![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() a dlaczego tak? Weekend się zbliża, wiosna za pasem że tak powiem....nie ma co smutać. ![]() Madlen jak samopoczucie?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-19 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja też się obawiam kupienia na allegro...moja siostra stwierdziła za to 'no risk, no fun' ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Hej Madlen w ogóle nie zauważyłam tego posta ![]() Cytat:
Ciuchy wywalaj bez sentymentów. Zalegają Ci w szafie, pewnie w nich nie chodzisz bo masz je od lat, a sprawiają tylko mylne wrażenie że masz dużo ubrań ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś tu kiedyś wyśmiewał jakiś zakup? mogą się nie spodobać, ale żeby zaraz wyśmiać no wiesz (bacikiem bacikiem)
Madlen ja też nie przechodziłam fazy subkulturowej, miałam moment kiedy ubierałam się w większości na czarno ale nie była to jakaś forma buntu- akurat większość rzeczy miałam w tym kolorze, ale takich normalnych. No i z czasem zaczęły się pojawiać w mojej szafie bardziej eleganckie rzeczy i takie hmm kobiece - stopniowo bo dziwnie się w nich czułam początkowo ![]() a co do spotkania - zazdroszczę Wam ![]()
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Yhm pamietajcie abyśmy wymieniły się numerami telefonów na privie, bo zawsze lepiej mieć i zadzwonić gdyby coć, spóźnienie czy ....różnie bywa
![]() Cytat:
![]() ![]() a'propos zakupoholizmu wczoraj zakupiłam mega sexowny dresik fitness koloru szarego (spodnie są super, albo nosi się je jako proste albo pumpy bo jaką takie fajne tasiemki, wszystko wykonane z wielką dbałością, nawet ściegi) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Haniu mam zapchaną całą szafę, a mimo tego jak przyjdzie co do czego to zupełnie się nie mam w co ubrać. Wniosek z tego jest taki, że mam pełno szmatek,. których nie lubię, albo są sprzed lat i zmienił mi się styl.
Butter: ja mam fazy. Albo jestem optymistka wariatka, albo pesymista do potęgi. Za to staram się nigdy nie mówić przy Tż, że n uważam, że nie jestem atrakcyjna, czy że mam fe to czy tamto, ani, że nie czuję się kobieco. Takie rzeczy wywalam koleżance przy piwie, albo piszę na forum. Kiedyś mówiłam na głos, a jakiś czas temu przestałam, Tż to zauważył. Teraz np umiem mu powiedzieć choćby żartem : że 'zobacz jaką masz przesympatyczną/piękną/kobiecą/inteligentną czy jakąś tam jeszcze - kobietę/żonę. I zawsze odpowiada twierdząco. W gruncie rzeczy to my wpływamy na własną atrakcyjnośc najbardziej, więc możemy "wsadzić" do głowy Tz coś niedobrego, zamiast go ukierunkowywać na "+". Nie próbujesz się powstrzymac przed takimi gadkami? Cholernie trudne, bo czasem się ma na końcu języka....ale ani to dobre dla ciebie ani dla niego.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra ![]() http://www.allegro.pl/item587628007_...niem_odss.html ![]() Ja też zazdroszczę spotkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, każdemu się zdarza powiedzieć "kochanie czuję sie jak pasztet" . To jeszcze nic strasznego. Ale np. pokazywanie TZ jaki ma się wielki celulit to juz przybijanie gwoździa do trumny ![]() ![]() Cytat:
![]() Śmiac w zyciu. Moge tylko powiedziec że nie sa w moim guście. Bo ładne to sa na pewno. Pokaż ..nie karz się prosić Cytat:
Bo u mnie został. Nie chodzę już w krotkich potarganych czarnych wlosach, duży kolczyk w nosie zamieniąłm na malutki, kolczyki z uszu wyjęłam w ogóle, kolczyk w pępku również, nie ubieram się w spodnie wojskowe ze sklepu militarnego z przyczepionym lańcuchem do szlufki ale...szerokie spodnie nadal kocham, trampki zdecydowanie wygrywają z butami na obcasie i chyba nigdy nie stanę się "kobietą klasyczną". ![]()
![]() |
#971 | |||
Zakorzenienie
|
Madlen, Haniu, nie opowiadam kumpelom o takich rzeczach.
Ja generalnie jestem urodzoną i niepoprawną pesymistką... TŻ wie, że taka jestem, wiedział zanim w ogóle zaczęliśmy być razem. Wiem, że czasem go to drażni, ale to on najlepiej umie mnie pocieszyć w moim dniu paszteta... No nie umiem na to nic poradzić - próbowałam, walczyłam z tym, nie czuję się dobrze 'sama ze sobą'... i tak już zostanie. Tak, jak mówiłam, przywykłam już do tego, TŻ też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba też nigdy nie będę kobietą klasyczną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
A co to jest kobieta klasyczna..nie da się chodzić w butach na obcasie 24h na dobę
![]() Bez przesady ![]() Butter tak mi właśnie uświadomiłaś że ja w sumie nigdy nie zwierzam się przyjaciólce z teg, że np tż mnie danego dnia wkurzył albo że np uważam, że jestem za chuda. Bardzo ogólnie zawsze mwię, większej potrzeby nie czuję. A z "problemó z Tz" w zasadzie w ogóle się nie zwierzam, może są po prostu na tyle mało znaczące, że szybko mijają i nie ma sensu, a może skryta jestem jednak?Hm..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No chyba, że ma się straaasznie kiepski dzień jak ja dzisiaj, to nic nie pomaga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem osobą, która mówi o swoich problemach...akurat rzadko koleżankom, ale zawsze jak coś mi leży na sercu, to muszę komuś powiedzieć, zazwyczaj TŻ, albo mamie... A TŻ znowu jest cichy i nigdy nie mówi o tym, co go akurat gryzie... Siedzi sobie cichutko i sam przemyśliwuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Butter - wiesz te meble ogólnie fajne, nie podoba mi się tylko to czarne bo obawiam się że może na tym być widać odciski palców,
ale mam wrażenie że to tylko wizualka a nie relane zdjęcie mebli ![]() aha Butter sprawdziłam ich stronę - http://www.meblodom.com.pl/ jakbyś była bardzo napalona to mogę je pooglądać na żywo ![]()
![]() Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2009-03-19 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dresik w Reserved! ja też chcę ![]() Cytat:
![]() Tylko nie pasuje mi ta ścienna półka zamykana. Taka jakas przyczepiona do reszty. Sprawia że meble nie mają lekkosci. Tego bym nie brala zdecydowanie. Tylko słupek, dolne szfeczki i półki na duperelki ![]() Cytat:
![]() A mój mąż na moje marudzenie bardzo ładnie umie odpowiadać. Jak mu ostatnio marudziłam ze gruba jestem rzekł ![]() " dla mnie wygladasz super ale jak masz sie poczuc lepiej dzięki tej diecie to będę Cię wspierał" (i wspierając mnie- Paskuda- w 2 dzien mojej diety kupił sobie pizzę ![]()
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że widzisz, uświadomiłam sobie, że ja strasznie dużo peplam, ale nie o sobie. O sobie mogę mówić, ale o jakiejś sprawie z przeszłości np jak już jestem do tego zdystansowana. A poza tym to nie. No chyba, że Tżtowi ale to inna relacja. Hm...nie znalazłam fajnych butów dla siebie na butyk.pl, zwracałam uwagę tylko na te wysokie. Ale teraz wiosna wchodzi to będzie dużo bucików. I postanowiłam tez wykorzystac do czegoś moje buty "ślubne", pamiętacie, że w ogóle ślubnych nie przypominały. Pewnie jak wywalę te zbęne ciuchy to będzie mi się wydawać, że zostałam bez ubrań... i co wtedy?:P Dri, dresik? może jest na stronie RE?
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, że średnio Wam się spodobają
![]() Mi się akurat podoba komplet, jako komplet. Haniu, nie można nie wziąć tej 'podwieszki', bo ona jest integralną częścią półeczek na duperelki ![]() Mi sie podoba to jako całość...oczyma wyobraźni już widze mój pokój jako całość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak je wyrzucisz będziesz miał mobilizację do kupna nowych ![]()
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też bym chętnie zobaczyła bo ja po domku tylko w dresikach śmigam, szczególnie ostatnio ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzę na stronie Re : o mamo, nie mogłam się połapać..ale klimat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Też sobie wymarzyłam nowy dresik, właściwie to spodnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Dla siebie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wtedy zakładałam, że je załozę 1 raz. Poza tym ja mam buty na dłużej, nie niszczę ich tak, z wiadomych względów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
odnośnie stylu czy subkultury, ja też przejawiałam największą aktywność w tym temacie w liceum, potem już trochę złagodniałam, chociaż część upodobań pozostała do dziś i pewnie o ile się w ogóle zmieni, to powoli i częściowo. Dziś już jednak wplatam te moje ulubione elementy w styl bardziej kobiecy i elegancki. Nie mogę przyjść do pracy całkiem na luzie.
Pierwsze buty z jakimiś obcasami kupiłam już po studiach (do tej pory chodzenie na obcasach sprawia mi trudność), mój makijaż się zmienił i z racji pracy najwięcej mam w szafie jakichś dość eleganckich bluzek, spodni, tunik, sukienek... Ale zdarza mi się przyjść w martensach i tu dopiero zmienić je na jakieś spokojne buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Ja się zdecydowanie maluję dla siebie tylko
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Ułaaa. musiałabym poszukać. Jak mnie natchnie to ci znajdę.
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to kupiłam sobie na wiosnę fioletowe na dość dużym obcasie, i co? nim nastanie wiosenna pogoda chyba nie będę już dawała radę chodzić na obcasach a buuuuu
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dresik po domu to podstawa ![]() Brzunio duży już masz?
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Sprytna jestem i mam:
(obcas nie był czarny, jasny) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1204118684 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1204118684 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1204118684 A dresik by się przydał do ćwiczeń i spacerków po domu ![]() ale nie ma na stronie, jest tylko kilka ciuchów, bo to intro.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.