|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!
Witajcie kochane
![]() Gohs, cieszę się że podobało Ci się we Wro ![]() ![]() ![]() ![]() Gabka, gratuluję wagi ![]() ![]() Annah, nie waż się codziennie - ja też miałam taką obsesję, ale jak po ostatnim szarżowaniu z żarciem stanęłam na wadze, to z przykrością przerażona stwierdziłam, że następnym razem stanę jak zrzucę to co mi znowu przybyło ![]() ![]() ![]() U mnie również juwenalia pełną parą, ale mnie na nich nie ma, bo przeziębiłam się, więc trochę mnie gardło pobolewa, kaszel i katar - ochoty brak ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj na kolejnej mikrodermabrazji, więc mordkę mam całkowicie niewyjściową. Per aspera ad astra ![]() Z jedzeniem ostatnio kiepsko. Nie tyle za dużo, co normalne ilości, ale niezbyt zdrowo ![]() ![]()
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, przez Ostrów przechodziliśmy ale dopiero dzień później się zorientowaliśmy, że to było właśnie to ![]() ![]() ![]() ![]() No ładnie ładnie, co z Ciebie za studentka jak nie byłaś na juwenaliach ![]() ![]() Walcz walcz o zrzucanie kilogramów, ja po majówce niestety też nie mam się czym chwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj poskakałam sumiennie jakieś 15 minut na skakance, ale o dziwo nie bolą mnie nogi dziś.. Jadłospis chyba nie był zły, wpadły dwa grzeszki ale planowane: 10.00 nie pamiętam ![]() ![]() 13.00 Nudle Knorr ![]() ![]() 15.30 Red Bull i białe Kinder Bueno (przed kolokwium, dawka energii pomogła bo napisalam 7,5 zadania na 8 dobrze ![]() 17.00 Pysio marchewkowy 20.00 wieśniak lekki ze słonecznikiem i płatkami migdałowymi, plaster suszonej szynki Dzisiaj full nauki, ale za to jutro jak dobrze pójdzie wybieram się na basen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
Ja mam grzeszenia ciąg dalszy, aczkolwiek staram się jakoś to zminimalizować...i biegałam dzisiaj-55minut.
A zjadłam dziś jak na razie bardzo obfite śniadanie, potem b.obfity obiad a po nim deser w postaci loda BigBambi i pół szklanki Desperadosa ![]() Już mam dość tych Juwenaliów, wykańczają mnie ![]() Aaaa, co mi tam, wrzucę Wam fotkę wykonaną tuż przed studenckim korowodem ![]() na pierwszym zdjęciu jestem druga od prawej, a drugim się już domyślicie ![]()
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś w ten weekend szarżuję z jedzeniem ![]() ![]() ![]() Ale za to byłam na basenie dzisiaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj miałam żywieniową masakrę
![]() ![]() Dziś trochę lepiej, ale grzeszki wciąż były. Od jutra powrót do normalności i dzielna walka ![]()
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Ja przedwczoraj miałam NAPAD i to późno...
