![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek gigant; sephora, YR, l'oreal, clinique
A możesz mi dokładniej opisać kolory szminek Clinique (proszę też kody ważności)? I tą biżu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1244116424 ? Ewentualnie możesz zrobić lepsze fotki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
szminki to dość intensywny róż i róż złamany złotawą opalizacją
są z 2008 - jutro się do nich dokopię i sprawdzę kody co mam napisać o biżu? dostane, nienoszone, nie mam pojęcia skąd to - H&M może, może jakiś Avon ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
znajdzesz cos za OPI, Rapid Dry Top Coat, 3,75ml [nowy, raz użyty]??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Hej.
W Twoim gigantycznym wątku znalazłam gigantyczną ilośc rzeczy, które mi się podobają: - Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Oil - maseczka nawilżająca 75ml [nowa, nietestowana] - Avon, Skin So Soft, Ujędrniający tonik do ciała [nowy, nietestowany] 2 sztuki + 1 sztuka zużyta w max. 30%. - Yves Rocher, mini zestaw do manicure [nowy, fabrycznie zapakowany] - Mineral Care SPA - masło do ciała o zapachu wanilii ok. 250 z 300ml - Mineral Care SPA - masło grejpfrutowe 500ml [nowe] - Bourjois, effet 3D les nudes - 34 [z wymiany, użyty kilka razy] - Clinique, Superbalm - Guarana [nowy, nieotwierany, pudełko] - Clinique, Superbalm - Hazelnut [nowy, nieotwierany, pudełko] - Clinique, Long Last glosswear SPF 15 - 10 air kiss, miniatura [nowy] - Avon, Glazewear - Range of Rose [zafoliowany] - Avon, Glazewear, Metallic Lip Gloss - Pink Shine [zafoliowany] - Avon, Glazewear Extreme - Shinning Rose [zafoliowany] - L'Oreal, Glam Shine 6h - 103 forever nude [użyty kilka razy, 26DD02] - L'Oreal, Glam Shine 6h - 401 6H bronze [użyty kilka razy, 26E202] - Rimmel, Vinyl Gloss - 112 steal my kisses [testowany] - Sally Hansen, Smile Brightening Lip Treatment - luminos [nowy, w kartoniku, testowany, kupiony w SP] - CK, Euphoria Blossom ok. 30/100ml - z wymiany z asik123456789 - Elizabet Arden, Provocative Woman EDP 30ml [ubytek kilku psików] - Thierry Mugler, Innocent Rock EDT 50ml [nowe, kartonik, folia, testowane] Zajrzyj, proszę, do mnie ![]()
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
MagJo
zatrzymajmy się może na tym, co ustaliłyśmy wcześniej - chyba, że interesuje Cię wersja OPI za biżu ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- pola_ niestety nic nie znalazłam maja55 zainteresowały mnie: Clinique, Color Surge eye shadow quad, 105 Polar Blue Clinique, Color Surge eye shadow duo, 103 Buttered Bronze Opi, Keys To My Karma, NL I44
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lakieru Opi jest dokładnie połowa. Czy byłaby możliwa wymiana na któryś z zapachów : Euphoria blossom albo E.Arden, provocative?
![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
wolałabym zapach na zapach...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za muglera?
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli rozumiem zostajemy przy wersji MOJE: L'Oreal – NutriTherapy – Regenerujący krem do ciała o bogatej konsystencji przeciw wysuszaniu skóry – Skóra bardzo sucha i wrażliwa – 200ml – nowy OPI – India Collection - Get Me To The Taj On Time – 15ml – 2 razy użyty Sally Hansen - Nail Quencher Hydrating Base Coat – nawilżająca baza pod lakier – 13,3ml – zużycie 15% za TWOJE: - Sephora, zestaw małych brokatowych kredek, edycja limitowana - niebieska, zielona, fioletowa, brązowa, złota, biała, srebrna, szara [testowane lub użyte kilka razy] - L'Oreal, Glam Shine 6h - 103 forever nude [użyty kilka razy, 26DD02] Jeśli wszystko się zgadza, poproszę o PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- znalazłam jedynie Daisy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za cos z:
Elizabet Arden, Provocative Woman EDP 30ml [ubytek kilku psików] - Thierry Mugler, Innocent Rock EDT 50ml [nowe, kartonik, folia, testowane] Essence, 50's fever - 01 love me tender [użyty kilka razy] Rimmel, French Manicure - 464 cafe au lait[nowy, testowany] - NYX, 10 Color Eyeshadow Pallet - The Runway Collection - 05 Super Model [nowa] - tylko za wish L'Oreal, Glam Bronze Duo Sun Powder - Blonde Harmony [użyty kilka razy, pędzelek] Estee Lauder, Platinium Illuminator [zużycie niewielkie - 5%?, fale nadal dobrze widoczne, na większej części nienaruszone, pudełko] - tylko za wish ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie
- Clinique, Butter Shine Lipstick - Pink godess [nowa, raz użyta, pudełko] - Clinique Guarana lub Hazelnut (muszę się jeszcze zastanowić który bardziej) Zapraszam
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
przygarnęłabym chętnie turnaround
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
BAN stały
|
- Mineral Care SPA - masło do ciała o zapachu wanilii ok. 250 z 300ml
- Mineral Care SPA - masło grejpfrutowe 500ml [nowe] cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic mi się nie przyda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
BAN stały
|
hmm, mam juz propozycje EL - Illuminator za roz, wiec gdyby Cie interesowała wymianka za Estee Lauder, Platinium Illuminator [zużycie niewielkie - 5%?, fale nadal dobrze widoczne, na większej części nienaruszone, pudełko] - tylko za wish
i chetnie jeszcze za Clinique, Superbalm - Guarana [nowy, nieotwierany, pudełko] (moze bys sobie cos dobrała?) to bylabym zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
za platinum mogłabym rozważyć - choć EL jest wart więcej od MACa
czy mogę prosić real foto i kod? kupowałaś osobiście w MACu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
BAN stały
|
hm, kod o ile dobrze widze to CB5
mam z wymianki z KNK, on kupowal osobiscie w Macu z tego co wiem. tez sporo za niego dalam, m.in. cienie Heleny Rubinstein nowe ja nie uzywalam w ogole, bo mam duzo rozy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie podziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
wstępnie interesują mnie:
- BENEFIT - DALLAS puderek-brazujacy - róż (modeluje jak bronzer oraz daje efekt lekkiego przyrózowienia ![]() - sephora colorfull cien pojedynczy nowy roz opalizujacy na turkus, nr 07 chrome na zdjeciu - NARS DUO orgasm/south beach róz+bronzer (rozswietlajaco-nabłyszczające) pare razy uzyty - CLINIQUE blushing blush, 01 patchwork pink (zuzycie ok 5-7%) / róż szachownica z pędzlem, kartonik, tak wygląda: http://cgi.ebay.pl/Clinique-Blushing...d=p3286.c0.m14 - Bourjois ombre strech, nowy cien jasne złoto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
BAN stały
|
hej sorki, ze dop. teraz pisze, ale masz tyle fajnych rzeczy, ze nie wiedzialam na co sie zdecydowac oprocz cienia sephory oraz tego bourjois pozostale rzeczy juz od dawna w rezerwacji sa:/ takze mam jeszcze 2 pigemnty mac ...odpsypki w pudeleczkach fairylite oraz kitschmas jest ich sporo tak po lyzeczce,podklad revlon custom relations jakbys byla chetna jeszcze
jesli chodzi o cien sephory i bourjois moglabym je wymienic na sypki puder yves rocher oraz sephora ten preparat matujacy co ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Witam.
Znajdziesz cos u mnie za: - Rimmel, Renew & Lift - 103 True Ivory [zużycie 10%] Za dużo kosmetyków w moim watku nie ma, ale mam m.in nabłyszczacz do włosów(w wątku) i Loreal Hot Liss do prostowania włosów(poza wątkiem) Pozdrawiam ![]()
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.