Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011?
Tak, przybede z miła chęcią. 8 80,00%
Nie, i nie pytajcie dlaczego. 2 20,00%
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 07:56   #961
justitia
Wtajemniczenie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

czesc dziewczyny!

ale pogoda! masakra! nie cche sie z domu nosa wystawiac!

a ja mam dzisiaj night out w centrum.... juz to widze w tym deszczu...
w moich jasnych butach, sukience, i wlosach, ktore na wilgosci zwieksza swoja objetosc 4 razy!

ps jak sie ubieramy dziewczyny w sobote?
tak jak ostatnio ?
justitia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 17:07   #962
anyolek
Zadomowienie

hej, hej

Laseczki, ja od srody wegetuje bez Internetu, takze sprawdzic co i jak moge tylko w pracy, miejmy nadzieje, ze sytuacja ulegnie zmianie juz jutro, jesli facet z BT sie spisze... A jesli sie nie odezwe do 16, to spotkamy sie na miejscu Gdyby cos mialo ulec zmianie, prosze dzwoncie, lub piszcie smsy!

buzka!
Stary 2011-04-01, 17:27   #963
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justitia Pokaż wiadomość
ps jak sie ubieramy dziewczyny w sobote?
tak jak ostatnio ?
O to ja też chcę wiedzieć Ostatnio było jak?
mrowkaa06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 18:48   #964
lucaa_rules
Wtajemniczenie

och kobietki moje, tak bardzo chciałabym was zobaczyc jutro!!!!!

serduszko mi sie kraje na sama mysl

jedyne pocieszenie ze wygralam w pracy butelke wina i chyba z żalu je obale no i przelałam 300 funtow na konto oszczednosciowe!!!! coraz bliżej do uzbierania slubnej kwoty

buziaki moje kochane
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 18:51   #965
Gasienica
Raczkowanie

Hej dziewczyny,

Moj dzien jakos taki stresujacy.. zreszta ogolna atmosfera w firmie dziwnie napieta.. mam nadzieje, ze nie zapowiada to zadnych powaznych zmian.. Dobrze, ze jest juz weekend i odpoczne po emocjonujacym tygodniu. W szczegolnosci sie ciesze na spotkanie z Wami.

Justyna, baw sie dobrze dzisiaj!
Marta, ostatnio bylysmy zwyczajnie ubrane, w dzinsach. Takze mysle, ze tym razem podobnie. Przynajmniej ja zakladam dzinsy i koszulke jakas.

Dla tych, ktore wpadaja tutaj tylko od czasu do czasu, wazna informacja, ktorej nie moge przegapic

Spotykamy sie w sobote, 2 kwietnia, godzina 16, przy pomniku (tym samym co poprzednio, przy fontannie) na Piccadilly Gardens.

Buziaki

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość

jedyne pocieszenie ze wygralam w pracy butelke wina i chyba z żalu je obale no i przelałam 300 funtow na konto oszczednosciowe!!!! coraz bliżej do uzbierania slubnej kwoty

buziaki moje kochane
Nadrobimy! Niedlugo znow sie zobaczymy! Szybko zleci!

A za co wygralas ta butelke wina?
Gasienica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 19:16   #966
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:

buziaki moje kochane
Ja dziś mam zamiar pić rum, mam potrzebę napicia się

Cytat:
Napisane przez Gasienica Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

Moj dzien jakos taki stresujacy.. zreszta ogolna atmosfera w firmie dziwnie napieta.. mam nadzieje, ze nie zapowiada to zadnych powaznych zmian.. Dobrze, ze jest juz weekend i odpoczne po emocjonujacym tygodniu. W szczegolnosci sie ciesze na spotkanie z Wami.

Justyna, baw sie dobrze dzisiaj!
Marta, ostatnio bylysmy zwyczajnie ubrane, w dzinsach. Takze mysle, ze tym razem podobnie. Przynajmniej ja zakladam dzinsy i koszulke jakas.

Dla tych, ktore wpadaja tutaj tylko od czasu do czasu, wazna informacja, ktorej nie moge przegapic

Spotykamy sie w sobote, 2 kwietnia, godzina 16, przy pomniku (tym samym co poprzednio, przy fontannie) na Piccadilly Gardens.

Buziaki
U mnie w pracy dziś też ludzie jacyś przygaszeniu, ja składam całą winę na pogodę
Do zobaczenia jutro!!
Stary 2011-04-02, 22:58   #967
Gasienica
Raczkowanie

Spotkanie udane Teraz prosze moje drogie meldowac sie, ze bezpiecznie do domku dotarlyscie Kolorowych snow

Luca a jak tobie dzien minal? dzieki za smska

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 23:35   #968
Agia*
Rozeznanie

Ja juz wrocilam i zawinieta w kocyk popijam ciepla herbatke Dziekuje za spotkanie dziewczyny, bylo przemilo

Jaaa, ale mi sie znow chce frytek
Agia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 23:43   #969
justitia
Wtajemniczenie

i ja tez jestem

zadowolona, dziekuje dziewczyny za ten mily czas!

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

dziewczyny, ten "przyrzad" z the body shop
klik
Stary 2011-04-02, 23:49   #970
anyolek
Zadomowienie

ja rowniez melduje, zem w domu... Oczywiscie najpierw musialam roztrajkotac sie do TZ-a na temat naszego dzisiejszego spotkania A on juz sie biedny martwi co to bedzie za dwa tygodnie, w sensie jak Was tu pomiescimy w naszych skromnych maluczkich progach
Dobranoc!

Edytowane przez anyolek
Czas edycji: 2011-04-02 o 23:50
anyolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 23:58   #971
joplin
Zadomowienie

Widzę Dziewczyny, że spotkanie się oczywiście Wam udało . Ja niestety nie mogłam dołączyć, dopiero przed chwilą weszłam do domu z randki . Ale następnym razem już muszę Was znowu zobaczyć!

Cytat:
i ja tez jestem

zadowolona, dziekuje dziewczyny za ten mily czas!

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

dziewczyny, ten "przyrzad" z the body shop
klik
Ooo, ostatnio macałam w sklepie i zastanawiałam się czy to naprawdę działa i czy nie jest zbyt inwazyjne - Justyno, jak się sprawuje?

Słonecznej niedzieli Dziewczyny!
Stary 2011-04-03, 00:11   #972
mrowkaa06
Raczkowanie

Jestem i ja w domu Jak wracalam do domu od autobusu to jakis murzyn sie do mnie przyczepil... A ja glupia jeszcze zaczelam z nim gadac... Idiotka.
A ten facet co mnie dzis olal moze o mnie zapomniec, swinia. Ani nie napisal ani nic ze nie moze po mnie przyjechac. Jego strata aczkolwiek dosyc juz mam juz tych wszelkich palantow...
Ale mniejsza o wiekszosc... Moglabym pisac ksiazki jak Carrie z Sex And The City
Dzziekuje za spotkanie, dobrej nocy
Stary 2011-04-03, 08:52   #973
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mrowkaa06 Pokaż wiadomość
Jestem i ja w domu Jak wracalam do domu od autobusu to jakis murzyn sie do mnie przyczepil... A ja glupia jeszcze zaczelam z nim gadac... Idiotka.
Potraktuj jako darmowa praktyke konwersacji po angielsku

Ja od dzisiaj sie biore za moj angielski! Najpierw chce zdac CAE a potem sie biore za BEC Higher. Ciekawe jak dlugo wytrwa w tym ambitnym planie i nastawieniu, bo u mnie z nauka angielskiego to jak z postanowieniami noworocznymi...

Buziaki
Stary 2011-04-03, 12:09   #974
justitia
Wtajemniczenie

Jagoda, ten przyrzad dziala i nie dziala, ja go urzywam do meczenia czola i na TZ :P
zdecydowanie nie potrafie go uzywac na nosie, czy przy nosie i na policzkach, czyli tam gdzie skora jest miekka
najlepiej uzywac po kapieli czy prysznicu, jak pory sa miekkie, bo wtedy latwo wszystko wychodzi i nie robia sie zaczerwienienia na kilka dni
a tak w ogole to sie chwal czy to randkowanie to juz bedzie regularne? oficjalne?
Madzia, ale z Ciebie ambitna dziewczyna ja to jestem smierdzacy len... i mi sie nie chce uczyc juz choc faktycznie, ten angielksi to by sie przydal...
Marta, no pewnie, jego strata.. ale zachowal sie nieladnie, ciekawe jaka bedzie mial wymowke...

Ania, ja sie pisze na ta torebke... jak masz 6 funtow to kup mi ja prosze, oddam pieniazki jak przyjade na kawke

co dzisiaj porabiacie? ja planuje lenistwo totalne, moze sie jedynie wezme za sadzenie kwiatkow, bo przywiozlam z PL pelno szczpek i sie mocza, czesc juz korzonki puscila
stos prania rowniez sie prosi o wyprasowanie a mi sie tak kurde nie chce!!!!

Edytowane przez justitia
Czas edycji: 2011-04-03 o 12:11
Stary 2011-04-03, 14:12   #975
mrowkaa06
Raczkowanie

Wytlumaczyl sie ze zjadl cos w McDonaldzie co mu zaszkodzilo i trafil do szpitala gdzie byl do 3 w nocy a nie mial tel ze soba... No niby powinnam mu uwierzyc ale to juz kolejny raz jak cos takiego sie wydarzylo i zaczyna to byc dla mnie dziwne. Ale mniejsza o wiekszosc, nie jest to facet w moim typie i nie chce mi sie juz na niego czasu marnowac bo i tak wiem ze nic z tego nie bedzie...

Jak Wam mija niedziela? Ja wlasnie obejrzalam kolejny odcinek Grey's Anatomy i az sie poplakalam bo taki smutny jest. Jesli ktoras z Was chce sobie obejrzec wlasnie Grey's Anatomy, Housa albo Desperate Housewives to polecam strone video.anyfiles (mam nadzieje ze to nie uznaja za reklame...)

Co do angielskiego to ja sie tez na cos wybieram, prawie rok...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 17:24   #976
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
co dzisiaj porabiacie? ja planuje lenistwo totalne, moze sie jedynie wezme za sadzenie kwiatkow, bo przywiozlam z PL pelno szczpek i sie mocza, czesc juz korzonki puscila
stos prania rowniez sie prosi o wyprasowanie a mi sie tak kurde nie chce!!!!
Ja dzisiaj pol dnia po sklepach chodzilam z kolezanka, takie jej ostatnie zakupy, bo do Polski na zawsze we wtorek wraca. A z rana to powaznie otworzylam ksiazke z gramatyka angielska! Wieczorkiem jakis film pewnie obejrzymy.

Cytat:
Wytlumaczyl sie ze zjadl cos w McDonaldzie co mu zaszkodzilo i trafil do szpitala gdzie byl do 3 w nocy a nie mial tel ze soba... No niby powinnam mu uwierzyc ale to juz kolejny raz jak cos takiego sie wydarzylo i zaczyna to byc dla mnie dziwne. Ale mniejsza o wiekszosc, nie jest to facet w moim typie i nie chce mi sie juz na niego czasu marnowac bo i tak wiem ze nic z tego nie bedzie...
Rzeczywiscie nie ma co sobie glowy nim zawracac.
Dam znac czy zajecia ciekawe, to moze ktoras namowie na angielski. A jak ktoras ma ochote na wspolna nauke, to ja chetnie. Przyjemne z pozytecznym

Buzki
Stary 2011-04-03, 17:55   #977
muaa
Raczkowanie

czesc kochane dziewczyny
przepraszam ze tak dawno mnie nie bylo ale jakos zajeta bylam i dzien za dniem lecial.
ciesze sie ze Wam kolejne spotkanie wypalilo no i mam nadzieje na kolejne juz sie wpisze wczoraj i tak nie moglabym z wami byc.

my dzisiaj pojechalismy w tenisa pograc i co? tylko dojechalismy doszlismy na korty i zaczelo padac ale gralismy zatarcie w deszczu tzn ja to nie bo sie schowalam pod parasolke hehehe a wyjechalismy z parku i co ? przestalo padac wrrr

justitia a jakie torebki? jejki musze sie z Wami spotkac to chociaz bede znala wasze imienia. bo teraz to sie czuje tak obco hihi kazdy po imieniu do siebie
muaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 20:19   #978
mrowkaa06
Raczkowanie

Dziewczyny a może znacie coś dobrego na wypadanie włosów? Cokolwiek, szampon, odżywka jakieś witaminy, pytam o coś sprawdzonego bo wiadomo że moge sama znaleźć coś w Bootsie Jak tak dalej pójdzie zostanę łysa...
Stary 2011-04-03, 20:40   #979
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a może znacie coś dobrego na wypadanie włosów? Cokolwiek, szampon, odżywka jakieś witaminy, pytam o coś sprawdzonego bo wiadomo że moge sama znaleźć coś w Bootsie Jak tak dalej pójdzie zostanę łysa...
moja kuzynka ostatnio jakies tabletki zachwalala, ale zapomnialam nazwy, cos ziolowego, juz do niej pisze po dokladne informacje do wylysienia to ci baaaaardzo daleko
Stary 2011-04-03, 20:44   #980
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
moja kuzynka ostatnio jakies tabletki zachwalala, ale zapomnialam nazwy, cos ziolowego, juz do niej pisze po dokladne informacje do wylysienia to ci baaaaardzo daleko
Dzieki niby jeszcze cos mam na glowie ale jako ze farbuje je co miesiac i susze suszarka zaczynam sie denerwowac bo po kazdym myciu glowy (codziennym) pelno wlosow w wannie a juz nie powiem co sie dzieje jak je uczesze (chociaz czesze sie rzadko )
Stary 2011-04-03, 20:47   #981
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Spotkanie udane Teraz prosze moje drogie meldowac sie, ze bezpiecznie do domku dotarlyscie Kolorowych snow

Luca a jak tobie dzien minal? dzieki za smska
nie ma sprawy ja leżałam tyłkiem do góry. potem robiłam z TZ Chicken Tikka Masala i ogladalismy Pierwsza Milosc na ipli a o 1 w nocy wzieli szampana do wanny i omawialismy nasz slub

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
ja rowniez melduje, zem w domu... Oczywiscie najpierw musialam roztrajkotac sie do TZ-a na temat naszego dzisiejszego spotkania A on juz sie biedny martwi co to bedzie za dwa tygodnie, w sensie jak Was tu pomiescimy w naszych skromnych maluczkich progach
Dobranoc!
to ja tu widze jakies tajne komplety organizujecie beze mnie

Cytat:

Jak Wam mija niedziela? Ja wlasnie obejrzalam kolejny odcinek Grey's Anatomy i az sie poplakalam bo taki smutny jest. Jesli ktoras z Was chce sobie obejrzec wlasnie Grey's Anatomy, Housa albo Desperate Housewives to polecam strone video.anyfiles (mam nadzieje ze to nie uznaja za reklame...)

Niedziela, kolejna i leniwa. Wstalam o 14!!!! wszystko przez tą koszmarna pogodę. mogłabym spać cały dzień!!! Teraz robie obiad (kij z tym ze jest prawie 21). My z TZ jestesmy bardzo niekonwencjonalni
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 20:50   #982
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
nie ma sprawy ja leżałam tyłkiem do góry. potem robiłam z TZ Chicken Tikka Masala i ogladalismy Pierwsza Milosc na ipli a o 1 w nocy wzieli szampana do wanny i omawialismy nasz slub

to ja tu widze jakies tajne komplety organizujecie beze mnie

Niedziela, kolejna i leniwa. Wstalam o 14!!!! wszystko przez tą koszmarna pogodę. mogłabym spać cały dzień!!! Teraz robie obiad (kij z tym ze jest prawie 21). My z TZ jestesmy bardzo niekonwencjonalni
Jak romantycznie z tą kąpielą Ja wstałam ok.12 a później zaliczyłam 3godzinną drzemkę 16-19
Obiad o 21 - wszystko ok ja potrafię gotować o 1 w nocy
Stary 2011-04-03, 21:23   #983
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki niby jeszcze cos mam na glowie ale jako ze farbuje je co miesiac i susze suszarka zaczynam sie denerwowac bo po kazdym myciu glowy (codziennym) pelno wlosow w wannie a juz nie powiem co sie dzieje jak je uczesze (chociaz czesze sie rzadko )
no ja tez myje codziennie, wiem, ze niedobrze, ale kazdy ma swoje male zboczenie i ja nie wyjde z domu jak nie mam umytych wlosow, chyba ze na chwile ale wtedy tylko w czapce
Stary 2011-04-03, 21:29   #984
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
no ja tez myje codziennie, wiem, ze niedobrze, ale kazdy ma swoje male zboczenie i ja nie wyjde z domu jak nie mam umytych wlosow, chyba ze na chwile ale wtedy tylko w czapce
Ja w tej chwili jak mam kucyk to czasem zrobię wyjątek i pójdę w nie umytych do pracy, ale wczesniej jak mialam jeszcze krotkie to nie bylo wyjscia i przyzwyczajenie zostalo
Stary 2011-04-03, 21:59   #985
Gasienica
Raczkowanie

Dziewczyny czy latacie z wizzair? Slyszalyscie o ich klubie: WIZZ Xclusive Club? Dzieki temu ma sie znizki na loty. I tak sie zastanawiam czy warto...
Stary 2011-04-03, 22:01   #986
justitia
Wtajemniczenie

Muaa - to jest torebka z Primarka, cudo normalnie, Ania miala ja na spotkaniu to jest typ torebki Satchel i do tego w Primarku kosztuje grosze...
faktycznie, moglabys sie na spotkaniu w koncu pokazac
co do pogodu to Was wykiwala haha mnie zreszta rowniez, mialam kwiaty w ogrodzie sadzic i przesadzac i lipa,,, sie nie dalo

Luca, ale romatycznie

powariowalyscie z tym spaniem dzisiaj
ja dzisiaj lenia mam totalnego ale w sumie to nie drzemalam
ehh ja tez wlosy mecze codziennie myciem... mialam sie odltuscic i myc co dwa dni ale nie daje rady...
Marta wybierz sie do poslkiego sklepu i kup sobie Belisse
jest najlepsza!
Stary 2011-04-03, 22:16   #987
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny czy latacie z wizzair? Slyszalyscie o ich klubie: WIZZ Xclusive Club? Dzieki temu ma sie znizki na loty. I tak sie zastanawiam czy warto...
Wlasnie tez to widzialam ale nie wzielam bo latam bardzo rzadko i raczej watpie aby sie to zmienilo, ale teraz to jakos grosze kosztuje takze mysle ze warto.

Cytat:
powariowalyscie z tym spaniem dzisiaj
ja dzisiaj lenia mam totalnego ale w sumie to nie drzemalam
ehh ja tez wlosy mecze codziennie myciem... mialam sie odltuscic i myc co dwa dni ale nie daje rady...
Marta wybierz sie do poslkiego sklepu i kup sobie Belisse
jest najlepsza!
Ja chyba zaraz ide spac dalej Kiedys bralam ale nie pamietam czy dzialala... Sprobuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 06:07   #988
anyolek
Zadomowienie

Ale naprodukowalyscie postow znowu!
Mnie wczoraj do poznego wieczora nie bylo, ale zaleglosci w czytaniu nadrobie pozniej w pracy

Justynka- napisz prosze, w jakim kolorze chcesz te torebke
Tak mi sie dzis nic nie chce, ze az-az! Strasznie pozno spac poszlam do tego, a ja do tych co to padaja o 21-22 naleze, wiec dobrze nie jest

Milego poniedzialku dziewczyny
Stary 2011-04-04, 07:05   #989
mrowkaa06
Raczkowanie

Witajcie! No coz wiedzialam ze tak bedzie, wymeczylam sie tej nocy niesamowicie, wcale spac nie moglam ale po tej 3godzinnej drzemce to nie dziwne... Ale na razie jakos jeszcze sie trzymam, okaze sie co bedzie pozniej. W ogole dzis do mnie do pracy przyjezdza wnuczek wielkiego bosa z Ameryki Musimy sie z moja kolezanka skupic na pracy a nie na gadaniu
Milego dnia!!
Stary 2011-04-04, 07:58   #990
justitia
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

normalnie musielismy dzisiaj szyby skrobac w aucie!!!
jaka zimnica!!!
brrr....

Aniu ja prosilabym czarna, coby nie miec juz "dokladnie" takiej jak Twoja

Marta, wnuczek szefa.... niektorzy to maja fajne "zawody" - "wnuczek szefa, syn bogatego ojca itd

kojarzycie te lakiery do paznokci Isadory, do tworzenia grafitti?
boots 17 wypuscil taki w jednym kolorze - zloto-srebrnym, za 4 funciaki... kupilam na sprobowanie i sie zakochalam... mam nadzieje ze dorzuca wkrotce wiecej koloro...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości