|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
właśnie Madziu, przestan sie przejmowac każdym szczególem, każda minutą, bo zwariujesz...to ma być najpiekniejszy dzien w zyciu, a nie wyreżyserowane do ostatniej sekundy przedstawienie...Madziu, uspokoj sie, bo pomimo iż mówisz, ze się nie stresujesz, to za twoimi postami przemawia rozpacz i panika
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie planuje tez sobie kazdej minuty slubu.
|
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widocznie taką masz naturę, ale...nie piszę tego, żeby Cie skrytykowac, tylko żeby Cie uspokoić, że wszystko będzie dobrze i że nie wszystko musi być zaplanowane co do minuty w tym dniu, jakoś to będzie i tyle
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszke bym pozmieniala, ale mini mini Cytat:
umknelo mi .....
|
||
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 godziny je robiłysmy, az nam sie aparat zbuntował i bateria padla hehedzis wieczorem tzn od 17 beda do odbioru tylko nie wiem czy zdąze dzis, wiec pewnie dopiero jutro je odbiore |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
ja bez krajalnicy nie wyobrażam sobie życia
Kanapki pokrojone przeze mnie nożem wyglądają koszmarnie i jak ktoś je widzi to robi tak jak go usiłuję zmusić do ich zjedzenia. W moim przypadku to chyba wpadłam w tryby krajalnicy przez lekkie naćpanie tej nocy Swego czasu oddawałam się namiętnie robieniu figurek z masy solnej. No i siedziałam w nocy do późna lakierując je nitrolakiem. Ponieważ było zimno to nie otworzyłam okna i tak sobie wdychałam radośnie te opary aż ok 2 w nocy postanowiłam zrobić sobie kanapki Lekko zakręcona po tym lakierze zaczęłam kroić i bach... zacięłam sobie tego palucha. Zawołałam mamę, która już spała ale na szczęście się obudziła i poszłam do umywalki bo z palca tryskała krew. Trzymam sobie ten palec pod wodą i nagle straciłam przytomność przypuszczam, że raczej od tego lakieru niż od widoku krwi. Najwięcej strachu w tym wszystkim najadła się moja biedna mama. Ja się w końcu pozbierałam, zawinęłam palec bandażem i zapomniałam o problemie
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, myslalam ze to ja jestem zwariowana bo caly wczorajszy ranek ogladalam nasze obraczki, ale potem grzecznie je schowalam do pudeleczka do szuflady i tam lezaly.... O 22 Tż przyjechal po mnie do pracy, wsiadam do samochodu a tam na kokpicie lezy nasze pudeleczko z obraczkami... ja sie go pytam: co z obraczkami po mnie przyjechales? A Tż: "tak, bo sie nie moglem z nimi rozstac, mozesz mi zalozyc"
cale szczescie ze do pracy ja sciagnal heheh nie wiedzialam ze go tak wezmie
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kiedys ode mnie wziął obraczki a potem od swiadkowej sie dowiedziałam (bo jej chlopak jest kolega mojego TZ od wielu lat) , że TZ ja wszystkim kolegom pokazywał jak tylko do niego przyszli
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
moj tż z obraczka tez lata po domu, generalnuie je sobie wzajemnie zakladamy
raz bysmy w nich wyszli nawet I tz sie 'obraza' jak ja zaloze a on nie dostal swojej Ja mam opjce zakladania swojej rano - bo musze isc swoja poszerzyc, jako ze rano puchna mi palce, to sprawdzam, jak to wyglada i czy wcisne obraczke. ![]() Najlepsze ze ostatnio mam glupie uczcuie w dloniach i w stopach, chyba efekt krazeniowo cisnieniowy, bo az mi lekko mrowi i czuje jak puchna bleee. |
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówi, ze musi wyrobić sobie nawyk...
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
nasze teraz leża grzecznie i czekają na swój dzien
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty goldi czemu swoją zdejmujesz?
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie zakręcony w pozytywnym znaczeniu.Czytałam kiedyś taki zabobon że obrączki przed ślubem mierzy się tylko raz, ale to bajki
|
|
|
|
|
|
#977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
W końcu tyle czasu tu spędzamJa też muszę na siebie teraz bardziej uważać, jeśli nie chce iść poturbowana do ślubu. Jakaś niezdara się zrobiłam, albo zawsze taka bylam tylko nie wracałam na to uwagi non stop się o coś obijam, co chwilę mam gdzieś siniaka, albo zadraśnięcie. Po części to wina ubrań letnich, bo ciało mam bardziej odsłonięte i narażone na małe urazy, ale zaczynam się już wkurzać sama na siebie, że taka nieuważna jestemCytat:
w ogóle to jedna z moich ulubionych pieśni kościelnychCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz swoja tyle razy przymierzylam (a mam ja az 2 dni) ze szok
w samym salonie przy odbiorze chyba z 5 razy wkladalam i sciagalam
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
tak piszecie o tych nazwiskach to i ja sobie poćwiczyłam. to znaczy pierwszy raz sie podpisałam przyszlym nazwiskiem i.. podoba mi sie bardziej niz obecne
|
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po zakupieniu nie chciałam ich mierzyć bo bałam się że mi się znudzi. Mam tak że chciałabym coś zmienić raz na jakiś czas i takie same obawy mam z suknia, nie jestem pewna czy wybrałam idealną dla siebie. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Ja już mam nawet karafkę wymyśloną ćwiczyłam sobie ja kilka miesięcy temu i mój Tż mówił,że zapomnę ale pamiętam idealnie ![]() Natomiast nie podoba mi się nazwisko jak je wypisuje tzw czcionka mi nie odpowiada muszę się podszkolić
|
||
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym bądz razie nie potrafie sobie jej wymyslic do nowego nazwiska
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
co do sukni to ja tez nie jestem pewna... ale teraz juz za pozno
obraczki natomiast sa idealne
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
a ja do sukni jestem pewna w 100% , tylko sie troszke boję jak z nia bedzie w kosciele. czy jak uklekne to wstane?? bo jak w domu cwiczylam to nie wstałam przez to koło
i czy sie w tren nie zaplącze, ale swiadkowa ma o to dbać a tak to jestem w niej zakochana w obraczkach tez.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obrączki koniecznie pokaż
|
|
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahha. Nie wiem zgupiałam.Ale raczej jak Ty piszesz parafka. Mi było szybciej wymyślić skrót niż właśnie pisać całe nazwisko. Cytat:
Denerwuje się że będę wyglądała czarownicowato, za duzo się naoglądałam Panien Młodych i teraz mam... |
||
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny bo zaraz wam lanie prześle. slicznie wyglądacie w tych sukniach i prosze mi tu nie myslec inaczej
a mi to chyba ktos bedzie musial wymyślec te parafke bo za chiny sama do tego nie dojde |
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest nie pewność i dlatego taka panika. Ja w parafce mam inicjały może coś pokombinuj. |
|
|
|
|
|
#988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jade dzis na kolejny kurs tanca - jeszcze tylko 3 spotkania... wezme soboe taka duza balowa spodnice zeby mi sie cos platala miedzy nogami zeby sobie utrudnic
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
My musimy z Tż też popracować nad tańcem, w pokoju remont i cały wolny mamy dużo miejsca
![]() Nie chce aby wyglądało kiczowato |
|
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
Odnosnie sesji zdjeciowej to na nasza wyjechalismy o 12 a wrocilismy o 19, wiec troche nam zeszlo, ale mielismy sporo miejsc do objechania , gdzie jedno bylo 80 km od naszej miejscowosci, ale warto bylo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

widocznie taką masz naturę, ale...nie piszę tego, żeby Cie skrytykowac, tylko żeby Cie uspokoić, że wszystko będzie dobrze i że nie wszystko musi być zaplanowane co do minuty w tym dniu, jakoś to będzie i tyle

Kanapki pokrojone przeze mnie nożem wyglądają koszmarnie i jak ktoś je widzi to robi tak
jak go usiłuję zmusić do ich zjedzenia. W moim przypadku to chyba wpadłam w tryby krajalnicy przez lekkie naćpanie tej nocy
przypuszczam, że raczej od tego lakieru niż od widoku krwi. Najwięcej strachu w tym wszystkim najadła się moja biedna mama. Ja się w końcu pozbierałam, zawinęłam palec bandażem i zapomniałam o problemie

obraczki natomiast sa idealne