|  2008-07-29, 14:36 | #961 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

ja też więc sobie kupię dziś kupon. Ale mam dziś nawał pracy, masakra | 
|     | 
|  2008-07-29, 14:46 | #962 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Ja juz wyslałam  U mnie natomiast nudy   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-07-29, 14:52 | #963 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-29, 14:57 | #964 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

Przez godzine siedziałam i czytałam wszystkie ulotki jakie miałam pod ręką + katalog H&M dla prasy na jesień, bo mój komp próbowano uleczyć (co się nie udało) myślałam, że zasnę! Juz chyba wolę się wkurzać niż siedzieć bezczynnie. Ps. Anitka wrzuciła na n-k zdjęcia znad morza z TŻ, wyglądają na bardzo zadowolonych... i zakochanych   
				__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2008-07-29, 15:47 | #965 | 
				 | 

Co tu taka cisza? Wszystkie tak intensywnie pracują, czy wakacjują się? A ja mam dziś imieniny, właściwie nie obchodzę, ale niedawno dzwoniła mama i pytała co bym chciała dostać z tej okazji  Muszę sobie coś wymyślić   | 
|     | 
|  2008-07-29, 15:49 | #966 | 
				 | 

Butter, wszystkiego naj ;-) Ja też nie obchodzę    
|     | 
|  2008-07-29, 15:50 | #967 | |
				 | 

Cytat: 
  Twin jak Twoje mieszkanko się prezentuje? Kolorki fajnie wyszly? EDIT. Butter zapomniałm napisacć- piękne zdjecia z nad morza. Fajne te supki w piasku   
				__________________ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-29, 15:57 | #968 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-29, 16:06 | #969 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Cześć! Wczoraj siedziałam cicho. Zadzwonił do mnie szef biura projektowego, gdzie posyłałam CV i zaprosił mnie na rozmowę - moją pierwszą rozmowę w sprawie pracy kiedykolwiek  Musiałam na szybko jechać do Gliwic dodrukować sobie brakujące strony portfolio, zdążyłam akurat przed zamknięciem punktu usługowego  (dzięki TŻ). Za 19 stron A3 i kilka koszulek tego samego rozmiaru zapłaciłam 60 zł  Dobrze, że już wcześniej miałam wydrukowaną większą część. Miałam problem z zaśnięciem, budziłam się co chwilę. Rano obowiązkowo melisa, choć i tak musiałam latać do kibelka z nerwów. Pojechałam do Katowic na tą romowę i teraz czekam na dalszy rozwój sytuacji. Przeraża mnie to wszystko. Jak nie zadzwonią, to się nie obrażę  (jestem trochę zbyt nieśmiała i niepewna siebie w temacie mojego zawodu). Wczoraj też, po powrocie z Gl., malowaliśmy z TŻ kuchnię, do oporu - tzn. dopóki nam starczyło farby. Jesteśmy wkurzeni, bo kupiliśmy 10 litrów, na kuchnię ok. 10 m2 (wiem, wiem - dużo tego), a okazało się, że jeśli chcemy w miarę zakryć dziury w ścianie, to trzeba kłaść farbę grubo, zwykłym pędzlem. Wałek nie dał rady. No i teraz nawet nie dokończyliśmy malować jednej warstwy. Też poszłam po kupon totka  Tylko że ja gram co jakiś czas. Gdy mieszkałam w Gl., miałam punkt Lotto od razu przy Biedronce, do której często zaglądałam  Przeważnie brałam po 2 zakłady na 3 losowania, żeby nie biegać co chwilę po następne   | 
|     | 
|  2008-07-29, 16:12 | #970 | |
				 | 

Cytat: 
 Oczywiscie trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwoj sytuacji  Co do malowania. Ten przelicznik ktory jest na farbach ma się nijak do starych scian. Jak jest zrobiona gladz to i owszem idzie tej farby malutko ale tak to masakra. Ja co chwila podczas remontu jeżdziłm po nową 5 litrowkę. W lzience panowie 5 razy sufit malowali bo byl taki zasyfiały  . 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-29, 16:18 | #971 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

Jak myślę o tej wygranej w Lotto to az mi sie słabo robi   . To ogromne pieniadze. Ciekawe czy mozna zaplacic podatek juz po otrzymaniu kasy  . Jeśli nie, to wspolczuje zwyciezcy  wiecie może jak to jest? Tak sobie dumam, co zrobić z taką kasą... To przecież można być niezłym świętym mikołajem... Ja bym porozdawała bliskim po milionie, a reszte zachowała dla siebie    sasasa kupiłabym sobie dom, dwa samochody, jeszcze jakieś mieszkanko... I wyjechalabym gdzies daleeeeeko  ach, jak pięknie pomarzyć. 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-07-29, 16:20 | #972 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Cytat: 
  Brak mi doświadczenia i nie umiem jednego programu komputerowego, musiałabym się go nauczyć, więc nie nastawiam się na nic. Wolę się miło rozczarować  <na razie nie dziękuję za kciuki  > Pocieszyłaś mnie trochę z tym malowaniem. Ściany w kuchni są wprost okropne. sufit też jest dziurawy, ale mniej mnie drażni, niż moje oliwkowe ściany, na których nawet widać ślady naszego zdzierania starej farby  Teraz od razu kupimy 10 l, bo wcześniej właśnie dokupilismy drugą 5 litrówkę, nim dodaliśmy barwnik. Straciliśmy przez to trochę kasy. No i raczej kupimy farbę o strukturze "baranka". Teraz mamy "piasek pustyni" - jest to bardzo drobniutka faktura, przez co dziury są nadal widoczne. Może tym "barankiem" będzie lepiej - jest grubszy. Same problemy z tą kuchnią!  Edit: Ines, myślę, że podatek można odciągnąć z wygranej - przecież jest to 10%, czyli 3,5 mln zł. Raczej mało kto ma taką kasę   | |
|     | 
|  2008-07-29, 16:34 | #973 | |
				 | 

Cytat: 
 Pamiętam jak kiedyś wygrałam cyfrówkę i wartość nagrody była bliska tego progu podatkowego... Strasznie się stresowałam kiedy mnie zaczną ścigać  ale nie wiem, albo organizator opłacił ten podatek, albo jednak próg nie byl przekroczony...   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-29, 17:02 | #974 | |
				 | 

Cytat: 
  . Mąż od razu "ja bym skuter kupil...a wszystko inne moglo by pozostać jak jest". Chybabym wsadziła tą kasę na lokatę, kupila jakąś nieruchomośc pod wynajem...dużą nieruchomośc pod lokal handlowo- uslugowy.... i dalej chodziłabym codziennie na godz 10 do pracy  . Oczywiscie sypnęlabym rodzicom, rodzenstwu, na wczasy pojechala....i tyle. Teraz tak mysle ale pewnie ostro by mi szajba odbila    
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-29, 17:23 | #975 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2008-07-29, 17:53 | #976 | 
				 | 

Bo nie chce mnie zostawiać na 2 miesiące. Wszystko jednak wskazuje na to ze w koncu pojedzie ale z satrzezeniem ze na miesiąc maks. 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-07-29, 18:07 | #977 | |
				 | 

Cytat: 
  poza tymchyba dużo tam zarobi a wzieliście kredy i wogóle no chyba, że np w angli ma porówlywale zarobki a częściej jest w domu to fajniej by byłó 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-29, 18:44 | #978 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  . Jakoś tak wyszło, że nie dało się inaczej, ale przeżyłam, nie było tak źle  Cytat: 
  Pamiętacie co mi mama TŻ-a wywróżyła?    | ||
|     | 
|  2008-07-29, 19:21 | #979 | 
| Zakorzenienie | 

my też puściliśmy totolotka. a jak!   pewnie znowu zapomnimy sprawdzić. tak jak ostatnio  a swoją drogą to padam dzisiaj na pyszczek. te zastępstwa w żłobku kiedyś mnie wykończą..ale lepiej mieć jakieś te grosze nie mieć i się nudzić cały dzień przed kompem. nie wiem, ja można pracować 8h przy kompie, naprawdę.. ja po 3 godzinach padam i oczy mi siadają   
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
|  2008-07-29, 19:52 | #980 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2008-07-29, 19:53 | #981 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-29, 19:56 | #982 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2008-07-29, 19:58 | #983 | 
				 | 

Wywróżyła, że dostanę kupę kasy. I 10 minut nad tym dumała bo jak twierdzi pierwszy raz to komuś wywróżyła. Kilka razy powiedziała, że to poważna sprawa, a potem TŻ się wkurzył i kazał jej wróżyć dalej. Haniu, możesz mi powiedzieć jak jest z tą dopłatą paliwową? Siostrze TŻ-a powiedzieli, że ma płacić 250zł, mi też to grozi? | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-29, 20:10 | #984 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

hania811 ale Ty masz słodki avatar   . 
				__________________ Zmieniaj swoje życie   | 
|     | 
|  2008-07-29, 22:48 | #985 | |
				 | 

Cytat: 
  ? Ja nie  co najgorsze - mialabym trojke! ale w ostatniej chwili zmienilam jedna szczesliwa liczbe na inną  no trudno, nie bedzie domu z ogrodem i hondy accord, jakoś to przezyję. 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-29, 22:56 | #986 | |
				 | 

Cytat: 
  . Mama TŻ-a sugerowała inne źródło pieniędzy więc ciągle mam nadzieje  . Ona sobie tak patrzy w te karty i mówi, a to co powie jest bardzo logiczne i pasuje do mojego życia  . | |
|     | 
|  2008-07-29, 22:58 | #987 | 
				 | 

Ja tam nic nie trafiłam całe 2zł w plecy   Za to humor mam świetny, bo mi TŻ napisał, że mu się oświadczyłam  Stwierdził, że dla niego słowa z mojej strony, że chcę z nim zobaczyć wiele miejsc na świecie i przede wszystkim zabrać go na najlepszy lodowiec świata (maniak narciarsko-wspinaczkowy) są na wagę oświadczyn  Napisałam, że się tak nie bawię, bo w tej kwestii jestem tradycjonalistką, a on, że spokojnie, bo to były moje, a jego 'pozostaną jeszcze w tajemnicy'...  Jeszcze? Mam na twarzy wyszczerz połączony z takim wypisanym na czole 'ale o co chodzi'  Tuż przed wysłaniem lotka siadła mi na dłoni biedronka (dodam, że byłam w supermarkecie), a to podobno znak na szczęście. To skoro nie 6tka, a nawet nie 1ka, to czekam na poszczęszczenie się w innych dziedzinach ;p 
|     | 
|  2008-07-29, 23:05 | #988 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2008-07-29, 23:13 | #989 | 
| Zakorzenienie | 

Poemi, zobaczymy zobaczymy jak szybko to nastąpi   a my znowu wygraliśmy całe 16 zł. juhu   
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
|  2008-07-29, 23:35 | #990 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Mieszkanko boskie... kolory powalają  jestem padnięta, bo dziś po pracy tam sprzątałam. Mam tylko małe problemy z umeblowaniem kuchni, ale mmusi się dać je rozwiązać. Ja uda mi się w przyszły poniedziałek przenieść net do zawitam do Was i pokażę kolorki   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.