Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 10:44   #961
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
jestem codziennie, ale podczytuję bo mi się nawet pisać nie chce uhhh
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj to samo
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
I ja
a łe
a dlaczego tak?
Weekend się zbliża, wiosna za pasem że tak powiem....nie ma co smutać.

Madlen jak samopoczucie?

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-03-19 o 10:50
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:50   #962
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
a łe
a dlaczego tak?
Weekend się zbliża, wiosna za pasem że tak powiem....nie ma co smutać.

POjutrze spotkanie!!!!!!!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:53   #963
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry.

Nie znoszę jak wizaz szaleje

Pokaż te meble
No do Rzeszowa szmat drogi- ale tak meble przez neta kupic..stracha bym miała.
Aczkolwiek mój znajomy kupował mebelki dla dzieci i jest zadowolony

Czyli robisz bardzoooo źle.
Sama sobie robisz kuku.

...
Wiem, że sama sobie robię kuku, ale czasem nie potrafię się powstrzymać...a najgorsze, że faktycznie tak się czuję

No właśnie ja też się obawiam kupienia na allegro...moja siostra stwierdziła za to 'no risk, no fun'

Cytat:
hej
uu ja też jakaś nie w sosie jestem, zupełny brak chęci do życia
pokaż pokaż!!!

niech ta zima się skończy!!!!
Eeee...a co jak Wam się nie spodobają i będziecie się śmiać?

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Cześć
Poprzeglądam butyk.pl
wiecie, co mi chyba najbardziej pomoże?
Totalny remament w szafie. Mam tyle starych ubrań, że o matko. Przez co w ogóle nie ma już miejsca, a wiem że w tamtych nie będę chodzić. Chyba pól szafy wyrzucę
Może mnie natknie dzisiaj, wezmę wielki wór na śmieci i wszystko tam wsadzę.
Od razu się lepiej poczuję.

U was też pada śnieg?
A z tym na szaro we wczorajszym poście to mi chodziło o to, żeby się nieco bardziej porozpieszczać, pogłaskać ciałko i duszę, żeby się poczuć lepiej.

Ja tu jedna z najmłodszych to was zapytam: Jak miałyście lat naście to miałyście pewnie swoj buntowniczy styl ubioru. wicie, subkultura, albo coś, nie od razu chce się nosić szpilki.
Kiedy wam przeszło?
I jak przeszło to z dnia na dzień, czy etapami?

Chyba własnie jestem w tym mmencie na dobre
Ja nie pamiętam dokładnie. Wiem tylko, że okres największego przypasowywania się do jakiejś 'subkultury' miałam w liceum... Potem, chyba gdzieś na 2. roku studiów kupiłam jakieś pierwsze buty na obcasie, jakieś ciuchy bardziej powiedzmy kobiece zaczęłam kupować... zdecydowanie szło to stopniowo...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 11:05   #964
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Hej Madlen w ogóle nie zauważyłam tego posta
Cytat:
Cześć
Poprzeglądam butyk.pl
wiecie, co mi chyba najbardziej pomoże?
Totalny remament w szafie. Mam tyle starych ubrań, że o matko. Przez co w ogóle nie ma już miejsca, a wiem że w tamtych nie będę chodzić. Chyba pól szafy wyrzucę
Może mnie natknie dzisiaj, wezmę wielki wór na śmieci i wszystko tam wsadzę.
Od razu się lepiej poczuję.
I co spodobało Ci się coś?

Ciuchy wywalaj bez sentymentów. Zalegają Ci w szafie, pewnie w nich nie chodzisz bo masz je od lat, a sprawiają tylko mylne wrażenie że masz dużo ubrań

Cytat:
Ja tu jedna z najmłodszych to was zapytam: Jak miałyście lat naście to miałyście pewnie swoj buntowniczy styl ubioru. wicie, subkultura, albo coś, nie od razu chce się nosić szpilki.
Kiedy wam przeszło?
I jak przeszło to z dnia na dzień, czy etapami?

