Miłośniczki Primark - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 13:37   #961
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman
Dot.: sklep PRIMARK- część II

czy taka sukienka jest obecnie dostępna w primarku? jeśli tak to za ile? nie musi być koniecznie w tym samym kolorze
http://moda.allegro.pl/item834365309...sphere_36.html

http://forum.szafa.pl/53/721724/atmo...-sukienka.html

Edytowane przez rinoa_woman
Czas edycji: 2009-12-03 o 13:43
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 13:54   #962
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
czy taka sukienka jest obecnie dostępna w primarku? jeśli tak to za ile? nie musi być koniecznie w tym samym kolorze

hihi w tym pierwszym linku przesadzili z wielkoscia foty
nie ma juz dawno tych sukienek w sklepie

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ronja Pokaż wiadomość
Wybieram się do londynu za tydzień, już się nie mogę doczekać
Nie widziałyście przypadkiem w Primarku takich sukienek? Wiem że to jakieś wcześniejsze, letnio/jesienne kolekcje, ale może jeszcze się gdzieś ostały.... A te słynne marynarki z bufkami na różowej podszewce?

zakiet byl ale tych sukienek to dawno nie widzialam

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez agugusia Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny dzisiaj mam pare znalezionych fajnych rzeczy z allegro i chcialabym sie dowiedziec czy widzialyscie i po ile.. z gory dzieki *

P.S a tej dżinsowej "sukienki" to nie wiecie moze czy sa takie duuzie rozmiary?

wiekszosc rzeczy widzialam ale na ceny nie patrzylam, sukienki jeansowe na pewno sa wieksze rozmiary do 16 chyba nawet

Edytowane przez Margolcia13
Czas edycji: 2009-12-03 o 13:55
Margolcia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 14:07   #963
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

a mogłabyś napisać ile kosztowały te sukienki, jeśli pamiętasz cenę
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:03   #964
misssnowflake
Raczkowanie

Cytat:

ta kiecka była na tych wakacjach...pamiętam ją z przeceny bo te sukienki walały się pod nogami ludzi....kupiłam ją wtedy w kolorze granatowym za ok 4 funty. po jednym praniu ręcznym straszna 'szmata' się zrobiła. kiepski materiał.

edit.
65 zł?????? ;|||| nie jest warta nawet 20 zł ;|

Edytowane przez misssnowflake
Czas edycji: 2009-12-03 o 15:12
misssnowflake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:59   #965
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misssnowflake Pokaż wiadomość
ta kiecka była na tych wakacjach...pamiętam ją z przeceny bo te sukienki walały się pod nogami ludzi....kupiłam ją wtedy w kolorze granatowym za ok 4 funty. po jednym praniu ręcznym straszna 'szmata' się zrobiła. kiepski materiał.

edit.
65 zł?????? ;|||| nie jest warta nawet 20 zł ;|
ona juz na wieszaku wygladala jak szmata, nie dziwie sie wiec ze po praniu tez

dziewczyny tu kiedys pisaly ze biust u gory za bardzo odstaje material i pytaly o rady co zrobic zeby nie odstawal ten material
Stary 2009-12-03, 16:50   #966
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:

cena regularna to 13 funtów, ale były tez na przecenie po 1 funcie jeszcze na wakacjach... nie wiem czy teraz są, ja mam taką w niebieskim kobaltowym kolorze i sluzy mi raczej jako tunika niż sukienka

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 17:03   #967
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaliyah1981 Pokaż wiadomość
mam te pierwsze buty w tym samym kolorze oraz brazowe( sa zamszowe) ,jestem bardzo zadowolona i to chyba moje piewrwsze buty od jakiegos czasu ,ktore mi opinaja moje szczuple lydki a nie lataja jak kalosze
A ile zapłaciłaś z nie w primarku? Tzn za te butki? I czy wiesz może, czy jeszcze są w sprzedaży? Czy rozmiarówka jest standardowa?
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 17:03   #968
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny dzisiaj mam pare znalezionych fajnych rzeczy z allegro i chcialabym sie dowiedziec czy widzialyscie i po ile.. z gory dzieki *

te kozaki mierzyłam, mam bardzo szczupłe łydki i mi niestety odstawały i to baaardzo, sa na obcasie, jak dla mnie tak srednio wygodne
a jakosc tego zamszu jest kiepska, tzn. nie jest to taki welurowy, jednorodny zamsz, tylko ten taki bardzije hm.. wlochaty? no nie wiem, jak to ująć
sukienki bombki dzinsowej nie widzialam i pozostalych rzeczy tez nie

Cytat:
Napisane przez ronja Pokaż wiadomość
Wybieram się do londynu za tydzień, już się nie mogę doczekać
Nie widziałyście przypadkiem w Primarku takich sukienek? Wiem że to jakieś wcześniejsze, letnio/jesienne kolekcje, ale może jeszcze się gdzieś ostały.... A te słynne marynarki z bufkami na różowej podszewce?
te sukienki na szelkach są na pewno jako nowa kolekcja i nie są przecenione (byc moze będą)
a marynarki są! tylko z rozmiarem cięzko, widzialam pojedyncze sztuki, byly przecenione, ale same większe, byc moze to zalezy od sklepu

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 18:44   #969
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaa89 Pokaż wiadomość
mam pytanie odnośnie tych kiecek poniżej:
czy są w Primarku? ile kosztują? i jak z ich jakością?
i w ogóle co o nich sądzicie?
z góry dziękuje za odpowiedz.

(zdjęcia zapożyczone z Allegro)
Tą pierwszą sukienkę mam i jest
A ta druga fajnie się prezentuje

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 19:56   #970
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:

mierzylam jeansowa sukienke, wydaje mi sie ze w niej beda wygladaly dobrze naprawde chude osoby, nosze rozmiar 38/40 przymierzylam sukienke r.38 i tylek mialam jak dynia, cala ta bombka sie majtala dookola
Stary 2009-12-03, 21:17   #971
agugusia
Raczkowanie

Cool Dot.: sklep PRIMARK- część II

Cytat:
mam te pierwsze buty w tym samym kolorze oraz brazowe( sa zamszowe) ,jestem bardzo zadowolona i to chyba moje piewrwsze buty od jakiegos czasu ,ktore mi opinaja moje szczuple lydki a nie lataja jak kalosze
a ile płaciłaś?? i dawno je kupowałaś?

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
mierzylam jeansowa sukienke, wydaje mi sie ze w niej beda wygladaly dobrze naprawde chude osoby, nosze rozmiar 38/40 przymierzylam sukienke r.38 i tylek mialam jak dynia, cala ta bombka sie majtala dookola
Dzięki dziewczyny, to wychodzi na to ze sukienke bombke sobie musze odpuścić ale te fioletowe kozaczki muszą być moje.. o ile jeszcze beda.. no i jakąś sukienke/tunike musze sobie kupic.. na sylwestra

Chociaż nie wiem w sumie jak sie ubrac, nie bylam nigdy na takim "plenerowej imprezie" sylwestrowej, a przy London Eye i Big Ben'ie to chyba mozna nazwać masową imprezą i nie wiem w co sie ubrać, doradziecie cos?

Pozdrawiam
agugusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:03   #972
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:

Dzięki dziewczyny, to wychodzi na to ze sukienke bombke sobie musze odpuścić ale te fioletowe kozaczki muszą być moje.. o ile jeszcze beda.. no i jakąś sukienke/tunike musze sobie kupic.. na sylwestra

Chociaż nie wiem w sumie jak sie ubrac, nie bylam nigdy na takim "plenerowej imprezie" sylwestrowej, a przy London Eye i Big Ben'ie to chyba mozna nazwać masową imprezą i nie wiem w co sie ubrać, doradziecie cos?

Pozdrawiam
ubierz sie cieplo moja droga
Stary 2009-12-03, 22:45   #973
sheepka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Margolcia13 Pokaż wiadomość
ubierz sie cieplo moja droga
to samo chciałam napisać
no i nie zwracaj uwagi na lekko ubrane...porozbierane tamtejsze dziewczyny one już są od małego zahartowane
Stary 2009-12-04, 11:46   #974
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
A ile zapłaciłaś z nie w primarku? Tzn za te butki? I czy wiesz może, czy jeszcze są w sprzedaży? Czy rozmiarówka jest standardowa?
zaplacilam 13 £ , jeszcze sa chyba te buciki tylko ,ze juz nie wszystkie rozmiary . Wydaje mi sie ,ze rozmiarowka jest standardowa ja kupilam 8 uk czyli 41 polskie .

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:

Pozdrawiam

kupowalam chyba jakis miesiac temu o ile sie nie myle

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
te kozaki mierzyłam, mam bardzo szczupłe łydki i mi niestety odstawały i to baaardzo, sa na obcasie, jak dla mnie tak srednio wygodne
a jakosc tego zamszu jest kiepska, tzn. nie jest to taki welurowy, jednorodny zamsz, tylko ten taki bardzije hm.. wlochaty? no nie wiem, jak to ująć
sukienki bombki dzinsowej nie widzialam i pozostalych rzeczy tez nie

te sukienki na szelkach są na pewno jako nowa kolekcja i nie są przecenione (byc moze będą)
a marynarki są! tylko z rozmiarem cięzko, widzialam pojedyncze sztuki, byly przecenione, ale same większe, byc moze to zalezy od sklepu
no widzisz a na moje lydki sa akurat a nie moglam zadnych znalezc dla siebie bo we wszystkich wygladalam jak w kaloszach . Wiesz ja zdaje sobie spawe ,ze ten niby zamsz jest taki sobie ale za taka cene to naprawde nie jest zly bucik .biorac pod uwage ,ze to ok 50 zl chyba

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez sheepka Pokaż wiadomość
to samo chciałam napisać
no i nie zwracaj uwagi na lekko ubrane...porozbierane tamtejsze dziewczyny one już są od małego zahartowane
haha dokladnie ja juz w ziowej kurtce biegam a wczoraj widzialam dziewczyne w japonkach
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 21:37   #975
Sonieczkaa
Przyczajenie

Ojejku jejkuu . Jak tak patrzę jakie fajne rzeczy to ohh...
Na szczęście w marcu jadę do Londynu, JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ !!!
chrzanić zabytki, chcę do Primarka !!!
Od Świąt zaczynam wielkie meeega oszczędzanie . Jadę tam na 7dni z wycieczką. Będziemy mieszkać w angielskich rodzinach, mamy zapewnioną kwaterę, wyżywenie. W sumie pozostaje tylko na przyjemności. Jak myślicie? Ile f powinnam wziąć ?? Poradźcie . pozdrawiam .
Sonieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 00:10   #976
anusiaa89
Zadomowienie

dziekuje za odpowiedź dziewczyny

anusiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:41   #977
ewevinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sonieczkaa Pokaż wiadomość
Jak myślicie? Ile f powinnam wziąć ?? Poradźcie . pozdrawiam .
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo! !!!!!

Wielu ludzi pyta mnie, dlaczego wciąż noszę ze sobą aparat i dlaczego robię
zdjęcia. Wówczas odpowiadam " a dlaczego Ty jesz"? J.L.Keivom

ewevinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 10:02   #978
gorzalkaa
Raczkowanie

a moj wyjazd wisi na wlosoku ;(( jak kobieta na uczelni zrobi egz przed swietami [bo wczesniej odchodzi bo jest w ciazy] to nie lece i primark i bilet cholera bierze ! ;((( jestem zalaman ;/ a wyjazd juz w ten czwartek..
gorzalkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 10:29   #979
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorzalkaa Pokaż wiadomość
a moj wyjazd wisi na wlosoku ;(( jak kobieta na uczelni zrobi egz przed swietami [bo wczesniej odchodzi bo jest w ciazy] to nie lece i primark i bilet cholera bierze ! ;((( jestem zalaman ;/ a wyjazd juz w ten czwartek..
trzymam kciuki za wyjazd w takim razie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anusiaa89 Pokaż wiadomość
dziekuje za odpowiedź dziewczyny
nie ma za co

Stary 2009-12-05, 12:12   #980
gorzalkaa
Raczkowanie

Aaliyah1981 - dzieki oby sie udalo wtedy bede przeszczesliwa bo tam za te 140f kupie sobie tyyyle rzeczy tu w PL 140f=630zl .. to w PL niewiele sobie kupie ;/
Stary 2009-12-05, 12:22   #981
agugusia
Raczkowanie

Red face Dot.: sklep PRIMARK- część II

A Ja lece "juz niedlugo" czyli 27.12 nie moge sie doczekac, jak zasypiam i zamykam oczy to widze jak wchodze do primarku na oxfordzie i gdzie njapierw ide, hehe masakra.. narazie uzbieralam 400F i zbieram dalej , bo ja handlara jestem, co tam kupie to tu przywioze i troche sprzedam, zeby sobie zarobic i w na poczatku utego znowu leciec.. ahh.. nie moge sie doczekac, mieszka moze ktoras z was w pobliżu wood gren? podobno otworzyli tam nowy prmark i w dodatku bardzo duuuzy.. bede tam codzinnie, a tak zapytam moze z innej beczki, ale wy jak tam mieszkacie to sie znacie.. :p
chodzi mi o sklep Abercrombie, jest tylko jeden w londynie, niedaleko piccadili, na allegro są świene bluzy, kamizelki tej firmy i wie moze któras zakupocholiczka jakie tam są ceny? hehe sorki za pytanie o inny sklep..

Edytowane przez agugusia
Czas edycji: 2009-12-05 o 12:23
Stary 2009-12-05, 16:13   #982
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorzalkaa Pokaż wiadomość
Aaliyah1981 - dzieki oby sie udalo wtedy bede przeszczesliwa bo tam za te 140f kupie sobie tyyyle rzeczy tu w PL 140f=630zl .. to w PL niewiele sobie kupie ;/
to prawda jak byla w Pl za ta sume kupilam chyba 3-y ubrania (kurtke, buty i spodnie i bylo po pieniadzach ). za to w angli mialam trzy ogromne worki ubran lacznie z butami .Bylam dzis w primarku tlumy nieziemnskie , wogole w centrum tak tloczno ,ze nie dalo sie swobodnie poruszac . W primarku pelno super rzeczy poczawszy od butow po bizuterie , ubrania ojjjjjjjjjjjjjjjjj ale wybiore sie w tygodniu bo nie wytrzymalam chyba byla jakas dostawa bo o malo oczoplasu nie dostalam tyle tego byloMam nadzieje ,ze ci ten wyjazd wypali naprawde

Stary 2009-12-05, 16:56   #983
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
A Ja lece "juz niedlugo" czyli 27.12 nie moge sie doczekac, jak zasypiam i zamykam oczy to widze jak wchodze do primarku na oxfordzie i gdzie njapierw ide, hehe masakra.. narazie uzbieralam 400F i zbieram dalej , bo ja handlara jestem, co tam kupie to tu przywioze i troche sprzedam, zeby sobie zarobic i w na poczatku utego znowu leciec.. ahh.. nie moge sie doczekac, mieszka moze ktoras z was w pobliżu wood gren? podobno otworzyli tam nowy prmark i w dodatku bardzo duuuzy.. bede tam codzinnie, a tak zapytam moze z innej beczki, ale wy jak tam mieszkacie to sie znacie.. :p
chodzi mi o sklep Abercrombie, jest tylko jeden w londynie, niedaleko piccadili, na allegro są świene bluzy, kamizelki tej firmy i wie moze któras zakupocholiczka jakie tam są ceny? hehe sorki za pytanie o inny sklep..
Co do Abercrombie, to nie wiem jak z cenami w Londynie, ale ja w Dublinie za bluze dalam prawie 200 euro..takze spodziewaj sie wysokich cen,bo to juz nie Primanii
Stary 2009-12-05, 19:49   #984
gorzalkaa
Raczkowanie

Cytat:
to prawda jak byla w Pl za ta sume kupilam chyba 3-y ubrania (kurtke, buty i spodnie i bylo po pieniadzach ). za to w angli mialam trzy ogromne worki ubran lacznie z butami .Bylam dzis w primarku tlumy nieziemnskie , wogole w centrum tak tloczno ,ze nie dalo sie swobodnie poruszac . W primarku pelno super rzeczy poczawszy od butow po bizuterie , ubrania ojjjjjjjjjjjjjjjjj ale wybiore sie w tygodniu bo nie wytrzymalam chyba byla jakas dostawa bo o malo oczoplasu nie dostalam tyle tego byloMam nadzieje ,ze ci ten wyjazd wypali naprawde
dzieki tez mam taka nadzieje ale coraz mniejsza... chyba sie załamie jak nie polece.
Stary 2009-12-05, 21:49   #985
ewevinka
Rozeznanie

Cytat:
Ceny są kosmiczne!!! Ostatnio chciałam sobie coś kupić, ale nie mogę przegryźć np. prawie 100 złotych za koszulkę na ramiączka ...

Wielu ludzi pyta mnie, dlaczego wciąż noszę ze sobą aparat i dlaczego robię
zdjęcia. Wówczas odpowiadam " a dlaczego Ty jesz"? J.L.Keivom

ewevinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:31   #986
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewevinka Pokaż wiadomość
Ceny są kosmiczne!!! Ostatnio chciałam sobie coś kupić, ale nie mogę przegryźć np. prawie 100 złotych za koszulkę na ramiączka ...

daj spokoj , dla mnie wydawanie kasy za koszulke wiecej jak 30 f to juz rozpacz ,,,,dac za szmate ktorej sie pozbede w kolejnym roku,,,bo ja co roku zmieniam garderobe...
Stary 2009-12-05, 22:59   #987
agugusia
Raczkowanie

Cool Dot.: sklep PRIMARK- część II

Cytat:
Napisane przez Margolcia13 Pokaż wiadomość
daj spokoj , dla mnie wydawanie kasy za koszulke wiecej jak 30 f to juz rozpacz ,,,,dac za szmate ktorej sie pozbede w kolejnym roku,,,bo ja co roku zmieniam garderobe...
Szkoda, bo liczyłam, że chociaż kamizelke uda mi się kupić..
ale trzeba być dobrej myśli i może zrobia obnizki po świetach..;] jak myślicie?
Stary 2009-12-05, 23:43   #988
6roove
Zakorzenienie

Cytat:

no widzisz a na moje lydki sa akurat a nie moglam zadnych znalezc dla siebie bo we wszystkich wygladalam jak w kaloszach . Wiesz ja zdaje sobie spawe ,ze ten niby zamsz jest taki sobie ale za taka cene to naprawde nie jest zly bucik .biorac pod uwage ,ze to ok 50 zl chyba
spoko po prostu widzialam tam buty z zamszu o wiele lepszego, a ten nie jest jeszcze najgorszy taki materiałowy bardziej
te buty tez wlasnie spodobaly mi sie, tylko niestety na moją nogę nadal są za szerokie

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 00:02   #989
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Wejdz na strone Abercrombie, tam są wszystkie ceny podane.
Ceny kosmiczne.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 00:24   #990
agugusia
Raczkowanie

Unhappy Dot.: sklep PRIMARK- część II

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Wejdz na strone Abercrombie, tam są wszystkie ceny podane.
Ceny kosmiczne.
Tak, widzialam, masakra

Edytowane przez agugusia
Czas edycji: 2009-12-06 o 00:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości