![]() |
#961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14005234]`i wyskoczyć
spaść jak dwadzieścia groszy reszty żadna frajda` kiedyś udawanie było takie proste a teraz twoje oczy wszystko zniszczyły... Nigdy nie będę jak tamte, co za rogiem rozpaczają, że w "m jak miłość" marek zdradza hankę, że buty nie pasują do palety barw bluzy, że ona mówi, a on jej nie słucha. ___________ kocham was <3333.[/QUOTE] Cytat:
`pozostaje mi powiedzieć głupie 'przepraszam'. ` zmądrzałam. wybacz mi ten jeden mały głupi błąd. `pokłóciła się z nim. jednak zrozumiała jak głupia była. teraz chce Cię przeprosić. wybaczysz jej.? `zacznijmy wszystko od nowa. ` i bądź znów mym kumplem. `Najwyższa pora, by zgładzić przyszłość Najwyższa pora, wykastrować pamięć` ` chcę wiedzieć co u Ciebie. i czy nie nie chodzisz w mokrych skarpetkach. martwię się o Ciebie. napisz .` i takie ot. trochę z innej beczki: `dojrzałe jego słowa i te chłopięce oczy, pobudzały każdy nerw jej ciała. od środka, od zewnątrz i z prawego boku.` `Ona cierpi na chroniczne przeziębienie Wymyśliła sobie za małe dziurki w nosie` Kooocham was dziewczynkii <333. ![]() ![]() ![]() Kocham Was , ubóstwiam ! ![]() ![]() ![]() <3 !
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
* bo z marzeń się nieee wyrasta!
*Nie ma zwykłych chwil... zawsze coś się dzieje *powiedziałam coś głupiego i... gdyby tylko teraz wiedział jak jest mi źle *Twój uśmiech znam z moich snów ;*
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Dot.: <33
Hej
mam prośbe do wszystkich ![]() Takie opisy żeby były o milości że go bardzo kocham No ale że on mieszka daleko i ze mam nadzieje ze z koncem wakacji nie skonczy sie milosc i zeby wszystko bylo dobrze zeby sie bardziej starał. że go kocham i potrzebuje.. bez of. Na najpiękniejsze miejsca też spadają bomby Kłamstwo powtorzone 100 razy staje sie prawdą Tysiące słow nie uniesie łzy ktora kiedyś spadła Łzy nigdy nie są złe. Zły może być ich powod "Jutro" to było o całą wieczność za długo Do twarzy mi było w smutku. Zaprzyjażnilam się z nim nawet.Z tęsknotą także Przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść lecz obojętność Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny Tylko niekochani nienawidzą Cicho czy głośno wypowiedziane słowa. Sens mają ten sam Zaciągam się Tobą chociaż nie pale Gubiąc siebie trudno cokolwiek powiedzieć Przez łzy kiepsko się widzi Śmierć jednostki to tragedia. Milion zabitych to tylko statystyka I znowu mam udawać że rozstania są w porządku ?! |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Dot.: <33
Witam.
Wiem że nie lubicie próśb. Ale przeglądnęłam kilka stron i nie znalazłam tego czego potrzebuję. Otóż spędziłam z Ukochanym 3 miesiace dzien i noc, non stop. A teraz będziemy widywać się tylko na weekendy. Chciałabym opis który pokaże jak było mi dobrze i jak bardzo będzie mi brakować. Z góry dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
...
Przybywam z prośbą, potrzebuję czegoś o szczęśliwej miłości, bo narazie zauważam tu same smutasy :P dziewczynki kochane a coś w stylu:
Przyklejam język do papieru. tak sobie lubię dosłownie poczuć smak twoich słów. (suve) Albo coś takiego jak mój podpis. Chciałabym by było to coś nie do końca jasne, ale po chwili namysłu oczywiste. Opisy w stylu panny suve i agatte. Błagam Was skarby <prosi>. Myślę że wiecie o co mi chodzi. I szczerze mówiąc bardzo liczę na waszą pomoc <wstydniś> Kocham ![]() Rozchylone wargi tańczyły po parkietach nagiego ciała.
Uwielbiała pożyczać tatową aktówkę. Mamowe buty i siostrzaną apaszkę. I taka wystrojona szła wymyśloną ulicą. Inteligentna, dobrze ubrana, szanowana, poważana. Była kimś.... Otrzepała ręce, ostatecznie wyrzuciła marzenia do kosza. Teraz leży między zużytym kondomem i podartymi rajstopami Została nikim... Wymażmy się czekoladą, a potem zlizując ją zanurzmy się w rozkoszy gorących ciał.
#966 |
Gość
|
Brakuje mi Ciebie . hm mysle ze pomoge.. mam taka sama sytuacje..
Wiesz ? trochę się boje że to będzie koniec .. A kocham Cię bardzo mocno.. Może to była tylko wakacyjna miłość, ale dla mnie coś wiecej ... W życiu nie może być łatwo. musi być pięknie [wizaz] Extremalna - dziekuje za wymienienie może coś... Wszystko w życiu się zmienia, ludzie też... Wreszcie dorosłam .. i zrozumiałam co to miłość... BananowaBrazylijka - hmmm.. nie moge nic wymyślić.. przepraszam.. Zaciągam się Tobą tak jak papierosem ... <3
|
![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
Ze wspomnieniami nie da się uprawiać seksu, ale na pewno nie można z nimi żyć.
