|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
![]() I to jest najgorsze w studiowaniu ![]() Cytat:
![]() ale tak naprawdę nie zdążyłam wszystkiego;P przydałby mi się jeszcze jeden dzień na naukę ![]()
![]() |
#962 | ||
Zakorzenienie
|
to nie uzywaj takich wkladanych tylko przybijaj
Cytat:
![]() Cytat:
haha, mozemy zorbic zawody :P bo ja nigdy na buty nie zaluje, bo zawsze zniszcze. tylko szkoda, ze tak drogie buty sie sypia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zadomowienie
|
mnie też
![]() Cytat:
![]() słyszałam o nim w Radio. nie rozumiem tej minki, skoro i tak pewnie dotsaniesz tą 4+ czy 5 .. czy nie takie same byly przy każdym słowie mikro czy marko? zawsze smiałam się z takich ludzi, co przeżywali że nic nie umieją a potem dostawali 4 czy tam 5. infantylizm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Przez te wszystkie nerwy złapałam jakieś choróbsko.
Zaraz ide wygrzać się w gorącej wodzie ![]() Całe te szukanie mieszkania, kłótnie z tż mnie wykanczają. Tak więc oby do piątku. Co do butów i fleków, mam 2 pary obuwia które proszą sie o szewca, ale chyba spróbuje sobie sama zmienić fleki, a jak nie to tata się moimi bucikami zajmie tym bardziej że są zimowe i wątpie żebym długo w nich pochodziła skoro zblirza się wiosna. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
infantylizm, aż zastanowiłyśmy się ze współlokatorką w jakim sensie odbierasz znaczenie tego słowa do tej sytuacji. swoją drogą, nikt mnie jeszcze tak nie nazwał nigdy, jesteś pierwsza ![]()
![]() |
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może jestem fenomenem że to spostrzegłam, ![]() albo tylko ja odważyłam Ci się to powiedzieć ![]() ale nie zrozum mnie źle, nie twiwrdzę że jesteś infantylna w życiu czy jakoś tak ( bo Cie nie znam osobiście) tak spostrzeżenie nasunęło mi się czytając stos Twoich postów.. i tylko w tej określonej sutuacji w poprzednim poście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że gdyby tak było to jest przynajmniej kilka osób wśród moich znajomych, które na pewno by mi to powiedziały. i tyle.
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
no nie bylo mnie kilka dni i juz awantury
![]() cicho! Zetka marudzi, nie jest marudna z natury tylko musi sie starac na biezaco! XD tamia a wiesz po co? ![]() jaaa wiem! ![]() mi to tak dziala i pewnie Zetce tez wiec musi tak zapobiegawczo ;p ja jestem pewna ze jakby tu przyszla i oglosila ze wszystko umie, to dostalaby 2, chocby niesprawiedliwie. takze.. ja sobie pomarudze ze chce chociaz 3 z dzisiejszego kola, na ktorym napisalam co prawda wszystko..ale przeciez zawsze sie moze do czegos przyczepic.... ;x
#969 |
Zakorzenienie
|
Vill przecież nie ma żadnej awantury.
![]()
#970 |
Zakorzenienie
|
no wiem wiem, ja tak tylko wlasnie na wszelki wypadek
![]() w ogole mam zaleglosci z matmy ![]() [przez ta awarie neta.. mialam zadania zrobic a nie mialam jak sie dostac do maila ![]() kupie sobie zeszycik jutro i grzecznie w wolnym czasie uporzadkuje wszystkie zadanka i ladnie rozpracuje, bo teraz jeszcze mamy material, ktory juz mialam w lo [ekstrema lokalne itp] ale juz od przyszlego tyg tak rozowo nie bedzie ![]() zwlaszcza ze juz z tymi zadaniami niektorymi mam problem, a obiecalam sobie miec 5 z matmy, bo napraaaaawde mniej to juz bylby cios ![]()
#971 |
Zakorzenienie
|
A ja lubię te posty Zetki
![]() Głowa mnie boli ![]()
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mam na 13 do 18, więc wychodzi, że o 11 wyjeżdżam, a o po 19 będę z powrotem. Dam radę! ![]() Nija, ciepły kompres na głowę, do łóżka, leżakować i odpoczywać ![]() Czemu ja nie poprawiałam matury ![]() Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-03-31 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Małgosia cieszę sie, że Ci się podoba
![]() ![]()
#974 |
Zadomowienie
|
słońceee
![]() a ja w pracy.. ;p a potem na siłkę i jeszcze musze prezentacje zrobic.. ale ptaszki śpiewają, a ja do morza mam jakieś 200 m ale nie moge niestety wyjść ;p kupialm sobie miejską kartę i moge jeździć przez cały miesiąć wszytkim oprócz skmek ile chce .. jak szkoda, że ja nie lubie jeździć komunikacją miejska , chociaż tramwaje lubie.. za to busów nie cierpię.. strasznie trzęsie, jest ciasno, śmierdzi i jest gorąco.. ![]() oka, 3majta sie ;]
![]() |
#975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
e tam szalona ;p
mam 90 min matmy tygodniowo [45 - wyklad, 45 cwiczenia] material jest postawowy [z matmy akademickiej ofc;p] teraz aktualnie przerabialismy ekstrema lokalne i calki dzisiaj ![]() da sie zrobic , zwlaszcza ze moja grupa juz wymieka chyba, tylko ja sie dzisiaj zglosilam do zad ktorego zreszta wczesniej nie robilam ![]() [no ale w lo to juz mialam] i kupilam sobie zeszycik i mega drogie dlugopisy [majatek ![]() odpoczne troche i zabieram sie do ukladania tych wszystkich zadan ![]() iii kupilam sobie tran i skrzyp.. Wam tez wloski wypadaja? podobno na wiosne to tak.. ale na wszelki wypadek postanowilam cos z tym zrobic bo lubie swoje wlosy jak nic innegoo i nie chce sie ich pozbywac, a i tak co wieczor robie pogrzeb jakims 300 wlosom ![]()
#977 |
Zakorzenienie
|
Urząd Pracy nie ma na razie pieniędzy, może za miesiąc-dwa będzie miał. Oczywiście nic nie jest pewne. ŚWIETNIE
![]() ![]()
#978 |
Zakorzenienie
|
Nija nie lam sie. tylko chodz po miejscach gdzie moga Cie zaturnic. lodziarnie, sklepy itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może dostaną szybciej te pieniądze ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
ja jak szukalam pracy to chodzilam po sandomierskim rynku wkolo od baru do baru i pytalam czy kogos nie szukaja moze tez tak sprobuj???
mam juz dosc tych plam na nogach, nawet nie mam jak ich ogolic i wygladaja okropnie w kolorze czerwono fioletowym ![]() jutro kolos ze slowek i luz do konca tygodnia, ale w przyszly wtorek 3 kolosy buuuu ![]()
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do włosów to też mi wypadają, piję pokrzywę od jakiegoś czasu, podobno ma pomóc.. ale też myślę, żeby jakiś skrzyp kupić, brałyście coś co możecie mi polecić, że działa ![]() Olunia, Shir, może jakieś spotkanko w weekend ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- pretty znalazłam tą płytę ![]() opłacało się czekać ![]() ejjj piszcie coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Hula, ja cały czas pisze xD
zeszycik do matmy ;p a nie wizaz. ! ![]() ale pisze juz osma strone bez przerwy i chyba musze chwilke odpoczac xD wiec zaraz sobie troche pocwicze i wykapie sie.. a potem juz mi sie nie bedzie nic chcialo ![]() a jeszcze troche stron do zapisania jest, i jeszcze troche zadan do zrobienia tez, bo chce wszystkie zrobione ;p [a niektorych nie umiem.. z kapitalami i odsetkami a niby takie latwe.. ale ja nie rozumiem jak to naliczane jest i to nieracjonalne w niektorych momentach dla mnie .. ale jeszcze tylko kilka zadanek i przejde do pochodnych i innych takich ;p]
#983 |
Zakorzenienie
|
a mi się nei chce nic robić bo chora jestem i się źle czuję;/
jedynie co to zrobiłam w excleu wykres na fizykę z ostatnich laborek ![]() ale może przepiszę wykłądy z matmy, bo jutro rano jest kolejny i całki zaczynamy...brrr... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
nooo ja juz dzisiaj zaczelam calki xD
i juz mniej wiecej wiec jak to dziala, ale nie wiem jeszcze po co [bo np pochodna to wiadomo, ekstrema, monotonicznosc;p] chociaz w sumie.. skoro to operacja odwrotna to przeciez otrzymujemy wlasnie ta niby pierwotna funkcje...bleee niewazne xD ja chyba skonczylam matme na dzisiaj chyba ![]() i tez jestem chora buu.. bylam na solarium i teraz mam katar ![]() ale nie bede sie obijac, pocwicze troche bo do lata chce miec brzuch taki jaki chce ![]() a potem jak juz sie wykapie to sobie posiedze z ciepla herbatka [czerwona xD] i poogladam house ;p a jeszcze 2 wyklady blagaja o przepisanie ^^ XD
#985 |
Zakorzenienie
|
A ja mam tyle energii w sobie, że szok
![]() Byłam z tż na spacerze nad morzem i było tak cieplutko i słonecznie i to mnie naładowało pozytywnie ![]() Zaraz przepisze sobie wykład, później naucze na rosyjski i mam ochote na dobry film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
a ja jednak sę zebrałam i przepisuję wykład z matmy i przepalam płyty dla pretty i jutro je wyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
co ja bym dała za spacerek po plaży .. :/ ehhh ..
ale już w czerwcu tam będę ![]()
#988 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam dziś świetny dzień. Na fonetyce zrobiła moja wykładowczyni luźną lekcję, słuchaliśmy niemieckiego hip-hopu, bo ona lubi (tego się po niej nie spodziewałam, ale naprawdę fajnie było zobaczyć, jak rapuje). Ja akurat nie lubię, ale przetrwałam, bo było wesoło.
A później filozofia. Usiadłam z koleżanką na podłodze, wykładowca nas nie widział, siedziałyśmy, jadłyśmy, próbowałyśmy robić notatki. I jeszcze nas pan wypuścił wcześniej. I pogoda taka śliczna. I ja mam dobry humor, co się nie zdarza często. Ostatnio to w ogóle się nie zdarza. Żyć nie umierać. |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
hej Wam dziewczęta
![]() u mnie trochę inaczej, niż ostatnio gdy tu pisałam. ale w końcu sesja w pełni zaliczona!! nawet największa zgroza - matma (: ![]() ja jestem za , ale czwartek najbardziej by mi odpowiadał ![]() od 15.00 chyba mogę na Was czekać ![]() sam weekend to juz chyba - brak czasu..
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-03-31 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.