|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
Marta
![]() mam nadzieje ze mi sie uda wyslac ![]() Figaro trzymam za mame ![]()
#962 |
niecnotliwa dziewica
|
No niemożliwe, zebym była dzis pierwsza
![]() ![]() Dzień dobry wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Druga!
![]() ![]() ![]() Chciałam zapytać kijkujące: zaczynałyście same, na czuja, czy z instruktorem? Od poniedziałku jestem szczęśliwą posiadaczką kijków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-08-19 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Trzecia
![]() Teresko,Margot45,mirra77 Dziękuję Wam bardzo za ![]() ![]() Mama jest właśnie u lekarza...czekam... Będzie dobrze,musi być ![]() Jedyna dobra wiadomość to, to,że znowu unikneliśmy z TŻ-em przeprowadzki do innego miasta ![]() Wywalczył to samo stanowisko z siedzibą u nas ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-08-19 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
|
I ja macham do Was pomiedzy tymi spadajacymi warzywami ,ktore mnie do wkurzaja totalnie i zniechecaja do pisania
![]() ![]() Figaro swietna wiadomosc ![]() Sasine witam powrocona na wymiatajacy watek ,tesknilim za Toba bardzo i za Twoim swietnym blogiem juz sie nie moge doczekac relacji z podrozy ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-08-19 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Stałam wczoraj w kolejce w sklepie spożywczym i tak sobie czytałam, co maja ciekawego i po ile. I rzucił mi się w oczy napis "sierść z dorsza", nie pamiętam juz, w jakiej cenie.... Stanowczo powinnam zmienić okulary (chociaż rok mija a za poprzednie mi jeszcze firma nie zwróciła), oczywiśie napis brzmiał "stek z dorsza" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
|
Malgosiu
![]()
#968 | |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Zamachuje znad owsianki
![]() ![]() Teressko, mnie tez wkurzaja warzywa ![]() Nic to, przynajmniej ksiazki w kolejce czekac nie musza ![]() Sasino, ja zaczynalam sama, wczesniej tylko czytalam o technice kijkowania i ogladalam instruktazowe filmiki. Zuzik chiba tez. |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Czekam na Ragnarok
|
Kurcze, nie mogę wysiedzieć. Odstawiłam dwa dni temu leki, które brałam od lutego i źle się czuję. Nie mogę wysiedzieć na tyłku, bo mnie "nerwy" bolą w rękach i nogach i sprawia mi "niefizyczny" ból klikanie myszką - takie drażniące uczucie. Strasznie się wiercę. I zasypiam znów na siedząco
![]() Ja chcę do domu ![]() I głowa mnie boli i w ogóle, chyba niepotrzebnie odstawiłam te lekarstwo. I kark mnie boli, czuję się jak hipochondryczka. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-08-19 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Wtajemniczenie
|
![]() Usiłowałam się wczoraj do Was dobić, ale wizaż nie wpuszczał ![]() Ściskam mocno powróconą pourlopowo Sasię ![]() ![]() ![]() Dzisiaj lecę do fryzjera i aż strach się bać, co mi na głowie zostanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przyszłam pomachać
![]() Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
wpadłam na chwilke-przywitac sie.
#974 |
czyli Endżi
|
Witam Wszystkich, ściskam Wszystkich i za Wszystkich mocno trzymam kciuki za pomyślność wszelaką
![]() Wracam z gdańskich motorowych wojaży ulicznych (pierwszy wyjazd na gdańską ulicę) i cieszę się, że umiem jeździć ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam w Sephorze i obsługiwała mnie kochana ladyDior ![]() ![]()
#975 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wczoraj, jak chyba kazdy, mialam przeboje z wejsciem na Wizaz ![]() Witam pourlopowo Sasinke i Corke Muszkietera ![]() I przesylam moc zyczen zdrowia dla mam Figarro i Fenris! Figarro, gratulacje dla meza ![]()
#976 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Powituję
![]() Przedwczoraj pisałam - zżarło ![]() wczoraj pisałam - zżarło ![]() ![]() to dzisiaj piszę po cichu, moze śpi , to nie zeżre ![]() jutro jadę na mammografię ![]() już dziś mnie boli brzuch i okolice ![]() Figarro, Fenrisie - dużo zdrowia i sił dla Mam ![]() Macham do pourlopowych Dziewczyn ![]() i ulatam w okolice żelazka ![]()
#977 |
Zakorzenienie
|
Wykorzystam puki mogę bo i mnie zeżre
![]() Dziękuję Teresko,mariolasl i Big Mamo za życzenia ![]() Mama była już u lekarza z wynikami i dostała skierowanie na powtórne badania za 10dni (w tym czasie ma wybrać antybiotyk) ![]() Big Mamo ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Za TŻ-owe gratulacje też dziękuję ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-08-19 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
|
BigeM ja tez trzymam za jutro
![]() pisze po cichu moze nie zezre ,niech zjada te fruwajace warzywa ![]()
#979 |
Czekam na Ragnarok
|
A dziwne, bo mi każdy post zapisuje i żadnych latających warzyw nie mam.
