|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Cytat:
[/quote] Bardzo bym prosiła. ![]() Potrzebuję 28E, z polskich sklepów chyba tylko dopasowana je miała? no i sprawdzałam allegro, są ale w innych kolorach
|
|
#962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Staniki z koronką mają zazwyczaj dosyć ściśliwe (ale rozciągają się po czasie), a staniki, że tak powiem "sportowe z wyglądu to rozciągliwce. Czasami też zdarzają się modele z rozmiarówką z księżyca (ale to przy większych miskach). Jednakże polecam. Lubie bardzo moje Meliski. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:10 |
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale teraz czaje się na czarną Emilkę
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
a którego sprzedawce i model polecacie na allegro?? bo boję się nadziać;/ potrzebuje 60D;/
|
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i rozm. 28F będzie , wystarczy napisać do tej Pani , właśnie kompletuje zamówienie...chyba mogę napisać nick tej Pani? Naama2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
JA MAM RAZ 83/69 A RAZ 84/71 zależy od dnia i dziewczyny doradziły mi 65D właśnie
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anusioniaa to uważaj bo między 65D a 60D jest różnica w kilku centymetrach...
Edytowane przez ~Veronique Czas edycji: 2009-01-07 o 12:05 |
|
|
|
|
#970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale w obu akurat nie ma też czarnej w tym rozmiarze ... z tego co wiem to w dopasowanej mają uzupełniać niedługo rozmiarówkę wiec może będzie jeszcze
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;10380702].. z tego co wiem to w dopasowanej mają uzupełniać niedługo rozmiarówkę wiec może będzie jeszcze
[/quote]właśnie zaglądałam na stronę dopasowanej i już są uzupełnione brakujące rozmiary, 28E i F są też
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;10380702]Więcej sklepów ma np karoline, ebras.pl (sklep wspomnianej tutaj Naama2)
ale w obu akurat nie ma też czarnej w tym rozmiarze ... z tego co wiem to w dopasowanej mają uzupełniać niedługo rozmiarówkę wiec może będzie jeszcze [/quote]Cytat:
![]() dzięki za pomoc dziewczyny
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Warszawy - gdzie radzicie wybrać się po zakup pierwszego dobrego stanika? Tak żeby jakaś pani od razu się na mnie rzuciła i dobrze zmierzyła
No i żeby cena staników nie zwalała z nóg...
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
a mozecie polecic coś na allegro??
Bo u mnie w sklepach 65 w obwodzie nie ma;/ a chce kupić coś fajnego |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
nivalis
http://stanikowe-sklepy.blogspot.com...acjonarny.html tutaj masz opisane sklepy zawsze możesz pójśc dobrać rozmiar a potem upolować to taniej w internecie.
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
z tych opisów cienko to widzę, raczej słabo z dobieraniem rozmiaru przez ekspedientki. a własnemu mierzeniu się nie do końca ufam...
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://balkonetka.pl/2008/11/30/peac...-swoje-podwoje
Edytowane przez ~Veronique Czas edycji: 2009-01-07 o 13:48 |
|
|
|
|
#979 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.peachfield.pl/ oraz do dopasowanej - tylko tam trzeba się wcześniej umówić - http://www.dopasowana.pl/news.php?id=1228948096 Cytat:
![]() Poza tym może na początek lepiej kupić w sklepie, zawsze będziesz mogla wymienić na inny rozmiar. Edytowane przez agta85 Czas edycji: 2009-01-07 o 14:04 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz wpadłam na taki pomysł... Szukałyście może staników w dobrych rozmiarach w ciucholandach( lumpeksach
) sprowadzających ciuchy z zagranicy? Widziała któraś z Was tam takie staniki ?
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam że ten Peachfield to też tylko po umówieniu się na mierzenie, teraz widzę że nie. To w takim razie pewnie za jakiś czas się wybiorę, dzięki
(szkoda tylko że strona internetowa coś im szwankuje...)
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Peachfield był wcześniej "na umowne", a od niedawna ma sklep stacjonarny
|
#983 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny!
Mam duży problem z dopasowaniem stanika, pytając tu i na Lobby Biuściastych wychodzi mi i potwierdza się w mierzeniu 70D, ale nie każdy biustonosz mi pasuje. Mam jedną pierś większą od drugiej oraz po karmieniu piersią synka niestety nie jest taki jędrny i mój biust potrzebuje zbierania i podnoszenia. W rzeczywistości jest niewiele staników, które spełniają w/w wymagania. Jak dla mnie odpadają zakupy przez internet Jestem z Gdańska, więc tak jak mi poradziłyście udałam się na Gildię (nie było tam Pani, która do tej pory rewelacyjnie mi doradzała). Zastępująca ją kobieta zaproponowałam mi miedzy innymi( bo przymierzałąm chyba z 10 staników) stanik AVY z ospinanymi ramiączkami w rozmiarze 75D - miseczki ładnie zbierały biust i w ich rozmiarówce było,ze 75 jest na 70 parę pod biustem. Kupiłam go, ale po pierwszym noszeniu stwierdzam, ze to nie trafny wybór - fiszbiny wbijają mi się w piersi na wysokości mostka - czy można coś zrobić żeby się nie wbijały?Wczoraj byłam w Wielkim Młynie - tam zakupiłąm staniczek DALII - Ambrozja. Był polecany na LB, więc mam nadzieję, ze się sprawdzi. W tym sklepie Pani byłą bardzo miał, przymierzyłam ok. 20 staników. Obie stwierdziłyśmy, ze ten stanik leży dobrze i najlepsze dla mojego biustu są staniki semi-soft (półusztywniane) Jakie macie opinię na temat tej firmy? Bo zamierzam jeszcze inne semi - softy sobie dokupić. I mam jeszcze pytanie o firmę KONRAD, czy to dobra firma? Z niej był drugi stanik, który w miarę ładnie leżał. Pozdrawiam |
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
z wyżej wymienionych firm: ava i konrad, wszystkie staniki się szybko rozciągają w obwodzie wiec nie polecam
ava, moja mama kupiła sobie kiedyś 75, ostatnio mi dała i przymierzyłam, pasował na kogoś kto nosi 85 ![]() konrad, mam 77 pod biustem a 70 jest luźna w obwodzie, 0 ściśliwości
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-01-07 o 21:31 |
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
mysle ze sie mylisz mam stanik dali 65 od jakis 2 miesiecy i poluzowal sie moze o 1 cm a nadal nosze zapiety na pierwsza haftke i lezy idealnie.
`Mój wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny po niecałym miesiącu noszenia portii CK jedna fiszbina mi się przebiła i "wyszła"... Czy komuś się to jeszcze przytrafiło? Bo nie wiem co z tym fantem zrobić, zaszyje i będzie ok?
|
#987 |
|
Rzabbocop
|
Chyba nie masz innego wyjscia jak zaszyc.
Mnie kiedys w polskich stanikach co chile fiszbiny wylazily, teraz zdazylo mi sie raz przez 1,5 roku w staniku Loving Moments Czasem robilam tak, ze w miejscu przebicia fiszbiny zaszywalam dziurke i naszywalam na kanalik kawalek tasiemki. |
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
No raczej będę zaszywać. Ale jestem zdziwiona, bo rzeczywiście dawniej tak jak mówisz w polskich stanikach to mi się zdarzało, ale w tych dobrze dobranych nowych raczej nie. No i masz
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
A ja wczoraj ostanikowałam siostrę - moim własnym stanikiem, zdjętym bohatersko z siebie, bo zaczęła narzekać, że nie ma stanika do sukienki studniówkowej. Jak będę robiła zamówienie z Melissy, to jej coś kupię również. Siostra zachwycona, "w życiu nie miałam piersi tak wysoko" - no nie dziwota, jak wciskała się w coś koło 80D...
I moja mama się już przekonała, do tych "dziwnych" rzeczy, które mówię jej o stanikach i rozmiarach - słyszała w tv i stwierdziła "mówili wszystko dokładnie jak Ty". I na zabawę sylwestrową nie włożyła usztywnianej chińszczyzny, szerokiej pod biustem jak hula hop, tylko jeden z moich starych, miękkich staników (wyjątkowo ściśliwy 85D, raczej wręcz 80D) i stwierdziła, że piersi nadal super wyglądają i świetnie się czuła (a uważała, że tylko w usztywnianym będzie miała ładny kształt). Moja misja zaczyna przynosić efekty --- Co do wychodzącej fiszbiny - nei przejmuj się ~Veronique, to się zdarza. Ale czasami bywa objawem za małej miseczki - w starym rozmiarze tak miałam co chwilę. Zwróć zatem uwagę, czy miseczka nie robi się przymała. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-01-09 o 12:37 |
|
|
|
#990 |
|
Rzabbocop
|
Ja mojej mamie wyslalam nietrafione lekko za male zakupy bo miala troche mniejsze wymiary niz ja wtedy i wg mojej mamy wszystkie byly dobre
![]() u niej przesiadka z 85C na 70G brytyjskie + kilka 75E ktore nosilam przed ostanikowaniem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

.

, wystarczy napisać do tej Pani , właśnie kompletuje zamówienie...chyba mogę napisać nick tej Pani?

- czy można coś zrobić żeby się nie wbijały?