|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Płaski brzuch - walczymy razem :)
Karolcia2401
no ba ![]() ![]() i mówię wam dziewczyny że bez aerobów ani rusz...ja cwiczę od dawna na fitnessie i siłowni i brzuch mi jakoś nie maleje muszę się zabrac za bieganie czy coś takiego;/ tylko ja niestety mam tendencje do tycia w brzuchu,a jak schudnę z inej częsci ciała to się załame ![]()
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
BAN stały
|
dziewczyny wiem, że to było na forum mnóstwo razy- ale po treningu aerobowym (trzy razy w tygodniu rowerek+stepper) jaki powinnam zjesc posiłek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzieś, w jakimś wątku (może tym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
no ja właśnie też bym chętnie biegała, ale
A) nie mam za bardzo gdzie B) nie mam za bardzo z kim C) nie mam za bardzo jak i kiedy ;p ale.. do tej pory udało mi się chodzić kilka razy, więc czemu i nie spróbować kolejny raz. a w tę sobotę jest chyba akcja: POLSKA BIEGA czy coś takiego, nie? ![]()
![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
no ja raczej sobie nie pobiegam bo nie mam z kim a każda moja kumpela wysiada przy mnie i rezygnuje za drugim podejściem ech,kiedyś biegałam z kumplami ale teraz każdy zajęty sobą i lipa
![]() a sama nie będę oj nie nie ![]()
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
a ja myslalam ze ubyło mi troche cm z talii i brzucha, a tu nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem, po co Wam ktoś do towarzystwa podczas biegania?
Miałam w swoim życiu "miesiąc biegania" - przebywałam w innym państwie i chciałam by to był mój sposób na "czas wolny". Dołączyła do mnie koleżanka, którą namówiłam, bo "razem raźniej" bla bla bla I co się okazało? Po kilkunastu metrach łapała ją kolka i zwalniała. Więc ja też. Potem stwierdzała, że w sumie to wystarczy jej szybki spacer. No to ja też, bo przecież "towarzystwo". Kilka takich biegów i stwierdziłam, że samej lepiej biegać. Nikt Cię nie spowalnia, nie marnujesz energii na jednoczesne bieganie i paplanie, natomiast koncentrujesz się na prawidłowym oddychaniu itp. Więc jeszcze raz pytam, po co towarzystwo? Jak chcesz robić postępy, dbać o kondycję i rozkoszować się spalaniem tkanki tłuszczowej to rób to sama ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
Rozumiem że interesuje Cię dystans jaki pokonuje
![]() ![]() A dzisiaj trzymajcie za mnie kciuki bo po robocie lecę wymachiwać sztangą ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Hej Kolezanki
![]() JAka tu milusia u Was grupa wsparcia ![]() Moj brzuch tez wielki ![]() ![]() ![]() ![]() We wrzesniu wychodze za mąż, suknie mam zamówioną - fason rybka i marzę by choc troszkę sie wyszczuplic. Ciągle brak mi samozaparacia ale pora wreszcie to zmieniac ![]() Czy ja dobrze rozumiem, ze np skakanie na skakance i bieganie wpływa na zrzucenie brzuszka?? Troche mi się to nieralne wydaje - bo co ma brzuch do biegania, ale moze sie nie znam ![]() I jak sądzicie, jazda na rowerku stacjonarnym też cosik wskóra? Buziaki i dzieki za złote rady ![]() ![]()
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
Głupia jestem, będąc na zakupach w biedronce zakupilam serum antycellulitowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ruch coś pomoże ![]() ![]() Bieganie to mi się wydaję,że bardziej na nogi i pośladki ( no i kondycja ) niż na brzuch ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
co do tego taniego serum z Biedronki...używam go już 7 dni 2 razy dziennie już mam drugie opakowanie i z efektów jestem zadowolona ...oczywiście z połączeniem diety i ćwiczeń. Skóra jest niesamowicie gładka po nic i nierówności się wygładzają... jeden minus po kąpieli i masażu wieczornym jak się nim smaruje ale po kilku minutach jest mi tak zimno i nie mogę sie rozgrzać...ale wiem ze działa nawet jak kosztuje 7zł...poza tym uważam że skład ma podobny co te droższe kosmetyki...
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie hula hop zamierzam sprawić sobie ![]() Boczków tez marzę by sie pozbyc :P A masz normalne czy to z Allegro z jakimiś masującymi bolcami ![]() Dziękuję za odpowiedz ![]() Pragne wreszcie zabrac sie za siebie... cholera nawet własny slub mnie nie mobilizuje ![]() I jeszcze musze ręce odchudzić .... nawet lekki cellulit sie na nich pojawił ![]()
![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam w Warszawie ostatnio to kupiłam sobie w M1 normalne hula-hop , ale nie takie leciutkie jak ze sklepu zabawkowego-którym bardzo trudno się kręci,bo więcej się naschylasz po niego niż pokrecisz- ale takie cięższe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam w Warszawie ostatnio to kupiłam sobie w M1 normalne hula-hop , ale nie takie leciutkie jak ze sklepu zabawkowego-którym bardzo trudno się kręci,bo więcej się naschylasz po niego niż pokrecisz- ale takie cięższe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Ja też gruba jestem
![]() ![]() Biegać nie mam możliwości niestety ![]()
![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc im więcej czytam tego forum i innych tym mniej wiem co jest najskuteczniejsze na brzuszek...no bo tak skakanka może trochę na spalenie tłuszczu, bieganie...no raczej nie, hula-hop no trochę, ale lepszy jest na boczki. Więc proszę kogoś o udzielenie jednoznacznej odpowiedzi i sprawdzonej na zgubienie brzucha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie da się schudnąć z konkretnych partii ciała. Każdy chudnie inaczej i to zależy od budowy. Bieganie, skakanka i inne aeroby są zabójcami tłuszczu-tak ogólnie. Jednak aby nie spowolnić metabolizmu, zaleca się ćwiczenia siłowe (czyli brzuszki, ale także na wszystkie inne partie ciała). No i podstawą jest dieta z ujemnym bilansem kalorycznym.
![]() |
![]() |
#983 |
Rozeznanie
|
ja uważam że bieganie nie tylko spala tłuszcz ale też pomaga na brzuch.... na brzuch pomagają pompki...ale chyba najskuteczniejsze jest a6w....po 8 dniu widzę efekty...to jeżeli chodzi o brzuch... jak chcesz robić brzuszki tradycyjne to musisz robić powyżej 50 dziennie i stopniowo zwiększać można robić to seriami tak jak a6w...ale wydaje mi się że same brzuszki dają mało widoczny efekt...mam porównanie bo przez pierwsze 7 dni robiłam brzuszki i nie widziałam różnicy, a po a6w po 7 dniach efekty są widoczne...
To tak z moich obserwacji.... no i dieta ! Ale ja mam problem bo chce odchudzić od pasa w dół a zawsze mi schodzi od samej góry ![]()
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Hm, a ile ważysz? bo imo jeśli ktoś ma dużo tłuszczyku na brzuchu to samo a6w nic nie da.. tzn, nie nic. ale mniej, niz aeroby+ dieta i dopiero rzeźba.
![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zadam głupie pytanie: co to jest a6w, bo w kwestii fitness jestem zielona.
Problem brzuszka jest mi dobrze znany, od zawsze coś mi z przodu sterczy, nawet jeśli pozostałe partie są ok. Ostatnio zaczyna mnie coraz bardziej stresować, bo na początku czerwca wyjeżdżam na wakacje. Może w przeciągu miesiąca nie będzie idealnie płaski, ale może nie będę wyglądała jak w 7 miesiącu ciąży (bo czasami tak bywa) ![]() Proszę o jakąś podpowiedź, co mogłoby dać jakieś efekty w tak krótkim czasie. Nie muszą być spektakularne, ale żeby choć trochę podniosły moją samoocenę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://vitalia.pl//forum2,4909,4909,....html&cookie=1 Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Przeczytałam i jestem przerażona - czy jest ktoś kto wytrwał cały program? Człowiek musi być do tego bardzo zdeterminowany i z ogromna samodyscypliną ![]() Edytowane przez liwias Czas edycji: 2009-04-29 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a6w odstawiłam na bok (na nieokreślone "potem"), natomiast wzięłam się za dietkę, tamilee no i cały czas zbieram się do biegania ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
Ja schodziłam z wagi 60kg a w ciągu 2 tyg zeszło mi 2 kg teraz się nie ważyłam...jeżeli chodzi o mój brzuch przed rozpoczęciem ćwiczeń to dodam zdjęcie i mam zamiar dla porównania co 3 tyg robić fotkę
![]() Ps. z brzuchola zeszło 2 cm...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.