![]() Już się lepiej czuję, jak szłam do dietetyczki na 17:30 to myślałam, że zemdleję. Co chwilę miałam takie jakby sekundowe zamroczenia i osłabienia, tak jakbym miała upaść, ale po chwili już szłam normalnie, tylko z dziwnym zamroczeniem w głowie. Drugi raz w życiu się tak słabo czułam. Teraz już ok, dalej mam słabe ręce, ale już prawie jest normalnie. Dietetyczka mnie zważyła ( ![]() Dodatkowo jest podejrzenie o chorą tarczycę, więc jak najszybciej mam zrobić badania, bo skoro potrafię przytyć 10kg w miesiąc lub luzikiem 2kg w tydzień, to bardzo prawdopodobne, że to tarczyca. We wtorek odbieram przygotowaną dietę. Narazie zaczynamy detoksykację organizmu, bo to co teraz jem nie ma prawie witamin i dlatego jestem taka notorycznie zmęczona i zaspana. Będzie duży kop warzyw, błonnika i ziółek ![]() ![]() ![]() A na śniadanie (co mnie bardzo cieszy) musli z mlekiem. A co mnie nie cieszy, to to, że mój kakaowy nałóg idzie w cholerę. Szkoda ![]() Także od środy dieta, a potem co ok. 2 tygodnie kontrola. No i coś około 8 szklanek wody dziennie. Jakoś tak. W końcu się za siebie wezmę!!! Magnetica - pokaż fryzurkę jak zrobisz. Winter - ![]() Angel - gratuluję zakupów. Mariolu i BigMamo - ![]() No i jeszcze raz BigMamo - trzymam jutro kciuki! Piszcie częściej, bo jakoś tak tu smutno. Edit: A jednak jak się poruszam to mam takie uderzenia słabości do głowy. Stara schorowana baba ze mnie. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-08-19 o 19:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Ale tu ciszaaa..
Fenris, zaciekawilas mnie ta seria Kings&Queens, polazlam dzisiaj do Douglasa i obwachalam cuda. Swietny zapach ma balsam Tabacco- cudo. Swiezy, dobry tyton ![]() ![]() Wzielam tez zel pod prysznic gruszka i wanilia- zaraz bede testowac ![]() Gratis dostalam zel cedrowy. A to krecenie sie w glowie, to caly czas, czy jak np. wstajesz z krzesla, lozka? Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-08-19 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Czekam na Ragnarok
|
mskladaczku - a jak ta mirra na ciele pachnie? Bo też mnie interesuje. Niestety w Pasażu nie było rozświetlającego balsamu mirra, tylko cynamon.
Normalnie, na codzień, kręcenie w głowie mam przy wstawaniu z wanny lub podnoszeniu się z podłogi - prawie zawsze. Natomiast dzisiaj miałam jakieś straszne zawroty, mam głupie porównanie, ale cóż - jakby mi się dopływ tlenu odcinał i miałabym mdleć, słabłam i po sekundzie mijało i tak cały czas. Byłam bardzo słaba i czułam jakby mi tak szybko krew przepływała przez ręce, takie były lekkie i bezwładne w pracy. I drażniło mnie ruszanie nimi. Nie wiem co to może być, czy odstawienie leku czy pogoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To krecenie sie w glowie przy wstawaniu to normalne jest, niektorzy tak maja- taka uroda (zaburzenia ortostatyczne)- czeste u mlodych i wyskoich kobiet. Tez je mam, trzeba sie nauczyc z tym zyc, nie wstawac gwaltownie itd. A to o czym teraz piszesz, to dosyc niepokojace jest. Chociaz tak jak piszesz,to moga byc objawy odstawienne. Dlatego tez niektorych lekow nie wolno sobie tak z dnia na dzien przestac brac, tylko odstawiac stopniowo zmniejszajac dawke lub/i czestosc uch zazywania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Czekam na Ragnarok
|
No właśnie dziwne, bo jeśli pogoda/ciśnienie to powinnam mieć to często, a nie mam.
A co do odstawiennych to nigdzie nie znalazłam w necie informacji, że trzeba powoli odstawiać to co brałam (Citalopramum), więc sama nie wiem. Teraz rozwieszałam pranie i znowu źle się czuję. Dobrej nocy. Edit: A co do Mirry to szkoda, że bez drobinek, bo bym odkupiła ![]() Edit 2: "Lek należy odstawiać stopniowo" - ups... Mskladaczku - i co teraz? ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-08-19 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
|
![]() Marta kurcze uwazaj na siebie ![]() Sasino jak lazilas dzis z kijkami ,to szybko daj znac co i jak ,ogromnie ciekawa jestem ![]() Mskladaczku jak tam Sara? chodzicie ![]() BigeM juz zaczynam trzymac ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Troche trwalo zanim zaskoczylam jaka gruszke testowalas? ![]()
#986 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fenrisku-zdrowiej
![]() Wszystkim macham z pracy ![]() Też oglądałam te balsamy,który to ten z drobinkami?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Fajnie to "zabrzmiało" ![]() Dzisiaj już lepiej na szczęście, przespałam się i jest narazie ok. Zuziu - uważam, uważam ![]() Winter - ja mam z drobinkami cynamon&pomarańcz, ale widziałam na All inne z drobinkami, a w sklepie tylko ten cynamon był... Znalazłam w necie takie coś o Kings&Queens: Ogólnie jest 10 rodzajów. Żel pod prysznic – 10 zapachów Mleczko do ciała – 4 zapachy Błyszczące mleczko do ciała – 3 zapachy Masło do ciała – 4 zapachy Mydło – 4 zapachy Peeling do ciała – 4 zapachy Dezodorant w sprayu – 4 zapachy Dezodorant Roll-on – 4 zapachy Świeca zapachowa – 2 zapachy |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
czyli Endżi
|
Winter, Maleksandra była na zlocie wybalsamowana tym błyszczącym balsamem z cynamonem. Pięknie się nam świeciła
![]()
#990 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Fenris jeśli tylko masz możliwość to idź do lekarza ![]() Tego typu leków nie wolno samemu odstawiać ![]() ![]() Zaciekawiłyście mnie tym drobinkowym cynamonowo-pomarańczowym balsamem ![]() Miłego dnia Wszystkim ![]() A Tygrysek to nam chyba gdzieś wyjechał i nie zamachał ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.