![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
DUŻO TU PRÓŚB, ale mam nadzieję,
że na mnie wam też starczy czasu i opisów ![]() Chciałabym jakieś o kompleksach i może coś o nudzie (że mi nudno, że coś bym porobiła, gdzieś wyszła... ) Za każdy opis z góry bardzo dziękuję ![]()
![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
ja mam taką sytuacje...
byłam z chłopakiem pół roku. Później on ze mną zerwał, gdyż nie zasługuje podobnież na mnie... bleee! ![]() ![]() ![]() może coś o tym, że jeszcze będzie żałował tej decyzji.? Błagam pomóżcie, wszystkie jesteście niezastąpione ![]()
#963 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
` a teraz cisza, ale Mała dasz rade! `To czekanie nie ma granic `dzień dobry...że tak pozwole sobie skłamać Kocham cię, czy tego chcesz, czy nie. Czy ja tego chcę, czy nie. To jest jak choroba. Jak niemoc, która odbiera mi możność wolnego wyboru, która topi mnie w otchłani . Zabłądziłam w tobie, nigdy już się nie odnajdę, nie odnajdę siebie takiej, jaką byłam. I znów od nowa analizuję półzdania, półmilczenia, półokrzyki. co z tego, że jesteś tam, a ja tu. widzimy przecież ten sam zachód słońca Cytat:
A dziś udajesz ignoranta jakbyś przestał mieć uczucia. bóg chyba w końcu nam odpuścił wciągasz, pociągasz.. boosz! odejdź! spóźnione kocham ze łzami w oczach - jakie to znajome dziewczyny nie wiem czy pomogłam ![]()
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
coś o tym że normalnie za nim szaleje. a on wogóle sie laskami nie interesuje ? : ( / błagam, błagam. < 3
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
powiedz, że tylko udajesz takiego patologicznie grzecznego chłopaka? Nie próbuj mi mówic, że masz inne zainteresowania niż dziewczyny, przecież ja za Tobą szaleje! nikogo tak bardzo nie pragnę jak tylko Ciebie, tylko czemu nie mogę zrealizowac swoich marzeń? i wtedy wieczorem przez park szliśmy za rękę i byliśmy tacy szczęśliwi .. i.. i pozniej się obudziłam. ;( nie mogę przestac o Tobie myślec, ale Ty widocznie masz inne podejście do tego wszystkiego. Co mam zrobic, żebyś się wkońcu mną zainteresował? (ech nie wiem czy o to chodziło.. )
![]() |
#967 |
Przyczajenie
|
Prośba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wakacyjny szał, ale nie z żadnym panem!!! Bo wakacje to dla mnie czas szaleństwa, nocnych imprez... nie mogę teraz mieć zadnych zobowiązań.... I wybacz Kochany ale nie trafiłeś w czasie, nie mam ochoty na nowe zaloty. Hmmm słodki jesteś, ale może swoich sił spróbuj za dwa miesiace-wakacje! Bo kiedy ktoś Cię zrani stajesz się nie ufny wobec całego świata... Nie mam ochoty na kolejne cierpienie, w te wakacje będę wolna szalenie Chwilowy brak zaufania do gatunku męskiego A rany po nim będę leczyć wakacyjnym szaleństwem, nie potrzebny mi żaden nowy 'bagaż' Plan na te wakacje? Szał ciał, hydrant alkoholu i panowie, Panowie w liczbie mnogiej ![]() Bo kiedyś ktoś zabawił się mną, teraz ja będę się bawić wszystkimi... A wakacje mają swoje prawa, między innymi to do wolności i nocnych szaleństw. Kochana nie wiem czy pomogłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
no to może ja też o coś poproszę
![]() moja sytuacja wygląda tak: mam "kumpelki", które interesują się mną tylko w roku szkolnym.. wtedy wszystko jst ok.. gadamy wszystkim tak jak to kumpelki.. ale wraz z przyjściem wakacji: cisza.. zero rozmów na gg a o spotkaniu to już nie wspomnę ![]() ![]() ![]() z góry thx ![]() ![]()
#970 |
Przyczajenie
|
katia19270 --- Kochana jesteś ;* Dziękuję ;]
Wszystkie zabieram ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo i bez Was życie idzie dalej, a ja się przy tym świetnie bawię. ![]() Od dzisiaj to ja jestem number one, reszta mnie wali. przyjaźń nie szmata, nie można nią pomiatać. szkoda, że nie wszyscy o tym wiedzą. Wykorzystać życie zanim ono Wykorzysta mnie. ![]() prawda jest taka, że nie chcę byc już przyjaciółką na zawołanie. Mimo wielu niepowodzeń nikt nie stanie na mej drodze ![]() To, że kumpele mnie zawiodły nie znaczy, że się poddałam! zamknąc oczy i najzwyczajniej w świecie miec wszystkich w dupie. kończę z tym. Od teraz mam na wszystko wy***ane zaczynam żyć dla siebie i miec w dupie, rzekome kumpelki. bla bla bla zabawa w życie dalej trwa. ^^ (niektóre z wizażu.)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Kinderka13
![]() ![]() ![]() ![]()
#973 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
a macie cos o tym że jutro jade nad jezioro do domku i tam bedzie moja miłość sprzed roku. tylko ze tym razem on nie bedzie ze mną tylko ze swoja nową dziewczyną a ja bede sama... i ze nie wiem czy dam sobie rade..
proszeee. : * |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Marudziara
|
Dziewczynki a macie może jakieś zaczepne opisy w stosunku do chłopaka który wam się podoba takie nie jednoznaczne
![]() I jakies bardzo optymistyczne ![]()
#976 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
pojechała w tamtą miejsce, lecz ono przesiąknięte było wspomnieniami... Ty,ona i ja- nie udane wakacje Napewno łatwiej byłoby powtórzyć scenariusz z przed roku.... A gdybym powiedziała że nie potrzebuję dublerki na ten rok? I będę chciała się bawić i szalec będę, a widząc Was zacisnę zęby i na uśmiech się zdobędę A teraz na Twoich kolanach ona siedzieć będzie do rana.... Znów wakacje, to samo miejsce, tylko my inni bo nie razem... boję się że gdy już tam będę powrócą wszystkie wspomnienia... W ubiegłym roku myślałam że Cię kochałam, w tym widzieć bym nie chciała. I znajdę w sobie siłę by tą sytuację znieść... będzie szalenie! mimo wszystko. Może coś się przyda ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Coś bardziej niż lubie... Jakaś siła mówi mi że Ty możesz spełnić moje sny ![]() bo tych oczu blask.... ja szalona, Ty szalony.... z tego mogą wyjść szalone wakacje;] Nie myślę już ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że mogłam pomóc ;]
Cytat:
chcę czuć na sobie Twoje spojrzenie. chcę widzieć Twój uśmiech. zawsze, gdy otworzę oczy. A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz. byś zechciał zechcieć jak ja chcę. Skąd się wziąłeś w moim śnie, nigdy w nim nie było Cię. całkiem prawdopodobne jest, że lubię Cię bardziej niż innych. (; ewentualnie jeszcze może byc ten podpis jaki mam. ![]()
![]() |
#979 |
Marudziara
|
Dziękuję wam Kochane za śliczne opisy
![]() ![]() A może teraz coś optymistycznego na tak piękną pogodę macie ![]()
#980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o kompleksach : - tłumcie w sobie kompleksy, aż was rozpier.dolą. ! - czasem kompleksy biorą górę. o nudzie : - witaj leniwy dniu. ! bez zabawy, bez hardcorowego seksu. [ welcome lazy day. ! no fun, no hardcore sex today. ] - nudno mi. zrób coś z tym. ;d - nuda, nuda, pęcznieje czas... - a jakiś spay przeciw nudzie posiadacie ? ;| - i Pan Nuda chyba już na dobre się u mnie zadomowił. ;/ myślałam, że lepiej mi to pójdzie. no ale dodam to co się da. ;p może coś podpasuje. niektóre z wizażu. : )
![]() |
#981 |
Przyczajenie
|
A znalazło by się coś o tym, że mam teraz straszny mętlik w głowie?
