|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Stęskniła, cały piatkowy wieczór chodziła za mna krok w krok
A sasiad nie chcial jej oddac, sam jest to mu smutno..., a z kotka to zawsze weselej ![]() dziewczynki a taki komplet? |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie dziewczyny, zapomnialam napisac, ze moi rodzice maja mala kotke
![]() Uciekla sasiadowi katowana przez jego wnuki i dochodzi u nas do siebie, chrzesniak ma radoche ![]() Kasiu, mnie sie podoba ten komplecik |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu sie kotce dziwic bała sie że ją znowu zostawisz i chodziła krok w krok za tobą
naszyjnik bardzo ładny Madziu to fajnie że rodzice kotka przygarneli i dochodzi bidulek do siebie ja nie rozumiem jak mozna takie zwierzątka katować![]() a ja wstawiłam sobie papryczke faszerowana jakos tak ochota mnie naszła
|
|
|
|
#965 |
|
Rozeznanie
|
kasiasiarhym.. no to rzeczywiście bo tych kolczyków przy uchu prawie nie byłoby widać a dłuższe zawsze wyjdą spod włosków więc szukaj dalej naszyjniczka z długimi kolczykami
Mijalea ale się uśmiałam z tego jak Cie chrześniak narysował heheh Misiu walizki jeszcze nie ma jutro prawdopodobnie jeszcze pojade poszukac ![]() Ray biedna mała na pewno się bardzo wystraszyła ale dobrze że nic się jej nie stało a tata tylko lekko poobijany dobrze że nie upadł na jakiś kant stołu czy coś a urlopik na pewno będzie udany a ZOO we Wrocławiu jest świetne
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Nikitko, piękny miałaś sen - tak bardzo bym chciała, żeby coś się wydarzyło i się spełnił Marcelinko, jak już zostaniesz zaobrączkowana pierścionkiem to migiem nam się chwalić tutaj Mam nadzieje, ze grzybobranie się udało.Gusiu i jak mała? Byłaś z nią w kościele czy wybrałaś spacer? Madziu, to miłych zakupów jutro. A mały to nieźle cię widzi Świetny musiał być ten rysunek ![]() Kasiasiarku, nie dziwię się, ze kotek się stęsknił, długo was w końcu nie było ![]() Ray, ależ mieliście przygodę Dobrze, że mąż nie stracił zdrowego rozsądku i małej nic się nie stało A my dziś na spacerku byliśmy, kupiłam sobie śliczny, amarantowy szal A tak w ogóle to zaczynam łapać nerwa niewyobrażalnego Aż spać nie mogę, jak sobie pomyślę, że już w czwartek mam Radę Pedagogiczną, przeprowadzka i remont coraz bliżej, świat nam na głowie stanie Mam nadzieję, że wszystko się szybko unormuje |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
oj stracha mielismy niby wiecie upadek z bujanego fotela nie jest groxny niby... dla doroslego ale dla pol rocznego dziecka ... nie wiem... spadlo na meza prawie jeszcze lampa a za nim byla kanapa i kant komody fotel tez jest duzy wiec jak by ona gdzies upadla i ten fotel na nia itp.... oh... przeciez dziecko wystarczy ze wypadnie z wozka i juz moze mu sie cos stac...
tak krzyczala ze nie wiedzialam czy jej sie cos stalo czy jak strasznie sie przestraszyla 15 min siedziala wtulona we mnie nie ruszala sie tylko pojekiwala.. na szczescie chyba juz zapomniala ufff.. kasiar bardzo ladny komplet.. pomidora z przeprowadzka rozumiem bo ja tez teraz tylko tym zyje... no i egzaminem na prawo jazdy dziewczyny zwierzeta musza miec paszport??? pytam bo pierwsze slysze o czyms takim hehe nikita wiesz z areobikiem to wybralam na dolne partie ciala i brzuch cos atb ale nie jestem pewna czy literek nie pozamienialam jeszcze maz ma sie dowiedziec czy moga ten karnet na niego wypisac i fakture wystawic wtedy firma zwraca pieniazki, bylo by fajnie bo prawie bym za darmo miala
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu to fajnie ci dzien minął a rada będzie i po radzie a potem do nauki dasz rade nie bedzie tak źle
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
psy mają chipy . Kolerzank chciała jechac z Yorkiem w trase z M swoim i musiała paszport wyrabiać no i jeszcze jakies badania musiałaby zrobic pieskowi żeby jechac z nią do Angli na przykład![]() ja chodziłam na abt , tbc , fat-burning i ho-lo czy jak to sie tam pisało ![]() Justys ten egzamin to chyba juz nie długo?
