![]() |
#961 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
Cytat:
jedyna kwestia która mnie interesuje.. to ilość refundowanego preparatu. Bo jeli to jet np. 0,5 ml to nie można liczyć na jakikolwiek efekt, a w przypadku kwasu hialuronowego nawet 0,8 moze być mało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
ja juz jestem po 1-szej ankiecie, i teraz nie wiem co dalej
![]() ![]()
#964 |
Przyczajenie
|
Ja w końcu też się zapisałam i nawet zadzwoniłam tam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- aha... i pytanie do tych, co już to mają za sobą. Boli bardzo? |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
Nie chce Cię straszyć, ale bardzo .... Jak będziesz miała taką możliwość to wybierz znieczulenie dentystyczne. Ja miałam emlę i myślałam, że umrę. Robiłam też kości policzkowe i to pikuś w porównaniu do ust.
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
do joie25 pokaż efekt kości policzkowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Przyczajenie
|
To prawda jestem
![]() To naprawdę fajna akcja. Daje szansę wykonania refundowanego zabiegu. A haczyków nie ma. Tak samo jak nie ma nic za darmo Dziewczyny ![]() Zawsze jak brakuje mi wiedzy na jakiś temat, wsparciem jest dla mnie internet ![]() ![]() Dam znać jak już będę po zabiegu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#969 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-29 o 08:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
"Aktywność na wskazanym forum lub portalu społecznościowym przynajmniej 30 wpisów miesięcznie przez okres 3 miesięcy, raportowany raz na dwa tygodnie w postaci przesłana linków do wpisanych postów"
rozumie przez to, promowanie jakiegoś preparatu czy zabiegu powiększania ust (czyli też promocja preparatu) - dla mnie to robienie bardzo dobrej reklamy, tanim kosztem. Wiele osób sugeruje się tym co ktoś napiszę na forum - a myślę, że w przypadku tej akcji (pierwsze usta) dziewczyny które zostaną ambasadorkami będą musiały pisac o zabiegu czy preparacie dobrze - nawet jak nie będą zadowolone. Wiec dla mnie to lekka ściema. |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
Ambasadorka pięknych ust to odważna dziewczyna, kobieta, która w swoim otoczeniu będzie kreowała dobrą atmosferę dla pielęgnacji ust!
Jak zostać Ambasadorką Pięknych Ust? 1. Kandydatka wysyła zgłoszenie na adres: projekty@stepforfuture.co m, 2. Do maila dołącz: krótki opis swojej osoby, zdjęcie (może być to zdjęcie z wakacji, wycieczki, imprezy itd. - takie, które najlepiej wyraża Ciebie). Kilka słów, dlaczego chcesz zostać Ambasadorką Pięknych Ust - mile widziane. 3. Step4FutureKoniecznie dopisz, jakie marzenie chciałabyś spełnić, jeśli staniesz się najlepszą Ambasadorką Pięknych Ust. Pamiętaj - marzenia spełniamy do wartości 2000 pln. Dziewczyny, czy zrealizowałyście ten 2 podpunkt? ja wysłałam na razie tylko ankietę i nie wiem, czy wysłać też zdjęcie itd.. Poza tym zgłoszenia nie wysłalam na tego maila tylko na stronę internetową. jestem trochę zdezorientowana
![]() http://woskomania.blogspot.com/ https://www.facebook.com/woskomania/ Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2010-05-29 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
Do ewelina_22
Na zdjęciach to ciężko porównać, bo musiałabym mieć dwa (przed i po) z takiej samej odległości i takim samym ułożeniem głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
Burbery! Jak wysłałaś ankietę, to się normalnie chyba zapisałaś na Uczestnika, a na Ambasadorkę musisz osobnego maila wysłać. Ja poszłam w sobotę na tę imprezę. Nieco się przestraszyłam, że boli, ale już wiem, że ze znieczuleniem dentystycznym jest w porządku. Było tam kilka dziewczyn po zabiegu, pokazały usta i trochę poopowiadały.
Ładnie wyglądały. Widziałam też dzisiaj zdjęcia babki z projektu przed_po. No faktycznie, efekt widoczny. Chociaż, ja mam ładne usta, tylko, że strasznie suche, więc chciałabym tylko nawilżyć. Podobno dobrze nawilża Surgiderm, prawda to? |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Przyczajenie
|
Dołączam sie do tematu
![]() Jestem 6 dni po zabiegu powiększania ust Teoysal kiss 1ml ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja tez jestem dwa dni po zabiegu, opuchlizna już zeszła praktycznie, tylko jest jeszcze mały siniaczek, robię poraz kolejny wiec wiedzialam czego sie spodziewac. Jak ktos ma jakies pytania chetnie odpowiem. Pozdrawiam z Poznania wszystkie Wielkouste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Przyczajenie
|
A czym robiłaś? i w jakim odstępie czasu??? ja mam 1ml i wciąż sie zastanawiam czy nie dolożyć jeszcze 0,5ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
do joie25 dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: dr Mielechow - powiekszanie ust restylane
czesc wam wszystkim..mam pytanie do was i do doktorka..chce powiekszyc sobie usta a za niedlugo jade na wakacje.jestem z rybnika wiec chciala bym sie dowiedziec czy jest gdzies w okolicach jakas dobra klinika i lekarz ktory powieksza usta.co musze zrobic jakie badania i ile czasu to potrwa wszystko ,zanim zrobia mi zabieg..dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Przyczajenie
|
do Bubinek
Z tego co pamiętam to byl Restylane. Co do objetosci to powiem szczerze ze ja robie to stosunkowo czesto wiec jeszcze poprzedni nie zdazyl sie wchlonac ale usta juz nie byly tak pelne jak bym chciala wiecw pewnym sensie tez dostrzyknelam. ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- aha, zabiegi byly w odstepach okolo 7-8 miesiecy. |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
do jolanta86 nie musisz robic żadnych badań, umawiasz się na konsultację i lekarz Ci wszystko wyjaśni. Ale poszukaj sobie naprawdę dobrego lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny , czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z Belldermą albo z Dermeo a dokładnie z dr Oksaną Zarewicz? Jestem umówiona na wizytę u niej, ale nie mogłam znaleźć żadnych opinii na temat powiększania ust. Proszę dajcie mi jakiś cynk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Przyczajenie
|
do kfiatuszka,,czesc chcialabym sobie usta powiekszyc,ale nie wiem jaka dawke powinnam wybrac, czytalam duzo na forum wypowiedzi i wiekszosc dziewczyn ktora wybrala 1.00 ml uznala ze to chyba za malo bylo i powinna wziasc 1,5.co o tym myslisz.uwazam ze masz doswiadczenie w tym i wiesz co dobre
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- nie moge znalesc zadnego lekarza w moich okolicach..plis pomozcie dziewczyny,moze wy cos wiecie ...jak juz poprzednio pisalam jestem z Rybnika,ale chetnie pojade dalej,byle dobry lekarz byl.dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Przyczajenie
|
Do ewelina_22 - za Volume zapłaciłam 2 200 zł i miałam 2 ml. Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że zawsze podaje się 2 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Na początku chciałabym się przywitać ze wszystkimi- jako nowy użytkownik forum ![]() Jakiś czas temu zdecydowałam się na powiększenie ust. Starałam się znaleźć sprawdzona i zaufana klinikę jednak bez większych rezultatów. Dziewczyny, czy możecie mi polecić dobra - sprawdzoną- klinikę i lekarza? Interesuje mnie woj. kujawsko- pomorskie(Toruń,Bydgoszcz , Grudziądz) lub warmińsko- mazurskie (Olsztyn) Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() Edytowane przez Acid Burn Czas edycji: 2010-06-19 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Witaj,czy możesz powiedzieć gdzie powiększałaś sobie usta w Krakowie? i czy polecasz tą klinike lub gabinet? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam Ci w 100% lekarkę u której miałam powiększanie ust. Ona pracuje obecnie w MEDestetis (www.medestetis.pl). Jestem bardzo zadowolona. ![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Przyczajenie
|
Pierwsze zdjęcie przed a drugie po zabiegu,usta ładnie wyglądają ale w niektórych miejscach mam zanik barwnika czerwonego i mogą wyglądać krzywo,będę musiała zrobić makijaż permanentny ust-kontur z cieniowaniem żeby je wyrównać
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.