|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Free Samples część IV
Akcja z kremami na street? Nic nie wiem...
edit// no tak, dawno nie wchodziłam na streeta. wybaczcie.
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Hej muszę Wam się pochwalić
![]() Właśnie była u mnie znajoma i jest dermokonsultantką w aptekach i przyniosła mi 3 worki próbek z Iwostin.. Żele, kremy, toniki, antyperspiranty ...chyba jest ich ok 200
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później idę do apteki pytam o konkretny produkt i słyszę, że nie ma próbek a gdzie próbki? U rodziny i znajomych... No niestety tak już jest
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
a co byś chciała moja droga?
![]() ![]() ![]() zaraz idę wziąć prysznic z żelikiem lipidowym ![]() ![]() ![]() :
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilość 200 próbek podzielić na ilość udzielających się Wizażanek na wątku.
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łohohoho ![]() ![]() To by było ![]() A jeszcze mam do cery naczynkowej, to mamie dam bo ona ma z tym problemy ![]() i tak myślę ze szybko zużyje się bo to są takie macupkie po 2ml
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
hehe no to fakt.. naprawdę ładnie się dzieje
to u mnie w aptekach właśnie też nic nie ma... kompletnie, nawet jak się zapyta. |
|
|
|
#970 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Nic dziwnego, że w aptekach pusto, jeśli próbki dostają znajomi czy rodzina. Zawsze słyszę w aptekach tekst, ze próbek nie dostają wcale. No tak, bo po drodze między producentem, a apteką jest przedstawiciel handlowy, który zgarnia sample. Nie mówię, że to złe, ale niech rozdają znajomym kilka, a nie kilkaset próbek. Do przetestowania produktu wystarczą 1-2 próbki, a nie 100. Na szczęście są apteki internetowe, które nie szczędzą próbek i przy okazji zakupów zawsze coś nowego do przetestowania dostanę. W stacjonarnej aptece niedawno poczułam się jak wyłudzacz, kiedy poprosiłam o konkretną próbkę przy okazji robienia zakupów kosmetycznych. Dla farmaceutki nie byłam widocznie klientką generujacą zysk
|
|
|
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
Co do MonAmi to pisałam do nich maila w zeszłym tyg. z zapytaniem czy istnieje możliwość wypróbowania ich produktów i czy jest to rzecz odpłatna i nie dostałam żadnej odpowiedzi.
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zrobiłam nową rundkę i parę rzeczy znalazłam. Mi głównie zależy na kosmetykach hipoalergicznych, więc najczęściej pytam o LRP, bo tych kosmetyków akurat używam. |
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Zdarza Wam się pytać o próbki w drogeriach? Moja koleżanka, której mama pracuje w osiedlowej galerii przynosiła jej co jakiś czas próbki perfum i miniaturki różnych kosmetyków. Nie wiem, czemu ale do sieciowych galerii typu Douglas albo Sephora jestem wyjątkowo uprzedzona. Rzadko tam zaglądam, czuję na sobie wzrok uważnego ochroniarza, niektóre panie ekspedientki traktują mnie z lekką wyższością. Chociaż raz zostałam mile zaskoczona - dostałam próbkę podkładu Clinique dodaną do zakupu za 16 zł.
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje kochana. To się nazywa szczęście. A wy moje drogie wizażanki nie miejcie jej tego za złe. Każda z nas przyjęłaby taką ilość próbek. Pytanie tylko ile z nas potrafiłoby się do tego przyznać. Wielki szacunek dla ciebie za odwagę. |
|
|
|
|
#975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj poł-pozytyw z firmy produkującej słodycze - mają troche opory aby coś wysłac, ale jak dostane to nie omieszkam dać znac i podziele sie adresem.
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdarza mi się... Mam jedno zaprzyjaźnione miejsce, gdzie panie robią mi nawet próbki wybranych kosmetyków albo odsypki mineralnych... Z tym, że staram się za bardzo nie eksperymentować, bo to później odbija się na mojej twarzy
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
A przepraszam, słyszałyscie o promocji w Piotrze i Pawle od 27 do 29 czerwca?
Co prawda trzeba cos kupic zanim się dostanie nagrodę, ale w dużych marketach myśle ze jest szansa. Przeczytajcie same - nie bede tłumaczyć - http://www.piotripawel.pl/ - klik w Dla ciebie - i na dole jest graj w zielone.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524265 Moj wąteczek wizazowy ![]() http://koralikowaweraph.blogspot.com/ Moja koralikowa strona ![]() Edytowane przez weraph Czas edycji: 2009-06-27 o 23:41 |
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chciałam nikogo urazić, jeśli jednak tak się stało to przepraszam.
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
No nic zmykam spać. Jutro jak znajdę chwilkę wkleje fotki tych materiałów niemieckich
![]() Dobrej nocki
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio kupowalam krem lancome, dostalam gratis 4 tubki po 5ml kazda nowego kremu oraz 1 tubke 5ml podkladu. Innym razem dostalam miniaturke 5ml perfum...O zestwach miniaturek przy zakupie 2 produktow nie wspomne. W Polsce kupowalam w Sephorzez dokladnie 2 razy..przy zakupie pedzla i zelu pod prysznic dostalam probke Clinique 3 kroki oraz probke podkladu Clinique. Za drugim razme kupowalam zel oraz kilka kostek do kapieli i dostalam ponownie probke 3 krokow...Nie pytalam o nie wcale, wiec bylam pozytywnie zaskoczona.
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
tak naprawdę wiekszość sklepów otrzymuje jakies próbki czy gratisy , a co sie z nimi stanie to już niestety nie od nas zależy (np znajoma rodziców pracowała w spożywczym , to dostalismy od niej duże ileości szklanek od rózych piw czy napoi ;p , teraz głupi przykład ->moja sis pomagała w piekarni kiedys , i codziennie mieliśmy darmowe pieczywo /
jeszcze jeden przykład chłopak mojej sis pracował w jakiejs luksusowej drogerii , i moja sis tez miała wtedy duzo próbek, albo przy nawet małych zakupach dostawała gratisy pozostaje nam tylko zatrudić się w aptekach i drogeriach ;p //a ja dzis dostałam próbekcze herbaty lipton ;d
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2009-06-28 o 00:07 |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy któraś dostała już Astrę bez wcześniejszego pisania do nich o nagrodzie??
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
W aptece to niestety (chyba) tylko po farmacji nas przyjmą. Jako dziecko, bardzo fascynowała mnie ta praca, szkoda, że nie mam ciągotów do nauk ścisłych, a co za tym idzie chemii i tak dalej...
Ogółem w aptekach spotykam się z bardzo miłymi paniami (raz nawet z panem! Dostałam nagłego, paskudnego, baaardzo intensywnego kataru, nie miałam przy sobie ani skrawka chusteczki, ani grosza w kieszeniach - podeszłam z koleżanką do apteki, sympatyczny pan aptekarz widząc mnie i mój rękaw trzymany przy nosie od razu dał zza lady małą paczuszkę. ) jednak co do próbek spotkałam się z odmową i więcej nie próbowałam.
|
|
#984 |
|
Rozeznanie
|
a ja się muszę wyżalić
![]() w piątek tj. 26.06 poszłam do rossmanna w Galerii Krakowskiej odebrac prezent. Wiedziałam, że był on do odebrania do 25.05 więc najpierw spytałam kasjerkę czy jest jeszcze możliwość odebrania tego prezentu. Ona odpowiedziała, że tak i poszła po niego. I wraca z prezentem, który już dostałąm 2 razy! (ten w którym był ciclit i chyba jakiś żel z dove). I mówię jej, że ten prezent dostałam już 2 razy i chciałabym otrzymać ten nowy z piłką a ona na to, że mają tylko takie, nie było tych nowych, bo to jest ilość ograniczona skrzywilam się, bo skoro się loguję na rossnecie i jest dostepny prezent to powinnam dostać nowy, a nie ten który został z poprzednich akcji no ale dobra... kasjerka wklepuje ten numer kilka razy, po czym oznajmia mi, że już nie moge odebrać tego prezentu! No myślałam, że ją ukatrupię! |
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
mogłybyście mi wysłać na pw adres strony tej astry, o której tak ciągle mówicie?
|
|
|
|
#987 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O to duzo rzeczy przysylaja. Myslalam ze jakas jedna saszetka karmy i tyle. Szkoda tylko, ze tak dlugo trzeba czekac.... A po jakim czasie dostalas od nich potwierdzenie ze strony? |
|
|
|
|
#988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odpowiedzi są podane w poprzedniej części chyba
|
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
hej
jaka nuda;( a co u Was u mnie leje itd.. marna pogoda. mam taki pomysł moze wkleimy zdjecia naszych próbkowych zbiorów co Wy na to![]() ![]() chyba ze zuzywacie wszystkie próbki na bieżąco
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale czuję że wieczorem będzie ulewa tak jak od kilku dni- w dzień - upał, wieczorem burza, wiatr, deszcz. ehh. ![]() co do pomysłu to chyba watek jest do tego stworzony.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

skrzywilam się, bo skoro się loguję na rossnecie i jest dostepny prezent to powinnam dostać nowy, a nie ten który został z poprzednich akcji