Chyba własnie jestem w tym moencie na dobre
Mi do tej pory nie przeszło

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, zbieramy dziś kasę na ślub naszego kolegi z pracy. W sumie wyjdzie coś ponad 400zł. Myślicie, że lepiej się rozejrzeć za jakimś prezentem, czy dać pieniądze?
Kwota nie jest jakaś imponująca, ale prezent za to na ślub już jakiś można kupić...
Myślę że jak to kolega z pracy wypadałoby jednak kupić prezent
Stary 2009-03-19, 11:09   #965
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
czy ktoś tu kiedyś wyśmiewał jakiś zakup? mogą się nie spodobać, ale żeby zaraz wyśmiać no wiesz (bacikiem bacikiem)

Madlen ja też nie przechodziłam fazy subkulturowej, miałam moment kiedy ubierałam się w większości na czarno ale nie była to jakaś forma buntu- akurat większość rzeczy miałam w tym kolorze, ale takich normalnych. No i z czasem zaczęły się pojawiać w mojej szafie bardziej eleganckie rzeczy i takie hmm kobiece - stopniowo bo dziwnie się w nich czułam początkowo

a co do spotkania - zazdroszczę Wam

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 11:12   #966
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Yhm pamietajcie abyśmy wymieniły się numerami telefonów na privie, bo zawsze lepiej mieć i zadzwonić gdyby coć, spóźnienie czy ....różnie bywa

Cytat:
Wiem, że sama sobie robię kuku, ale czasem nie potrafię się powstrzymać...a najgorsze, że faktycznie tak się czuję

No właśnie ja też się obawiam kupienia na allegro...moja siostra stwierdziła za to 'no risk, no fun'

Ja nie pamiętam dokładnie. Wiem tylko, że okres największego przypasowywania się do jakiejś 'subkultury' miałam w liceum... Potem, chyba gdzieś na 2. roku studiów kupiłam jakieś pierwsze buty na obcasie, jakieś ciuchy bardziej powiedzmy kobiece zaczęłam kupować... zdecydowanie szło to stopniowo...
Ja też w liceum miałam subkulturowe jazdy, ale szybko mi przeszło, bo już od III klasy za namową mojego pierwszego chłopaka zaczęłam ubierać się bardziej kobieco i spodobało mi się to Aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że zawsze i tylko ubieram się tak kobieco, ja mam w dalszym ciągu jakieś nonszalanckie jazdy na luzactwo w stroju, na co sobie pozwalam z lubością w piątki albo w weekendy....I spódniczki non stop bym nie przeżyła lubię mieć wiele wcieleń ....
a'propos zakupoholizmu wczoraj zakupiłam mega sexowny dresik fitness koloru szarego (spodnie są super, albo nosi się je jako proste albo pumpy bo jaką takie fajne tasiemki, wszystko wykonane z wielką dbałością, nawet ściegi) w Reserved, jak go zobaczyłam to wymiękłam....Będę się tak nosić weekendowo, przedpołudniowo, czapka z daszkiem i addidaski- lubię czasem tak wyglądać Co niektórych jak mnie widzą szokuje, bo im się właśnie wydaje że ja zawsze obcasiki, spódniczki, marynarki Chyba najważniejsze jest by umiec wyglądać interesująco w różnych sytuacjach, nie tylko "wyjściowo" że tak powiem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 11:14   #967
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Yhm pamietajcie abyśmy wymieniły się numerami telefonów na privie, bo zawsze lepiej mieć i zadzwonić gdyby coć, spóźnienie czy ....różnie bywa
Się robi.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 11:16   #968
Madlen__18
Zakorzenienie