Chodzi o to, że myślę o byłym za dużo, znajomy się nagle odzywa(kiedyś coś miało być ale nie wyszło nam) i jeszcze jest ten, który się we mnie kocha. 3 na raz w mojej głowie :| Nie do zniesienia, myśli się mieszają, gubię wątki. A na dodatek dziś mija 5 miechów odkąd nie jestem już z Tomkiem ;/ Proszę ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A w mojej głowie wojna.... wojna myśli o nich trzech... Już nie wiem co wolę, samotność czy tą chorą sytuację Bo myśli o jednym bywają trudne do zniesienia, co powiedzieć ma ten u którego w głowie jest trzech.... Panowi wychamujcie bo ja nie potrafię tego ogarnąć.... Komicznie... a moze tak urządze casting.... Wciąż nie potrafię zapomnieć o nim, a inni już mieszają mi w życiorysie... Są szczęśliwe rocznice i są takie które obchodzi się ze smutkiem... jeszcze 5 miesięcy temu wszystko było łatwiejsze, dziś nie wiem nawet czy ja to napewno jestem ja... A może ktoś poda mi rozwiązanie na tacy? Bo kiedy trzech biega po głowie ona chce pęknąc;/ Dziś więcej nie wiem niż wiem... Zamotanie Bo nikt tak skutecznie nie potrafi poplątać życia jak facet, a już trzech wywraca je do góry nogami.... A może jeszcze ktoś? Bo przyzwyczajam się do tłoku w mojej głowie... Oszaleje przez to co się dzieje... Kochana pewnie nie dokładnie o coś takiego Ci chodziło, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Przyczajenie
|
katia19270 - bosskie są te opisy Słońce ;* Już ustawiłam jeden z nich na gg
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
a coś ze wyjechałam na dwa miesiące i opuściłam na dwa miesiące mój klub jeździecki, miałam tam swoje miejsce i zdanie o mnie a pewna dziewczyna próbuje mnie zastąpić i zepsuć moją `reputację `?
#985 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I wybacz 'kotku' ale na reputacje trzeba sobie zasłużyć, nie zrobisz tego nie będąc sobą. Każdy mnie tam zna, każdy wie ze Ty nigdy nie będziesz mną Bo ludzie pamiętają jaka byłam, mozesz stanąć na głowie a zdania o mnie nie zmienisz Bo to mój świat, moje miejsce... nie zepsujesz tego! Naprawdę nie masz pomysłu na siebie że udajesz mnie? Brzydzę się takimi jak ty... ale i tak nie zmienisz nic! ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
coś o tym żeby On zaczął się starać i walczyć o związek ?
bardzo proszę. ;*
#987 |
Zakorzenienie
|
katia19270 - dziękuję.
![]()
![]() |
#988 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam że już wszystko stracone wtedy Ty zaczęłeś walczyć o nas ![]() Widząc Twoje zachowanie, wiem że jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro Bo to nie koniec, niezabiliśmy w sobie wszystkiego A Ty się staraj Kotku staraj, tak dobrze zaczyna być I teraz Ty znów prostujesz moje sny... Bo pokazałeś mi że o prawdziwe uczucie warto jest walczyć... I dzięki Tobie znów czuję się szczęśliwa... Kiedy wiem że Ci zależy, nie myślę że to już koniec.... Myślałam że zupełnie odpuściłeś, pokazałeś że się mylę... Bo wszystko można naprawić, kiedy dwie strony tego chcą ![]() Na szansę zasługuje ten kto pokazuje że jest jej wart... Może coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
a macie może jakieś opisy dłuższe, po angielsku, ale nie o miłości?
![]() przykład: eventually all the pieces will fall into a place until then laugh at the confusion. life 4 the moments & just know that everything happens for a reason.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.