, az mi sie niektore zwoje mozgowe poskrecaly w druga strone, ciezko nad tym myslalam . moneta tez mi przyznala racje

a ojciec, zeby uczcic moja decyzje, zgodzil sie na przemeblowanie. mam nowa komodke i poleczki, przez moj pokoj przeszedl tajfun, ale jestem mega zadowolona, bo zrobilo sie o wiele wygodniej ogolnie jest jakas teraz lepsza cyrkulacja. feng shui dziala!
Dziękuję Chociaż oczywiście nie jest mojego autorstwa Już kiedyś któraś Włosomaniaczka zwróciła na niego uwagę

Gratuluję wyboru Zazdroszczę Wam ogromnie tego morza
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 12:34   #964
noell88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Nie, nie, nie, NIE OMIJAC CI ZABIANKI! Od zygoty tu mieszkam, moje drogie, znam jak wlasna kieszen i nigdy nie spotkalo mnie nic zlego.
Gdansk nie jest jakims skupiskiem psycholi. Jak ma zdarzyc sie cos zlego, to sie zdarzy, mnie w kazdym razie spotkalo w domu i nie musialam wychodzic tylkiem na swoje osiedle
poza tym Zabianka jest urocza, zielona w moim obszarze.
Inna sprawa, mam zaprzyjazniona pania od rzepki i zaprzyjaznione panie w drogeriach ktore wytrzymuja ze mna i po pol godziny jak marudze nad skladami
I kocham ta swoja Zabianke(mieszkam na Szyprow, granicze z Sopotem-obok stadnina konna, Sopocki hipodrom)

Co do tego, ze wyladowalyscie w Gda...strasznie sie ciesze
Zgodzi sie ktoras na jakis kosmetyk na spole? Np. olej avokado albo matrixa biolage balsam?

Wrzeszcz? Czesto tam bywam, nic zlego nie zauwazylam.
Aha, bardzo wazny punkt:

Za lotnia i przed ETC, tam gdzie Biedronka, jest mala, bardzo tania i naprawde smaczna piekarnia. ul Zwirki i wigury
Za 5 zl kupisz siatke ciastek, chleb i jagodzianke. Chodze tam zawsze po szkole z przyjaciolka z 4 zlotymi, kupujemy faworki, wychodzi ich cholernie duzo i nie mozemy ich zjesc we dwie do konca dnia (obie charakteryzujemy sie wielkim pociagiem do slodkosci ). BARDZO czesto tam bywam.

Tak czy siak to jest miejsce, gdzie trzeba sie duac, gdy ma sie dyche i zaprosilo sie gosci.
przyznam, ze nie znam dobrze Zabianki, ale po prostu ludzie, ktorych sie boje tam mieszkaja i odnosze takie wrazenie, ze lepiej nie kusic losu ale moze masz racje, ze przesadzam, bylam tam pare razy i wyszlam bez szwanku

dzieki za info o tej piekarni jak bede przejezdzac to wpadne

a balsamu matrixa biolage nawilzajacego to ja mam na oko jeszcze troche mniej niz pol litra. jest to taki moj bazowy kosmetyk. mieszam go czesto z miodkiem i innymi mazidlami. jak skoncze katowac sie nissimem to chce poeksperymentowac z myciem wlosow tym balsamem(podgapione od tulipanny) ale jakbys chciala na wymianke jakas wieksza odlewke na sprobowanie to pisz

za to planuje w przyszlosci(za jakies 2-3 mies) sprobowac olej kokosowy albo avocado. prawde mowiac troche sie boje olei...jak narazie probowalam olej rycynowy i dabur jasmine i bylam przerazona tym ile wlosow przy tym stracilam jak narazie jestem na etapie zapuszczania(7 cm odrostu, 6 farby) i wzmacniania tych moich kilku wloskow. dlatego tez strata kazdego wloska to dla mnie dramat

hula-
udanych wakacji!

karla- ta pozytywna energia wziela sie od nowego ustawienia mebli i lepszej cyrkulacji w pokoju jak chcesz to moge Ci wyslac troche wiazek pozytywnych wibracji....albo zaplanowac Ci przestawianie mebli

Estelle
- mocny song poprosze o wiecej co znasz dobrego ze skandynawskich kapel !

Cytat:
Napisane przez Estelle Pokaż wiadomość
Nadal
Mało tego, na mózg rzuciły mi się inne "przeboje", które DJ gra na barówie a jest kilka takich kwiatków , tylko jakieś lewe wersje znajduję w necie, a tych remiksów didżejowskich niet
Musze jednak przyznać, że ta dyskotekowa nuta od razu sprawia, że mam banana na twarzy
A słowa to też już znam [w sumie trudno się dziwić, skoro co tydzień po to słyszę ]

Dla równowagi wzięłam sobie dziś do pracy odtwarzacz z "moją" muzyką.
to widze ze poszerzasz swoje horyzonty muzyczne a propos banana przypomnial mi sie bananowy song http://pl.youtube.com/watch?v=Y5lM39tJPUw
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 12:38   #965
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Dzieki naszej kochanej Ani mam nastepne mazidło do włosów
Pachnie zabojczo i juz dzisiaj bede testowac jak sie na kłączkach sprawuje
Ilosc tego niesamowita jest, nie zużyje tego za 3 lata Estelle podziele sie chetnie jesli masz ochote
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 12:43   #966
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
przyznam, ze nie znam dobrze Zabianki, ale po prostu ludzie, ktorych sie boje tam mieszkaja i odnosze takie wrazenie, ze lepiej nie kusic losu ale moze masz racje, ze przesadzam, bylam tam pare razy i wyszlam bez szwanku

dzieki za info o tej piekarni jak bede przejezdzac to wpadne

a balsamu matrixa biolage nawilzajacego to ja mam na oko jeszcze troche mniej niz pol litra. jest to taki moj bazowy kosmetyk. mieszam go czesto z miodkiem i innymi mazidlami. jak skoncze katowac sie nissimem to chce poeksperymentowac z myciem wlosow tym balsamem(podgapione od tulipanny) ale jakbys chciala na wymianke jakas wieksza odlewke na sprobowanie to pisz

za to planuje w przyszlosci(za jakies 2-3 mies) sprobowac olej kokosowy albo avocado. prawde mowiac troche sie boje olei...jak narazie probowalam olej rycynowy i dabur jasmine i bylam przerazona tym ile wlosow przy tym stracilam jak narazie jestem na etapie zapuszczania(7 cm odrostu, 6 farby) i wzmacniania tych moich kilku wloskow. dlatego tez strata kazdego wloska to dla mnie dramat
Olei tez sie balam, ale na avokado jestem bardzo chetna
Probowac nie musze, znam Matrix i bylam zachwycona.
No czym ja bym mogla sie wymienic.. szczerze mowiac wolalabym zaplacic za ta odlewke Bo mam same tanie rzeczy w swojej pielegnacji. No, moglabym dac polowe opakowania kofeiny na porost wlosow z thanatosa, bo calego nie zuzyje i 125gr oleju kokosowego i dorzucic przy przesylce jeszcze kasy. Hm.

Co do wypadajacych wlosow, ja musze sobie kupic ampulki radical-moze jest jeszcze promocja z tabletkami, byly bardzo fajne, a ja chce znow przyspieszyc porost i koniecznie rzepa. Ile uda mi sie w 3 tygodnie do zaczecia szkoly? Nie wiem, chce spinac juz w kucyk na wf.

BTW, taka ciekawostka: przyniosla mi mama taki szampon, ktory nie ma zadnych, zadnych skladnikow oprocz detergentow i tam paru konserwantow, nawet zapachu nie ma. Taki do wzbogacania i tworzenia dowolnej, wlasnej mieszanki,ale nie wiem co z nim zrobic.
Stary 2008-07-25, 12:44   #967
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Nawzajem

Cytat:
karla- ta pozytywna energia wziela sie od nowego ustawienia mebli i lepszej cyrkulacji w pokoju jak chcesz to moge Ci wyslac troche wiazek pozytywnych wibracji....albo zaplanowac Ci przestawianie mebli
Bardzo chętnie Przestawiać u mnie nie ma czego, bo taki mam pokój, ale energie poprosze

A jeśli mowa już o skandynawskich kapelach to moją miłością (no prawie miłością) jest Lordi, HIM i Tarja Turunen (te dwa ostatnie za sprawą Włosomaniaczek)
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 12:52   #968
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
BTW, taka ciekawostka: przyniosla mi mama taki szampon, ktory nie ma zadnych, zadnych skladnikow oprocz detergentow i tam paru konserwantow, nawet zapachu nie ma. Taki do wzbogacania i tworzenia dowolnej, wlasnej mieszanki,ale nie wiem co z nim zrobic.
jak to co wzbogacić. Masz jakieś thanatosowo-mazidłowe półprodukty Ja bym dorzuciła glicerynkę, mleczka, proteiny może NMF i pantenol. Albo niewielką ilość jakiegoś oleju.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-25, 12:55   #969
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
jak to co wzbogacić. Masz jakieś thanatosowo-mazidłowe półprodukty Ja bym dorzuciła glicerynkę, mleczka, proteiny może NMF i pantenol. Albo niewielką ilość jakiegoś oleju.
mam kofeine i chcialabym zrobic super hiper przyspieszajacy porost wlosow wiec co jeszcze? w jakim stezeniu?
Stary 2008-07-25, 13:57   #970
Mirelkaaa
Zakorzenienie

cześć

karla będe podziwiac krajobrazy? a moze jakiegos fajnego włocha
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 14:00   #971
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
cześć

karla będe podziwiac krajobrazy? a moze jakiegos fajnego włocha
O tym już nie pisałam, bo to przecież oczywiste
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 14:58   #972
virka
Zakorzenienie

Cytat:
dzień doberek :leniwie sie przeciąga: Marzenko czekam niecierpliwie na zdjęcia
Będą jak tylko obfoczę włoski

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Emilka niemądra, Emilka niedoczytała, Emilka roztrzepana Wcale się Ci nie dziwie bo te ceny zabijają Mam nadzieję, że kiedyś też będę mieć taką koleżankę
Moje koleżanki, będą Twoimi koleżankami , w razie co się z Nią umówimy

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
wszem i wobec oglaszam, ze sie dostalam!!!!
Iza szczerze gratuluję
Nie ma to jak studiować to co się chciało

Cytat:
To ja wolę nie myśleć jak moje pierwsze prace będą wyglądać Ale będzie dobrze
Będzie bardzo dobrze

Cytat:
To fajnie, że tak wciąga - przynajmniej będę miała co robić w nudne popołudnia .
I nie tylko popołudnia

Cytat:
Wzajemnie

Po nadrobieniu ładnie się przywitam

I dodam jeszcze, że byłam na przemiłym spotkaniu z przemiłą Emilką (Porcelain) A piszę, to m.in. po to, że by Wam powiedzieć, że na żywo jest jeszcze ładniejsza I popadłam w totalne kompleksy A tak na serio, uwielbiam takie spotkania

No to wracam do zajęć domowych

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 15:48   #973
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O tym już nie pisałam, bo to przecież oczywiste
zresztą niewazne, Włoch, Polak czy jeszcze inny obcokrajowiec
a wogóle właśnie wróciłam od lekarza, bo byłam wypełnić karte na ten obóz i choć miałam parasol, a do lekarza 2 kroki to zmokłam niemiłosiernie, w butach jedna wielka kałuza

tak sobie oglądam moją walizke i zastanawiam się jak ja sie do niej spakuje, chciałam kupic taką najwiekszą ale mama powiedziała, że zgłupiałam bo to walizka rodzinna
Stary 2008-07-25, 17:21   #974
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Estelle[/U][/B]- mocny song poprosze o wiecej co znasz dobrego ze skandynawskich kapel !

to widze ze poszerzasz swoje horyzonty muzyczne a propos banana przypomnial mi sie bananowy song http://pl.youtube.com/watch?v=Y5lM39tJPUw
Taaak, poszerzam a właściwie podprogowo-dyskotekowo zostały mi poszerzone bez mojej wiedzy i zgody
Z dobrą nutą po skandynawsku może być mały problem, zazwyczaj niestety śpiewają po angielsku, jak np. Divercia [ale polecam posłuchać, fajna kapela], ale namierzyłam np. takie numerki jak Kotiteollisuus - "Tämän Taivaan Alla" albo Timo Rautianen & Trio Niskala -"Surupuku" [reszta na nieszczęście uciekła z pamięci ]

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Dzieki naszej kochanej Ani mam nastepne mazidło do włosów
Pachnie zabojczo i juz dzisiaj bede testowac jak sie na kłączkach sprawuje
Ilosc tego niesamowita jest, nie zużyje tego za 3 lata Estelle podziele sie chetnie jesli masz ochote
No pewnie, że mam chętnie odkupię jakąś odlewkę , bo mi to idzie duuuużo przy aplikacji.

Cytat:
Achem

Cytat:
mam kofeine i chcialabym zrobic super hiper przyspieszajacy porost wlosow wiec co jeszcze? w jakim stezeniu?
Przydałby się jakiś propylene glycol, jako nośnik substancji wgłąb skóry, a przy okazji to też humektant.
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 17:25   #975
Jolie2601
Zakorzenienie

Dotko może jakieś łatworozpuszczalne ekstrakty

Ja od środy siedzę i "macam" sie po włosach. Strasznie spodobał mi się efekt po szamponie z mydlnicy- zwłaszcza, że nie aplikowałam ani grama odżywki (ale za to do szamponu dorzuciłam proteinki i mleczka). Dzisiaj obmyśliłam sobie nowy patent na mydlnicę. Jutro testing sasasasasa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-25, 18:12   #976
virtual_reality

Estelle dawaj adresa
Stary 2008-07-25, 23:36   #977
virka
Zakorzenienie

Co tu takie pustki
Maaaniaaaaczkiiii, gdzieee jesteeeeeścieeee??????

Stary 2008-07-25, 23:42   #978
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Co tu takie pustki
Ja tutaj! widzisz mnie?
Stary 2008-07-25, 23:52   #979
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tutaj! widzisz mnie?
No, teraz już tak

Stary 2008-07-26, 00:01   #980
Jolie2601
Zakorzenienie

wszystko pouciekało. Ja też będę mykać. Kolorowych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-26, 00:05   #981
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co tu takie pustki
tuuuuuu
Stary 2008-07-26, 00:15   #982
virka
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko pouciekało. Ja też będę mykać. Kolorowych
Kolorowych

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
tuuuuuu

Stary 2008-07-26, 00:18   #983
KittenFromHeaven1989
BAN stały

hej przylanczam sie do wlosomaniaczek bo mam obsesje na punkie moich od pewnego czasu i robie wszystko zeby je doprowadzic do stanu normalnosci(strasznie wypadaja,zniszczone itp na dodatek zaczelam siwiec w wieku 19 lat [nie wiem jak to mozliwe .......])

Pozdrawiam
KittenFromHeaven1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 00:19   #984
virtual_reality

Ja tez kolorowych
Stary 2008-07-26, 08:28   #985
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam ogromnie tego morza
Oj ja też. Miłoby było czasem przejść się boso po piasku A takto zostaje mi tylko piaskownica

Cytat:
A piszę, to m.in. po to, że by Wam powiedzieć, że na żywo jest jeszcze ładniejsza
Sądzę, że na pewno i vice versa

Muszę się wyżalić Ostatnio na osiedlu jakieś dresy grasują Najgorsze jest to, że to chyba jacyś moi sąsiedzi z pobliskiego bloku, bo czasem słyszę ich bardzo interesującą konwersację - co drugie słowo to k****. Uwielbiam nocne spacery i ostatnio zawsze jak gdzieś wybywam wracam sobie na nóżkach do domu i wczoraj miałam nieprzyjemność natknąć się na tych kolesi. W sumie nie spotkałam się z nimi w twarzą w twarz, bo jakiś sympatyczny pan mnie ostrzegł, że go zaczepili i on pomimo tej muskulatury jaką prezentował bardzo się przestraszył Najgorsze, że stali właśnie w miejscu gdzie ja muszę przejść żeby dojść do domu No i jak na zawołanie zjawili się policjanci i wróciłam do domu pod sympatyczną eskortą Ale powiem szczerze, że pierwszy raz w życiu się przestraszyłam. Często mi się zdarza spacerować w środku nocy ale nigdy jeszcze tak się nie bałam Do tej pory mimo dzików uważałam moje osiedle za bardzo bezpieczne.

Ostatnio koleżanka mnie namawia na spontaniczny wypad w Polskę. Tylko my i śpiwory. Bardzo chce, ale ja nigdy nie podróżowałam w taki sposób... zawsze musiał być jakiś standard jeśli chodzi o warunki zachowany Macie może jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tego typu podróże Znaczy spontaniczny wypad prawie bez niczego i nie wiadomo dokładnie gdzie

Miłego dnia

Ps. KittenFromHeaven1989 witaj w Naszym gronie Może napisz coś więcej o osbie Co porabiasz na codzień, czym się interesujesz, jak masz na imię itp.
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 09:39   #986
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez KittenFromHeaven1989 Pokaż wiadomość
hej przylanczam sie do wlosomaniaczek bo mam obsesje na punkie moich od pewnego czasu i robie wszystko zeby je doprowadzic do stanu normalnosci(strasznie wypadaja,zniszczone itp na dodatek zaczelam siwiec w wieku 19 lat [nie wiem jak to mozliwe .......])

