|
|
#961 |
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: Filmy, które zachwycają publikę, a Was nie
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;46505369]
3)The Hunger Games - koleżanka mnie zabrała do kina. Bajka dla dzieci, nie wiem czemu się wszyscy zachwycali. Jennifer Lawrence mnie w ogóle nie zachwyca, a wszyscy mają świra na jej punkcie. [/QUOTE] Ja tam się jaram Jennifer Lawrence, bo jest fajna i wyluzowana, super się z nią wywiady ogląda Pianista też mi dupy nie urywa, wynudziłam się okrutnie. Slumdog, okrutne nudy i smęty
|
|
|
|
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;46505369]
9) Król Lew - nigdy tej lubiłam tej bajki ![]() 18) Tom Cruise - nie ważne jaki film, nie mogę na niego patrzeć. Nie znoszę tego aktora, mam na niego alergię. W każdym filmie jest taki sam. Choćby film zdobył 10 Oskarów, jeśli gra tam Tom, to ja go nie obejrzę za nic w świecie. [/QUOTE] 9) serio?! 18) ja tam Cruisa lubię jako aktora, uważam, ze zagrał rewelacyjnie w wielu filmach, kilka z nich są nawet moimi ulubionymi, a pisanie, że w każdym filmie jest taki sam jest mocno przesadzone i niesprawiedliwe, chyba nie za wiele jego ról widziałaś (no skoro masz alergię )
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
1) Fight Club - po tym jak wszyscy się tym jarają spodziewałam się czegoś takiego, że mi kapcie z nóg spadną, a jakoś mnie nie porwał.
2) Incepcja - pseudofilozoficzne bzdety, niektórzy rozkiminiają ten film, rozkładają na setne części i szukają jakiegoś głęboko ukrytego sensu, jak dla mnie go tam nie ma. Ale efekty ładne. 3) Kac Vegas - to samo co z Figt Clubem, myślałam, że będę śmiała się do łez wnosząc po opiniach innych. Zabawny momentami, ale mnie rozczarował. 4) Batmany, Iron Many, Spidermany 5) Pamiętnik - przeciętny, przewidywalny.
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nienawidze requem czy jak to sie pisze, straszny szit z niewiadomych powodow uznawany za cos dobrego...
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie,jak ogladałam z 10 lat temu to zrobił na mnie mega wrażenie,a ostatnio oglądałam z rok temu i tylko przewracałam oczami na ten cały cyrk i fałszywość tego filmu. Moze mam jakąś znieczulicę ale ten film jest wrecz śmieszny,w takim temacie polecam film Candy.
|
|
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
Grawitacja
Into the wild Westerny. Wszystkie Wyjątek robię jedynie dla 3 części powrotu do przyszłości |
|
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze mi się przypomniało:
Into the wild - nie mogłam przebrnąć przez ten film, ciężkie i wydumane Harry Potter - nigdy nie wybaczę, że tak koncertowo spierniczyli moją ulubioną serię ![]() Trochę nie w temacie, ale w ogóle nie rozumiem fenomenu Breaking Bad. Dotrwałam do końcowki drugiego sezonu, bo słyszałam tylko "pierwsze odcinki są słabe, oglądaj dalej", "pierwszy sezon jest najgorszy, potem się rozkręca" itd., nie wiem jak długo mam czekać, aż to stanie się intersujące. Męczyłąm się niemożebnie oglądając to.
|
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja do tej pory nie oglądałam Matrixa
![]() ale i tak by mnie pewnie nie zachwycił
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy okazji Reqiuem przypomniał mi się "Precious". Tyle klęsk spadło na główną bohaterkę, że w pewnym momencie film zaczął mi przypominać własną parodię i chciało mi się śmiać. Albo po prostu jestem nieczuła na ludzkie problemy
|
|
|
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm
często leci w tv, może zerknę kiedyś
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: A nie, jednak sprawdziłam i dobrze zacytowałam No czyli widać było, że mi chodzi o "Nietykalnych", więc to Ty pomyliłaś się, że chodzi mi o "Chłopca w pasiastej piżamie". Tego jeszcze nie oglądałam, pisałam o "Nietykalnych" Ja oglądałam "Requeim dla snu" naprawdę dawno i zrobił na mnie wielkie wrażenie. Tak 8 lat temu oglądałam jako 15 latka jakoś. No, ale z ciekawości aż obejrzę jeszcze raz, bo mi zwykle wystarcza obejrzeć raz, bo tak zwykle oglądam, ale tak zrobię- wyjątek "Nietykalni" który oglądałam właśnie jak pisałam 3 razy i na pewno będzie więcej i "Titanic", a tak to raczej oglądam po razie, nawet jak mi się bardzo podoba. A czemu uważacie z ciekawości, że "Requiem dla snu" jest naciągany, nieprawdziwy? Mi się wtedy wydawał jak najbardziej prawdziwy, ale mówię z ciekawości obejrzę teraz po tych 8 latach i zobaczę czy teraz będę odbierać inaczej. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-05-19 o 15:20 |
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kłucie się uparcie w jedno i to samo zakażone miejsce(oczywiście na końcu ręka jest przez to amputowana,więc nie można było się kłuć gdzie indziej,bo nie było by takiego szoku ) Jeśli ktokolwiek wie coś na ten temat będzie uwazał ten film za nieprawdziwy,głupi i przerysowny
|
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie lubię oglądać 1 filmu po kilka razy (są wyjątki, ale jednak mam tyle do obejrzenia, że szkoda mi czasu na powtórki )Też Requeim oglądałam jako 15-latka
|
|
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Moze sie zdziwicie, ale serial "Gra o tron". Odbilem sie od książki, odbiłem sie od filmu
![]() Ja maniak s-f, horroru, fantasy... Długo zsatanawiałem sie o co kaman i doszedłem do wniosku, ze saga Martina to po prostu political fiction (a ten gatunek mnie zwyczajnie nudzi) w scenerii fantasy. ja w tego typu literaturze szukam jakiejs tajemnicy, mroku, klimatu przez duze K. W Piesni lodu i ognia tego nie znalazłem. No i w konsekwencji po 7 odcinku 1ego sezonu Gry o tron, odrzuciło mnie kompletnie |
|
|
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Ojciec chrzestny
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#981 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdawiam kolegę Wędrowycza
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Pozdawiam kolegę Wędrowycza
[/QUOTE]
|
|
|
|
|
#983 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
robiłam 3 podejścia do tego filmu i nie dałam nigdy rady. Tak samo '21 gramów'. Nie wiem o co tyle szumu. Nudny jak flaki z olejem i mimo, że oglądałam go ze 2 tygodnie temu to i tak nie umiem opowiedzieć o czym był, bo nie zapadł mi w pamięć.
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
LyraPotter, właśnie nie. Popatrz, Twój cytat był taki: Mnie też nie zachwycił, nie rozumiem, czemu ludzie się tak rozpływają nad genialnością tego filmu i był on pod cytatami dziewczyn, które pisały o "Nietykalnych" i ten cytat przywołałam, mając na myśli właśnie "Nietykalnych".
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() przepraszam, jestem wielką fanką BB, musiałam to wstawić ;D Ja też. Później stwierdziłam, że może lepiej najpierw przeczytać książkę. I tak czytam... Pół roku
|
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
![]() W temacie filmów jeszcze, to mam alergię na wszelkie dzieła z udziałem Nicolasa Cage'a. No choćby nie wiem jaki ten film był, to ten koleś mierzi mnie starsznie. Chyba tylko w Twierdzy nie było źle, bo skupiałam się na Connerym.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

)

kłucie się uparcie w jedno i to samo zakażone miejsce(oczywiście na końcu ręka jest przez to amputowana,więc nie można było się kłuć gdzie indziej,bo nie było by takiego szoku
) Jeśli ktokolwiek wie coś na ten temat będzie uwazał ten film za nieprawdziwy,głupi i przerysowny