|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
A np w poprzednim mieszkaniu za 2osobowy pokój płaciłyśmy po 650zł ...I to jest najgorsze w studiowaniu ![]() Cytat:
![]() ale tak naprawdę nie zdążyłam wszystkiego;P przydałby mi się jeszcze jeden dzień na naukę
|
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
to nie uzywaj takich wkladanych tylko przybijaj
Cytat:
![]() Cytat:
haha, mozemy zorbic zawody :P bo ja nigdy na buty nie zaluje, bo zawsze zniszcze. tylko szkoda, ze tak drogie buty sie sypia |
||
|
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
mnie też
![]() Cytat:
słyszałam o nim w Radio. nie rozumiem tej minki, skoro i tak pewnie dotsaniesz tą 4+ czy 5 .. czy nie takie same byly przy każdym słowie mikro czy marko? zawsze smiałam się z takich ludzi, co przeżywali że nic nie umieją a potem dostawali 4 czy tam 5. infantylizm że tak powiem moje zdanie he
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Przez te wszystkie nerwy złapałam jakieś choróbsko.
Zaraz ide wygrzać się w gorącej wodzie ![]() Całe te szukanie mieszkania, kłótnie z tż mnie wykanczają. Tak więc oby do piątku. Co do butów i fleków, mam 2 pary obuwia które proszą sie o szewca, ale chyba spróbuje sobie sama zmienić fleki, a jak nie to tata się moimi bucikami zajmie tym bardziej że są zimowe i wątpie żebym długo w nich pochodziła skoro zblirza się wiosna. Dobranoc |
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
infantylizm, aż zastanowiłyśmy się ze współlokatorką w jakim sensie odbierasz znaczenie tego słowa do tej sytuacji. swoją drogą, nikt mnie jeszcze tak nie nazwał nigdy, jesteś pierwsza ale ok, Twoje zdanie.
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może jestem fenomenem że to spostrzegłam, ![]() albo tylko ja odważyłam Ci się to powiedzieć ![]() ale nie zrozum mnie źle, nie twiwrdzę że jesteś infantylna w życiu czy jakoś tak ( bo Cie nie znam osobiście) tak spostrzeżenie nasunęło mi się czytając stos Twoich postów.. i tylko w tej określonej sutuacji w poprzednim poście
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że gdyby tak było to jest przynajmniej kilka osób wśród moich znajomych, które na pewno by mi to powiedziały. i tyle.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
no nie bylo mnie kilka dni i juz awantury
![]() cicho! Zetka marudzi, nie jest marudna z natury tylko musi sie starac na biezaco! XD tamia a wiesz po co? ![]() jaaa wiem! zawsze jak jestem pewna ze umiem wszystko i napisze na 4/5 to duuupa, a jak sobie pomarudze to dostaje bez problemu a spodziewam sie np 2/3 xDmi to tak dziala i pewnie Zetce tez wiec musi tak zapobiegawczo ;p ja jestem pewna ze jakby tu przyszla i oglosila ze wszystko umie, to dostalaby 2, chocby niesprawiedliwie. takze.. ja sobie pomarudze ze chce chociaz 3 z dzisiejszego kola, na ktorym napisalam co prawda wszystko..ale przeciez zawsze sie moze do czegos przyczepic.... ;x
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Vill przecież nie ma żadnej awantury.
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem wiem, ja tak tylko wlasnie na wszelki wypadek
![]() w ogole mam zaleglosci z matmy ![]() [przez ta awarie neta.. mialam zadania zrobic a nie mialam jak sie dostac do maila ]kupie sobie zeszycik jutro i grzecznie w wolnym czasie uporzadkuje wszystkie zadanka i ladnie rozpracuje, bo teraz jeszcze mamy material, ktory juz mialam w lo [ekstrema lokalne itp] ale juz od przyszlego tyg tak rozowo nie bedzie ![]() zwlaszcza ze juz z tymi zadaniami niektorymi mam problem, a obiecalam sobie miec 5 z matmy, bo napraaaaawde mniej to juz bylby cios
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię te posty Zetki
![]() Głowa mnie boli
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Dzisiaj mam na 13 do 18, więc wychodzi, że o 11 wyjeżdżam, a o po 19 będę z powrotem. Dam radę! ![]() Nija, ciepły kompres na głowę, do łóżka, leżakować i odpoczywać ![]() Czemu ja nie poprawiałam matury Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-03-31 o 08:40 |
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia cieszę sie, że Ci się podoba
.. ja też jej słucham non stop..i jeszcze kilku innych z Twilght'a
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
słońceee
![]() a ja w pracy.. ;p a potem na siłkę i jeszcze musze prezentacje zrobic.. ale ptaszki śpiewają, a ja do morza mam jakieś 200 m ale nie moge niestety wyjść ;p kupialm sobie miejską kartę i moge jeździć przez cały miesiąć wszytkim oprócz skmek ile chce .. jak szkoda, że ja nie lubie jeździć komunikacją miejska , chociaż tramwaje lubie.. za to busów nie cierpię.. strasznie trzęsie, jest ciasno, śmierdzi i jest gorąco.. ![]() oka, 3majta sie ;]
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
e tam szalona ;p
mam 90 min matmy tygodniowo [45 - wyklad, 45 cwiczenia] material jest postawowy [z matmy akademickiej ofc;p] teraz aktualnie przerabialismy ekstrema lokalne i calki dzisiaj ![]() da sie zrobic , zwlaszcza ze moja grupa juz wymieka chyba, tylko ja sie dzisiaj zglosilam do zad ktorego zreszta wczesniej nie robilam ![]() [no ale w lo to juz mialam] i kupilam sobie zeszycik i mega drogie dlugopisy [majatek jeden chyba 8 zl ;x]odpoczne troche i zabieram sie do ukladania tych wszystkich zadan ![]() iii kupilam sobie tran i skrzyp.. Wam tez wloski wypadaja? podobno na wiosne to tak.. ale na wszelki wypadek postanowilam cos z tym zrobic bo lubie swoje wlosy jak nic innegoo i nie chce sie ich pozbywac, a i tak co wieczor robie pogrzeb jakims 300 wlosom
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Urząd Pracy nie ma na razie pieniędzy, może za miesiąc-dwa będzie miał. Oczywiście nic nie jest pewne. ŚWIETNIE
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Nija nie lam sie. tylko chodz po miejscach gdzie moga Cie zaturnic. lodziarnie, sklepy itp
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze to lepsze doświadczenie niż praca w sklepie czy MCDonald ![]() Może dostaną szybciej te pieniądze
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak szukalam pracy to chodzilam po sandomierskim rynku wkolo od baru do baru i pytalam czy kogos nie szukaja moze tez tak sprobuj???
mam juz dosc tych plam na nogach, nawet nie mam jak ich ogolic i wygladaja okropnie w kolorze czerwono fioletowym ![]() jutro kolos ze slowek i luz do konca tygodnia, ale w przyszly wtorek 3 kolosy buuuu
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do włosów to też mi wypadają, piję pokrzywę od jakiegoś czasu, podobno ma pomóc.. ale też myślę, żeby jakiś skrzyp kupić, brałyście coś co możecie mi polecić, że działa ?Olunia, Shir, może jakieś spotkanko w weekend ?---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- pretty znalazłam tą płytę opłacało się czekać ![]() ejjj piszcie coś |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, ja cały czas pisze xD
zeszycik do matmy ;p a nie wizaz. ! ale pisze juz osma strone bez przerwy i chyba musze chwilke odpoczac xD wiec zaraz sobie troche pocwicze i wykapie sie.. a potem juz mi sie nie bedzie nic chcialo a jeszcze troche stron do zapisania jest, i jeszcze troche zadan do zrobienia tez, bo chce wszystkie zrobione ;p [a niektorych nie umiem.. z kapitalami i odsetkami a niby takie latwe.. ale ja nie rozumiem jak to naliczane jest i to nieracjonalne w niektorych momentach dla mnie .. ale jeszcze tylko kilka zadanek i przejde do pochodnych i innych takich ;p]
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się nei chce nic robić bo chora jestem i się źle czuję;/
jedynie co to zrobiłam w excleu wykres na fizykę z ostatnich laborek ![]() ale może przepiszę wykłądy z matmy, bo jutro rano jest kolejny i całki zaczynamy...brrr... |
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
nooo ja juz dzisiaj zaczelam calki xD
i juz mniej wiecej wiec jak to dziala, ale nie wiem jeszcze po co [bo np pochodna to wiadomo, ekstrema, monotonicznosc;p] chociaz w sumie.. skoro to operacja odwrotna to przeciez otrzymujemy wlasnie ta niby pierwotna funkcje...bleee niewazne xD ja chyba skonczylam matme na dzisiaj chyba ![]() i tez jestem chora buu.. bylam na solarium i teraz mam katar ![]() ale nie bede sie obijac, pocwicze troche bo do lata chce miec brzuch taki jaki chce ![]() a potem jak juz sie wykapie to sobie posiedze z ciepla herbatka [czerwona xD] i poogladam house ;p a jeszcze 2 wyklady blagaja o przepisanie ^^ XD
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam tyle energii w sobie, że szok
![]() Byłam z tż na spacerze nad morzem i było tak cieplutko i słonecznie i to mnie naładowało pozytywnie ![]() Zaraz przepisze sobie wykład, później naucze na rosyjski i mam ochote na dobry film
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jednak sę zebrałam i przepisuję wykład z matmy i przepalam płyty dla pretty i jutro je wyślę
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
co ja bym dała za spacerek po plaży .. :/ ehhh ..
ale już w czerwcu tam będę
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dziś świetny dzień. Na fonetyce zrobiła moja wykładowczyni luźną lekcję, słuchaliśmy niemieckiego hip-hopu, bo ona lubi (tego się po niej nie spodziewałam, ale naprawdę fajnie było zobaczyć, jak rapuje). Ja akurat nie lubię, ale przetrwałam, bo było wesoło.
A później filozofia. Usiadłam z koleżanką na podłodze, wykładowca nas nie widział, siedziałyśmy, jadłyśmy, próbowałyśmy robić notatki. I jeszcze nas pan wypuścił wcześniej. I pogoda taka śliczna. I ja mam dobry humor, co się nie zdarza często. Ostatnio to w ogóle się nie zdarza. Żyć nie umierać. |
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
hej Wam dziewczęta
![]() u mnie trochę inaczej, niż ostatnio gdy tu pisałam. ale w końcu sesja w pełni zaliczona!! nawet największa zgroza - matma (: ja jestem za , ale czwartek najbardziej by mi odpowiadał od 15.00 chyba mogę na Was czekać ![]() sam weekend to juz chyba - brak czasu..
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-03-31 o 20:34 |
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? na jakas kawke wyskoczymy i ja pozniej wrocę na 18 na zajecia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

A np w poprzednim mieszkaniu za 2osobowy pokój płaciłyśmy po 650zł ...
a nie mówiłam, że zdążysz się nauczyć?! 

że tak powiem moje zdanie he

]

).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)