|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro o prostownicach jest, to i pewnie o lokówkach.
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10711583]przypomniało mis ie jak kiedyś mam mi w domu robiła pasemka na czepek rozjaśnaiczem i pyta "tak jak kiedys" a ja : wiesz co daj wiecej pasemek ale cieńsze.
to byla najwieksza glupota mojego zycia. po 1 wyszly na calej glowie po 2 kurczak. brrr teraz mam uraz do farbowania i od tego czasu machnęłam sie cala na blondo-rudy. ![]() [/quote] Kiedyś pokazywałaś zdjęcia na forum i powiem Ci że strasznie podoba mi się Twój kolor włosów ![]() Mogę wiedzieć co to za kolor?
|
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() strzelam albo to bylo 834 albo 832 laski mam http://www.wggios.agh.edu.pl/rekrutacja/stacjonarne na samym dole jest o turystyce. to chyba najlepsza opcja bo tutaj na agh TIR bedzie bardzo wzbogacona o geografie itp. chyba najlepsza opcja
Edytowane przez 1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c Czas edycji: 2009-01-28 o 21:08 |
|
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10712154]wiesz co to coś z loreal Casting. ale niepamietam. poszukam zaraz to ci powiem
![]() strzelam albo to bylo 834 albo 832 laski mam http://www.wggios.agh.edu.pl/rekrutacja/stacjonarne na samym dole jest o turystyce. to chyba najlepsza opcja bo tutaj na agh TIR bedzie bardzo wzbogacona o geografie itp. chyba najlepsza opcja [/QUOTE]Dzięki
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni egzamin ma w poniedziałek, ale przyjechał już do mnie, bo nie miał co robić sam, a poza tym, studniówka w sobotę.
![]() Zacznę sobie to powtarzać, tylko zmienię "piątek" na "sobotę" ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10711310]witam ej laski zaczynam sie bać. zasnelam w nocy na 20 min i obudzialam sie z wrzaskiem.a el takim przeokropnym jak z horrorów. pamietam ;/ teraz gadalam o tym z mama. pow jej co mi sie snilo. ona zawolala tate. okazuje sie ze wszyscy 3 mamy jakies dziwne sny ostatnio. tata czasem ma "proprocze" ale cała ansza 3? masakra jest. zaczynam sie bać ;/[/quote] Straszysz. Ehh. Chcę już sobotę! ![]() No i jutro lecę z TŻtem po krawat, pończochy i może lakier. I zupełnie nie mam nastroju do nauki chwilowo. ![]() Tym optymistycznym akcentem pożegnam Was do jutra. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... Mam pytanie do tych które jeszcze nie mają ferii i do tych które już mają w sumie też.
Jakie macie plany? Tzn wyjeżdzacie gdzieś na dłużej? Czy raczej wolicie w domu popracować nad prezentacją/douczać się do matury ew. odpoczywać ale ze szkoła w tle? Bo w sumie planuję wyjazd na 9-10 dni w gory (miesjce na razie ruchome) i zastanawiam się czy to rozsądne. Wiele moich znajomych po prostu w tym roku odpuszcza, jadę tylko z jedną koleżanką. I nie wiem Gdybym się teraz coś uczyła to inna sprawa, ale ja nie robię totalnie nic i źle mi z tym i na dodatek sobie wyjeżdżam. Jak jest u was z tym
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ferie zaczną się 16 lutego. Nie planuje żadnego wyjazdu. Wolę właśnie posiedzieć w domu i rozpocząć w końcu jakieś przygotowania do matury ;] Planuję poczytać książki i zacząć pisać pracę maturalną oraz wziąć się za geografię (zdaję rozsz. a w szkole mam na podstawie, więc trochę pracy mnie czeka... ) No, ale zobaczymy w jakim stopniu uda mi się spełnić te postanowienia.
![]() A co do Twojej sytuacji to trudno mi coś poradzić... Zależy kiedy masz ferie... No i jak się czujesz ze swoją wiedzą itp... Poza tym po feriach też będzie jeszcze trochę czasu na przygotowania. Zrób jak uważasz.
Edytowane przez Flames Czas edycji: 2009-01-28 o 22:31 |
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Gorączka 38 stopni, kaszel jak u starego dziadka (
).Hooola ferie, hooola wyjazd w góry. Ach, pocieszające jest tylko to, że nie jestem sama z takim fantastycznym wyczuciem czasu. Paru znajomych załatwiło się podobnie. |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ferie kończą się w tym tygodniu.
Chodziłam na kursy powtórkowe z angielskiego i polskiego,uczyłam się historii a w przerwach internet i filmy
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moja wiedza jest ok - ale mogłoby być lepiej. ucze sie w miare syst., w szkole mam b. dobrze wyłożoną chemie. Tylko ta nieszczesna prezentacja leży odłogiem a z tego co widzę wy już jesteście w trakcie
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę spać, dobranoc wszystkim |
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porządnie odpoczniesz i może będziesz miała więcej siły i chęci do nauki po feriach. Jeśli chodzi o prezentację, to tym się tak bardzo nie martw. Mnie się wydaje, że lepiej raz a porządnie do niej przysiąść i niż tak cały rok robić. Ale to zależy, komu jak się lepiej pracuje.
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym nam polonistka nie zadaje oddania bibliografii itd - niektórzy nawet jeszcze nie wybrali tematu. Właściwie nic jeszcze nie zostało powiedziane na ten temat i ja np. nie mam bladego pojęcia jak to ma wyglądać. Może stąd moja lekka niepewność w tym temacie.
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że też nie mogły nam się ferie razem zgrać a co TŻ studiuje jak można spytać?Cytat:
badz co badz na Twoim miejscu pojechalabym, ale moze skrocila wyjazd tak o polowe? odpoczelabys troche, nabrala sil, a potem wrocila do domu i miala przed soba jeszcze sporo czasu na zabranie sie za wszystko. dla mnie to optymalne wyjscie by było
|
||
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby ktoś chciał zobaczyć przykładowy plan, to służę pomocą. Robiłam kiedyś w ramach ćwiczeń na polskim i polonistyka używa go teraz jako wzoru.
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko to jest wyjazd za granicę i trzeba doliczyć dojazd autokarem. Mi by absolutnie wystarczyły powiedzmy 5 dni gdzieś w Polsce na wyjeźdżenie się, ale koleżanka chce jechać w większe góry no i jakoś nie potrafię odmówić. ![]() Chyba że od jutra maskymalna mobilizacja, czytam lektury jak leci no i może zacznę przerabiać jakieś testy. ![]() Paula jasne że chcę zobaczyć
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
grudniowa wysłałam Ci pw, ale jak zobaczyłam w 'wysłanych" jak to wygląda to zwątpiłam.
Może lepiej wyślę Ci na maila, bo tutaj mi się pozmieniały cyfry z wykropkowaniami itp.
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro przeczytam plan dokładnie bo idę spać. Dobranoc
|
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, że kiedyś wklejałaś nam, ale dokopywać się teraz do tego to by zeszło a nam polonistka słowem nie wspomniała nic o prezentacji, tylko pyta się co jakiś czas kto już napisał albo wybrał bibliografię chociaż![]() Cytat:
troche sie jednak tez pouczyc. moze sie uda przekonac
|
||
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo może wybierzecie np obóz językowy?
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie meczy bezsennosc dalej(i nerwy w sumie
)Spalam 5 godzin. Po 10 mam niemiecki(korki) a po 8 lece do szkoly zobaczyc na plan(mamy wieszany taki ze zmianami) czy warto dzis isc do szkoly bo chyba beda znow 2 lekcje jak wczoraj ![]() A jutro przed studniowka pojde do szkoly-mimo ze na 8..i tak nie spie od 7 zawsze
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a robicie jakieś prezentacje multimedialne bądź obrazy bądź cokolwiek do pracy z polskiego?
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się dziś zabrać za rozwinięcie.. jak mi się tego nie chce robić.wrr ale muszę! żeby mieć już to z głowy a po południu łyżwy.. kolega mnie zaprosił.. omg ja w tym roku tylko raz jeździłam ciekawe co to będzie ![]()
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona, coo ty macie lekcje w dzień studniówki?
U mnie o dziiiiwo nie mieliśmy (chociaż przewidywaliśmy, że dyrekcja nam normalnymi lekcjami dołoży). |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
R.A.- wybacz skrót ale ja lubię skrótować co popadnie- ja myślałam nad planszą jakąś ale co mi z tego wyjdzie to no. Na razie muszę filmów szukać i jeszcze książki jakiejś, bo z dwoma to się schować mogę. o.O
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pytanie codo prezentacji. bo mam utwory z epok jak: Romantyzm, Pozytywizm, Młoda Polska i Dwudziestolecie Międzywojenne.. i 2 utwory mam z Romantyzmu(A.Mickiewicza) z czego jeden to lektura a jeden to wiersz.. i z Pozytywizmu to znów lektura a reszta to wiersze(masło maślane )to lepiej dać żeby było epokami? bo chyba nie ważne jest, że tu lektura tu wiersz. temat mam o obrazach przyrody w literaturze. nie wiem czy któraś z Was zrozumie co tu nabazgrałam ;p |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię...planuję powiesić na tablicy obrazy i będą fragmenty animacji...chyba...tak planuję ![]() O matko, wstałam dopiero i ogromny leń mnie ogarnął. A planowałam zrobić dziś coś ambitnego... |
|
|
|
|
#990 |
|
Konto usunięte
|
Witam Panie
![]() w sumie cale ferie spedzilam na nauce do matury,ale i tak nie wiem czy cos mi to dalo . Powiedzcie mi-jak wyglada u was nauka- wykuwacie wszystko na blache itp, czy poprostu czytacie ze zrozumieniem i Wasza wiedza jest bardziej ogolna?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

moja poprzednia lokówka (a w zasadzie mamy) spaliła się ostatnio po jakichś... ponad 20 latach
no a ja nie chcę też płacić dużo, bo i tak kręcę włosy raz na jakiś czas. a może ktoś jakiejś używa i może polecić
Skoro o prostownicach jest, to i pewnie o lokówkach.

a co TŻ studiuje jak można spytać?
)