|  2008-11-26, 15:43 | #961 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat: 
  Krótko się dziś kłóciliśmy  Oj, ja też zawsze byłam od krzyczenia i skubaniec się nauczył ode mnie  Fuchę mi zabrał  Cytat: 
  Słuchaj, a może by tak z drogerii próbkę z jakimś kremikiem i zobaczyć czy jej nie uczuli? W douglasie robią próbki od wszystkich kosmetyków... Śliczna ! 
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-11-26, 15:47 | #962 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2008-11-26, 15:54 | #963 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Cytat: 
  . Ja osobiście przeszłam chyba przez wszystkie szczeble cenowe, w sklepach, drogeriach, aptekach i nawet jeśli jakiś okazywał się fajny to po tygodniu, dwóch zaskórniki i syfki  Tak napisałam o tym kremie Diora, bo to pierwszy, którego używam ponad miesiąc i jest oki   Każdy ma inną cerę i inne problemy itp. A może właśnie coś z tych aptecznych? Np La roche Posay? Z tego używam wody micelarnej. Udało mi się kupić na promocji 2 w cenie 1   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-11-26, 16:06 | #964 | |
				 | 

Cytat: 
 kurka, wybrzydna jestem, zdecydowanie za dużo wizażu czytam   | |
|     | 
|  2008-11-26, 16:16 | #965 | 
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

nie czytalam Was   rozkrecacie sie widze ostatnio  a mi sie dzis caly dzien chce spac.....a w ogole to nie moge z mojego TZ dzwoni do mnie i za kazdym razem pyta "kochanie a jak sie czujesz?", "dobrze sie czujesz?" hehe glupol 
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2008-11-26, 16:18 | #966 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

Svinecka Wy mieszkacie juz razem czy nie?

__________________ | 
|     | 
|  2008-11-26, 18:23 | #967 | 
				 | 

nie jeszcze nie - za kilka dni odswiezamy mieszkanie i sie wprowadzamy

__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2008-11-26, 18:45 | #968 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Pamietam jaki był moj brat -wyjaca syrena 24h/dobe. I nie był chory ani nic takiego. Chyba po prostu to lubił  Staram się być na to gotowa  Cytat: 

__________________ ...i jest  Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.  POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684   | ||
|     | 
|  2008-11-26, 19:41 | #969 | 
				 | 

ooo nie czytalam co pisalyscie ale z tego co stokrotka zacytowala widze ze dorinke ominelo spokojne macierzynstwo i musiala pozarywac troche nocek   a widzicie moj syneczek spał non stop i budził się jedynie na karmienie,grzecznie leżał w wózeczku na spacerach, a ja delektowalam się spokojnym macierzyństwem.... wiec NAPEWNO moze tak byc  za to pozniej moj ancymonek pokazal rogi  mam nadzieje ze z drugim malenstwem tez nie bedzie problemow w okresie niemowlecym. moj maly nawet jednej kolki nie mial - mialam farta nie ma co   
|     | 
|  2008-11-26, 22:08 | #970 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Ale Wam fajnie   Svinecko, Stokrotko, bardzo się cieszę Waszym szczęściem. A pierwsze USG to wielkie przeżycie na pewno  Byłam w życiu przy kilkudziesięciu porodach i za każdym razem ryczałam-dla mnie to najwiekszy cud świata, zawsze bardzo wzruszający  Już się nie mogę doczekać swoich dzieci, a póki co spełniam się jako ciocia   
				__________________ http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif | 
|     | 
|  2008-11-26, 22:18 | #971 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Kurka, nagle mi wysiadł komp w pracy i już nie mogłam się udzielać. Informatyk przyszedł dopiero o 17   Cytat: 
 I powiem Ci, że wysłałam mnóstwo cv, ludzie zaczęli się odzywać po 2 miesiącach i odzew był na prawdę duży. Nie poddawaj się i ślij cv ile wlezie...nawet na wakaty, które nie koniecznie bardzo Cie interesują. Na takich rozmowach zawsze możesz powiedzieć, że chcesz więcej kasy niż sobie wymyśliłaś  i zobaczysz jak się sytuacja rozwinie .... trzymaj się i powodzenia  Cytat: 
    czasem mam taką ochotę potańczyć i wiem, że na imprezę w celu tańczenia go nie wyciągnę  Cytat: 
  ) Ze mną i moją siostrą tak było. Ona była małym potworem, wszędzie jej było pełno, wydzierała się, uciekała, wszystko psuła i była nieznośna, a ja byłam super spokojna. Po kilku latach role się odwróciły o 180 stopni   | |||
|     | 
|  2008-11-26, 22:22 | #972 | 
				 | 

ale Butter moj maly wlasnie daje mi popalic, wszedzie go pelno, rozrabia i psoci, zywe srebro............ja pisalam o okresie niemowlecym, przez pierwszy rok "nie mialam dziecka"    
|     | 
|  2008-11-26, 22:25 | #973 | |
				 | 

Cytat: 
  a właśnie. Wie już? Jak zareagował? | |
|     | 
|  2008-11-26, 22:29 | #974 | |
				 | 

Cytat: 
 ale tak ogolnie to on od jakiegos roku ma parcie na rodzenstwo a tak odbiegajac od tematu.......ten moj TZ to kochany jest, pomijam fakt ze trzy razy latal do sklepu bo a to nie mialam soczku a to czegos tam ale jak juz wychodzil to zachcialo mi sie mielonki strasznie haha i bidny pognal do sklepu znow, przychodzi i daje mi reklamowke a ja patrze i co to? a TZ: "no kupilem Ci jedna w puszcze a druga w plastrach zebys miala wybor" hahahah kochany glupolek 
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | |
|     | 
|  2008-11-26, 22:31 | #975 | ||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Jak już miałam pracę to odzywali się nawet po 2 miesiącach od wysłania cv. Nowy związek umacnia się, rozwija się. Nie mieszkamy razem, na razie nawet bym nie chciała, a poza tym nawet nie wiem kiedy byłaby taka możliwość. Na razie jest sporo okoliczności, które na to nie pozwalają   | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-11-27, 01:13 | #976 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  . No dobra, może księżniczką byłam, ale złośnica i łobuz to z wiekiem  . A ja byłam aniołkiem, ciągle rysowałam. Mama wchodzi do salonu po powrocie z przedszkola, a ja soję przy stole i tworzę w śniegowcach i kombinezonie  Cytat: 
  Ja jadę do TŻ-a, zaprosiłam troje przyjaciół, obalimy flachę przy filmie, zapalimy fajkę pokoju i pójdziemy spać  Cytat: 
  . Polecam nie tylko przyszłym mamusiom  Pieniądze pożyczone, decyzja podjęta, idziemy na sylwestra na salę  . Koleżanka mówi, że do końca życia będę wspominać i że mam olać znajomych i iść tylko z TŻ-em bo na miejscu poznam nowych  . No dobra, kogoś tam wezmę, ale nie będę się spinać żeby zająć cały stolik   | |||
|     | 
|  2008-11-27, 08:42 | #977 | 
				 | 

dziendobry

|     | 
|  2008-11-27, 08:48 | #978 | 
				 | 

cześć   | 
|     | 
|  2008-11-27, 09:04 | #979 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cześć wszystkim!

| 
|     | 
|  2008-11-27, 09:12 | #980 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cześć   Ale miałam sen  , że jakaś laska się przystawiała tak na ostro do Tża...ale ją pogoniłam  Wstaję, i mówię mu, śniło mi się, że chciałes mnie zdradzić ? On "Tak to ciekawe a z kim niby" Ja mówię," no w sensie, że laska się ostro przystawiała."...a" On aha i twoim zdaniem to zdrada, tak" ?" Czyli musiałbym twierdzić, że wszyscy twoi pseudokoledzy też się przystawiają, czyli możliwe że mnie z nimi zdradzisz, tak"  To se pogadaliśmy, przed pracą   | 
|     | 
|  2008-11-27, 09:18 | #981 | 
				 | 

Hej   Dobrze, że już czwartek, bo blisko do weekendu   | 
|     | 
|  2008-11-27, 09:20 | #982 | 
				 | 

a ja bym chciala isc do pracy   a teraz kolejne 4 lata bede siedziec na tylku   
|     | 
|  2008-11-27, 09:21 | #983 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-11-27, 09:35 | #984 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-11-27, 09:35 | #985 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-11-27, 09:38 | #986 | |
				 | 

Dobrze, dobrze, tańce tuż tuż   W piątek już spakowani do pracy a po tylko 100 km i jesteśmy na imprezce ze znajomymi  Powrót w sobotę , więc będę miała długaśny weekend , tak jak lubię  Cytat: 
  Ale jak mówiłam, robota głupiego lubi więc nawet jak mały się urodził to po 8 miesiącach pobiegłam do pracy, może to chęć niezależności  , w każdym razie bardzo zazdroszczę kobietom, które mogą choć dwa lata spokojnie poświęcić się wychowaniu dziecka  I tak teraz gadamy z mężem, że byłoby inaczej, że siedziałabym z dzieckiem, bez napinki, na spokojnie a później przedszkole dopiero....to jednak wiem, że wcale bym tak nie było, no mam przeświadczenie że wrcóciłabym szybciej do pracy niż zakładałam   Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-11-27 o 09:41 | |
|     | 
|  2008-11-27, 09:46 | #987 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

cześć dziewczyny  Svinecka tylko proszę mi tutaj nie jeść surowego mięsa   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-11-27, 09:46 | #988 | 
				 | 

heh a niektorzy nie maja mozliwosci zeby isc do pracy wczesniej niz dziecko pojdzie do przedszkola

|     | 
|  2008-11-27, 09:47 | #989 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | |
|     | 
|  2008-11-27, 09:51 | #990 | |
				 | 

Cytat: 
  Svinecko zmieniając temat, czy Twój synek miał kiedyś problemy z uchem? Mój ma zablokowane chyba, wczoraj w przedszkolu coś mu się stało...myślę że to taki zwyczajny korek z woskowiny co się robi i dorosłym....Pojechałam do apteki, kupiłam olejek parafinowy, wlałam 3 krople jak mnie poinstruowano na noc, ale się nic nie zmieniło, co robić ? Dalej wlewać tę parafinę, czy iść z nim do laryngologa ?  Poradź, poradźcie jak myślicie ?   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.