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
nikita egzamin za tydzien echh..
jej ty to obeznana jestes w tych formach areobiku ja sproboje te abt
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() etam obeznana chodziłam na takie zajęcia to nazwy sie zna![]() moje kochanie wjechało do Polski i morze nawet sie wyrobi na badanie ![]() a ja @ dzis dostałam teraz wiem skąd moje wczorajsze nerwy i złość
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki przyszedł do nas nowy kot
Caly bialy, duzy , jutro Wam zdjęcia wrzucę, zaniedbany...Dalimy go do sasiada a jutro popytamy innych sasiadow czy im nie zginał |
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu widać zwierzaki czują od ciebie dobroć i lgną do ciebie szkoda takiego kociaczka i aż żal go nie przygarnąć
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Cos trzeba bedzie wykombinować z tym kotem, my go wziac nie mozemy choć bardzo bym chciała... znajdziemy mu jakis nowy dobry domek
![]() Jutro do pracy Ale mi sie nie chce jeszcze posiedziałabym z tydzień w domku
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu może ten sąsiad co zostawliście mu kotke swoją przygarnie tego kociaczka ![]() Justys nowa fryzurka na NK? Bardzo ładnie wyglądasz
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko własnie nowy kotek jest u niego ale on nie moze go wziac na stałe bo w październiku do Polski wraca
lece na nk Justynke zobaczy
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby ktos kotka wziął i by znalazł ciepły i kochający domek![]() Martuś co tam u ciebie słychac? Jak zdrówko lepiej ci juz? |
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja juz dzis po pracy,nastepny taki pracujacy caly weekend za 3 tygodnie
Tzcior wlasnie pojechal wiec znowu zastalam sama ale tak sobie prace zaplanowalam ze szybko powinno mi minac tak wiec jutro znowu do pracy ale juz nie na caly dzien tylko na druga zmiane Nikitko super ze mezus juz w kraju,to jeszcze troszke i w domku bedzie Kasienko to faktycznie zwierzeta wyczuwaja dobrych ludzi ze tak do Ciebie lgna,fotki z wesela super a w tej sukience wygladalas wystrzalowo!! Justynka to dobrze ze tak sie skonczylo ze tylko na strachu,sliczna fotka na nk Pomidorko rozumiem Twoje nerwy,terz tak chodzilam poddenerwowana jak mieszkanie bylo w trakcie kupna Marta a Ty jak sie czujesz ?juz lepiej?
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu tak szybko to on nie wróci do domu bo do sosnowca dziewczyny musi zawieść a potem do wawy wrócić i morze na 10 na badania sie wyrobi
|
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny ja mykam do jutra
|
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
Pomidorko mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
a na Radzie sami fajni ludzie ![]() kasiasiar to prawda że zwierzątka wyczówają dobrych ludzi nie wiem jak one to robią ale potrafią kachula27 to oby szybciutko minął Ci ten czas kiedy Tżta nie ma obok Nikitko to mam nadzieje że Twój mężuś zdąży na jutro do lekarza to dobranoc Nikitko
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#982 |
|
Przyczajenie
|
czesc moje kobietki teskniłyscie??
: confused: u mnie raczej nic nowego sie nie dzieje chociaz fakt faktem ostatni raz byłam tutaj chyba z rok temu jak jeszcze z moimi rodzicami na wojennej sciezce byłam heh.. a no i przez ten czas zapomniałam hasła na mój stary adres i musiałam sie rejestrowac od nowa hehe skleroza nie boli... a tak poza tym to juz wiecie ze slub miałam zdiacia nie wiem czy jakies wam kasienka wrzuciła czy nie w wakacje pracuje na poczcie zajmuje sie papierkowa robota hihi praca nie ciezka fajna atmosfera miłe współpracownice i współpracownivy hihi tylko zeby płacic chcieli wiecej... Mój pio po operacji ropa cały czas mu leci zagoic sie nie chce był na kontroli we wtorek i lekarz mu powiedział ze sie obawia ze mu sie samoistna przetoka wytworzyła dlatego sie nie goi miał isc do szpitala na badanie i nie poszedł jest taki uparty ze nie wiem... on nie pracuje ledwo na zycie starcza a czasem nawet nie a o kredytach sie nie mówi... rok szkolny sie niedługo zacznie, az mi sie nie chce tam wracac tak mi dobrze w domu jest bez ksiazek hihi prawko zdałam juz mam do odbioru tylko nie mam zbytnio jak sie tam wybrac po nie.... a tak to nie wiem co wam jeszcze napisac duzo sie działo i tak w sumie nic nowego jak by dobrze patrzec.. a teraz siedze bo mi sie spac nie chce i aby sie walałam z boku na bok hehe a pio i mały spia sobie. A jesli własnie chodzi o Kacpra to oki zaklimatyzował sie w nowym miejscu siedzi z pio tylko musi mnie nie widziec jak do pracy wychodze bo wtedy jest jeden ryk.. a co tam u was kobietki?? jak tam wasze bobasy sie miewaja, a co u niektórych staranka o nie?? pozdrawiam wszystkie te wizazanki które były za mojej kadencji i które przybyły nowe
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko milej nocki i mam nadzieje ze mezus zdarzy na badania
Aniu mam nadzieje ze szybko mi zleci ten tydzien bo zauwazylam ze ja ostatnio zyje tylko od weekendu do weekendu jak ma byc tz Ja tez juz powoli zmykam spaciu Milej nocki
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mialam isc juz spac a patrze ze Emilcia nasza sie odezwala!Witaj kochana!!!!!!Ciesze sie ogromnie ze do nas wrocilas,tak tak zdjecia ze slubu widzialysmy ,Nikitka nam przeslala,wygladaliscie przeslicznie!Emi no i gratuluje zdania prawka!No wlasnie slyszalysmy o Pio ze chory,mam nadzieje ze wszystko mu sie pogoi i bedzie dobrze.Jak Wam sie mieszka na swiom?Fajnie ze synus sie zaklimatyzowal Unas na wateczku jeszcze zadnej nowej fasolki nie ma,za to sa sliczne bobaski,Justynki Alicja jest przeslodka,Madzi Edziu rosnie i sliczny z niego bobasek,po za tym Kinia za tydzien w sobote slubuje no a reszte pewnie sobie doczytasz jak bedziesz miala chwilke Poki co trzymaj sie cieplutko i mam nadzieje ze juz teraz bedziesz z nami czesciej kochana Ja zmykam spaciu,Buziaczki
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Emi jak się cieszę, ze do nas wrocilaś No i gratuluję zdania prawka Cięzka sytuacje macie ale najwazniejsze, ze jesteście w końcu razem cała trojka Reszta ułozy sie , mocno za to trzymam kciuki ![]() Ja zmykam do pracy
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny
Emi nareszcie sie pokazałaś a Martusia sie nie odezwała do nas ![]() Ja zaraz jem śniadanko i lecimy sprawy załatwiać na mieście a potem na sesje foto do Amelki a wiecie dziewczyny że dzisiaj mija rok jak Gizelcia wyszła za pana T
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki moje Kochane
ale się za Wami stęskniłam przez weekend, a i dziś za bardzo nie będę miała czasu na pisanie, bo do środy muszę wszystkie swoje obowiązki w pracy powypełniać, bo czwartek i piątek już mam wolny Emi super, że jesteś z nami, trzymam kciuki, żeby wszystko się Wam ułożyło i gratulacje za zdane prawko Kasiasiarku ładną biżuterię pokazywałaś Misiu świetne ciuszki i makijaż pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie buziaki Kochane i miłego dnia |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Kasiasiar śliczne foteczki a z Was bardzo ładana para. No i sukieneczke miałaś śliczną ![]() Emi witaj!! Oby wszystko Wam się ułożyło jak najlepiej Ray domyślam się jakiego stracha mieliście, dobrze że na strachu tylko się skończyło. A wczoraj byłam z Nikolą pod kościołem hehe. Bo jak weszłam do środka to ona popatrzyła troszkę, zobaczyła że się nie rusza i w bek. Także spacerowałyśmy pod kościołem. W międzyczasie podjechał do nas jej tata i pozabawiał i było ok Ale ja od wczoraj mam kwaśną minkę:/ Mała wymiana zdań z mamą i teraz nie gadamy:/ Ciekawe jak długo Miłego dnia
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiu mam nadzieje, że sytuacja z mamą się szybko wyjaśni i będzie ok
|
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
kasiasiar bardzo podoba mi sie ten komplecik gusia obys sie z mama szybko pogodzila kiniu dziekuje nikitko mam nadzieje ze maz wyrobi sie na badania Emi witaj spowrotem Ray dobrze ze na strachu sie skonczylo kachulo to dobrze ze dopiero za 3tyg masz weekend pracujacy wczoraj spedzilismy wieczorek ze znajomymi,gotowalismy razem i ![]() fajny wieczorek byl ![]() a teraz zmykam do pracy wiec milego dnia kobietki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Nie mozemy jej jeszcze przewozic bo paszportu jeszcze nie ma
a steskniła sie za wami troche? czy focha strzeliła że ją zostawiliscie?

Dobrze, że mąż nie stracił zdrowego rozsądku i małej nic się nie stało 

. Kolerzank chciała jechac z Yorkiem w trase z M swoim i musiała paszport wyrabiać no i jeszcze jakies badania musiałaby zrobic pieskowi żeby jechac z nią do Angli na przykład

skleroza nie boli... a tak poza tym to juz wiecie ze slub miałam zdiacia nie wiem czy jakies wam kasienka wrzuciła czy nie