Pozdrawiam

No to witamy w klubie

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 09:43   #987
noell88
Rozeznanie

Cytat:
Olei tez sie balam, ale na avokado jestem bardzo chetna
Probowac nie musze, znam Matrix i bylam zachwycona.
No czym ja bym mogla sie wymienic.. szczerze mowiac wolalabym zaplacic za ta odlewke Bo mam same tanie rzeczy w swojej pielegnacji. No, moglabym dac polowe opakowania kofeiny na porost wlosow z thanatosa, bo calego nie zuzyje i 125gr oleju kokosowego i dorzucic przy przesylce jeszcze kasy. Hm.
sadze, ze jak juz to nie bedziemy sie bawic w paczki, mieszkamy niedaleko, a poczta bywa czasami nieobliczana kasy bym nie chciala od Ciebie przyjmowac, bysmy sie jakos dogadaly. np nie mam blisko siebie zadnej drogerii natury, a mam cos na oku.

Cytat:
Nawzajem

Bardzo chętnie Przestawiać u mnie nie ma czego, bo taki mam pokój, ale energie poprosze

A jeśli mowa już o skandynawskich kapelach to moją miłością (no prawie miłością) jest Lordi, HIM i Tarja Turunen (te dwa ostatnie za sprawą Włosomaniaczek)
fruuuuuuu....poleciala na dzien dobry

Cytat:

Pozdrawiam
a witamy, witamy napisz cos o sobie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Muszę się wyżalić Ostatnio na osiedlu jakieś dresy grasują Najgorsze jest to, że to chyba jacyś moi sąsiedzi z pobliskiego bloku, bo czasem słyszę ich bardzo interesującą konwersację - co drugie słowo to k****. Uwielbiam nocne spacery i ostatnio zawsze jak gdzieś wybywam wracam sobie na nóżkach do domu i wczoraj miałam nieprzyjemność natknąć się na tych kolesi. W sumie nie spotkałam się z nimi w twarzą w twarz, bo jakiś sympatyczny pan mnie ostrzegł, że go zaczepili i on pomimo tej muskulatury jaką prezentował bardzo się przestraszył Najgorsze, że stali właśnie w miejscu gdzie ja muszę przejść żeby dojść do domu No i jak na zawołanie zjawili się policjanci i wróciłam do domu pod sympatyczną eskortą Ale powiem szczerze, że pierwszy raz w życiu się przestraszyłam. Często mi się zdarza spacerować w środku nocy ale nigdy jeszcze tak się nie bałam Do tej pory mimo dzików uważałam moje osiedle za bardzo bezpieczne.

Miłego dnia
ja tez mialam problem z dresami(mieszkam na'dobrej i bogatej' dzielnicy) u mnie i sie balam, ale sytuacja sie fajnie rozwiazala przez to ze mnie czesto widzieli na osiedlu i jak rozmawiam z osiedlowymi ludzmi-zapamietali mnie chyba z widzenia. pewnego wieczora jak wracalam sama to chyba chcieli mnie 'zaczepic', ale uslyszalam jak jeden powiedzial 'ona jest od nas' i powiedzialam im czesc chlopaki i pognalam dalej...za to tej samej nocy spotkal ich moj kolega z kolezanka-pozegnali sie z telefonami i kolega z jednym zebem, a kolezanka ze zlotym wisiorkiem...potem spotkalam ich w jakims barze to oni juz mi powiedzieli czesc i tak jakos stalismy sie nieagresywnymi znajomymi

wiec moze naraze nie kus losu i nie chodz wieczorami sama, niech sie z Toba opatrza jak zauwazylam oni nie zaczepiaja dziewczyn 'z osiedla', chyba ze dla podrywu. raczej gustuja w chlopakach 'przejezdnych', ktorych nie znaja i moga jakby co spokojnie dac w nos i nie beda za bardzo spamietani, bo takich jak oni sa setki...rozpoznawalni tylko po butach lub bliznach

reszcie mowie dzien dobry i milego dnia zmykam na plaze, sa sa sa
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 10:33   #988
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

KittenFromHeaven1989 - Musisz powiedzieć coś o sobie, jak się nazywasz

Milka19
- A mnie się taka podróż marzy...
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 13:13   #989
Jolie2601
Zakorzenienie

Hej mianiaczki- witam w leniwe, sobotnie popołudnie
Cytat:

Pozdrawiam
Witaj jak już dziewczyny wspomniały- powiedz nam coś o sobie, swoich zainteresowaniach, zwierzakach etc
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-26, 14:38   #990
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Witaj jak już dziewczyny wspomniały- powiedz nam coś o sobie, swoich zainteresowaniach, zwierzakach etc

O koniecznych opłatach poinformujemy później

Ejże, gdzie wszystkie pouciekały?
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości