Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-20, 07:57   #961
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jedna sciana na jakis kolor to jeszcze nie zadne szalenstwo moja chrzestna ma jedna sciane w salonie na pomaranczowo - fajnie to wyglada
źle się wyraziłam- wszystkie ściany mają jakiś kolor ale ta jest ciemnobrązowa i jest takim dekoracyjnym akcentem bo kto dzis maluje ściany na biało w całym domu hehehe rózne pomieszczenia są w różnych barwach ale ta ciemnobrązowa ściana jest baaaaardzo ciekawa..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 07:58   #962
chilanes
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!
Wzruszyłam się... Kasi ruszył suwaczek Cudownie, bo wszystkie mamy coraz bliżej

My w piątek byliśmy u księdza w mojej parafii, mamy kartki na nauki, itd. Wiemy co i jak, dokumenty mamy przynieść za rok o tej samej porze. Już miał w księdze zapisane 2 pary na nasz dzień, więc z Tż stwierdziliśmy, że trzeba będzie pojechać do parafii, w której odbędzie się sam ślub i zaklepiemy termin i godzinę. Jak byliśmy w lutym, to kazał nam przyjechać w styczniu 2010r, ale nie chcemy mieć ślubu o 20 lub 13 ;/ A jakbyśmy chcieli jednak w mojej parafii, to najlepsze godziny, czyli 16, 17 już są zajęte ;/
Ale odetchnełam z ulgą, że mamy to już za sobą i nawet nic nie mówił, że w innej parafii chcemy samą uroczystość, a ogólnie jest strasznioe zżędzący I mimo, że był wyjątkowo miły, to nie wzbudził sympatii Tżta
Stary 2009-04-20, 08:00   #963
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
źle się wyraziłam- wszystkie ściany mają jakiś kolor ale ta jest ciemnobrązowa i jest takim dekoracyjnym akcentem bo kto dzis maluje ściany na biało w całym domu hehehe rózne pomieszczenia są w różnych barwach ale ta ciemnobrązowa ściana jest baaaaardzo ciekawa..
dobrze sie wyrazilas u mojej chrzestnej wszystkie sciany sa biale, a ta jedna pomaranczowa juz w wielu domach tak widzialam szczegolnie w sypialniach sciana za lozkiem i salonach za glowna sofa
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 08:15   #964
obca7
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
dobrze sie wyrazilas u mojej chrzestnej wszystkie sciany sa biale, a ta jedna pomaranczowa juz w wielu domach tak widzialam szczegolnie w sypialniach sciana za lozkiem i salonach za glowna sofa
A mi się marzy ściana za łóżkiem w kolorze bordo a reszta biała albo ecriTżtowi tez takie coś się podoba więc kto wie może tak zrobimy Ale to w naszym domku bo mój pokój jest ze skosami i by nie było efektu i bez sensu by to wyglądało
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 08:52   #965
tancerka212
Zakorzenienie

a ja właśnie podczytywałam sobie PM 2009 i kurdę aż stresa przedślubnego złapałam na chwilę!!! wszystkie dziewczyny już w zasadzie suknie mają, zaproszenia rozwożą, jedna już brała ślub w tą sobotę i moc życzeń dostała, inna się dzidzi dorobiła i slub przesuwają ooooo jaaaa cieeee!!!!!! jak sobie pomyślałam że za rok u nas będzie się działo dokładnie to samo to aż gęsiej skórki dostałam tylko mam nadzieję ze żadna z nas nie zajdzie w nieplanowaną ciążę i tak jak biedna wizażanka już ma obrączki z grawerem na swój dzień to nie wiadomo co tu z nimi robic?? Kasia87 widzę że udzielasz się i na tamtym wąteczku hehe no ale ty to już wymiatasz ze swoim suwaczkiem
Stary 2009-04-20, 08:56   #966
lusmarija
Wtajemniczenie

czesc

a ja jestem rozbita ogólnie bo po pierwsze to mój piesio został zarażony przez kleszcza, wczoraj był pod kroplówką dostał 4 zastrzyki, miał taką wysoką temperaturę... jest taki biedny, ale mam nadzieję, że z tego wyjdzie ryczeć mi się chce
po drugie to już było lepiej ze zdroweim a dziś znowu katar, głowa boli i oooo, ale już wiem na pewno, że to wszystko ze stresu i ogromnego przemęczenia, w sobotę muszę oddać całą pracę mgr (tzn. tak sobie założyłam) bo czas mi ucieka, a chce się przed wakacjami bronić, do tego bilans w pracy, piesio, wszystko nie tak wiem jakoś się uporam z tym, ale jeszcze nigdy nie byłam taka słabiutka ehhhhhh

no ale nie dam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ten mój piesio

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 09:18   #967
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Samoa, Lain,
Macie "oklep" ode mnei ;-) :
"Przez" was zakochałam się w podróży poślubnej do Kenii. Tylko ta cena

Ale z pozytywów, byłam dziś na rozmowie w Zarze. We wtorek idę na próbę. Super bo jak zacznę teraz odkładać to na przyszły rok uzbieram na wycieczkę
Kenia i Zanzibar to nasz number 2 Chcesz jechać z biurem podróży? Na własną rękę jest taniej, tylko więcej zachodu.Safari kosztuje 600$ i kilka dni się jeździ po parku narodowym i najlepiej jechać we wrześniu jak jest wielka migracjaBilety lotnicze znośne jak się wczesnie zarezerwuje, ale i tak gigantyczne pieniądze.
Fajnie, że masz pracę.Tylko żeby cała wypłata nie poszła na ciuchy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
w maju spotkanie parentsów
spadam do TZ-a

teraz czekamy na jeszcze jedną rzecz...ale o tym napiszę jak już będę pewna
i fajnieBrzmi pozytywnie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
widziałam, jak dla mnie nic specjalnego ale może być ale każdy ma inny gust
jej, my to na razie jeszcze obrączek nie oglądamy może zaczniemy na wakacjach

Samoa - dopisałabyś mnie do listy gmailowej?
nie umiem
Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki normalnie buziaczki dla wszystkich i witam wszystkie nowe Panny Młode ...długo mnie nie było, ale to wszystko w związku z pracą i nauką....mam masę nauki....ja cieeee .....jak siedze na kompie to tylko pisze pracę... po za tym jak mam wolne to zaraz wychodze ze znajomymi...bo wczesniej to miałam czas i na przyjaciółki i na znajomych i na pisanie tutaj mnóstwa postów a teraz już nie.....nie wiem kiedy się to unormuje mże dopiero po sesji w czerwcu
nawet musiałam odłożyć przymierzanie sukni, na które się umówiłam...poprostu teraz ciężko trafić, żeby każda z nas miała wolne w odpowiednim czasie....ale mam nadzieje, że niedługo już powklejam Wam jakieś fotencje

tęsknię za tym Waszym gadaniem do późnych nocy hihihih ehh dziewczynki muszę zmykać.....papap i buziole!!!!!!!!!!
o myslałam ostatnio, że Cie praca pochłonęła

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
przeglądałam sobie dzisiam oferty mieszkaćń i znalazałam fajne. chcieli 146 tys za 45 m2, są 3 pokoje, jeden większy-saol i 2 malutkie, czynsz 280 zł, mieskzanko troszkeczkę trzebaby tylko odświeżyć.. kurcze szkoda że jeszcze nie mamy zdolności kredytowej, bo częśc kasy mamy ale trochę nam brakuje tak z 80 tysięcy, żeby je sobie wyremontować i umeblować..szkoda no..
bardzo dobra cena, przynajmniej jak na warunki w KrkAle 45 m to bardzo mało i te 3 pokoje będą mikro. Moja koleżanka ma 50 m dwa pokoje i sa nieduże. Moim zdaniem do 50m kupować dwa pokoje a od 65 trzy pokoje. Ale kredyt chyba można wziąć taki, żeby na wykończenie zostało..oby

Cytat:
u mnie znów się faza na urządzanie domku włączyła bo współlokatorka pomalowała jedną ścianę w mieszkaniu na brązowo i mi się podoba bardzo taki akcent i zgodnie z tżtem stwierdziliśmy że nam się podoba takie szaleństwo kolorystyczne ale nam marzy się ciemny fiolet gdzies.. pewnie dopiero w przyszłej sypialni w przyszłym domu zrealizujemy nasze marzenie ale grunt że mamy to samo wyobrażenie i powstałe w naszych głowach niezależnie!!!
mam w sypialni dwa kolory - kakaowy i brzoskwiniowy, mam skosy i mam te dwa kolory pomieszane i w moim domku tez sobie zrobię mix. Mój brat ma taki waniliowy z oliwkowym. Fajne są mixy.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
czesc

a ja jestem rozbita ogólnie bo po pierwsze to mój piesio został zarażony przez kleszcza, wczoraj był pod kroplówką dostał 4 zastrzyki, miał taką wysoką temperaturę... jest taki biedny, ale mam nadzieję, że z tego wyjdzie ryczeć mi się chce
po drugie to już było lepiej ze zdroweim a dziś znowu katar, głowa boli i oooo, ale już wiem na pewno, że to wszystko ze stresu i ogromnego przemęczenia, w sobotę muszę oddać całą pracę mgr (tzn. tak sobie założyłam) bo czas mi ucieka, a chce się przed wakacjami bronić, do tego bilans w pracy, piesio, wszystko nie tak wiem jakoś się uporam z tym, ale jeszcze nigdy nie byłam taka słabiutka ehhhhhh

no ale nie dam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ten mój piesio
ojejMoja piesia miała kleszcza ale wet wyjął i nic jej nie jest na szczęście, dobrze, że kleszcz nie był zarażony. Mam nadzieję, że piesek z tego wyjdzie
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 09:24   #968
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

nie daj się kochana!!! nie możemy ci pomóc fizycznie więc choć duchowe wsparcie możemy ci udzielić- dasz radę!! już za 2 miesiące być moze będziesz po obronie i wszystko będzie piękne i słodkie i uściskaj psiunię

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Samoa fajny sie wydaje ten mix u ciebie w pokoju- na samą myśl mam takie ciepłe skojarzenia
ja marzę o fiolecie ale że nie zamierzamy kupować nowych mebli a te obecne mają taki kolor że tylko pomarańczowy mi do tego pasuje że wymyśliłam że ściany i meble będą tylko takim tłem niewidocznym do zdecydowanych dodatków- np pomarańczowe wypasione zasłony albo dywanik albo wazon albo lampa- co pierwsze nam w ręce wpadnie
ja już chcę urządzac chatkę!!! ale bardziej niż ja to chyba tż się napalił bo w weekend dostaliśmy od koleżanki jakieś takie ulotki z kolorystyką farb z Dekorala i katalog z Ikei i tż rozkminia teraz coś sobie w głowie jedna lampa nam się spodobała- ale nie umiem jej nawet opisac hehehe
Stary 2009-04-20, 09:31   #969
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

Samoa fajny sie wydaje ten mix u ciebie w pokoju- na samą myśl mam takie ciepłe skojarzenia
ja marzę o fiolecie ale że nie zamierzamy kupować nowych mebli a te obecne mają taki kolor że tylko pomarańczowy mi do tego pasuje że wymyśliłam że ściany i meble będą tylko takim tłem niewidocznym do zdecydowanych dodatków- np pomarańczowe wypasione zasłony albo dywanik albo wazon albo lampa- co pierwsze nam w ręce wpadnie
ja już chcę urządzac chatkę!!! ale bardziej niż ja to chyba tż się napalił bo w weekend dostaliśmy od koleżanki jakieś takie ulotki z kolorystyką farb z Dekorala i katalog z Ikei i tż rozkminia teraz coś sobie w głowie jedna lampa nam się spodobała- ale nie umiem jej nawet opisac hehehe
mi się podobają wszystkie zestawienia kolorów z reklamy dekorala
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 09:53   #970
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam pomarańczowy pokój Tzn. ściany są taka brzoskwinka, skosy ciemniejszy pomarańcz. Zasłonki też mam pomaranczowe, rolety i kilka naprawdę mało dodatków pomarańczowych no i szafki mają pomarańczowe drzwi-ehh rodzice sto lat temu tak wymyślili i tak zostało. Szafki super zrobione, bo komandory to są bardzo funkcjonalne to na razie są I do skosów super pasująI choć opis to sugeruje nie ma się wrażenia "pomarańczowości" w moim pokoju
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 10:03   #971
tancerka212
Zakorzenienie

no ja na ściany pomarańczowe się nie odważę bo przy meblach mógłby być za mocny efekt pomarańczowości ściany dam na jakiś jasny i ciepły kolorek a z dodatkami zaszaleję jejciu mam tyle wizji ale póki nie pojadę do jakiegoś sklepu z kupą kasy na urządzanie mieszkanka to się nie przekonam jaki będzie ostateczny efekt
uwielbiam coś kupować hehe jak za długo nic nie kupuję to czuję brak czegoś- aaaaaaa zapomniałam wam powiedzieć że ostatnio z tżtem zainwestowaliśmy w przyszłe wyposażenie kuchni kupiliśmy.... uwaga!! uwaga!! korkociąg co za boskie uczucie pić wino otwierane własnym otwieraczem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 10:19   #972
szana
Zadomowienie

Witam drogie PM
nie było mnie tydzień czasu i przepraszam ale teraz nie będę nadrabiać co pisałyście-jeśli jest coś ważnego ale do mnie skierowanego to proszę napiszcie jeszcze raz bo nie mam siły wszystkiego czytać
Święta minęły ok a w 2 dzień świąt mój Skarbek miał urodzinki i rodzice zrobili mu niespodziankę i przyjechali dzień wcześniej czyli właśnie w jego urodziny Jego mina jak ich zobaczył u mnie4 w salonie-bezcenna szkoda,że fotki nie zrobiłam
I tak te parę dni z teściami minęły super,dużo spacerów,oglądania itd i nie potrzebnie się stresowałam (Samciu miałaś rację )a w weekend miałam zajęcia.
Poza tym to dowiedziałam się od teściowej,że dobrze by było zaklepać fryzjerkę sobie już bo te najlepsze u nas (na Śląsku w miejscowości mojej) są już zajmowane
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 10:22   #973
tancerka212
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item606953430_..._telegram.html tadaaaaaaamm mój tż wybrał nam zaproszenia i co wy na to???
Stary 2009-04-20, 10:33   #974
szana
Zadomowienie

Cytat:
http://www.allegro.pl/item606953430_..._telegram.html tadaaaaaaamm mój tż wybrał nam zaproszenia i co wy na to???
mi się zdjęcia nie chcą wyświetlić
Stary 2009-04-20, 10:57   #975
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
mi się zdjęcia nie chcą wyświetlić
mi działa

a dziś już rok po zaręczynach jak to szybko zleciało..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 11:23   #976
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

lusmarija - trzymam kciuki za piesia i za Twoje zdrówko
ja się właśnie obudziłam, na szczęście bez bólu głowy a trzymał mnie dzisiaj jeszcze do 9 rano...brrr
za to kolano mnie trochę boli i nie wiem jak będzie z bieganiem, załamię się, wreszcie znalazłam aktywność fizyczną którą lubię i nie mogę
właśnie stwierdziłam, że pasuje znaleźć fotografa, bo liczyliśmy na naszą koleżankę ale mówi, że jest jeszcze zbyt początkująca a zdjęcia ślubne to za duża odpowiedzialnosć...
Stary 2009-04-20, 11:26   #977
kaska87
Zakorzenienie

cześććććććććcc my juz po zajęciach i po pracy. Proszę o trzymanie kciuków bo dziś cos ważnego się ma wyjaśnić

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 11:31   #978
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
mi działa

mi już też
fajne te zaproszenia-takie inne,nie typowe: )

gratulacje roku "z pierścionkiem"
Stary 2009-04-20, 11:42   #979
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
mi już też
fajne te zaproszenia-takie inne,nie typowe: )

gratulacje roku "z pierścionkiem"
hihi, a dziękuje

Kasik, trzymamy kciuki..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 11:57   #980
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
gratulacje!! u mnie już prawie 8 miesięcy- wyobraź sobie że normalnie kiedyś się robiło ślub max rok po zaręczynach jak nie było takich tłoków- czyli byśmy juz na finiszu były- jednak ciut za szybko- jeszcze nic nie zdążyłam wybrać a pomyśleć że niektórzy chcą slub w 3 miesiące- w ogóle frajdy nie ma z tych przygotowań

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześććććććććcc my juz po zajęciach i po pracy. Proszę o trzymanie kciuków bo dziś cos ważnego się ma wyjaśnić
no pewnie że trzymamy kciuki choć w głebi głowy już każda z nas zna rozwiązanie

a te zaproszenia jak zobaczyłam pierwszy raz to sobie myślę FUJJJ ale jak popatrzyłam dłużej to stwierdzam że są bardzo oryginalne i w życiu jeszcze takich nie dostałam i jakbym takie dostała to bym pochwaliła parę młodą za oryginalność
w ogóle to jestem w szoku bo ostatnio to nie ja wysyłam tżtowi linki do jakiś ślubnych rzeczy ale on mi!!!! i twierdzi że już niedaleko do tego slubu!!! wow jestem pod wrażeniem i na każdy temat też juz ma swoje zdanie co by chciał a co nie... no no no... jestem w szoku!

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

wrzuciłam na gmaila fotki jednej znajomej panny młodej w sukni pronovias więc możecie sobie popatrzec ale nie wiem czy doszły bo jakiś komunikat dziwny mi się wyświetla- może któraś zerknąć czy się wysłały?? bo mi mówią ze nie ale ja je widzę!!
Stary 2009-04-20, 12:22   #981
szana
Zadomowienie

http://www.allegro.pl/item610390028_...e_perlowe.html
Stary 2009-04-20, 12:23   #982
tancerka212
Zakorzenienie

jejciu nie wiem co mi się stało ale odkąd tż powiedzial że mu się puchate sukienki nawet podobają to takie oglądam i ta jest ładniusia http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=25.leza a jak na dziewczynie ładnie leży http://www.we-dwoje.pl/pronovias;lez...enie,6356.html
ale takiej to krawcowa mi w życiu nie uszyje... a nowa kosztuje ponad 4 tysiące... możnaby odkupić ale jakie są szanse znalezienia w okolicy tej sukni w pasującym na mnie rozmiarze apokalipsa...... obym się zakochała w jakiejś prostszej sukni bo będzie dopiero piekło w mym mózgu- kupić idiotycznie drogą suknię czy tęsknić za nią i uszyć inną
Stary 2009-04-20, 12:24   #983
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

bardzo ładne i niedrogie

tancerko - no to gratuluję, ja ostatnio po wejściu do sklepu z obrączkami usłyszałam, że on nie ma zdania bo jest głodny
a co do sukni to moje oczy mnie chyba oszukują, bo na zdjęcie z salonu zareagowałam "nieeee" a na zdjęcie na modelce "jaka piękna" mniej rzucają się w oczy te koronki koleżanka mi mówiła, że w salonach celowo mają nieatrakcyjne zdjęcia na stronie, żeby sobie nie wydrukować i nie pójść z tym do krawcowej

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-04-20 o 12:26
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 13:07   #984
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tancerko - no to gratuluję, ja ostatnio po wejściu do sklepu z obrączkami usłyszałam, że on nie ma zdania bo jest głodny
a co do sukni to moje oczy mnie chyba oszukują, bo na zdjęcie z salonu zareagowałam "nieeee" a na zdjęcie na modelce "jaka piękna" mniej rzucają się w oczy te koronki koleżanka mi mówiła, że w salonach celowo mają nieatrakcyjne zdjęcia na stronie, żeby sobie nie wydrukować i nie pójść z tym do krawcowej
to moja reakcja na pogrubiony tekst

a co do sukni to właśnie na modelkach mnie ostatnio nic nie powala więc jak zobaczę jakąś fotkę to od razu szukam jej w necie na żywej dziewczynie i wtedy łatwo zobaczyć czy przechodzi dalej i zasługuje by ją zapisać na dysku czy nie
tżtowi się spodobała- WOW!!! on sie rozwija!!!

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

ta jeszcze jest ładna ale niestety nie do mojej figury ze względu na dekolt... http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=145.hamlet no i domyślam się jak będę w takiej wyglądała- jak kij wsadzony w ten oto worek sukniowo-ślubny wszystko by smętnie wisiało bo by sie nie miało na czym trzymać- tak wyglądam w prostych spływających po ciele sukienkach- jak dekolt większy to istnieje zagrożenie że sukienka by spadła całkiem z właścicielki przynajmniej mam poczucie humoru na swój temat... kurdę chyba muszę iść sobie pomierzyć jakieś kiecki bo mnie ciekawość zżera.. ale nie mam tu kogo zabrać w lublinie na taki babski wypad- no bo nie każę mamie przecież brać urlopu i pędzić do lublina bo córeczka ma zachciankę.
Stary 2009-04-20, 13:15   #985
lain
Zakorzenienie

Cytat:
biedny piesio mam nadzieje, ze poczuje sie lepiej i wszystko sie dobrze skonczy.
ja nie wiem czy pieski jakos gorzej znosza kleszcze czy sa bardziej podatne na te choroby przez nie roznoszone, ale cos rzadko slysze o zarazonych kotach, a o psach non stop moj kitek juz mial w zyciu mase kleszczy, bo sie szweda po krzakach i w trawie lubi dluzej posiedziec nad mysia dziura i kurcze nigdy nic mu od kleszcza nie bylo... wyciagalismy i po temacie.

Cytat:
aaaaaaa zapomniałam wam powiedzieć że ostatnio z tżtem zainwestowaliśmy w przyszłe wyposażenie kuchni kupiliśmy.... uwaga!! uwaga!! korkociąg co za boskie uczucie pić wino otwierane własnym otwieraczem
a to my tez juz mamy korkociag na przyszle wyposazenie mieszkanka malo tego - mamy caly zestaw do wina - korkociag, zatyczka do butelki i termometr w ladnej drewnianej skrzyneczce... dostalismy za punkty na BP juz nie raz nam sie przydal

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-20 o 13:16
Stary 2009-04-20, 14:09   #986
szana
Zadomowienie

Cytat:
bardzo ładne i niedrogie

nio coś takiego właśnie chcę
suknie najlepiej mierzyć ale i tak nie mogę oprzeć się oglądaniu w necie

Tancerko a Tobie coś takiego się podoba?
http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,27165.html
Stary 2009-04-20, 15:11   #987
lain
Zakorzenienie

hm jaka cisza nastala...

to ja wam wkleje dekoracje samochodu jaka bede miala tzn baaardzo prawdopodobne, ze taka bede miala, bo mi sie tylko taka od dluzszego czasu podoba
wiadomo, ze identycznej pewno nie kupie, ale chce cos w ten desen
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg auto.jpg (48,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja-samochodu001.jpg (49,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja-samochodu004a-600x564.jpg (53,4 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-04-20, 15:36   #988
chilanes
Zakorzenienie

a my nie wiemy czym pojedziemy ;/
Stary 2009-04-20, 15:50   #989
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a my nie wiemy czym pojedziemy ;/
ja tez jeszcze nie wiem czym pojade, ale wiem jaka dekoracja bedzie

TZ mowi, ze kolega (prawdopodobnie przyszly swiadek) ma jeszcze w wypozyczalni Volvo oprocz Mercedesa. ale to Volvo jest granatowe, a Mercedes srebrny i TZ twierdzi, ze ten Mercedes chyba by bardziej pasowal. no ale to sie okaze za rok co bedzie
ale widze, ze TZ sie sklania ku odpuszczeniu sobie cadillaca... szczegolnie po moich ostatnich rozmyslaniach, ze takie stare auto ma duze prawdopodobienstwa rozkraczenia sie gdzies na drodze
Stary 2009-04-20, 16:13   #990
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerko a Tobie coś takiego się podoba?
http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,27165.html
ta suknia już mi się tak średnio właśnie podoba... tamtą co wklejałam z madonny to właśnie mi się te skośne falbany podobają- ta skośność przede wszystkim- a w tej falbany są równolegle do podłogi zrobione i w tym ta suknia jest gorsza.. ale górę mogłabym taką mieć sama nie wiem czego chce tego jestem pewna dlatego tak mi już się marzy buszowanie po salonach i nawet jeśli teraz nie będę miała czasu to najpóźniej w lipcu zaczynam buszowanie posalonach- takie wstępne- pewnie z mamą do warszawy pojadę do madonny i coś pomierzę, potem pojadę do pracy za granicę mam nadzieję i w październiku już bym chciała na całego zacząć zwiedzać lubelskie salony z sukniami- a jest ich dużo bo już ze 30 widziałam na własne oczy chodząc po zakamarkach lublina...

zastanawia mnie jak dziewczyny na przykład ida do sklepu, mierzą dwie do pięciu sukni i już mają tą swoją jedyną- kosmos!!! ja mam zamiar iść do wszystkich salonów i w każdym choć dwie przymierzyć ciekawe co z moich planów wyjdzie

Cytat:
hm jaka cisza nastala...

to ja wam wkleje dekoracje samochodu jaka bede miala tzn baaardzo prawdopodobne, ze taka bede miala, bo mi sie tylko taka od dluzszego czasu podoba
wiadomo, ze identycznej pewno nie kupie, ale chce cos w ten desen
bardzo ładna ta dekoracja- taka skromna i nieprzesadzona a jednocześnie bardzo elegancka- zapiszę ją sobie na dysku i jak sama niczego nie wymyslę dla siebie to może ściągnę pomysł.. chociaż ja planuję srebrnym autem jechać a nie wiem czy ta dekoracja nie stanie się niewidoczna na srebrnym tle o rany...

ale ciiiiiiisza dziewczyny- miałam 3 posty do nadrobienia po ponad 2 godzinach nieobecności
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości