|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
tak o juz jest z tymi miesniami..najbardziej widac te gorne partie ...ale ja wiem dlaczego
te kostki o ktore wszyscy tak walcza sa tylko do pepka, pozniej miesien nie jest tak podzielony dlatego kostek nie bedzie )
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież w jeden dzień się nie nauczysz szpagatu
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
Jessica Burciaga part2:
![]() 12841_mbr_jessicaburciaga_bubblyfun_set2_001_123_507lo.jpg 74790_Passion_Pink_381_122_151lo.jpg 97104_Jessie-07_122_396lo.jpg 1282521L.jpg jessica_burciaga_jessb_beach_pink_EWfXTla.sized.jpg jessica_burciaga_pasmag_com_uHYNC7j.sized.jpg jessica_burciaga_pink_5_big.jpg jessica_burciaga_pink_polka_dot_bikini_UV3XW3F.sized.jpg
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#965 |
|
Rozeznanie
|
Super fotki.
Burciaga jest wspaniala,w kazdym calu perfect. ![]() Piekna twarz, wspaniale wlosy,figura.. messinka jak karpatka?? Na pewno wyszla smaczna<mniam>
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ona jest taka ładna? To takie nie fair
![]() Oczywiście nie uważam że jestem brzydka ![]() |
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze taką karpateczke tez bym zjadla
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
jaaa tezzzzzz
![]() mess rzuc nam tu po kawaleczku co?? o i jest tequilla, jak lot??
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
to mogła dwie od razu zrobić ![]() jedną dla nas
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Karpatka jest przepyszna, że łohohoho
Wiecie co ostatnio słyszałam w TV? Że cukier przyspiesza procesy starzenia się skóry ![]() |
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
Bastka świetne zdjęcia!! Uwielbiam typ urody Jessici Burciagi, ma śliczny kolor włosów i fajne ciało. Jak dla mnie jest numerem 1 na równi z Kim Kardashian
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-03-23 o 22:15 |
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie!
![]() Ale chyba nie pomyslala o nas ze my takie spragnione karpateczki![]() Hmm, ale wiesz co, moze TZ messinki nie zje calej i cos skapnie dla nas Ty juz masz sliniaczek przygotowany,sztucce w dloniach,mi slinka leci wiec moze sie zlituja
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam Karpateczkę, ma któraś ochotę?
![]() mogę się podzielić aleeeeeee najpierw zapytajcie mojego TŻ
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
my z liv bardzo ale to bardzo chetne na karpateczke
|
#976 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
tez mi wizaz zamula...wrrr lot ok- tylko silniki byly tak glosne ze mnie glowa bolala cala droge (bo to taki maly, silnikowy samolocik byl ). ale jedzonko za darmo, kanapeczki, wafelki, slodycze, kawki, soczki![]() a pogode tragiczna ze soba przywiozlam. pada snieg z deszczem....super. a ja tu same wiosenne ciuchy przywiozlam. wlasnie ogladam Gokka na tvnStyle messinka daj karpatki ja mam teraz do Ciebie blisko więc jej lepiej pilnuj
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
oooo taaaak! - <mrugaja slepiami>
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wklej nam foteczke swojego dziela szkoda ze nie bedziemy w stanie jej sprobowac ale chociaz oczka beda mogly sie nacieszyc widokiem
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra laseczki dobranoc
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydałoby się na wiosnę odświeżyć szafę![]() Dzięki za oświecenie mnie z tą kredka dziewczyny, znowu się czegoś nauczyłam ![]() Fatalne popołudnie dziś miałam - tylko bym spała - a matma czeka i czeka, nie ma rady trzeba sie uczyć ![]() Wizaż mi tez zamulał, chyba na WP było przeciążenie serwera ja też jedno z moich ulubionych ciastno ale koniec o tym, bo ma sie odchudzać, a juz o ciachach myslę |
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam, może nie jest szał - bo to pierwszy raz, bądźcie szczere ja naprawdę się nie obrażę obiecuję
zaraz wkleję zdjątka
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie skończyłam brzuchyGadałam dziś z kumpelą właśnie w tym temacie i stwierdziła ze świetnie podkreśla mięśnie brzucha modeluje i dziala antycellulitowo krem Bielendy miała któraś? Ponoć dostępny w kazdym hipermarkecie w wersji na brzuch pupe i piersi. Kosztuje kolo 20 zł i czyni cuda skoro tak to chyba zakupię i sprawdzęJezu jak ta laska wyrobila takie mięśnie? ![]() Jeszcze mi się brzuszk Dody podoba taki właśnie mam w planach i już jestem bliżej niż dalej |
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
wcześniej pytalam o ta herbatkę.. zielonej -tej co zawsze bralam nie bylo to wzielam sobie ta... podobno wspomaga spalanie tkanki tluszczwej..
mialyscie ja kiedys? ciekawa jestem czy mi pomoże -chociaz troszke fajnie by bylo... nie musialabym sie z tymi brzuszkami az tyle meczyc ! ale wiadomo ze herbatka sama nic nie zdziala jadlam doperio kanapki z dzemem a mialam juz na noc nic nie jesc
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś Edytowane przez 2406kamila Czas edycji: 2009-03-23 o 23:01 |
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja kochhham jesc i robic ciasta lubie eksperymentować w kuchni i robić jakieś pyszne desery obiadki ... ![]() a makaron.. pod kazda postacia !!wprost uwielbiam
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na to ciasto, przyjdzie jeszcze jutro cukier puder ![]() i wklejam Wam zdjęcie dla TŻ ,wybaczcie scenerię, ale światło padało i kiepsko było widać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

te kostki o ktore wszyscy tak walcza sa tylko do pepka, pozniej miesien nie jest tak podzielony dlatego kostek nie bedzie

Na pewno wyszla smaczna<mniam>

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ze my takie spragnione karpateczki