Tableciary plotkary V - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-24, 17:48   #961
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Nikitko kotka została w N u sąsiada Nie mozemy jej jeszcze przewozic bo paszportu jeszcze nie ma
aha , dobrze ze sie sąsiad zgodził a steskniła sie za wami troche? czy focha strzeliła że ją zostawiliscie?
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 17:59   #962
kasiasiar
Zakorzenienie

Stęskniła, cały piatkowy wieczór chodziła za mna krok w krok
A sasiad nie chcial jej oddac, sam jest to mu smutno..., a z kotka to zawsze weselej

dziewczynki a taki komplet?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (41,6 KB, 6 załadowań)
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 18:03   #963
Mijalea
Zakorzenienie

No wlasnie dziewczyny, zapomnialam napisac, ze moi rodzice maja mala kotke
Uciekla sasiadowi katowana przez jego wnuki i dochodzi u nas do siebie, chrzesniak ma radoche

Kasiu, mnie sie podoba ten komplecik

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 18:07   #964
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Kasiu sie kotce dziwic bała sie że ją znowu zostawisz i chodziła krok w krok za tobą naszyjnik bardzo ładny

Madziu to fajnie że rodzice kotka przygarneli i dochodzi bidulek do siebie ja nie rozumiem jak mozna takie zwierzątka katować

a ja wstawiłam sobie papryczke faszerowana jakos tak ochota mnie naszła
Stary 2008-08-24, 19:44   #965
dragonka123
Rozeznanie

kasiasiarhym.. no to rzeczywiście bo tych kolczyków przy uchu prawie nie byłoby widać a dłuższe zawsze wyjdą spod włosków więc szukaj dalej naszyjniczka z długimi kolczykami

Mijalea ale się uśmiałam z tego jak Cie chrześniak narysował heheh

Misiu walizki jeszcze nie ma jutro prawdopodobnie jeszcze pojade poszukac

Ray biedna mała na pewno się bardzo wystraszyła ale dobrze że nic się jej nie stało a tata tylko lekko poobijany dobrze że nie upadł na jakiś kant stołu czy coś a urlopik na pewno będzie udany a ZOO we Wrocławiu jest świetne
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 19:47   #966
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kobietki

Nikitko, piękny miałaś sen - tak bardzo bym chciała, żeby coś się wydarzyło i się spełnił

Marcelinko, jak już zostaniesz zaobrączkowana pierścionkiem to migiem nam się chwalić tutaj Mam nadzieje, ze grzybobranie się udało.

Gusiu i jak mała? Byłaś z nią w kościele czy wybrałaś spacer?

Madziu, to miłych zakupów jutro. A mały to nieźle cię widzi Świetny musiał być ten rysunek

Kasiasiarku, nie dziwię się, ze kotek się stęsknił, długo was w końcu nie było

Ray, ależ mieliście przygodę Dobrze, że mąż nie stracił zdrowego rozsądku i małej nic się nie stało

A my dziś na spacerku byliśmy, kupiłam sobie śliczny, amarantowy szal A tak w ogóle to zaczynam łapać nerwa niewyobrażalnego Aż spać nie mogę, jak sobie pomyślę, że już w czwartek mam Radę Pedagogiczną, przeprowadzka i remont coraz bliżej, świat nam na głowie stanie Mam nadzieję, że wszystko się szybko unormuje

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 20:18   #967
Ray
Zakorzenienie

oj stracha mielismy niby wiecie upadek z bujanego fotela nie jest groxny niby... dla doroslego ale dla pol rocznego dziecka ... nie wiem... spadlo na meza prawie jeszcze lampa a za nim byla kanapa i kant komody fotel tez jest duzy wiec jak by ona gdzies upadla i ten fotel na nia itp.... oh... przeciez dziecko wystarczy ze wypadnie z wozka i juz moze mu sie cos stac...

tak krzyczala ze nie wiedzialam czy jej sie cos stalo czy jak strasznie sie przestraszyla 15 min siedziala wtulona we mnie nie ruszala sie tylko pojekiwala.. na szczescie chyba juz zapomniala ufff..

kasiar bardzo ladny komplet..

pomidora z przeprowadzka rozumiem bo ja tez teraz tylko tym zyje... no i egzaminem na prawo jazdy

dziewczyny zwierzeta musza miec paszport??? pytam bo pierwsze slysze o czyms takim hehe

nikita wiesz z areobikiem to wybralam na dolne partie ciala i brzuch cos atb ale nie jestem pewna czy literek nie pozamienialam jeszcze maz ma sie dowiedziec czy moga ten karnet na niego wypisac i fakture wystawic wtedy firma zwraca pieniazki, bylo by fajnie bo prawie bym za darmo miala
Stary 2008-08-24, 20:18   #968
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Cześć kobietki

Nikitko, piękny miałaś sen - tak bardzo bym chciała, żeby coś się wydarzyło i się spełnił

Marcelinko, jak już zostaniesz zaobrączkowana pierścionkiem to migiem nam się chwalić tutaj Mam nadzieje, ze grzybobranie się udało.

Gusiu i jak mała? Byłaś z nią w kościele czy wybrałaś spacer?

Madziu, to miłych zakupów jutro. A mały to nieźle cię widzi Świetny musiał być ten rysunek

Kasiasiarku, nie dziwię się, ze kotek się stęsknił, długo was w końcu nie było

Ray, ależ mieliście przygodę Dobrze, że mąż nie stracił zdrowego rozsądku i małej nic się nie stało

A my dziś na spacerku byliśmy, kupiłam sobie śliczny, amarantowy szal A tak w ogóle to zaczynam łapać nerwa niewyobrażalnego Aż spać nie mogę, jak sobie pomyślę, że już w czwartek mam Radę Pedagogiczną, przeprowadzka i remont coraz bliżej, świat nam na głowie stanie Mam nadzieję, że wszystko się szybko unormuje

Kasiu to fajnie ci dzien minął a rada będzie i po radzie a potem do nauki dasz rade nie bedzie tak źle jestesmy z tobą
Stary 2008-08-24, 20:23   #969
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
oj stracha mielismy niby wiecie upadek z bujanego fotela nie jest groxny niby... dla doroslego ale dla pol rocznego dziecka ... nie wiem... spadlo na meza prawie jeszcze lampa a za nim byla kanapa i kant komody fotel tez jest duzy wiec jak by ona gdzies upadla i ten fotel na nia itp.... oh... przeciez dziecko wystarczy ze wypadnie z wozka i juz moze mu sie cos stac...

tak krzyczala ze nie wiedzialam czy jej sie cos stalo czy jak strasznie sie przestraszyla 15 min siedziala wtulona we mnie nie ruszala sie tylko pojekiwala.. na szczescie chyba juz zapomniala ufff..

kasiar bardzo ladny komplet..

pomidora z przeprowadzka rozumiem bo ja tez teraz tylko tym zyje... no i egzaminem na prawo jazdy

dziewczyny zwierzeta musza miec paszport??? pytam bo pierwsze slysze o czyms takim hehe

nikita wiesz z areobikiem to wybralam na dolne partie ciala i brzuch cos atb ale nie jestem pewna czy literek nie pozamienialam jeszcze maz ma sie dowiedziec czy moga ten karnet na niego wypisac i fakture wystawic wtedy firma zwraca pieniazki, bylo by fajnie bo prawie bym za darmo miala
Tak musza miec paszport zwierzaczki psy mają chipy . Kolerzank chciała jechac z Yorkiem w trase z M swoim i musiała paszport wyrabiać no i jeszcze jakies badania musiałaby zrobic pieskowi żeby jechac z nią do Angli na przykład

ja chodziłam na abt , tbc , fat-burning i ho-lo czy jak to sie tam pisało

Justys ten egzamin to chyba juz nie długo?
Stary 2008-08-24, 21:09   #970
Ray
Zakorzenienie

nikita egzamin za tydzien echh..

jej ty to obeznana jestes w tych formach areobiku ja sproboje te abt
Stary 2008-08-24, 21:12   #971
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
nikita egzamin za tydzien echh..

jej ty to obeznana jestes w tych formach areobiku ja sproboje te abt
to wtedy co Kinia za mąż wychodzi
etam obeznana chodziłam na takie zajęcia to nazwy sie zna

moje kochanie wjechało do Polski i morze nawet sie wyrobi na badanie

a ja @ dzis dostałam teraz wiem skąd moje wczorajsze nerwy i złość
Stary 2008-08-24, 21:15   #972
kasiasiar
Zakorzenienie

dziewczynki przyszedł do nas nowy kot czy ja jakas kocią mamą jestem??? Caly bialy, duzy , jutro Wam zdjęcia wrzucę, zaniedbany...
Dalimy go do sasiada a jutro popytamy innych sasiadow czy im nie zginał
Stary 2008-08-24, 21:20   #973
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki przyszedł do nas nowy kot czy ja jakas kocią mamą jestem??? Caly bialy, duzy , jutro Wam zdjęcia wrzucę, zaniedbany...
Dalimy go do sasiada a jutro popytamy innych sasiadow czy im nie zginał

Kasiu widać zwierzaki czują od ciebie dobroć i lgną do ciebie szkoda takiego kociaczka i aż żal go nie przygarnąć
Stary 2008-08-24, 21:39   #974
kasiasiar
Zakorzenienie

Cos trzeba bedzie wykombinować z tym kotem, my go wziac nie mozemy choć bardzo bym chciała... znajdziemy mu jakis nowy dobry domek

Jutro do pracy Ale mi sie nie chce jeszcze posiedziałabym z tydzień w domku
Stary 2008-08-24, 21:44   #975
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Cos trzeba bedzie wykombinować z tym kotem, my go wziac nie mozemy choć bardzo bym chciała... znajdziemy mu jakis nowy dobry domek

Jutro do pracy Ale mi sie nie chce jeszcze posiedziałabym z tydzień w domku

Kasiu może ten sąsiad co zostawliście mu kotke swoją przygarnie tego kociaczka

Justys nowa fryzurka na NK? Bardzo ładnie wyglądasz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-24, 21:46   #976
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko własnie nowy kotek jest u niego ale on nie moze go wziac na stałe bo w październiku do Polski wraca

lece na nk Justynke zobaczy
Stary 2008-08-24, 21:50   #977
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko własnie nowy kotek jest u niego ale on nie moze go wziac na stałe bo w październiku do Polski wraca

lece na nk Justynke zobaczy
OJ to nie ciekawie żeby ktos kotka wziął i by znalazł ciepły i kochający domek

Martuś co tam u ciebie słychac? Jak zdrówko lepiej ci juz?
Stary 2008-08-24, 22:03   #978
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane ja juz dzis po pracy,nastepny taki pracujacy caly weekend za 3 tygodnie
Tzcior wlasnie pojechal wiec znowu zastalam sama ale tak sobie prace zaplanowalam ze szybko powinno mi minac tak wiec jutro znowu do pracy ale juz nie na caly dzien tylko na druga zmiane

Nikitko super ze mezus juz w kraju,to jeszcze troszke i w domku bedzie

Kasienko to faktycznie zwierzeta wyczuwaja dobrych ludzi ze tak do Ciebie lgna,fotki z wesela super a w tej sukience wygladalas wystrzalowo!!

Justynka to dobrze ze tak sie skonczylo ze tylko na strachu,sliczna fotka na nk

Pomidorko rozumiem Twoje nerwy,terz tak chodzilam poddenerwowana jak mieszkanie bylo w trakcie kupna

Marta a Ty jak sie czujesz ?juz lepiej?

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 22:05   #979
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane ja juz dzis po pracy,nastepny taki pracujacy caly weekend za 3 tygodnie
Tzcior wlasnie pojechal wiec znowu zastalam sama ale tak sobie prace zaplanowalam ze szybko powinno mi minac tak wiec jutro znowu do pracy ale juz nie na caly dzien tylko na druga zmiane

Nikitko super ze mezus juz w kraju,to jeszcze troszke i w domku bedzie

Kasienko to faktycznie zwierzeta wyczuwaja dobrych ludzi ze tak do Ciebie lgna,fotki z wesela super a w tej sukience wygladalas wystrzalowo!!

Justynka to dobrze ze tak sie skonczylo ze tylko na strachu,sliczna fotka na nk

Pomidorko rozumiem Twoje nerwy,terz tak chodzilam poddenerwowana jak mieszkanie bylo w trakcie kupna

Marta a Ty jak sie czujesz ?juz lepiej?

Kasiu tak szybko to on nie wróci do domu bo do sosnowca dziewczyny musi zawieść a potem do wawy wrócić i morze na 10 na badania sie wyrobi
Stary 2008-08-24, 22:29   #980
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

dobra dziewczyny ja mykam do jutra
Stary 2008-08-24, 22:43   #981
dragonka123
Rozeznanie

Pomidorko mam nadzieje że wszystko będzie dobrze a na Radzie sami fajni ludzie

kasiasiar to prawda że zwierzątka wyczówają dobrych ludzi nie wiem jak one to robią ale potrafią

kachula27 to oby szybciutko minął Ci ten czas kiedy Tżta nie ma obok

Nikitko to mam nadzieje że Twój mężuś zdąży na jutro do lekarza to dobranoc Nikitko
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 23:45   #982
emiilka22
Przyczajenie

czesc moje kobietki teskniłyscie??: confused: u mnie raczej nic nowego sie nie dzieje chociaz fakt faktem ostatni raz byłam tutaj chyba z rok temu jak jeszcze z moimi rodzicami na wojennej sciezce byłam heh.. a no i przez ten czas zapomniałam hasła na mój stary adres i musiałam sie rejestrowac od nowa hehe skleroza nie boli... a tak poza tym to juz wiecie ze slub miałam zdiacia nie wiem czy jakies wam kasienka wrzuciła czy nie w wakacje pracuje na poczcie zajmuje sie papierkowa robota hihi praca nie ciezka fajna atmosfera miłe współpracownice i współpracownivy hihi tylko zeby płacic chcieli wiecej... Mój pio po operacji ropa cały czas mu leci zagoic sie nie chce był na kontroli we wtorek i lekarz mu powiedział ze sie obawia ze mu sie samoistna przetoka wytworzyła dlatego sie nie goi miał isc do szpitala na badanie i nie poszedł jest taki uparty ze nie wiem... on nie pracuje ledwo na zycie starcza a czasem nawet nie a o kredytach sie nie mówi... rok szkolny sie niedługo zacznie, az mi sie nie chce tam wracac tak mi dobrze w domu jest bez ksiazek hihi prawko zdałam juz mam do odbioru tylko nie mam zbytnio jak sie tam wybrac po nie.... a tak to nie wiem co wam jeszcze napisac duzo sie działo i tak w sumie nic nowego jak by dobrze patrzec.. a teraz siedze bo mi sie spac nie chce i aby sie walałam z boku na bok hehe a pio i mały spia sobie. A jesli własnie chodzi o Kacpra to oki zaklimatyzował sie w nowym miejscu siedzi z pio tylko musi mnie nie widziec jak do pracy wychodze bo wtedy jest jeden ryk..
a co tam u was kobietki?? jak tam wasze bobasy sie miewaja, a co u niektórych staranka o nie?? pozdrawiam wszystkie te wizazanki które były za mojej kadencji i które przybyły nowe
Stary 2008-08-25, 00:01   #983
kachula27
Zakorzenienie

Nikitko milej nocki i mam nadzieje ze mezus zdarzy na badania

Aniu mam nadzieje ze szybko mi zleci ten tydzien bo zauwazylam ze ja ostatnio zyje tylko od weekendu do weekendu jak ma byc tz

Ja tez juz powoli zmykam spaciu
Milej nocki

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-08-25, 00:10   #984
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emiilka22 Pokaż wiadomość
czesc moje kobietki teskniłyscie??: confused: u mnie raczej nic nowego sie nie dzieje chociaz fakt faktem ostatni raz byłam tutaj chyba z rok temu jak jeszcze z moimi rodzicami na wojennej sciezce byłam heh.. a no i przez ten czas zapomniałam hasła na mój stary adres i musiałam sie rejestrowac od nowa hehe skleroza nie boli... a tak poza tym to juz wiecie ze slub miałam zdiacia nie wiem czy jakies wam kasienka wrzuciła czy nie w wakacje pracuje na poczcie zajmuje sie papierkowa robota hihi praca nie ciezka fajna atmosfera miłe współpracownice i współpracownivy hihi tylko zeby płacic chcieli wiecej... Mój pio po operacji ropa cały czas mu leci zagoic sie nie chce był na kontroli we wtorek i lekarz mu powiedział ze sie obawia ze mu sie samoistna przetoka wytworzyła dlatego sie nie goi miał isc do szpitala na badanie i nie poszedł jest taki uparty ze nie wiem... on nie pracuje ledwo na zycie starcza a czasem nawet nie a o kredytach sie nie mówi... rok szkolny sie niedługo zacznie, az mi sie nie chce tam wracac tak mi dobrze w domu jest bez ksiazek hihi prawko zdałam juz mam do odbioru tylko nie mam zbytnio jak sie tam wybrac po nie.... a tak to nie wiem co wam jeszcze napisac duzo sie działo i tak w sumie nic nowego jak by dobrze patrzec.. a teraz siedze bo mi sie spac nie chce i aby sie walałam z boku na bok hehe a pio i mały spia sobie. A jesli własnie chodzi o Kacpra to oki zaklimatyzował sie w nowym miejscu siedzi z pio tylko musi mnie nie widziec jak do pracy wychodze bo wtedy jest jeden ryk..
a co tam u was kobietki?? jak tam wasze bobasy sie miewaja, a co u niektórych staranka o nie?? pozdrawiam wszystkie te wizazanki które były za mojej kadencji i które przybyły nowe

A mialam isc juz spac a patrze ze Emilcia nasza sie odezwala!Witaj kochana!!!!!!Ciesze sie ogromnie ze do nas wrocilas,tak tak zdjecia ze slubu widzialysmy ,Nikitka nam przeslala,wygladaliscie przeslicznie!Emi no i gratuluje zdania prawka!No wlasnie slyszalysmy o Pio ze chory,mam nadzieje ze wszystko mu sie pogoi i bedzie dobrze.Jak Wam sie mieszka na swiom?Fajnie ze synus sie zaklimatyzowal
Unas na wateczku jeszcze zadnej nowej fasolki nie ma,za to sa sliczne bobaski,Justynki Alicja jest przeslodka,Madzi Edziu rosnie i sliczny z niego bobasek,po za tym Kinia za tydzien w sobote slubuje no a reszte pewnie sobie doczytasz jak bedziesz miala chwilke
Poki co trzymaj sie cieplutko i mam nadzieje ze juz teraz bedziesz z nami czesciej kochana
Ja zmykam spaciu,Buziaczki

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-08-25, 07:03   #985
kasiasiar
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki

Emi jak się cieszę, ze do nas wrocilaś Gratulacje na nowej drodze zycia, wygladałas slicznie - Nikitka nam troszke zdjec podesłała
No i gratuluję zdania prawka :brawo:

Cięzka sytuacje macie ale najwazniejsze, ze jesteście w końcu razem cała trojka Reszta ułozy sie , mocno za to trzymam kciuki

Ja zmykam do pracy
Stary 2008-08-25, 08:21   #986
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

witajcie dziewczyny

Emi nareszcie sie pokazałaś

a Martusia sie nie odezwała do nas

Ja zaraz jem śniadanko i lecimy sprawy załatwiać na mieście a potem na sesje foto do Amelki

a wiecie dziewczyny że dzisiaj mija rok jak Gizelcia wyszła za pana T
Stary 2008-08-25, 08:40   #987
kina2807
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki moje Kochane
ale się za Wami stęskniłam przez weekend, a i dziś za bardzo nie będę miała czasu na pisanie, bo do środy muszę wszystkie swoje obowiązki w pracy powypełniać, bo czwartek i piątek już mam wolny

Emi super, że jesteś z nami, trzymam kciuki, żeby wszystko się Wam ułożyło i gratulacje za zdane prawko

Kasiasiarku ładną biżuterię pokazywałaś

Misiu świetne ciuszki i makijaż

pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie:cm ok:
buziaki Kochane i miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-25, 08:52   #988
gusia..
Rozeznanie

Dzień dobry

Kasiasiar śliczne foteczki a z Was bardzo ładana para. No i sukieneczke miałaś śliczną

Emi witaj!! Oby wszystko Wam się ułożyło jak najlepiej

Ray domyślam się jakiego stracha mieliście, dobrze że na strachu tylko się skończyło.

A wczoraj byłam z Nikolą pod kościołem hehe. Bo jak weszłam do środka to ona popatrzyła troszkę, zobaczyła że się nie rusza i w bek. Także spacerowałyśmy pod kościołem. W międzyczasie podjechał do nas jej tata i pozabawiał i było ok Ale ja od wczoraj mam kwaśną minkę:/ Mała wymiana zdań z mamą i teraz nie gadamy:/ Ciekawe jak długo
Miłego dnia
Stary 2008-08-25, 09:04   #989
kina2807
Zakorzenienie

Gusiu mam nadzieje, że sytuacja z mamą się szybko wyjaśni i będzie ok

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 09:58   #990
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzien dobry kobietki

kasiasiar bardzo podoba mi sie ten komplecik
gusia obys sie z mama szybko pogodzila
kiniu dziekujeoby dzien w pracy szybko minal
nikitko mam nadzieje ze maz wyrobi sie na badania
Emi witaj spowrotem
Ray dobrze ze na strachu sie skonczylo
kachulo to dobrze ze dopiero za 3tyg masz weekend pracujacyodpocznies z sobie troche

wczoraj spedzilismy wieczorek ze znajomymi,gotowalismy razem i
fajny wieczorek byl
a teraz zmykam do pracy wiec milego dnia kobietki
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości