![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Wzruszyłam się... Kasi ruszył suwaczek ![]() ![]() ![]() My w piątek byliśmy u księdza w mojej parafii, mamy kartki na nauki, itd. Wiemy co i jak, dokumenty mamy przynieść za rok o tej samej porze. Już miał w księdze zapisane 2 pary na nasz dzień, więc z Tż stwierdziliśmy, że trzeba będzie pojechać do parafii, w której odbędzie się sam ślub i zaklepiemy termin i godzinę. Jak byliśmy w lutym, to kazał nam przyjechać w styczniu 2010r, ale nie chcemy mieć ślubu o 20 lub 13 ;/ A jakbyśmy chcieli jednak w mojej parafii, to najlepsze godziny, czyli 16, 17 już są zajęte ;/ Ale odetchnełam z ulgą, że mamy to już za sobą i nawet nic nie mówił, że w innej parafii chcemy samą uroczystość, a ogólnie jest strasznioe zżędzący ![]() ![]()
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie podczytywałam sobie PM 2009 i kurdę aż stresa przedślubnego złapałam na chwilę!!! wszystkie dziewczyny już w zasadzie suknie mają, zaproszenia rozwożą, jedna już brała ślub w tą sobotę i moc życzeń dostała, inna się dzidzi dorobiła i slub przesuwają ooooo jaaaa cieeee!!!!!! jak sobie pomyślałam że za rok u nas będzie się działo dokładnie to samo to aż gęsiej skórki dostałam
![]() ![]()
#966 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() a ja jestem rozbita ogólnie ![]() ![]() ![]() po drugie to już było lepiej ze zdroweim a dziś znowu katar, głowa boli i oooo, ale już wiem na pewno, że to wszystko ze stresu i ogromnego przemęczenia, w sobotę muszę oddać całą pracę mgr (tzn. tak sobie założyłam) bo czas mi ucieka, a chce się przed wakacjami bronić, do tego bilans w pracy, piesio, wszystko nie tak ![]() ![]() no ale nie dam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ten mój piesio ![]()
#967 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie, że masz pracę.Tylko żeby cała wypłata nie poszła na ciuchy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Samoa fajny sie wydaje ten mix u ciebie w pokoju- na samą myśl mam takie ciepłe skojarzenia ![]() ja marzę o fiolecie ale że nie zamierzamy kupować nowych mebli a te obecne mają taki kolor że tylko pomarańczowy mi do tego pasuje że wymyśliłam że ściany i meble będą tylko takim tłem niewidocznym do zdecydowanych dodatków- np pomarańczowe wypasione zasłony albo dywanik albo wazon albo lampa- co pierwsze nam w ręce wpadnie ![]() ja już chcę urządzac chatkę!!! ale bardziej niż ja to chyba tż się napalił bo w weekend dostaliśmy od koleżanki jakieś takie ulotki z kolorystyką farb z Dekorala i katalog z Ikei i tż rozkminia teraz coś sobie w głowie ![]()
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
no ja na ściany pomarańczowe się nie odważę bo przy meblach mógłby być za mocny efekt pomarańczowości
![]() ![]() ![]() uwielbiam coś kupować hehe jak za długo nic nie kupuję to czuję brak czegoś- aaaaaaa zapomniałam wam powiedzieć że ostatnio z tżtem zainwestowaliśmy w przyszłe wyposażenie kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#972 |
Zadomowienie
|
Witam drogie PM
![]() nie było mnie tydzień czasu i przepraszam ale teraz nie będę nadrabiać co pisałyście-jeśli jest coś ważnego ale do mnie skierowanego to proszę napiszcie jeszcze raz bo nie mam siły wszystkiego czytać ![]() Święta minęły ok a w 2 dzień świąt mój Skarbek miał urodzinki i rodzice zrobili mu niespodziankę i przyjechali dzień wcześniej czyli właśnie w jego urodziny ![]() ![]() ![]() I tak te parę dni z teściami minęły super,dużo spacerów,oglądania itd i nie potrzebnie się stresowałam (Samciu miałaś rację ![]() Poza tym to dowiedziałam się od teściowej,że dobrze by było zaklepać fryzjerkę sobie już bo te najlepsze u nas (na Śląsku w miejscowości mojej) są już zajmowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item606953430_..._telegram.html tadaaaaaaamm mój tż wybrał nam zaproszenia
![]()
#974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Adwokat diabła
|
mi działa
![]() a dziś już rok po zaręczynach ![]()
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
lusmarija - trzymam kciuki za piesia i za Twoje zdrówko
![]() ja się właśnie obudziłam, na szczęście bez bólu głowy a trzymał mnie dzisiaj jeszcze do 9 rano...brrr za to kolano mnie trochę boli i nie wiem jak będzie z bieganiem, załamię się, wreszcie znalazłam aktywność fizyczną którą lubię i nie mogę ![]() właśnie stwierdziłam, że pasuje znaleźć fotografa, bo liczyliśmy na naszą koleżankę ale mówi, że jest jeszcze zbyt początkująca a zdjęcia ślubne to za duża odpowiedzialnosć...
#977 |
Zakorzenienie
|
cześććććććććcc
![]() ![]()
#978 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Kasik, trzymamy kciuki..
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
gratulacje!! u mnie już prawie 8 miesięcy- wyobraź sobie że normalnie kiedyś się robiło ślub max rok po zaręczynach jak nie było takich tłoków- czyli byśmy juz na finiszu były- jednak ciut za szybko- jeszcze nic nie zdążyłam wybrać
![]() ![]() Cytat:
![]() a te zaproszenia jak zobaczyłam pierwszy raz to sobie myślę FUJJJ ale jak popatrzyłam dłużej to stwierdzam że są bardzo oryginalne i w życiu jeszcze takich nie dostałam i jakbym takie dostała to bym pochwaliła parę młodą za oryginalność ![]() w ogóle to jestem w szoku bo ostatnio to nie ja wysyłam tżtowi linki do jakiś ślubnych rzeczy ale on mi!!!! i twierdzi że już niedaleko do tego slubu!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- wrzuciłam na gmaila fotki jednej znajomej panny młodej w sukni pronovias więc możecie sobie popatrzec ale nie wiem czy doszły bo jakiś komunikat dziwny mi się wyświetla- może któraś zerknąć czy się wysłały?? bo mi mówią ze nie ale ja je widzę!!
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
jejciu nie wiem co mi się stało ale odkąd tż powiedzial że mu się puchate sukienki nawet podobają to takie oglądam i ta jest ładniusia http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=25.leza a jak na dziewczynie ładnie leży http://www.we-dwoje.pl/pronovias;lez...enie,6356.html
ale takiej to krawcowa mi w życiu nie uszyje... a nowa kosztuje ponad 4 tysiące... możnaby odkupić ale jakie są szanse znalezienia w okolicy tej sukni w pasującym na mnie rozmiarze ![]() ![]() ![]()
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tancerko - no to gratuluję, ja ostatnio po wejściu do sklepu z obrączkami usłyszałam, że on nie ma zdania bo jest głodny ![]() a co do sukni to moje oczy mnie chyba oszukują, bo na zdjęcie z salonu zareagowałam "nieeee" a na zdjęcie na modelce "jaka piękna" ![]() ![]() ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-20 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do sukni to właśnie na modelkach mnie ostatnio nic nie powala więc jak zobaczę jakąś fotkę to od razu szukam jej w necie na żywej dziewczynie i wtedy łatwo zobaczyć czy przechodzi dalej i zasługuje by ją zapisać na dysku czy nie ![]() tżtowi się spodobała- WOW!!! on sie rozwija!!! ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- ta jeszcze jest ładna ale niestety nie do mojej figury ze względu na dekolt... http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=145.hamlet no i domyślam się jak będę w takiej wyglądała- jak kij wsadzony w ten oto worek sukniowo-ślubny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem czy pieski jakos gorzej znosza kleszcze czy sa bardziej podatne na te choroby przez nie roznoszone, ale cos rzadko slysze o zarazonych kotach, a o psach non stop ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-20 o 13:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() suknie najlepiej mierzyć ale i tak nie mogę oprzeć się oglądaniu w necie ![]() Tancerko a Tobie coś takiego się podoba? http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,27165.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
hm jaka cisza nastala...
![]() to ja wam wkleje dekoracje samochodu jaka bede miala ![]() ![]() wiadomo, ze identycznej pewno nie kupie, ale chce cos w ten desen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
a my nie wiemy czym pojedziemy ;/
#989 |
Zakorzenienie
|
ja tez jeszcze nie wiem czym pojade, ale wiem jaka dekoracja bedzie
![]() TZ mowi, ze kolega (prawdopodobnie przyszly swiadek) ma jeszcze w wypozyczalni Volvo oprocz Mercedesa. ale to Volvo jest granatowe, a Mercedes srebrny i TZ twierdzi, ze ten Mercedes chyba by bardziej pasowal. no ale to sie okaze za rok co bedzie ![]() ale widze, ze TZ sie sklania ku odpuszczeniu sobie cadillaca... szczegolnie po moich ostatnich rozmyslaniach, ze takie stare auto ma duze prawdopodobienstwa rozkraczenia sie gdzies na drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zastanawia mnie jak dziewczyny na przykład ida do sklepu, mierzą dwie do pięciu sukni i już mają tą swoją jedyną- kosmos!!! ja mam zamiar iść do wszystkich salonów i w każdym choć dwie przymierzyć ![]() Cytat:
![]() ale ciiiiiiisza dziewczyny- miałam 3 posty do nadrobienia po ponad 2 godzinach nieobecności ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.