|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Witam weekendowo
ja tylko na momencik, bo jestem w trakcie nauki do egzaminu... ![]() Bravurko kochana :przyt ul: jak sie czujecie oboje?? Czekam na wiesci....Cytat:
Ja mam takie rozki jak na dole...sa do obu kompletow z posciela i spiworkami, firmy Glück, oba usztywniane... ![]() Milej niedzieli dziewczynki
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Jejus cos Bravurka sie nie odzywa ciekawe co u niej,mam nadzieje ze dobrze wszystko i maly jeszcze siedzi u niej w brzuszku
Kropciu oj wspolczuje tego sprzatania a piesek jaki madry jak wiedzial ze zle zrobil
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze kupic przewijak bo w naszym starym porwala sie ceratka na rogach najgorsze jest to ze jak przegladam allegro to mi sie nie podobajate przewijaki.. taki mialam ladny.. niebieski w dalmatynczyki![]() tez czekam na wiesci od bravurki ![]() Kasiu, Elu wczoraj to mialam naprawde mnostwo sprzatania siuskow bo nie dosc ze pies to jeszcze oduczam mlodego od pampersow no i wczoraj na nocnik bylo tylko 2 razy siku.. reszta na podlodze ![]() dzis za to tylko pol siku na podlodze a 4 czy 5 w nocniku i w dodatku raz Adi zawolal ze chce no i strasznie brakuje mi dudziaka.. wiem ze do 20go musimy poczekac ale tak sie jakos ciagnie jak flaki..
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-08-02 o 12:23 |
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To gratulacje dla synka ze powoli zaczyna wolac na nocniczek,jeszcze troszke i pewnie sie nauczy Milej niedzielki kochane brzuchatki ja wlasnie zmykam nad jeziorko,kto wie moze nawet sie popluskam troszke jak bedzie ciepla woda-zobaczymy No i tez czekam na wiesci od Bravurki,kurcze spac w nocy nie moglam i o niej myslalam
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
hej Mamusie
ja juz na nowym mieszkaniu, dzis pierwsza noc, ale tak dziwnie narazie, tzn. fajnie, ale tacy zagubieni z Tz jestesmy, ze tak powiem nie wiemy co i jak Wczoraj do pierwszej w nocy sprzatalam, w ogole malo Dzidzi czulam i sie zaczelam martwic, ale to pewnie przez to, że sie ruszalam intensywnie w caly zien, bo jak juz lezalam to byly kopniaczki ![]() tez mysle o Bravurce caly czas, niech sie odezwie w koncu
|
|
|
|
#966 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie. Wczoraj byłam na szkole rodzenia, oglądałam porodówkę, myślałam że jak na państwowy szpital to będzie gorzej ale wcale nei jest tak źle. Zaczynam sie zastanawiać czy rodzić w tej prywatnej klinice czy zostać przy szpitalu. Za to dzisiejszy dzień to mogę zapisać jako jeden z najgorszych w moim 3 miesięcznym małżeństwie, mieliśmy z tżtem taką kłótnie że siedziałam z 15 minut w łazience i wyłam, brzuch mi stwardniał a głowa boli nie do wytrzymania.... pojechałam do domu rodziców i wrócę jak tż pójdzie do pracy bo nie chce go nawet oglądać. Ci faceci to czasme naprawde powinni się zastanowić zanim coś zaczną mówić....
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zmykam się położyć może mi ta głowa troche przejdzie. Buziaki |
|||
|
|
|
#967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama spytala mnie w piatek czy moze juz kupowac nocnik dla malego... Cytat:
No to pierwsze koty za ploty i juz jestescie u siebie ![]() Cytat:
![]() Ja tylko wpadlam zobaczyc czy Bravurka sie odzywala a tu nic ...Jej, cos mam przeczucie, ze jej synek juz pojawil sie na swiecie...
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
katekatee
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez mam takie przeczucie.mam nadzieje ze jest wszystko dobrze
|
|
#970 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A który jest lepszy, to nie wiem...Cytat:
Cytat:
Parapetówka!!!! Cytat:
![]() Bravurka!!! odezwij się, co u Ciebie???????? |
||||
|
|
|
#971 |
|
BAN stały
|
tak . mój synek pojawił się na świecie dzisaj o 0:35. 820 gram 34 cm. nie jest z nim dobrze ale lekarze mówią że mogło być gorzej. WALCZY
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej az mam łzy w oczach...Bravurko kochana trzymam kciuki za syneczka, zeby byl zdrowiutki ![]() |
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Trzymamy kciuki za malucha
to duzy chłopak, będzie dobrze .A jak ma na imię? wybraliście już ? |
|
|
|
#974 |
|
BAN stały
|
tak. patryczek
juz ochrzczony
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Bravurko, tak jak napisałaś: WALCZY. A to najważniejsze... Mimo że taki malutki to jest w nim wola życia, a lekarze na pewno zrobią wszystko co w ich mocy żeby Patryczkowi pomóc. A Ty Kochana bądź dzielna i silna za dwoje... Musisz wierzyć że będzie dobrze... Nie wiem czy to Ci pomoże ale pamiętaj że my tutaj wszystkie o Was myślimy i trzymamy z całych sił kciuki za Twojego synka...
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie wizażowe ciotki o Was myślą i modlą się żeby Patryczek rósł szybciutko i zdrowiał
Śliczne imię wybraliście Bravurko. Trzymaj się dzielnie kochana |
|
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
tak . mój synek pojawił się na świecie dzisaj o 0:35. 820 gram 34 cm. nie jest z nim dobrze ale lekarze mówią że mogło być gorzej. WALCZY
TRZYMAM KCIUKI ZA WAS.BUZIAKI KOCHANE
|
#978 |
|
BAN stały
|
nie wyobrażam sobie zeby miało być źle. kocham go z całej siły i będe dla niego silna . przpraszam że mnie nie było ale sama nie najlepiej się narazie czuje.
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Nie masz nas za co przepraszać musisz teraz odpocząć, żeby jutro mieć siły dla Patryczka.
|
|
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki żeby Patryczek moooocno walczył!!! Wierzymy w to z całych sił!!!! Będzie dobrze!!! Czyli zostałaś pierwsza Mamusią!! |
|
|
|
|
#981 |
|
BAN stały
|
i tak dzisaj nie zasne ;(
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bravurko kochana az mi ciarki przeszły jak to przeczytałam ale wierze ze z Patryczka jest silny chlopiec i nie straszne mu takie przeszkody-NIECH WALCZY MALENSTWO!!!! a Ty dochodz szybko do siebie kochana ,teraz potrzebujesz sily dla Was obu wiec badz dzielna
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
bravurko bedzie dobrze
Wybraliscie ladne imie i wasz synek jest silny
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Bravurko to zrozumiale ale teraz kazdy dzien dla malego jest wazny i z kazdym dniem bedzie coraz silniejszy Moja tesciowa urodzila syna wczesniaka 23 lata temu w 29tc,maly wazyl 900g i mial ok 30 cm a teraz chłop jak dąb i zdrowy jak ryba wiec Twoj synus ma naprawde duze szanse w tych czasach i zobaczysz wszystko bedzie dobrze ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Bravurko to zrozumiale ale teraz kazdy dzien dla malego jest wazny i z kazdym dniem bedzie coraz silniejszy Moja tesciowa urodzila syna wczesniaka 23 lata temu w 29tc,maly wazyl 900g i mial ok 30 cm a teraz chłop jak dąb i zdrowy jak ryba wiec Twoj synus ma naprawde duze szanse w tych czasach i zobaczysz wszystko bedzie dobrze
|
#985 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was bierze jod?? Albo taki czysty np jodit albo razem z innymi witaminami i w jakiej ilości?? |
||
|
|
|
#986 |
|
BAN stały
|
i tak uwazam że za mało przy nim jestem
ale narazie nie wolno długo. a lekarze mówią że i tak jest w miare i że moło być gorzej oj jest taki malutki i taki słodki
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór .
Bravurko Kochana będziemy prosić Boga ,jestes dzielna i slilna Twój synek też jest!!! będzie walczył ... już walczy widze że choć urodził sie za wcześnie walczy walczy ciągle walczy ...wierze że uda i będzie rósł zdrowiutki.
|
#988 |
|
BAN stały
|
dziękuje wszytkim
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- lekarze dają mu 50-60% szans , ma generalnie największe problemy z oddychaniem i serduszkiem ale ja w niego wierze. walczymy o każdą minute |
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bravurko gratulacje serdeczne z okazji narodzin. Dla Patryczka zyczymy zdrowka.. Ty sie powinnas teraz wyspac kochana zreszta i tak po cc przez 24h nawet glowy nie powinnas podnosic wiec nie dziwei sie ze malo jestes z dzieckiem.. mi dopiero po jakichs 17h przyniesli mlodego a Patryk i tak napewno w inkbatorze wiec to ty musialas do niego chodzic. Zobaczysz bedzie dobrze
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-08-02 o 21:37 |
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Bravurko to zrozumiale ale teraz kazdy dzien dla malego jest wazny i z kazdym dniem bedzie coraz silniejszy Moja tesciowa urodzila syna wczesniaka 23 lata temu w 29tc,maly wazyl 900g i mial ok 30 cm a teraz chłop jak dąb i zdrowy jak ryba wiec Twoj synus ma naprawde duze szanse w tych czasach i zobaczysz wszystko bedzie dobrze COS MI WIZAZ SZWANKUJE I CIAGLE TEGO SAMEGO POSTA WYSYLA
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2009-08-02 o 21:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

:przyt ul: jak sie czujecie oboje??

najgorsze jest to ze jak przegladam allegro to mi sie nie podobajate przewijaki.. taki mialam ladny.. niebieski w dalmatynczyki

Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnego weekendu.

Parapetówka!!!!

oj jest taki malutki i taki słodki