|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
messinka, ja tam bym wybrała niemiecki
![]() czemu taka zmiana decyzji? ![]() i smacznego, lubię tę zupke, ale bardziej "morowy borowy" ![]() Aaa, w tej mojej dziurze nigdzie nie ma fioletowrgo lakieru, musze cos wykombinowac ![]() Tygrryska, Martysi chodziło chyba o to, do czego konkretnie fioletowe sandałki? Czy np. do fioletowej toreki,bluzki,paska.. Czy tylko one ebda fioletowe? ![]() Kem na noc Soph
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała Cie zobaczyc, a co
![]() Dziewczyny czy chodzicie w domu w makijażu? Wiekszosc pewnie jak siedzi w domku od rana to sie nie maluje, ale gdy np.skadś wrócicie, zmywacie makijaż czy raczej w nim jstescie i zmywacie dopiero przed snem?
|
|
|
|
#964 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Chyba że źle sie czuję w makijażu (np. mocne ciemne dla WP i MM) lub mnie oczy zaczynają szczypać to zmywam.
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
jak wracam do domku i wiem, że już z nikim się nie będę spotykać itd to zmywam
|
|
|
|
#966 | |||
|
Rozeznanie
|
Dziś wyjątkowo nie było dużo do nadrabiania
![]() Renatko, kochanie bardzo mi przykro że lekarz jeszcze kazał Ci siedzieć w domu Cytat:
![]() Cytat:
Za to po cebulowej strasznie mi się później odbija. Zawsze :PCytat:
![]() A ja właśnie wcinam sobie orzechy nerkowca, ostatnio je dopiero odkryłam ale mi baaardzo smakują Co prawda orzechy sa dość kaloryczne ale zdrowe ![]() A i mam okazje bardzo tanio autko kupić- forda mondeo i Właśnie teraz mam dylemat bo silnik większy od mojego więc jeszcze wyższe ubezpieczenie!! Ale może by się tak nie psuł to by się wyrównało
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-15 o 14:45 |
|||
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli nigdzie już nie wychodzę to zmywam od razu bo daję buźce troszkę odpocząć, natomiast jeżeli teraz wróciłam ze szkoły i wiem, że za jakiś czas na pewno gdzieś wyjdę - to nie zmywam.
Decyzję zmieniłam dlatego, że niemieckiego będę uczyć się już 10 rok, ale... mam taką babkę, która nie potrafi zbyt dużo wytłumaczyć i naprawdę mało od Nas wymaga. Podczas pracy klasowej możemy ściągać (bo ona po prostu tego nie widzi) kiedyś kolega przyszedł z ogromnym słowniczkiem z j.niemieckiego i oczywiście napisał pracę. Angielski - jak wracałam do domu i zastanawiałam się w jakim języku potrafię więcej powiedzieć, to zdecydowanie angielski - może dlatego, że jest tak bardzo powszechny?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie potrafie usiedzieć w domu z mejkapem, no źle sie czuje
![]() Martysia, Forda Mondeo ja mam, świetne autko, nie wiem o ktory model dokładnie Ci chodzi, ale ja je kocham co prawda dostałam je w spadku,ale narazie nie planuje zmianiac. Ale prawda, silnik 1,8l, ja mam zagazowane, +olbrzymie ubezpeicznie. W PL to 25roku zycia płaci sie jeszcze 130%ubezpieczenia, zamiast stu.. ehh, no ale czego sie nie robi, ja go nie zmienia pewnie przez najblizsze 2,3 lata ![]() a Ty nie w pracy? ![]() messinka, w sumie ja po ang.tez sie lepiej chyba dogadam, a uczylam sie tlko 3 lata, a niemieckiego 12. Ale jakos wole niemiecki, wiem, dziwne
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
też jakoś wolę niemiecki, ale na maturce raczej będę zdawać angielski
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
jak wymyslisz to podpowiedz, bo ja też myślę ![]() wróciłam z PUPu, zarejestrować się byłam jako bezrobotna a co ![]() dali mi kilka nr i bede dzwonic i pytać o pracę.... powiedzcie to kobietki ktore mają już doświadczenie jakieś - lepiej iść na półroczny staż za powiedzmy 600-700zł 4km ode mnie czy do normalnej pracy za jakieś max 900zł ale oddalonej o 25km? Wyjdzie na jedno bo dojazd mnie wyjdzie jakieś 200zł. Tylko nie wiem w co się pakować, a muszę myśleć póki są jeszcze jakieś oferty ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- ja jak w domu jestem to się nie maluję. Jak przychodzę skądś to też nie zmywam makijażu, bo mi się nie chce :P no chyba że mam w planie jakieś ostre ćwiczenia, wtedy się pocę więc zmywam
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
No mówie że kupujcie krem na noc Iwostin
![]() a ja szukam jakiegoś kremu z wysokim filtrem na codzień.. strrrasznie to zagmatwane, nie chce jakeigoś nie wiem jak drogiego, dlatego moze Iwostin?
|
|
|
|
#972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam na dzień z Iwostinu SPF 20 i nie narzekam Uważam, że nie ma co przesadzać i 20 to dobry filtr A te z Iwostinu są podobno dobre, bo fotostabilne
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
a to takie mydełko do buzi o którym kiedyś pisałyście jak się nazywa...?
bo nie mogę znaleźć a nie pamiętam nazwy
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja go tu chyba używam
![]() Są 3 rodzaje, ja mam niebieskie i zielone. iwostin 20 ma same zapychacze w składzie. Ja chce chyba Iwostin 50, najlepszy ma skład. Ale wiesz,że na filtr nie mzna klasc kazdego podkladu,pudru itd, bo go zdestabilizujesz i w sumie takjakby filtra nie bylo? Bo ja jeszcze pod tym katem chce wybrac
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
a można się opalić mając taki krem na buzi
?albo samoopalacz..? |
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robie makijaz przed wyjsciem z domu, jak wracam to roznie.. czasami po prostu nie chce mi sie zmywac wiec zostawiam do wieczora, ale generalnie wole w domu siedziec bez makijazu ![]() Cytat:
a jakich podkladow nie mozna uzywac na filtry?
|
||
|
|
|
#977 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Włąsnie chodzi o to,by sie nie opalić
![]() Promieniowanie słonecznie nie "dotyka" wtedy Twojej skóry. Zostaje samoopalacz ![]() Tygryska, kurcze nie wiem dokładnie, szukaj na biochemii, tam sa same filtromaniaczki ![]() Po prostu pewne składniki w podkładach destabilizuja filtry, tam gdzies powinna byc jakas lista.. tez zaczne szukanie, jak znajde to Ci wkleje ![]() Bo szkoda maziac sie jakby nie było ciężkimi filtrami, nałozyc pokdład-zetrzec ochrone filtra
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 15:31 |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
A przed chwila bylam w Rossmannie i kupilam sobie tusz i lakier do paznokci
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jak 'opale' buzię samoopalaczem, wyjdę na słoneczko to mnie tak prawdziwie opali
?
|
|
|
|
#981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe ja też używam tego mydełka ![]() A co do makijażu i filtru to ja nie używam podkładu, pudru tylko czasami, latem nie lubie mieć dużo make-up'u
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Soph, nie do końca rozumiem
![]() Jasniej prosze dla mnie tarjaaa to czemu używasz mydełka? Po mnie wszyscy "jadą" jak im mówie,że myje buzie mydełkiem, co prawda ziołowym, ale mydłem
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli staż to mam szansę w ośrodku zdrowia albo w domu opieki społecznej. A praca zwykła to sprzedawca w sklepie z RTV albo jakaś kawiarnia, kelnerka. Zaczęło się mi dorosłe zycie jak to określił tż
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o to czy mnie normalnie opali słońce jeżeli mam na buzi samoopalacz
|
|
|
|
#986 | |||
|
Wtajemniczenie
|
krem na noc jest bardzo fajny, ja jeszcze lubię peeling z tej serii, tylko nie wiem czy lubisz taki delikatny z mikrodrobinkami, fajnie oczyszcza skórę
Cytat:
mi się podobają te najnowsze Fordy Mondeo też jeżdżę Fordem od niedawna, ale Focusem i powiem Ci, że lubię ten samochód![]() Cytat:
a co do maturki, to zdawaj z tego języka, z którego się lepiej czujesz i wiesz, że lepiej napiszesz Cytat:
|
|||
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
ja wrocilam do domku po zakupkach, kupilam puder mineralny essence, kredke do brwi, kilka lakierow i odzywek do paznokci, nowy pilnik, lakier do wloskow, perfumy pumy, antyperpirant i chyba na dzis tyle. Czulam sie juz zdrowa chociaz antybiotyk jescze mam na 2,3 tygodnie, ale jak wyszlam to od razu jakos tak z sil opadlam i mi slabo, wiec jestem padnieta a bylam tylko w 2 drogeriach...
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Red, a co zamierzasz robic dalej w zyciu?
tarjaa też lubie to mydełko, chyba bardziej od każdego żelu do mycia jakie miałam (a miałam wieeele-droższe,apteczne i te najtansze typu Ziaja) ![]() SOph, no a czemu nie, samoopalacz nie blokuje promieni słonecznych. Chyba,że posmarujesz sie samoopalaczem, przed wyjsciem na slonce nałozysz krem z filtrem i pojdziesz na plaze-to sie nie opalisz ![]() cashmere- dlatego zrezygnowałam z tego peelingu Iwostin, bo jest deolikatny ![]() a Fordy też polecam, szczególnie Mondeo
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 15:50 |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za wytłumaczenie
![]() bo o samoopalaczach moja wiedza jest znikoma |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

pisalam ze koszulo-tunika jest bialo-fioletowa

ale teraz mysle tak: z ciemniejszymi wlosami bedzie problem z odrostami a z jasniejszymi beda sie koncowki rozdwajac 

a jakich podkladow nie mozna uzywac na filtry?