![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne MEOW
Cytat:
![]() Jak ocenisz Korat 0? Z tego co się orientuje, preferujemy te same odcienie i stopnie jasności. Wzięłam Abyssisan, czy jakoś tak, i Ocicat, myślisz że Korat był zbędny? Szlak mnie trafi, jeśli okaże się potrzebny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tymczasem będę czekać na relację z testów ![]() Edytowane przez obiektywna Czas edycji: 2010-12-06 o 21:59 Powód: Odtwarzanie forum |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z Blushe jestem French Vanilla, Lumiere- Fair Neutral, choć muszę spróbować Fair Golden VV, bo w każdej formule wychodzi inny kolor ![]() Z niecierpliwością czekam i wciąż pytam brata czy była poczta ![]() ![]() Niestety obecnie nie będę mogła wrzucić swachy próbek i testów paskowych, gdyż nie mam aparatu. Za niedługi czas będę miała nowy telefon, więc z niego zrobię zdjęcia jak wyglądam w Meow przed i po (mam nadzieję, że do tego czasu moja cera się poleprzy...). Edytowane przez skarpetta Czas edycji: 2010-11-24 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Ja jestem już po pierwszych próbach podkładowych z Meow (dzięki Is
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam jakieś swatche podkładów, które mam w domu. Może się komuś przydadzą
![]() Ciężko było uchwycić ładne kolorki przy tej pogodzie na zewnątrz, ale mam nadzieje, że coś zobaczycie ![]() Edytowane przez Klolcia Czas edycji: 2010-12-05 o 17:01 Powód: aktualizacja załączników |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Metaliczny i połyskujący złotawy brązer (najjaśniejszy z tej serii trzech obok sunspot i solar flare). Edytowane przez obiektywna Czas edycji: 2010-12-06 o 22:05 Powód: Odtwarzanie forum |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wstawiam kilka fotek meowych sampli. Zdjęcia w nazwie mają "rasę" oraz numerek 1 lub 2. 1 robione były w świetle dziennym [dzień bardzo pochmurny] a 2 w świetle sztucznym. Zdjęcia jakością nie powalają, ale widać na nich o co chodzi. Mam nadzieję, że się komuś przydadzą. Niedługo wstawię też fotki sphynx'a, bengala, chaussie i himalayana [0, 1, 2] Na zdjęciach sample podkładów w formule pampered- sleek i frisky
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2010-11-27 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie: jakie są minimalne wymagania żeby skorzystać z promocji Meow -15% + free shipping? Nigdzie tego nie mogę znaleźć na stronie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
żeby dostać -15%, musisz wpisać kod CatsEatTurkey (niezależnie od wielkości zamówienia się zniżka kwalifikuje), a jeśli do tego chcesz mieć free shipping, kwota zamówienia musi wynosić co najmniej 50$- wtedy w okienku, gdzie wybierasz sposób wysyłki, klikasz na free shipping
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź
![]() używam Meow od jakichś 2 tyg. i jestem baaardzo zadowolona z efektów. Świetnie się dopasowuje (używam Manx 3 FF) i nie tworzy tępego matu. Co więcej, dzięki uprzejmości obiektywnej (dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze rozważam jakieś sunsplashery i skinny dippersy, zwłaszcza że jak zwykle wychwalacie ![]() Edytowane przez phoenixshe Czas edycji: 2010-11-27 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
A mogłabyś pokazać na zdjęciu jak to wygląda ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;23480673]jako finishery to raczej nie, sunsplasher działa jak delikatny bronzer, skinny dippersy sprawiają, że Twoje kości policzkowe są bardziej uwydatnione.. ale może spróbuj "moim" sposobem- mieszam z podkładem rozświetlacz crystalline cat glow, wtedy cera jest ładniejsza, bardziej rozświetlona- i pomimo faktu, że to rozświetlacz, nie daje efektu "bombki"
![]() ![]() a powiedz mi Annieee czy ten finisher nie przyspiesza świecenia się cery? Ja mam mieszaną w kierunku tłustej i Meow się jako tako trzyma, choć u mnie zasadniczo na świecenie wpływa krem (świetnie się sprawdził Joppa Moisturizer with Acai Berry, wykończyłam próbkę i odżałować nie mogę) i w kwestii prochów lubie minimalizm. Mam trochę przebarwień po paskudnym wyciskaniu, niejednolity kolor cery ale nie stosuję korektorów, primerów i pięciu innych warstw bo raz, że nie jest aż tak tragicznie (od czasu przejścia na pielęgnację naturalną i czytania etykiet ze składem widzę znaaaaczną poprawę) a dwa że nie lubię przeciążać skóry bo mam wrażenie - im więcej nałożę, tym szybciej się błyszczę ![]() ![]() Czyli... Crystalline Cat musze rozwazyc przy kolejnym zamowieniu ![]() ![]() ![]() EDIT Annieee a jaki masz ten Crystalline Cat Glow? Te odcienie bardzo się od siebie różnią? Tindomerel czy to do mnie to zapytanie? ![]() Edytowane przez phoenixshe Czas edycji: 2010-11-27 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że swatche Crystalline Cat już były kilkanaście/dziesiąt postów wcześniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
to w takim razie spróbuje poszukać
![]() ![]() znalazłam ![]()
Edytowane przez Tindomerel Czas edycji: 2010-11-27 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
tutaj są kolory
![]() http://www.meowcosmetics.com/crystallinecattinted.htm zastanawiam się czy dają wyraźnie różny efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Konto usunięte
|
Czy z korektorów (tych twarzowych, nie podocznych) jedynie Angora z poziomu 3 (naughty)jest jaśniejsza? Pytam, bo miałam 5 próbek z poziomu Frisky (2) i każdy był za jasny, a widziałam w internecie ok trzy odcienie Naughty i wydawały się dużo za ciemne juz. Parę dni temu użyłam korektora Meow ponownie i nawet mi się podoba, tylko te odcienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
Ja też bym zamówiła, ale czekam na aktywację XMAS SURPRISE #1
![]() Edytowane przez lilianatoja2 Czas edycji: 2010-12-01 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
zimowe kolekcje bardzo fajne..
ale ja już w ciemno nie kupuje, poczekam na jakies swacze. chyba używają starych koloroów z kolekcji i zmieniaja tylko nazwy... no nie? ale kilka kolorów chętnie bym sprawdziła ![]()
![]() |
#983 |
Konto usunięte
|
Wpadłam na pomysł, że wypróbuję jeszcze z Meow korektory pod oczy (sprawdzę je na twarzy). Być może tam znajdę jakiś lepszy kolor (bo zauważyłam, że kolory się różnią np w formułach podkładów, więc może tu też tak będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale wtopa... Kupiłam tego biga Meow w kolorze Abyssinian 0, i... jest jednak trochę za jasny, ostatnio pogoda nie dopisywałam, wydawał się dobry, miałam mało czasu od dostatnia próbek a zamówienia ze zniżką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Wtajemniczenie
|
Skarpetka, a w jakiej formuje zamawiałaś? Mogłabyś cyknąć zdjęcie jasności w pojemniczku chociaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swatche - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1291327205 Skarpetta - brakuje Twojego ava ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-12-03 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie spodziewałam się, że Meow będzie aż tak jasne, na prawdę jestem blada, wszyscy pytają się czy mam anemie... Np. Lumiere Fair mógłby być jaśniejszy ![]() P.S. Avka nie mam, bo czekam na odpowiedź pewnej wizażanki, której przesyłałam swój av, a na dysku nie mam. W internecie nie mogę znaleźć. Jeśli okaże się, że wizażanka nie posiada, to nastąpi inny av z wizerunkiem skarpety ![]() A tak w ogóle, to zapomniałam pochwalić w tym wątku Meow ![]() ![]() Edytowane przez skarpetta Czas edycji: 2010-12-03 o 20:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem, czy Abyss 1 będzie Ci pasować, ale na pewno nie będzie za ciemny ![]() Jeśli zależy Ci na przetestowaniu abyssinianowej jedynki eFeFowej, to daj znać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle, zeby wymienic je na inne munchkiny - tym bardziej, ze znalazlam ulubienca i sa nimi naughty - czyli poziom trzeci - rzadziej drugi ![]() Znalazlam Twojego ava w obrazach google. ![]() ![]() ----------------------------- Dziewczyny - czy mozecie prosze poprzegladac posty, w ktorych zalaczalyscie zdjecia i w miare mozliwosci ponownie je zaladowac? Podczas awarii ucierpialo wiele zdjec. Zajrzyjcie do mojego podpisu - jest tam prosba AgiZ ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-12-03 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Kilka zdjec - na zachete, by odtworzyc nasza watkowa galerie
![]() ![]() 1,2 - podklad Meow PP 3-naughty Bengal; Roz Tickled pink i cien Curious z serii cat eyes, ktorych na zdjeciu nie widac... ![]() kolejne cztery zdjecia to roze Meow, ostatnie to Sunsplasher ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-12-04 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.