|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Administrator
|
Dot.: Wątek o sklepie Hollister
Nic nie szkodzi
![]() napisze Ci cos o tych spodniach ![]() Mam kilka par spodni z hollister i AF, kupuje rozmiar 0R w Hollister i 00R w AF odpowiada to na pewno 24/33 czyli w biodrach maja ok 82-84 Spodnie sa naprawde niskimi biodrowkami ( pas dosc duzy, ja musze miec pasek) Dlugosc spodni "R" maja dokladnie 100 cm - zmierzylam wszystkie ![]() Wszyskie zawieraja stretch - rozciagaja sie. Jesli napiszesz nazwe spodni jaka planujesz kupic a ja ją mam to napisze Ci dokladniej ![]() Ogolnie jakosc spodni AF jest lepsza niz hollistera ( grubszy material, mniej sie spieraja) aniolek ![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-12-27 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Witam
Z gory przepraszam ze byc moze glupie pytanie, ale gdyby organizowane jest zbiorowe zamowienie to koszty przsylki z usa sa dzielone przez ilosc osob bioracych udzial w zamowieniu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw, co oznacza 'epic only' ? i czy moge byc spokojna ze te 'dziury' w spodniach sie nie rozedra, przy praniu np ? Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-12-27 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
BAN stały
|
Witam Wszystkich
Czy może ktoś napisać jak jest z cłem i różnego rodzaju podatkami jakie doliczają do paczki zamawianej z Hollisterco.com? Wyczytałam na forum że do 120 euro jest bez cła,a powyżej naliczają?? Aha i jeszcze mam pytanie czy koszty przesyłki wliczają się w te 120 euro limitu,czy to jest nie wliczane?? Dziękuję za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
Cła (na ubrania zazwyczaj 12%) nie powinni naliczyć przy zamówieniu do równowartości 150 euro (bez kosztów przesyłki), czyli według obecnego kursu ok. 210$ (celnicy liczą to chyba według kursu z pierwszego dnia miesiąca). Jeżeli wartość towaru nie przekroczy tej kwoty, to zostanie nałożony jedynie VAT w wysokości 22% od wartości celnej przesyłki, czyli wartości towaru i kosztów przesyłki. Jeżeli wartość towaru przekroczy równowartość 150 euro, to najpierw od wartości celnej obliczą cło, a następnie od całości (z cłem) - VAT. Cło i podatek płaci się kurierowi przy odbiorze paczki.
Na forum przyjęło się, że zamówienia realizowane są zwykle do kwoty ok. 180$. Edytowane przez emc Czas edycji: 2009-12-27 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
ćwir ćwir
|
Posprzątałam wątek po bałaganie jakiego narobił nam Przemas, ślad nie został. Uważam, że niepotrzebne te posty tutaj były
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() Drogie Panie to klon Przemasa ![]()
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
szkoda ze kolejne zamowienie bedzie dopiero w styczniu, jest tyle superowych rzeczy
nie dalo by sie tego jakos przyspieszyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich fanów Hollistera .
![]() Jestem nowy na forum i nazywam się Kamil . Czytam już drugi dzień wątki związane z zbiorowym zamawianiem - no już czaje bazę - co i jak ! . Prosił bym " EG " o nr konta bankowego na priv . ?! Jestem chętny jak by coś do zamówienia na 50$ Więc jak coś będzie organizowane to bierzcie mnie pod uwagę ![]() Pozdro z Dzikiego Wschodu |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
do ww polo chciąłbym również bluze: Scripps Park Turquoise $24.75 L i jeszcze jedno polo: Del Mar Navy $19.90 Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2009-12-30 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Eary gdybyś robila zamówienie to ja poproszę
San Clemente Lihgt Grey 24,89$ rozmiar XS http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12745_12552
#973 |
Zakorzenienie
|
ojej jakie sliczne
![]() ![]() ![]() i czy moglby mi ktos powiedziec ile kosztuja te legginsy -http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12746_12552 ( bo nie widzę ceny po przecenie ) Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-12-28 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Gdy bedzie robione zamowienie to poprosze:
Crews/Henleys Old Town (kolor white) L 19.89$ ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- legginsy kosztuja 19.90$ ![]() Edytowane przez fifcook Czas edycji: 2009-12-29 o 18:42 Powód: spodni nie ma juz w ofercie :( |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
fifcook -
Jak to jest z jeansami HCO Pipeline Skinny - ile one mają w udzie szerokości ? Zazwyczaj nosze tak 30 - 31 cm x 2 w udzie . 88-90 cm w pasie i 108-110 długości . Jaki rozmiar byłby dobry ? Pozdr Dzięki z góry za answer Edytowane przez Misioleks Czas edycji: 2009-12-28 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Dzięki za szybką odpowiedz.
Czyli mają nieźle zaniżoną rozmiarówkę w pasie .?! Normalnie Levi's czy Diesel wchodzi najniżej w 32 = jakieś 88 cm w pasie. Jeszcze sprawdziłem na allegro Spodnie Boomer Slim Boot Rozmiar 30x32 i wymiary są takie Wymiary : szerokość w pasie - 42cm szerokość nogawki na dole - 23cm szerokość nogawki na wysokości kroku - 29cm długość mierzona od zew. - 106cm długość mierzona od wew. - 82cm wysokość stanu - 25cm Także poszukam jeszcze coś z tą rozmiarówką .. Bo w pasie i udzie bym się nie zmieścił Dzięki i pozdor ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Jak by było robione zamówienia na pewno biorę KOSZULĘ z Długim Laguna Niguel Turquoise Check XL $39.50 Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam , ja podtrzymuje deklaracje na dwie w/w rzeczy zaznacze ,ze prosbe o wlaczenei mnie do najblizszego zamowienia zglosilem jako pierwszy Pzdr i zycze najlepszosci w bnowym 2010 roku SlawekP79 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
A to ciekawe skoro ja to zrobilem ponad 10 dni przed toba...
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Rozeznanie
|
OMG
![]() a może powołacie komitet kolejkowy?
#981 |
Zadomowienie
|
![]() no to teraz trzeba ustalić kto był najpierwszy ![]()
#982 |
Raczkowanie
|
trudne nie bedzie, wystarczy przeczytac..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Rozeznanie
|
chyba nie sądzisz że organizatorka będzie sprawdzała miesiąc wstecz kto i kiedy się zgłaszał do zamówienia?
Jak zaczęłam zaglądać na forum to zasady były proste - Eary ogłaszała kiedy będzie składane zamówienie i kto w danym momencie (a nie miesiąc wcześniej) potwierdził chęć udziału i podał linki brał w nim udział, jeśli nie zdążyłam to czekałam na następne. Jakoś wszyscy to rozumieli i nie było dziwnych komentarzy typowych dla dzieci ze szkoły podstawowej. Jeśli zależy mi na miejscu w zamówieniu to śledzę forum na bieżąco i czekam aż zostanie ogłoszone. Odnoszę wrażenie że niektórym osobom wydaje się, że jak wrzucą linki albo chociaż napomkną że są zainteresowani to organizatorka ma obowiązek o nich pamiętać i od razu robić zamówienie.
#984 |
Raczkowanie
|
Krystle Carrington nie sadze aby E.G. zobligowała Cie do odpowiadania za nią więc wyluzuj troche, bo złość piękności szkodzi...
![]() Pomijam fakt, ze akurat E.G. jest niezwykle sprawnią organizatorka i nigdy nie stanowiło dla niej problemu sprawdzenie chętnych na zamównie i wrzucenie ich w odpowiedniej kolejności na liste. Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2009-12-30 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Krytykujesz mnie za rzekome wypowiadanie się w cudzym imieniu tymczasem w następnym zdaniu sam to robisz ![]()
![]() |
#986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
..ale to już nie moja sprawa wybacz ale nie będę dalej odpisywać na twoje słowne zaczepki, zauwazylem ze jesteś bardzo drazliwa i nawet zartobliwe powiedzenia traktujesz bardzo personalnie... a ja wole unikać konfliktowych osób |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Przyczajenie
|
Chciałbym zarezerwować miejsce na styczniowe zamówienie:
Cena:$29,90 Model:Scripps Park Kolor:Red Rozmiar: S Link: http://www.hollisterco.com/webapp/wc...tegoryId=12737 W przypadku braku rozmiaru: Cena:$29,89 Model:Trestles Beach Kolor:Orange Rozmiar: S Link: http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12737_12551 Edytowane przez koksik21 Czas edycji: 2010-01-01 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Straszne zamieszanie zrobiło się na forum dlatego teraz postaram się to trochę wyprostować
![]() Napisałam że zamówienie będzie w styczniu ale nie prosiłam o podawanie linków ![]() Nie jestem w stanie połapać się w tym kto jest pierwszy a kto nie dlatego zamówienie będzie zrobione tak jak wszystkie inne do tej pory tzn. : 1) ogłaszam że robie zamówienie i proszę o wklejanie linków 2) i tak jak było zawsze kto pierwszy po moim poście wklei linki tego wezmę do zamówienia ![]() 3) wybaczcie ale nie ma kolejek bo to jest bez sensu (rzeczy za szybko znikają) Zamówienie zacznę zbierać w poniedziałek ![]()
#990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.