|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Winylu a wiesz może, czy taki kardigan, to jest taki sweterek czy taka szmatka ? Bo jest w knitwear a pisze jersey i jestem confused.
http://www.boohoo.com/FashionClothin...olor=BLUE%27); |
|
|
|
#962 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jest kilka takich kiecek że nawet ja (mimo gabarytów) bym mogła ryzykowac kupno
|
|
|
#963 |
|
Organizatorka
|
to jest z takiego materialu jak kopertowe sukienki, nie sweterkowe
JMW no wlasnie nie tylko dla 20/40/50 (czyt.: max 20lat, max40rozmiar, max50kg) Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-06-19 o 16:25 |
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Pastereczko- może na boohoo byś coś chciała?
Kilka minerahomaniaczek na pewno...
|
|
|
|
#965 |
|
Organizatorka
|
chce dosc mocno jedna sukienke i jedne jeansy, po 40zl wychodzi wiec nie dramat...
jeju nie moge tyle kupowac, mam strasznie duzo rzeczy
|
|
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz tez sie zlapalam że prezygladam sie takim samym jak już mam
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Celia stripe shirt Product Code: AZZ95191-106-18 Edit Sierota ze mnie http://www.boohoo.com/HighFashionFor...6&page-group=1
Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-06-19 o 16:34 |
|
|
|
|
#968 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
zapytaj w watku boohoo, tam gdzie zamawiamy to Ci odpisze sklep jest rewelcyjny nie tylko ze wzgledu na rzeczy (choć to przede wszystkim) ale też szybkość wysyłki! aż nie do wiary, ale zamówienie praktycznie dzień później ejst w Polsce ! i są tanie rzeczy, okazyjnie, wiec się bardzo opłaca WI napisz w wątku, dziewczyny Cię przyją do zamówienia wysyłka wychodzi po 1 Ł na osobęedit: aaa, wy chcecie sobie same zrobić zamówienie, ok dopiero zajarzyłam
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-06-19 o 16:43 |
|
|
|
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale masz przerąbane!
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne te ciuchy, cholera tylko szkoda że funt taki drogi
choć w sumie dolar+cło tyle samo wyjdzie |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Wi ale sobie grzeczniutka bluzeczke wybralas
![]() jestem w nowosciach i juz mam trzy rzeczy w koszyku.... ratunku!
|
|
|
|
#973 |
|
po prostu Łinli
|
WI, widzę że jednak wymiękłaś
bo juz Cię widzę w wątku boohoo Kawa niby funt wysoko, ale są tam takie przeceny ze nawet mimo to się opłaca np w dziale 10 punds and under jest masa fajnych rzeczy ![]() hehe, ja sama dopiero z ciuchów przerzuciłam się na minerały, a teraz wy w drugą stronę
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-06-19 o 17:51 |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety stacjonuję na ciuchowym, minerałowym i perfumowym
|
|
|
|
#975 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ale słodkie rzeczy na boohoo
http://www.boohoo.com/HighFashionFor...6&page-group=1 http://www.boohoo.com/HighFashionFor...6&page-group=1 http://www.boohoo.com/HighFashionFor...6&page-group=1 http://www.boohoo.com/HighFashionFor...1&page-group=1 dobrze ze teraz wyjeżdżam bo naciskałabym na zamówienie
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-06-19 o 18:10 |
|
|
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
Uff, udało mi się w końcu nadrobić zaległości, ale tematów się przewinęło że ho ho. Zainteresowania to widać się powtarzają (też mam podobne). Z resztą panuje tu bardzo sympatyczna atmosfera, a już czytając twoje posty Foxxxy to się śmieję do kompa (ta, i się na mnie dziwnie patrzą
), masz niesamowicie dużo pozytywnej energii.Wybawiłam się, okropnie zmarzłam i opaliłam (niestety na smarowanie się filtrem czasu mi brakowało i od razu widać efekty). Minerały rządzą, niejedna babka się mnie pytała jakie mam cienie- malowałam się głównie Lauress (no i co robię że czas się dla mnie zatrzymał, ale oczywiście sekretów nie zdradzam A Wy znowu kusicie Całe szczęście że mam specyficzny gust i jakoś te ciuchy do mnie nie przemawiają ![]() A poza tym muszę się przyznać do zdrady, o ja niewierna Zauroczyła mnie formuła SR z Joppa i już mam ją w koszyku. Praktycznie tylko nią się teraz maluję (oczywiście jest ciut za ciemna, ale nawet to mnie nie powstrzymuje, szyję muskam brązerem a ją rozjaśniam czym popadnie ).
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Pastereczko Kochana- jakbyś coś chciała na boohoo to ja chętnie się podłączę bo tam na wspólnych nie załapałam sie narazie
hehe Ja na tę bluzkę na 100% jestem chętna. Jeszcze na asos'ie kilka rzeczy ale tam drożej... Oj biedna ja biedna...Evelku- doszedł stanik iiiiiiii....... jaki on przepiękny! Obwód zapinam najciaśniej żeby był taki ciasny-ciasny a miska dobraaaa ![]() I teraz niestety nadszedł czas na naukę... Jutro 2 egzaminy...
|
|
|
|
#978 |
|
okrutnica jakaś... |
WI
do nauki marsz ![]() Cathy |
|
|
|
#979 |
|
Organizatorka
|
AGABIL1 dotarla paczucha? Musze Wam powiedziec, ze dawniej na poczcie krajowe nie ginely, a co dopiero w mniejszych miastach czy miejscowosciach gdzie ludzie sie znają. Dobrze ze przeprowadzam sie w znajome rejony z dobrą pocztą, tam tez zadna zagraniczna nierejestrowana nie zaginela..
Martwie sie bo nie doszla paczka moja do myszy25xx a 10wyslalam priorytetem, dzwonilam na jej poczte i babka nie znalazla a tam na pare stow dobra ((
|
|
|
|
#980 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Niedobrze że akurat tak wartościowa zaginęła poczta nie zwraca za dużo. A z Twojej poczty wyszła?
|
|
|
|
|
#981 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#982 |
|
Organizatorka
|
wyszla na bank, wszystkie inne podochodzily wtedy bo przed wolnym chcialam zeby dziewczyny mialy. Oczywiscie paczka z Bytomia wyslama w srode z mydelkami jeszcze nie przyszla, a ja chce rozeslac bo mam przeprowadzkę i jak ktos zobaczy pudlo z kupami to mi za kurs wiecej wezmie
|
|
|
|
#983 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Organizatorka
|
Hmm jak jest polecony priorytet to zwracają max 130zł z tego co pamiętam.
Właśnie sobie wyobraziłam tą paczkę z psimi kupkami Jedno wielkie g**** ![]() ![]() ![]() ![]() Hanneke dziękuję za pochwały mojej pozytywnej energii ona też jest Ci wdzięczna ![]() ![]() A jak wygląda Twój specyficzny guścik ?
Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-19 o 19:29 |
|
|
|
#985 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Pudło z kupami
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
kusicielki
![]() dobrze, że te ciuchy to w większości nie moje klimaty uff u mnie: nałogowo czytam co mi w rękę wpadnie muzyka różnej maści [od mszy gregoriańskich do gotyk rock, metal] biochemia apaszki, szaliki, chusty buty, torby itp. herbata, kawa, przyprawy, trunki kuchnia szeroko pojęta: i gotowanie i jedzenie wizaż i net ogólnie sprzęty agd minerały ostatnio
Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-06-19 o 19:34 |
|
|
|
#987 |
|
Organizatorka
|
o to to jak wyglada Twoj gust Hanneke?
Foxxxy jako stylista zmarnujesz swoj talent satyryczny, ja mam ten sam gust smiechowy, jakkolwiek zostaje przy dotychczasowym podziale ról : Ty piszesz ja rże w zainterowania zapomnialas wpisac, ten tego, psychologii i analizy jakby
|
|
|
|
#988 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli jest dużo za duża, a Ty już kończysz migrację, to tak jak Pastereczka mówi- mniejszy obwód, miska bez zmian. Jeżeli miska jest trochę za duża, to znaczy zostawia pewien luz nawet przy teście bułkowania (plecy wyprostowane, złącz z tyłu dłonie i wypchnij klatkę piersiową do przodu- najlepszy sposób, jeśli nie jesteś pewna, czy to buła, czy efekt maskaradkowy), albo zostalo Ci jeszcze trochę do zmigrowania, to zmniejszając obwód o 1 oczko, zwiększ miskę o 1 ( generalna zasada- zmniejszenie obwodu o oczko i zwiększenie miski o dwa). I powinno być ok.To jest zdecydowania za mało powiedziane. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wow. Ceny na zagranicznych, co by tu nie mówić, mnie przerażają. Ale rozumiem ideęCytat:
Też przeglądalam Asosa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edit: Taa, txt Foxxxy to darmowa kuracja antystresowa
Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-06-19 o 19:39 |
|||||||||
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Jeju - dzień w pracy - dniem straconym - powinnam siedzieć tutaj
![]() Tematy przyjemne - a nasze manie bardzo podobne - to przez wizaż wsztstko... Ja podobnie jak Winylek z ciuchowego przeniosłam swoje manie na minerały, bo mi szafa już w szwach pękała - a teraz kuferki na kosmetyki za małe się robią Poza tym naturalna pielęgnacja, staniki itp... Ale pocieszam się, ze to wszystko z pozytywnym skutkiem dla mnie. a tak btw. to straszne kuszenie uprawiacie dziewczyny Ja ostatnio koleżankom z pracy robiłam zamówienie z brytyjskiej LaSenzy - wybrały za ponad 1200PLN rzeczy - chce im wizaż pokazać, bo nie znają, ale boję się że mnie przeklną ich portfele
|
|
|
|
#990 |
|
Organizatorka
|
To ja może jakiś gabinet otworze porady stylistyczne z mocnym zastrzykiem szczęścia
![]() ![]() Zawsze mogę zostać dziennikarką od mody i zawierać w tym satyrę ![]() Ach to by było fajne ![]() A jak będziesz tu Pastereczko się użartawniać To wszyscy będą rżeć na 200% ![]() ![]() Naamah a nie chciałyście się wybrac do la senzy ? W Galerii Mokotów jest i w Arkadii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

boski sklep, prawda? 
no to trenuj na jeziorku, skoro tam wypozyczalnia, ale pozniej np nad zatoka bedzie Ci trudniej

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
), masz niesamowicie dużo pozytywnej energii.
Całe szczęście że mam specyficzny gust i jakoś te ciuchy do mnie nie przemawiają 
Zauroczyła mnie formuła SR z Joppa i już mam ją w koszyku. Praktycznie tylko nią się teraz maluję (oczywiście jest ciut za ciemna, ale nawet to mnie nie powstrzymuje, szyję muskam brązerem a ją rozjaśniam czym popadnie
).
do nauki marsz