No właśnie Haniu mam zapchaną całą szafę, a mimo tego jak przyjdzie co do czego to zupełnie się nie mam w co ubrać. Wniosek z tego jest taki, że mam pełno szmatek,. których nie lubię, albo są sprzed lat i zmienił mi się styl.
Butter: ja mam fazy. Albo jestem optymistka wariatka, albo pesymista do potęgi. Za to staram się nigdy nie mówić przy Tż, że n uważam, że nie jestem atrakcyjna, czy że mam fe to czy tamto, ani, że nie czuję się kobieco.
Takie rzeczy wywalam koleżance przy piwie, albo piszę na forum.
Kiedyś mówiłam na głos, a jakiś czas temu przestałam, Tż to zauważył. Teraz np umiem mu powiedzieć choćby żartem : że 'zobacz jaką masz przesympatyczną/piękną/kobiecą/inteligentną czy jakąś tam jeszcze - kobietę/żonę.
I zawsze odpowiada twierdząco. W gruncie rzeczy to my wpływamy na własną atrakcyjnośc najbardziej, więc możemy "wsadzić" do głowy Tz coś niedobrego, zamiast go ukierunkowywać na "+".
Nie próbujesz się powstrzymac przed takimi gadkami?
Cholernie trudne, bo czasem się ma na końcu języka....ale ani to dobre dla ciebie ani dla niego.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 11:17   #969
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
czy ktoś tu kiedyś wyśmiewał jakiś zakup? mogą się nie spodobać, ale żeby zaraz wyśmiać no wiesz (bacikiem bacikiem)

Madlen ja też nie przechodziłam fazy subkulturowej, miałam moment kiedy ubierałam się w większości na czarno ale nie była to jakaś forma buntu- akurat większość rzeczy miałam w tym kolorze, ale takich normalnych. No i z czasem zaczęły się pojawiać w mojej szafie bardziej eleganckie rzeczy i takie hmm kobiece - stopniowo bo dziwnie się w nich czułam początkowo

a co do spotkania - zazdroszczę Wam

No dobra

http://www.allegro.pl/item587628007_...niem_odss.html

Ja też zazdroszczę spotkania
Stary 2009-03-19, 11:21   #970
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że sama sobie robię kuku, ale czasem nie potrafię się powstrzymać...a najgorsze, że faktycznie tak się czuję .
O takich sprawach lepiej nawijać koleżankom niż własnemu facetowi.
Ok, każdemu się zdarza powiedzieć "kochanie czuję sie jak pasztet" .
To jeszcze nic strasznego.
Ale np. pokazywanie TZ jaki ma się wielki celulit to juz przybijanie gwoździa do trumny

Cytat:
No właśnie ja też się obawiam kupienia na allegro...moja siostra stwierdziła za to 'no risk, no fun' .
ma kobieta 100% rację

Cytat:
Eeee...a co jak Wam się nie spodobają i będziecie się śmiać?.
Śmiac w zyciu.
Moge tylko powiedziec że nie sa w moim guście. Bo ładne to sa na pewno.
Pokaż ..nie karz się prosić

Cytat:
Ale czy ten czas licealnej mody nie pozostal w Tobie choć w małym stopniu do dnia dzisiejszego?
Bo u mnie został.

Nie chodzę już w krotkich potarganych czarnych wlosach, duży kolczyk w nosie zamieniąłm na malutki, kolczyki z uszu wyjęłam w ogóle, kolczyk w pępku również, nie ubieram się w spodnie wojskowe ze sklepu militarnego z przyczepionym lańcuchem do szlufki ale...szerokie spodnie nadal kocham, trampki zdecydowanie wygrywają z butami na obcasie i chyba nigdy nie stanę się "kobietą klasyczną".
Stary 2009-03-19, 11:32   #971
ButterBear
Zakorzenienie

Madlen, Haniu, nie opowiadam kumpelom o takich rzeczach.
Ja generalnie jestem urodzoną i niepoprawną pesymistką... TŻ wie, że taka jestem, wiedział zanim w ogóle zaczęliśmy być razem.
Wiem, że czasem go to drażni, ale to on najlepiej umie mnie pocieszyć w moim dniu paszteta...

No nie umiem na to nic poradzić - próbowałam, walczyłam z tym, nie czuję się dobrze 'sama ze sobą'... i tak już zostanie. Tak, jak mówiłam, przywykłam już do tego, TŻ też

Cytat:
O takich sprawach lepiej nawijać koleżankom niż własnemu facetowi.
Ok, każdemu się zdarza powiedzieć "kochanie czuję sie jak pasztet" .
To jeszcze nic strasznego.
Ale np. pokazywanie TZ jaki ma się wielki celulit to juz przybijanie gwoździa do trumny
No co Ty, celulitu mu nie pokazuje... Tylko marudzę, nie unaoczniam mu problemów

Cytat:
Śmiac w zyciu.
Moge tylko powiedziec że nie sa w moim guście. Bo ładne to sa na pewno.
Pokaż ..nie karz się prosić
Juz pokazałam

Cytat:
Ale czy ten czas licealnej mody nie pozostal w Tobie choć w małym stopniu do dnia dzisiejszego?
Bo u mnie został.

Nie chodzę już w krotkich potarganych czarnych wlosach, duży kolczyk w nosie zamieniąłm na malutki, kolczyki z uszu wyjęłam w ogóle, kolczyk w pępku również, nie ubieram się w spodnie wojskowe ze sklepu militarnego z przyczepionym lańcuchem do szlufki ale...szerokie spodnie nadal kocham, trampki zdecydowanie wygrywają z butami na obcasie i chyba nigdy nie stanę się "kobietą klasyczną".
Wiesz co, trochę tak, ale niekoniecznie pod względem tych samych ciuchów. W liceum nosiłam glany i tego typu stroje...a teraz bardziej kieruję się w stronę tenisówek itp. Dziwnie to chyba brzmi. Chodzi mi o to, że dalej przełamuję jakiś mój typowy styl czymś 'zbuntowanym', ale nie są to takie same rzeczy, jakie miałam w liceum.
Ja chyba też nigdy nie będę kobietą klasyczną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 11:36   #972
Madlen__18
Zakorzenienie

A co to jest kobieta klasyczna..nie da się chodzić w butach na obcasie 24h na dobę
Bez przesady

Butter tak mi właśnie uświadomiłaś że ja w sumie nigdy nie zwierzam się przyjaciólce z teg, że np tż mnie danego dnia wkurzył albo że np uważam, że jestem za chuda. Bardzo ogólnie zawsze mwię, większej potrzeby nie czuję.
A z "problemó z Tz" w zasadzie w ogóle się nie zwierzam, może są po prostu na tyle mało znaczące, że szybko mijają i nie ma sensu, a może skryta jestem jednak?Hm..

M
Stary 2009-03-19, 11:51   #973
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, zbieramy dziś kasę na ślub naszego kolegi z pracy. W sumie wyjdzie coś ponad 400zł. Myślicie, że lepiej się rozejrzeć za jakimś prezentem, czy dać pieniądze?
Kwota nie jest jakaś imponująca, ale prezent za to na ślub już jakiś można kupić...
Chyba bardziej wypada kupić prezent

Cytat:
Oj tak dietka bardzo pomaga w dniach paszteta
Ja czuję sie rewela. Nie czuję że chudnę, ale czuję energię z warzywek a nie z tony makaronu- to jest super.
Chyba na dlużej wrocę do moich starych dobrych przyzwyczajeń.
W sumie to nie wiem jak mogłam tak sie zapuścić
To prawda odpowiednie odżywianie i ruch, a samopoczucie całkiem inne.
No chyba, że ma się straaasznie kiepski dzień jak ja dzisiaj, to nic nie pomaga

Cytat:
Mój wręcz prosi w weekendy abym sie nie malowała.
Jak kupowałm tusz prawie blagał bym kupila Cliniqa bo to był jedyny tusz ktorego nie było widać
Ale nie posluchałam.
To po co my się malujemy

Cytat:
Dobrze że cera Ci się poprawiła.

Peeling enzymatyczny dobry na wszystko
tylko nie wiem, który kosmetyk mi zaszkodził muszę pomału sprawdzić
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:06   #974
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
A co to jest kobieta klasyczna..nie da się chodzić w butach na obcasie 24h na dobę
Bez przesady

Butter tak mi właśnie uświadomiłaś że ja w sumie nigdy nie zwierzam się przyjaciólce z teg, że np tż mnie danego dnia wkurzył albo że np uważam, że jestem za chuda. Bardzo ogólnie zawsze mwię, większej potrzeby nie czuję.
A z "problemó z Tz" w zasadzie w ogóle się nie zwierzam, może są po prostu na tyle mało znaczące, że szybko mijają i nie ma sensu, a może skryta jestem jednak?Hm..
Wiesz, to chyba jest tak, że każdy jest inny i ma inne potrzeby. Jedni potrzebują peplać wszystkim o sobie i swoich problemach, inni opowiadają tylko zaufanym osobom, a jeszcze inni trzymają wszystko w sobie, bo inaczej nie umieją. I w żadnym z tych zachowań nie ma nic złego, jeśli to właśnie komus pomaga
Ja jestem osobą, która mówi o swoich problemach...akurat rzadko koleżankom, ale zawsze jak coś mi leży na sercu, to muszę komuś powiedzieć, zazwyczaj TŻ, albo mamie... A TŻ znowu jest cichy i nigdy nie mówi o tym, co go akurat gryzie... Siedzi sobie cichutko i sam przemyśliwuje Ja bardzo chciałabym mu pomóc...ale na siłę go nie zmuszę do zwierzeń - tak jak on nie zmusi mnie siłą do zamknięcia dzioba
Stary 2009-03-19, 12:07   #975
zuzaneczka
Zakorzenienie

Butter - wiesz te meble ogólnie fajne, nie podoba mi się tylko to czarne bo obawiam się że może na tym być widać odciski palców,

ale mam wrażenie że to tylko wizualka a nie relane zdjęcie mebli

aha Butter sprawdziłam ich stronę - http://www.meblodom.com.pl/

jakbyś była bardzo napalona to mogę je pooglądać na żywo (jeżeli Ci to coś da hihi)

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2009-03-19 o 12:36
Stary 2009-03-19, 12:09   #976
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym myślałam dziś rano...szczególnie że ja na spotkanie z Kielc jadę, wiec mogę nie być punktualna. Mam nadzieję ze trafię w ogole na Foksal

Cytat:
a'propos zakupoholizmu wczoraj zakupiłam mega sexowny dresik fitness koloru szarego (spodnie są super, albo nosi się je jako proste albo pumpy bo jaką takie fajne tasiemki, wszystko wykonane z wielką dbałością, nawet ściegi) w Reserved, jak go zobaczyłam to wymiękłam....Będę się tak nosić weekendowo, przedpołudniowo, czapka z daszkiem i addidaski- lubię czasem tak wyglądać Co niektórych jak mnie widzą szokuje, bo im się właśnie wydaje że ja zawsze obcasiki, spódniczki, marynarki Chyba najważniejsze jest by umiec wyglądać interesująco w różnych sytuacjach, nie tylko "wyjściowo" że tak powiem
o to, to
Dresik w Reserved! ja też chcę

Cytat:
No dobra

http://www.allegro.pl/item587628007_...niem_odss.html

Ja też zazdroszczę spotkania
fajne
Tylko nie pasuje mi ta ścienna półka zamykana. Taka jakas przyczepiona do reszty. Sprawia że meble nie mają lekkosci.
Tego bym nie brala zdecydowanie.
Tylko słupek, dolne szfeczki i półki na duperelki

Cytat:

No co Ty, celulitu mu nie pokazuje... Tylko marudzę, nie unaoczniam mu problemów
no marudzić to ja tez marudzę.
A mój mąż na moje marudzenie bardzo ładnie umie odpowiadać.
Jak mu ostatnio marudziłam ze gruba jestem rzekł
" dla mnie wygladasz super ale jak masz sie poczuc lepiej dzięki tej diecie to będę Cię wspierał"

(i wspierając mnie- Paskuda- w 2 dzien mojej diety kupił sobie pizzę)
Stary 2009-03-19, 12:33   #977
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, to chyba jest tak, że każdy jest inny i ma inne potrzeby. Jedni potrzebują peplać wszystkim o sobie i swoich problemach, inni opowiadają tylko zaufanym osobom, a jeszcze inni trzymają wszystko w sobie, bo inaczej nie umieją. I w żadnym z tych zachowań nie ma nic złego, jeśli to właśnie komus pomaga
Ja jestem osobą, która mówi o swoich problemach...akurat rzadko koleżankom, ale zawsze jak coś mi leży na sercu, to muszę komuś powiedzieć, zazwyczaj TŻ, albo mamie... A TŻ znowu jest cichy i nigdy nie mówi o tym, co go akurat gryzie... Siedzi sobie cichutko i sam przemyśliwuje Ja bardzo chciałabym mu pomóc...ale na siłę go nie zmuszę do zwierzeń - tak jak on nie zmusi mnie siłą do zamknięcia dzioba
No ja to wszystko wiem.
Tyle, że widzisz, uświadomiłam sobie, że ja strasznie dużo peplam, ale nie o sobie.
O sobie mogę mówić, ale o jakiejś sprawie z przeszłości np jak już jestem do tego zdystansowana. A poza tym to nie.
No chyba, że Tżtowi ale to inna relacja.

Hm...nie znalazłam fajnych butów dla siebie na butyk.pl, zwracałam uwagę tylko na te wysokie.
Ale teraz wiosna wchodzi to będzie dużo bucików.
I postanowiłam tez wykorzystac do czegoś moje buty "ślubne", pamiętacie, że w ogóle ślubnych nie przypominały.

Pewnie jak wywalę te zbęne ciuchy to będzie mi się wydawać, że zostałam bez ubrań...
i co wtedy?:P

Dri, dresik? może jest na stronie RE?

M
Stary 2009-03-19, 12:33   #978
ButterBear
Zakorzenienie

Tak myślałam, że średnio Wam się spodobają
Mi się akurat podoba komplet, jako komplet.
Haniu, nie można nie wziąć tej 'podwieszki', bo ona jest integralną częścią półeczek na duperelki

Mi sie podoba to jako całość...oczyma wyobraźni już widze mój pokój jako całość
Stary 2009-03-19, 12:39   #979
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie jak wywalę te zbęne ciuchy to będzie mi się wydawać, że zostałam bez ubrań...
i co wtedy?:P
Tak czy tak jesteś bez ubrań bo w tych starych nie chodzisz.
Jak je wyrzucisz będziesz miał mobilizację do kupna nowych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 12:41   #980
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
I postanowiłam tez wykorzystac do czegoś moje buty "ślubne", pamiętacie, że w ogóle ślubnych nie przypominały.
pamiętam te buty bo sobie takie same kupiłam, mam jeszcze czarne i widziałam żółte w tym sezonie - niestety ich jakoś pozostawia wiele do życzenia

Cytat:
Dri, dresik? może jest na stronie RE?
też bym chętnie zobaczyła bo ja po domku tylko w dresikach śmigam, szczególnie ostatnio

Cytat:
Tak myślałam, że średnio Wam się spodobają
Haniu, nie można nie wziąć tej 'podwieszki', bo ona jest integralną częścią półeczek na duperelki

najważniejsze żeby Tobie się podobały

Stary 2009-03-19, 12:42   #981
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czy tak jesteś bez ubrań bo w tych starych nie chodzisz.
Jak je wyrzucisz będziesz miał mobilizację do kupna nowych
Tak, zdecydowanie. Muszę to powiedzieć Tż:P

siedzę na stronie Re : o mamo, nie mogłam się połapać..ale klimat.

M
Stary 2009-03-19, 12:42   #982
ButterBear
Zakorzenienie

Też sobie wymarzyłam nowy dresik, właściwie to spodnie Chcę, żeby był pluszowe z atłasowymi tasiemkami...najlepiej fioletowe, albo zielone
Stary 2009-03-19, 12:43   #983
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
To po co my się malujemy
Dla siebie

Cytat:

I o to chodzi..to Ty masz go widzieć jako całość nie my
Stary 2009-03-19, 12:43   #984
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętam te buty bo sobie takie same kupiłam, mam jeszcze czarne i widziałam żółte w tym sezonie - niestety ich jakoś pozostawia wiele do życzenia

też bym chętnie zobaczyła bo ja po domku tylko w dresikach śmigam, szczególnie ostatnio

najważniejsze żeby Tobie się podobały
/zuzaneczka: no wiesz, one były bardzo tanie.
A ja wtedy zakładałam, że je załozę 1 raz.
Poza tym ja mam buty na dłużej, nie niszczę ich tak, z wiadomych względów.

M
Stary 2009-03-19, 12:46   #985
miskowa
Zakorzenienie

odnośnie stylu czy subkultury, ja też przejawiałam największą aktywność w tym temacie w liceum, potem już trochę złagodniałam, chociaż część upodobań pozostała do dziś i pewnie o ile się w ogóle zmieni, to powoli i częściowo. Dziś już jednak wplatam te moje ulubione elementy w styl bardziej kobiecy i elegancki. Nie mogę przyjść do pracy całkiem na luzie.
Pierwsze buty z jakimiś obcasami kupiłam już po studiach (do tej pory chodzenie na obcasach sprawia mi trudność), mój makijaż się zmienił i z racji pracy najwięcej mam w szafie jakichś dość eleganckich bluzek, spodni, tunik, sukienek...
Ale zdarza mi się przyjść w martensach i tu dopiero zmienić je na jakieś spokojne buty
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:48   #986
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dla siebie

I o to chodzi..to Ty masz go widzieć jako całość nie my
Ja się zdecydowanie maluję dla siebie tylko lepiej się czuję pomalowana...a TŻ, tak jak Wasi, woli, jak nie mam makijażu

Cytat:
Madlen,pokaż te butki... ja nie wiem jakie
Stary 2009-03-19, 12:51   #987
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zdecydowanie maluję dla siebie tylko lepiej się czuję pomalowana...a TŻ, tak jak Wasi, woli, jak nie mam makijażu

Madlen,pokaż te butki... ja nie wiem jakie
Ułaaa. musiałabym poszukać. Jak mnie natchnie to ci znajdę.

M
Stary 2009-03-19, 12:53   #988
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
nie no tak ogólnie o nich napisałam bo strasznie mi się podobały- aż dwie pary sobie zafundowałam, ale ze względu na słabą jakość nie skusiłam się na trzecią żółtą.

Za to kupiłam sobie na wiosnę fioletowe na dość dużym obcasie, i co?
nim nastanie wiosenna pogoda chyba nie będę już dawała radę chodzić na obcasach a buuuuu

Stary 2009-03-19, 12:54   #989
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Te buty z Daichmana były z tego co kojarzę..więc ciężko spodziewać się po nich jakości

No dresik po domu to podstawa
Brzunio duży już masz?
Stary 2009-03-19, 12:56   #990
Madlen__18
Zakorzenienie

Sprytna jestem i mam:

(obcas nie był czarny, jasny)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1204118684

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1204118684

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1204118684

A dresik by się przydał do ćwiczeń i spacerków po domu
ale nie ma na stronie, jest tylko kilka ciuchów, bo to intro.

M
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości