|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
podkreśłony świetny ![]() __ - jestem wstydliwa, nie chcę tego już. - może to nie wstydliwość tylko boisz się być ''upierdliwa'' - a powinnam? - skoro go kochasz skrarbie... - nie gadałam z nim już dawno, boję się odezwać. - więc poczekaj aż on się odezwie - sęk w tym, że on się już nigdy nie odezwie. Odpadam, już nie chcę, wołam o pomoc, opadam na ryj, Już nie chcę więcej, weź mnie stąd o czym myślisz? zamyśliłam się tak trochę o czym myślisz? o mamie o nim ? no co ty skąd! Głupotę to tu możesz kupić nawet jak chcesz w sklepie Sprzedawca cię poklepie po ramieniu, bo ty płacisz Jak chcesz mamy w promocji tu kopa w dupę gratis Kombajn do zbierania kur po wioskach - O czym ja mam z tobą myśleć może jutro zniknę, lecz w tej sekundzie oddycham może życie bez przeszkód było by zupełnie nudne Dla tych kilku chwil zatrzymać czas chcę lubię to, co niedostępne dla takiego można zrobić wszystko! Afery kosztem nas nigdy tak nie wyglądałam i nigdy nie będę
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-11-15 o 17:41 |
|
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Jest tylko Jeden sposób nauki- poprzez działanie
Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek. Zmienił jej świat, zaczał zmieniać ja...A teraz go nie ma... no powiedz jak? Jak dalej mam…mam tak żyć…? For a while, if you don't mind let me be myself/ przez chwile, jesli nie masz nic przeciwko, pozwol mi byc soba
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Opis kolegi:
'Otwieram wino...........z nie swoją dziewczyną' |
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
"... we mnie grzech, we mnie małe dziecko jest ..."
zawsze bądź szalona ... bo nigdy nie wiesz kto się w tym twoim szaleństwie zakocha
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kobietki
>), że zmieniam powoli spojrzenie na świat. Gdybyście pomogły byłabym niezmiernie wdzięczna. No i na koniec kilka nędznych opisików ode mnie. Buziolki I szła przed siebie taka zwykła jak zawsze Wtulona w życie,zdana na siebie,zanurzam myśli w niebie. Oczy widzą,uszy - słyszą,a serce - i tak wie swoje... Seksapil jest w 50% tym, co masz, a w 50% tym,co ludzie sadza, że masz. Dlaczego nie umiesz czytać w moich myślach?
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
moje kochane ;* przepraszam za tą gigantyczną nieobecność ale wiele się w moim życiu działo. To tak bez wgłębiania się w szczegóły, bo nie warto.
Piękne macie opisy, a Czarnula to moja kolejna opisowa guru ![]() gubię się i odnajduję. nikt na to nie patrzy. nie ma kur.ew i kochań. lecą łzy, strumieniem zdarzeń. wciąż molestuję wyobraźnie. to jeszcze jest głupota, czy już zdrada? dzisiaj nieco więcej pudru. żeby ukryć wstyd wczorajszego wieczora. no a życie? poprzerywana linia na dłoniach. a Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach. nasze splecione dłonie. początek, czy początku koniec? wybrałam tak, jak mogłam wtedy najlepiej. duet idealny. przynajmniej w tej jednej, najgorętszej sferze. i znów to położenie, że ani w lewo ani w prawo. życie jest okropne, ale są gorsze rzeczy. może złuda jest lepsza niż nic. nic przytłacza. jestem w absolutnie innym wymiarze. ruch instynkt dźwięk. mów mi luciola. jestem twoja. moje ciało pachnie Tobą i papierosami.
|
|
#967 |
|
xoxo
|
kazdego dnia podejmujemy złe decyzje.
zakładam żółty płaszcz i wychodze do szarego tłumu.
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
a może coś o tym, że jestem rozdarta, nie wiem co mam robić, kiedyś z pewnym gościem zaczynało się coś fajnego i przestał się odzywać, zero odzewu, aż tu nagle po prawie 2 miesiącach napisał. czy mam znów próbować coś budować czy dać sobie spokój?
i znów to samo, tysiące pytań i zero odpowiedzi. a może szczęście zgubiło adres do mnie? nawet już czekolada nie pomaga. a może mam udawać, że nic się nie stało ... nie chcę tak! a dziś nawet drin za drinem nie pomoże. |
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opisy cudne, więcej prosze __ Mogę udawać odtąd, że cię nie poznaję
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
o emocjach coś macie? tylko NIE smutne. ___ Nie honoruj, bo honor zszargają ci drwiną ten nie, tamten nie, ten także nie, tamten też nie Ubogi cień twój tyle prawdy kryje Cząsteczką całej twojej chwały żyję
|
|
#971 |
|
Przyczajenie
|
a jakies opisy na dobranoc? o tym ze snie o nim?
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
r0zunia : prawda, śliczne
to fragment z książki "Dzikie Róże" polecam. ![]() _________________________ Can you forgive me again? / Czy możesz znów mi wybaczyć? I don't know what I said But I didn't mean to hurt you. / Nie wiedziałam co mówię Ale nie chciałam Cię zranić. I felt like I would die. / Czułam się jakbym chciała umrzeć. I'd give anything now to hear those words from you. / Oddam teraz wszystko By usłyszeć te słowa od Ciebie. I hate me for breathing without you. / Nienawidzę siebie za to że oddycham bez Ciebie. all paths lead straight to you. / Wszystkie drogi prowadzą do Ciebie. I long to be like you lie cold in the ground like you. / Chcę być jak Ty Leżeć w ziemi, zimna jak Ty. blinding wall between us. / Oślepiająca ściana między nami. You won't cry for my absence, I know. / Nie będziesz opłakiwał mojej nieobecności, wiem. You forgot me long ago. / Zapomniałeś mnie dawno temu. Am I that unimportant...? / Czy jestem tak nie ważna? And if I bleed, I'll bleed, Knowing you don't care. / I jeśli będę krwawić, to będę, Wiedząc, że Ciebie to nie obchodzi. And if I sleep just to dream of you. I jeśli będę spać tylko po to, żeby śnić o Tobie. And wake without you there. / I będę budzić się bez Ciebie. I nie mogę spać dopóki Ci nie powiem dobranoc. Kiedy jesteśmy razem, czuje się idealnie. Kiedy coś mnie od Ciebie odciąga, rozpadam się. Twoje oczy są tak niebieskie, że nie mogę odwrocić wzroku. Gdy leżymy w ciszy i szepczasz do mnie.. I bedziesz wiedział, że jesteś wszystkim czego chcę.. I że umarłabym tylko po to zeby Cię przytulić.. Jakoś pokaże, że jesteś moim nocnym niebem.. Nigdy nie myślałam, że bedę Cię potrzebowała.. mam nadzieję, że nie ma żadnych powtórek, i żadna z Was nie wstawiła wcześniej któregoś z tych opisów. ![]() jeśli tak, to przepraszam ![]() PS. KOCHAAAAAAAAAM WAS. macie WSZYSTKIE cudowne opisy, kurczę.
|
#973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteś moją ekstazą. *Vous êtes ma cocaïne(fr.) Jesteś moją kokainą *Embarrasser-moi(fr.) Wprawiasz mnie w zakłopotanie *Mi piace quando si guarda sonno (włoski) Kocham patrzeć kiedy śpisz *I fluster you? Yes, you want me! (ang.) Podniecam Cię? Tak, pragniesz mnie! *You excitement me (ang.) Podniecasz mnie Nie wiem Może się coś przyda
|
|
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
'Nie za Cos, tylko mimo Wszystko, Nie za Zalety, tylko mimo Wad'
[ .. ] Trzeba cos stracic, by cos docenic, zeby odzyskac, trzeba sie zmienic, trzeba przebaczyc, choc czasem nie jest jak byc powinno.. On ma antidotum w oczach, odżywia mój umysł ..
|
|
#975 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojj tak. Przekonacie się. * Changes in my life. * Zmieniona. Zewnętrznie i wewnętrznie. Do poniedziałku.! * Nowy wygląd. Nowe spojrzenie na różne sprawy. * I nie mów mi, że się nie zmieniam, bo to nieprawda. * Lepsza niż kiedykolwiek. * A teraz jestem inna, znacznie inna. Taka, jakiej nigdy nie znałeś. Wybacz, chyba nie pomogłam. ![]() Cytat:
* Nie wiem, czy po raz kolejny zaufam. * Powiedz mi, czy mam wierzyć w sny I znowu zaufać Ci? * Pokaż mi, że warto znowu twoją być. Tylko takie ![]() * Wtulona w poduszkę śnię o moim Księciu ;*. * W snach ja i ty. * Znów mi się śnisz. * Słodkie sny, a w nich ja i ty. * Śpię i o Tobie śnię. * Nawet w snach odwiedzasz mnie. * Cudowny sen, z moim przystojniakiem w roli głównej. Wybacz, jeśli nie pomogłam, bo te są takie zwyczajne. ![]() BRAK WENY ![]() ![]() ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
||
|
|
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
' bo każdej nocy widze Cie w moim mokrym śnie '
![]() 'o prosze , zbliż się i szepnij mi do ucha ... ' i touht it was love story but you'r not ready for that ' ![]() myślałam że to będzie miłość , ale nie byłeś na to gotowy . na końcu tęczy czeka śmierć . wiesz z kim tańczysz dzi . wko ?!
|
|
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
Zwariowałaś? Zachowaj trochę szaleństw na menopauze!
najwięcej słów pada kiedy się nie ma nic do powiedzenia za bardzo bolało ostatnim razem, aby zaryzykować ponownie. Przepraszam,że nie było mnie wtedy przy Tobie... Kim jest On? Kimś dla niej ważnym. zawsze winna.. Łzy to nie słabość...to dowód na to,że serce nie zamienilo sie w pustynie strasznie mi z tego powodu wszystko jedno codziennie te same drobno zmielone wyrzuty sumienia. ja powtórzę. cudownie jest! jesteś. jestem Ciebie całkowicie pewna. .czułam że Ty również. ale rozumiem. z cukrem poproszę. i słońce prosto w twarz. i żeby pozwolił mi się kochać. siedziała sama na trawie z kartką, i rysowała serca .. dla Niego Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości — mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać.
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
hipnotyzuj mnie.
W siebie tak wpatrzeni W sobie zakochani soba zaślepieni trwamy w miłosnej otchłani. <3 Potrafisz rozmawiać z nią beż zadncyh słów. ;] Ty dla moich oczu jesteś afrodytą Magia twojego ciałą-nie do opisania. "Dajesz mi wiarę,że razem można trwać wiecznie, dajesz mi siłę by do tego dążyć i dajesz mi nadzieję,ze tak właśnie będzie... mimo wszystko" <33 Teraz przeszłość już nic nie znaczy ;`)) Otul twarzą moją twarz.;* Mogę zdradzić Ci sekret...Zmiękną Ci nogi, zapamiętasz tę noc... Jeżeli tylko przyrzekniesz......że to zostanie między Tobą a mną xD Rozmawiało się uroczo, ale jest już taryfa ..Sama ją zamówiłam, bo tak ciemno na dworze ... - zaraz ! Ja nie wychodze ... myslalam o Tobie .Czujesz pot na skroni choć nie używam broni ^^ I usłyszałeś coś piąte przez dziesiąte I sam sobie dopowiedziałeś wątek ! Moje życie dotychczas?-rozdział bez znaczenia ;') Przynosisz mi nadzieję a innym złość zazdrością <3 Daj mi wszystko czego pragnę , wszystko czego chcę <3 Nie żałuje tego co było i nie mam obaw przed tym co będzie. <333 Tak nie oficjalnie,nie naturalnie-kocham cię.
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
znam słowa które jak atropina rozszerzają źrenice. [;
![]() może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz.. oszukam przeznaczenie. [; ![]() a ja żyję tylko dla tych przypadkowych spojrzeń. (; ![]() po chodnikach zatacza się pusty śmiech.. ![]() dochodzić prawdy pocałunkami. [; Czyta ktoś? ![]()
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. |
|
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
dziś skromnie...
przestań mówić :'to nie tak jak myślisz!' Z zapartym tchem patrzyłam Ci w oczy- tak trwała nasza bez słów rozmowa... A teraz to ja zabije czas. Zapomnieć chcę, co łączyło nas... Staje się silniejsza.. nauczyłeś mnie tego, gdy tak bardzo mnie raniłeś It is possible to close eyes on reality, but on memories not | Można zamknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia... Szaleństwo mi w oczy zagląda... It's time to be a Big Girl, and Big Girls don't cry | czas być dużą dziewczynką, a duże dziewczynki nie płaczą |
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ____________ Igraszkę sobie z mej miłości czynisz. Chcę ci wybaczyć, złodzieju kochany znajdzie się coś? może: ZAKLETA KSIEZNICZKA Domiiniisiia Sabiiina agattee AnusiaPn MySmallCornerInSky AnnWroc MartyYysia1 daga0204 r0zunia _Anusia_ Plotkaraaa bajeczka_snk dontlookdown jeanettex3 figlarna Mayumi Frizz i oczywiście WSZYSTKIE inne
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-11-15 o 22:22 |
|
|
|
|
#982 |
|
BAN stały
|
poukładałam życie.
wnosisz zamęt w moje myśli. moje rozkojarzenie, a w głowie jedna myśl. odchodzę z ironicznym gestem. do szczęścia podchodzić z dystansem.. taniec obcasów i rysy na parkiecie. w Twoim oknie nie ma tęczy! Miłość? Nazywaj jak chcesz, wygaśnie.. Opętana przez rzeczywistość tak marną... Nieprzemyślane słowa, które padają z ust tak często. Ugaś mnie, daj mi usta do picia. Na zawsze chcę tak zostać. w rytmie słońc zabierz mnie stąd. blask prawdy.. ___ taki mój misz-masz. może komuś coś przypadnie do gustu (; EDIT: jeśli można prosić o mega optymistyczne opisy. Dłuższe, krótsze. Spowodowane poniekąd tym, że chłopak, na którym mi zależy zrobił pierwszy krok. Ale nie takie dosłowne o miłości. Poprostu o szczęściu. Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał o co mi chodzi )Nie będe wymieniać, jeśli ktoś coś ma to proszę o dodanie ale nie ukrywam, że Frizzelicious (wybacz, jeśli zły nick) i jej opisy w szczególności przypadają mi do gustu )
Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-11-15 o 22:57 |
|
|
|
#983 |
|
Przyczajenie
|
'To czego chcesz jest nic nie warte, to ja wiem, czego pragniesz.
`I wiedz, że nie ma takiej drugiej jak ja .! pragnę zabrać Ci kilka chwil.. nie oczekując w zamian nic. ![]() "Do końca jeszcze daleko" `tańcząc na strunach życia odczuwam satysfakcję z własnego istnienia. Jesteś dla mnie jak kokaina. Sekunda z nią wynagradza te złe godziny. i po tej samej stronie będziemy zawsze stali. gdy czujesz że coś ważnego w sercu gra . pamiętam każdą chwile którą wypełniał Twój magiczny wdzięk. teraz mogę tylko śnić. miłość do życia zamieniona w miłość do wódki. mówią że jesteś wariat nic nie warty.
|
|
#984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taka zmiana o 180 stopni. (; kiedyś musiały natrzeć zmiany .. inne spojrzenie na świat . inne spojrzenie na mnie . patrze w lustro i serce i wiem że trzeba coś zmienić z dnia na dzień wszystko staje sie lepszee. zmiana wartości życiowych . nie marnuje żadnej chwili zmieniam swoje życie . nowy etap w moim życiu . włoskii już innee . teraz czas na wnętrze . CZARNULA4 emocje nie są złe tylko zbyt skomplikowane. zbyt wiele sprzeczności w mojej głowie . złość, smutek żal, wstręt, miłość zadowolenie, cierpienie . nie wiem co się ze mną dzieje . emocje sięgają zenitu . nie byłam wymieniona . i chyba nie pomogłam ;*** prośśśba . o miłości szczęsliwej wszystko co się da . nie bd wymieniać . prośś . kocham ;***
;**** Edytowane przez TwOjaImaginaCja Czas edycji: 2008-11-15 o 22:52 |
|
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Bajeczka000 - Rudy to nie kolor - to charakter
![]() - Dlaczego trzymasz herbate w lodówce? - Mrożoną chciałem zrobić ![]() - Jaka? - Taka... co bym się z nią nigdy nie umówił ![]()
Edytowane przez kontrowersyjna19 Czas edycji: 2008-11-15 o 23:02 |
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
- Byłam w salonie piękności.
- I co? Był zamknięty? ![]() w oryginale: - Moja żona była w salonie piękności. - I co? Był zamkniety?
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Czarnula4trudno będzie... ;] btw. masz świetne opisy
![]() emocje są jak dzikie konie, trzeba je w końcu uwolnić kolorowe emocje. emocje czy rozsądek.? tylko tyle. nie wiem , jak Ci pomóc... SweetAngel121 mrr. pięknie!
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-11-15 o 23:10 |
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny boski opisy nie będę wyróżniać bo za dużo was czytałam i kradłam ;*
)Jesteście najlepsze :!to też coś dodam ![]() Plastikowa rzeczywistość Świat stanął na głowie. .. Nie chce być już marionetką w waszych dłoniach! miejskie bagno wciąga. A Ty? stajesz się częścią mojego świata. *******e reguły bo nigdy nie byłam w wojsku. Powoli przyzwyczajam się do Twej obojętności. Już nie czas ani miejsce być ufać ludziom! Hear me... Naćpam się Tobą! Chciałabym abyś przestał patrzec na kumpli.... Nie manipuluj mną. Lubiłam jak mówiłeś że jestem piękna. Lubiłam gdy mówiłes że dam radę. Lubiłam jak mnie tuliłeś. Lubiłam.... Nie wahałam sie oddac pocałunku jak pocałowałeś. Potem ja całowałam... Ale nie widziałam w Tobie tego którego chciałam widzieć. czar prysł... Ty znikłeś.. a ja? Szukam .... Czasem przyjaźń zabiera nam samych siebie.. Pozostajemy kimś kim nie jesteśmy.. |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula:
Pełna kontrola czynów i emocji! jestem szczęśliwa ... rozpiera mnie szczęście! Szczęście zapakowane w foliowym worku Sposób na szczęście? nie przejmować się tym na co nie mamy wpływu. Czas na uśmiech! jest dla kogo. nie wiem czy o to chodziło. societygirl17 dziękuje za opisy ![]() bez off: zbyt mało czasu by wszystko naprawić. czy wróci ten czas kiedy czułam się naprawdę szczęśliwa? dzięki Tobie na mojej twarzy znów pojawił się uśmiech. I znów wezmę aparat, aby po raz kolejny uciec stąd. stracony czas - żałujesz? nie musisz! |
|
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
`ktoś taki bardziej wyjątkowy niż inni.. `Dalej nie wiem jak udało Ci się przewrócić mój świat do góry nogami. `a Ty jestes tu w moim sercu. <3 `I never dreamed that I'd meet somebody like you ... Nigdy nie śniłam, ze spotkam kogoś takiego jak Ty.. `someone people make word better because they are.. niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego ze są.. `dobrze gdy jest ktoś dla kogo warto wstać `Czujesz że świat kręci i nie dotrzymujesz kroku Wtedy ty i wokoło jakoś jaśniej `i don't care what they say. i'm in love with you. nie obchodzi mnie co oni mowia. jestem zakochana w Tobie. `bo ona wiedziała, że dla niej liczy sie tylko on `Wiem, że chce mnie mieć zawsze na zawsze..<3 `Dziękuję Ci, za to że Cię mam. Za te wszystkie chwile szczęścia... `Będę Cię kochać do końca życia. A jeżeli jest coś potem, będę Cię kochać także po śmierci. Czy mnie rozumiesz? `you belong to me.. należysz do mnie.. ` Ciebie. Jak nikogo i jak nikt inny. `Kochankowie w ciemnościach, na cztery i pół godziny do nieba wzięci ... `a kiedy patrzę ci w oczy, ty rozumiesz... `tej jesieni pachnę latem i tobą... `bo go kocham. reszta może z n i k n ą ć. `'Serce mi bije.. gdy widzę Twój uśmiech.!' `jesteś. jestem Ciebie całkowicie pewna. `miłość to dzielenie się jednoosobową kanapą. `wszystko wiruje gdy on na nią patrzy `nasze serca wyznaczające swój własny rytm, `Bo nikt nie jest w stanie odebrać nam tego szczęścia <3 `On. jest ze mną cały czas. zna tajne przejścia. do gwiazd. <3 `Każdy dzień jest coraz piękniejszy..i Ty coraz bardziej mój. `Każdego dnia utwierdzasz mnie w tym, że zawsze będziesz obok. `Zarezerwowany dla mnie. Pachnący mną. Nie szuka innej. `hmmm. być przy Tobie to dopiero COŚ! < 3 `Ty idealny, a ja idealnie zakochana <3 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to fragment z książki "Dzikie Róże" 
Może się coś przyda