Za to przez ostatnie dwa dni jadłam malutko. Wczoraj - małą miseczkę owsianki, kefir i dwa małe jabłuszka, dzisiaj - owsiankę z bananem i dwa małe jabłuszka (już bez kefiru). Po prostu nie miałam czasu (w sumie ochoty też), cały weekend byłam poza domem w ramach fotofestiwalu;D (swoją drogą było OBŁĘDNIE! ), wieczorem poszłam ze znajomymi na pizzę (tzn. oni jedli ja patrzyłam) i wiecie co? Mimo, że uwielbiam pizzę, a nie jadłam jej wieki, wcale nie miałam na nią ochoty, a najlepsze jest to, że uświadomiłam sobie to, dopiero jak ją zjedli :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a to jedzenie to jakaś tragedia ![]() ![]() Niech mi ktoś skopie tyłek porządnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |||
Zadomowienie
|
dziekuję
![]() też mi zasmakował ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj oglądałam "Charlie w fabryce czekolady" po czym dostałam tak silnej chcicy na coś słodkiego, że się nie umiałam opanować ![]() ![]() ![]() Dziś jestem grzeczna, alkoholu już nie będę tykać (dopiero w weekend za 2 tygodnie, bo ma mnie odwiedzić kolega ![]() Nowa silna determinacja dziewczyny i walczymy dalej, lato sie zbliża ![]()
![]() |
![]() |
#970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, widzę, że często jeszcz mieszankę studencką, jaką kupujesz? Bo ja ostatnio jakąś wzięłam to były w niej tylko rodzynki i orzechy arachidowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
No to wrzucam ten mój dzisiejszy piękny jadłospis
![]() 7.30 woda z cytryną, trzy łyżki musli z mlekiem 2% 9.00 małe jabłko 11.00 bułka pełnoziarnista z serkiem topionym, szynką drobiową i rukolą 14.00 obiad na stołówce: kasza gryczana, pulpet drobiowy z sosem pomidorowym, surówka z białej kapusty, szklanka rozwodnionego kompotu 17.30 butelka (330ml) soku wielowarzywnego z chilli ![]() 20.00 pół papryki, pół zielonego ogórka, garść rukoli, ok 50g twarogu półtłustego, wszystko skropione oliwą
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Od dziś się odchudzam,nie mam żadnej specjalnej dietki-ot nie jem słodyczy,białego pieczywa,ziemniaków,makar onu,słodkich napojów,fast-foodów. Za to jem potrawy(w większości) gotowane na parze,piję wodę mineralną,zieloną i czerwoną herbatkę,herbatkę slim figura. Co do ćwiczeń to przed każdym zażywam l-karnitynę. Od jutra rana zaczynam biegać-nie zawrotne kilometry-na początek ok15minut. Do tego błonnik w czasie napadu głodu. No więc waga aktualna 88,5kg. Docelowa ok70kg. Inauguracja ukazania mojego pięknego ciałka? Sylwester 2009/2010 i ja przebrana w strój sexi uczennicy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz kupiłam sobie malutką paczuszkę firmy "Aro" za 2,20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój jadłospis: 1) serek z musli(4łyzki), łyżka otrębów, trochę kokosu, jabłko i 3 migdały 2)ryż + pierś z kurczaka z warzywami w sosie pomidorowym 3) mały jogurt naturalny z 2 łyżkami kokosu, aromatem kokosowym, odrobiną mieszanki studenckiej, łyżką otrębów i łyżką musli (prawie jak bounty ![]() 4)miseczka sałatki greckiej +1/4 ziarnistej bułeczki, plasterek szynki, herbata z mlekiem 5) po bieganiu czyli całkiem niedawno ![]()
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
łen... jestem Paulinka,studentka filologii rosyjskiej,prawie20lat. Jem a raczej jadłam dużo/wszystko/wszędzie...waze 85,5 kg planuję schudnąć tak do ok70kg. Sądzę że do października uda mi się zdziałać taki ubytek masy
![]() A więc mam w domku stepper-niestety zepsuty wiec za duzo na nim nie zdzialam. Twister również się znajdzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Miśki moje kochane
![]() ![]() ![]() Gabka-ale Ty śliczna dziewczyna jesteś ![]() Gohs-nie będę Cię bić,bo sama święta nie byłam ![]() Modzianka-witamy,zapraszamy ![]() Nowy dzień,nowe postanowienia ![]() Śniadanie-serek wiejski z rzodkiewkami,3 wasy,kawa z mlekiem banan jakaś rybka i surówki,trochę ryżu jogurt naturalny z musli sałatka z tuńczyka,ogórka i cebuli ![]() Na 19 idę na fitness ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
ja dziś się zmusiłam do biegania. Ok 10rano wybyłam-pobiegałam wprawdzie tak z 10min ale jak na mnie to i tak wyczyn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |||
Zadomowienie
|
dziekuję
![]() Cytat:
![]() ja na siłownię dziś się wybieram ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ładny jadłospis, widzę, że jakaś faza na kokosowe rzeczy ![]() No i to bieganie o 23 ![]() ![]() ![]() ![]() Nadal trzymam się dzielnie bez słodyczy (drugi dzień ![]() ![]() 7.30 dwa małe kiwi, kilka truskawek 1/3 melona, pokrojone, wymieszane ze zdrowym błonnikiem i posypane cynamonem 10.00 duży kefir (400ml?), 80g orzechów włoskich, parówka z kapustą zapiekana w cieście ![]() 14.00 bułka pełnoziarnista z serkiem topionym, szynką drobiową i rukolą 16.00 pół kotleta mielonego, duża łyżka gotowanej kapusty (zjadłabym później, ale mam oczywiście na mnie nakrzyczała, że nie chcę jeść obiadu z rodziną ![]() 20.00 będzie chyba coś z jajek: jajecznica albo gotowane na miękko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
nio ja dziś zjadłam
po bieganiu(a raczej parodii wyglądającej jak jogging) zjadłam miseczkę płatków na mleku następnie miseczkę grochówki(powstrzymałam się od zjedzenia chlebka do niejj ![]() później zjadłam 2kanapeczki ciemnego chleba z białym serkiem a raczej pasta z twarożku.Biały serek wymieszałam z łyżeczką śmietany(nie mialam jogurtu nat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |||
Zadomowienie
|
Nooooo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A z tym 2 śniadaniem to doskonale Cię rozumiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś jakoś tak chyba dość tłusto, aczkolwiek to raczej zdrowe tłuszcze były ![]() 1) mały jogurt nat.+4 łyżki musli+łyżka otrębów+jabłko+pół małego banana 2) batonik musli, gryz obwarzanka i bułeczka ziarnista z serkiem, szynką i pomidorem...jakiś czas później kawa z mlekiem 3)zanim zrobił się obiad- kilka migdałów i troszkę mieszanki studenckiej, maleńki kawałeczek bułki... ![]() ![]() ![]() 4)serek homo z czubatą łyżką kokosu, łyżką otrębów i łyżką musli; deska z twarogiem i dżemem 5) po siłowni: jajecznica (1 jajko+pół cebuli+plasterek szynki+łyżeczka oliwy), 2 łyżki wieśniaka light, pół deski
![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zmobilizowałam się do 10min ćwiczeń na lower abs ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
yyyyy....ziarna w bułce, migdały, mieszanka studencka, pstrąg był smażony niestety, kokos, znowu oliwa w jajecznicy....
![]() ![]()
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba wybiłam sobie palca wskazującego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
co do ziółek Małgorzatki to sama do końca nie wiem co jest w skłądzie,ale jest coś ok20 różnych przypraw,zapytam mojej Elzi(hihi moja mamuśka od Elżbieta) i od razu dam wam znac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Testowałam dzisiaj różne perfumy i się prysnęłam odrobinę Angel (Murgler/Mugler, jakoś tak ![]() ![]() Idę podszykować jakoś obiad i zamelduję się Wam wieczorem ponownie ![]()
![]() |
![]() |
#989 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Uważaj na siebie z tym paluszkiem ![]() Cytat:
![]() Studiujesz rozumiem na PWSZ? ![]() Co ja dzisiaj zrobiłam ![]() Wpadam "troszke" spóźniona na zajęcia o 10.20 (uciekł mi autobus, wiec było 5-7 minut poślizgu), a ludzie jakoś dziwnie na mnie patrzą....szukam krzesła, wszystkie zajęte, ludzie się śmieją....a prowadzący mówi "proszę przynieść sobie krzesło z zaplecza...ale pani już chyba za późno żeby mieć obecność" ![]() -Jak to za późno? przecież 5 minut się spóźniłam. ![]() -Bo zaczynaliśmy o 9.45 -Od kiedy???? ![]() -Zawsze tak było ![]() Powaliły mi się godziny zajęć, czułam się jak głupek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.