Świat jest OK. Tylko ludzie psują mu opinię. Ale bez nich byłoby nudno. - Ale gdyby na tej wyspie było dwoje ludzi to nie byłaby już bezludna. - Bezludna wyspa może być nawet w środku miasta... A co Ty taki wesoły? Najadłeś się tabletek z wytłoczonym uśmiechniętym słoneczkiem? ![]()
#968 |
Raczkowanie
|
Sprawiasz, że to staje się prostsze, kiedy życie jest ciężkie
Za każdym razem gdy się żegnamy pragniemy jeszcze raz się pocałować
![]() |
#969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Opis mojego autorstwa dodany całkiem nie dawno. Ale miło że przynajmniej ktoś czyta ![]() ![]() abunee - Jak dobrze że znowu jesteś. ![]() ________________________ Zobacz ksiezyc w skarpetkach Znasz, co namiętność? Czy ty wiesz, co piekło, Gdy myśl, jak skorpion w ogniu się przewraca, Gdy serce kipi żądzą szczęścia wściekłą. Miłość to zbrodnia, w której nie można się obejść bez wspólnika. dziś wieczorem muzyka zdaje się zbyt głośna Niejasne coś, co w każdym tkwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Nic nie robie dzisiaj, tak jakby moje zycie miało trwać wiecznie.
Chciałabym coś zmienić między nami, bo po co czekać aż sie cos wydarzy, ktoś nam pomoże..? Przecież my nie jesteśmy wieczni.
#971 |
Zadomowienie
|
Jak przeglądałam strony, mignęła mi tam jakaś pochwała. Dziekuję, staram się
![]() Nas to nawet TurboDymoMan nie zawstydzi. Albo inaczej: Nawet TurboDymoMana zastydzilibyśmy potęgą naszego uczucia. Mój Boże, gdyby to wszystko nie było tak cholernie urocze, można by się porzygać. Patrzenie na siebie może być bardzo przyjemne, nie uważasz? Miły Mój, Ty zawsze przy mnie stój! To dla nas zbieram gwiazdy. A mniej optymistyczne: To czym żyłam przez ostatnie miesiące prysło jak bańka mydlana. A mi skończył się płyn do naczyń i zapał by zrobić nowe. Może kiedyś uda mi się wyrwać moją duszę z uścisku twoich rąk. I nie mów, że ten związek umarł śmiercią naturalną. To Ty go zabiłeś. Morderca. Sens naszych rozmów się skoczył. I co by się nie działo, nigdy nie zobaczysz jak płaczę z Twojego powodu. I wiesz co? Mam gdzieś Twoją przyjaźń. Zażartowałeś sobie z miłości. A do tego ze mnie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobrze, że jesteś. Cytat:
i już wiem, dlaczego tak kocham twoje opisy. ![]() Primadonna - nie jesteśmy godne ![]() ![]() Cytat:
a opisy zabieram. ;** bo przypominasz mi, jak było dawniej. kocham. Cytat:
Little Ballerina - brak słów. <33 Cytat:
* * * teraz nauczę Cię, jak za mną tęsknić. czasami jesteś. nieraz bywasz. ale nigdy cie nie ma. a gdy już myślisz, że będzie dobrze, cały świat wali ci się na głowę. mała dziewczynka zagubiona w wielkim świecie. nie czuła nic, bo miłość zabija powoli. zatańcz ze mną, jeszcze raz... będę tam dla ciebie, więc proszę, także tam bądź. dla mnie... gdy dotrzemy do końca świata, pójdziemy dalej. bo jesteśmy razem, a razem można więcej. a z tobą niemożliwe wydaje się nie istnieć.
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Rozeznanie
|
mogłabym wszystko gdybyś tylko chciał. Ty spojrzysz na mnie obco, tak, że nie będę wiedziałanie, to tylko w mej głowie szum. Czy powinnam już jako czas przeszły złożony Traktować dotyk Twoich dłoni A może ze skrajności w skrajność mężczyzną zwykle mówiła "nie" gdy wolała powiedzieć "tak" Nie bój się, to tylko sen W sen nie trzeba wierzyć.. `Technicznie żyjemy w epoce atomowej, uczuciowo ciągle w epoce kamiennej.` Cały w sobie się trzęsę, błysk i ciemność żarówki Resztki słów, szary pył Kartki z zeszytu na wietrze, rozerwane sny..." Ja wierzę w miłość tylko taką, która jest jedną jedyną Wierzę w prawdziwą energię zrodzoną między chłopakiem i dziewczyną Ja wierzę w miłość tylko taką, która jest życia przyczyną Bo ona wytrwa, a Sodoma i Gomora zginą. pełne szczerego spojrzenia są moje oczy. otwarte tylko na ciebie. zamknięte na resztę świata. wybuch euforii. epidemia miłości. siniaki na kolanach z niekontrolowanych podskoków i diamenciki w oczach ze szczęścia i nieszczęścia. oh tak mi ciebie brak. to tak jakby iść w lewo i nie wiedzieć po co, czasem cieszyć się i żartować, czasem otulać kocem i gubić sens czasem gubić ludzi.. i więcej radości nie upchnę w sobie..nie zmieści się i tyle..
#974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bOskiee masz opisy - dodawaj więcej ! ; * ` Oddaje serce gdy spotykam miłość. .
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Skarby , mam prośbę..
za kilka dni lecę do Irlandii czyli do domu i zostawiam tu TŻ .. ![]() mogę Was prosić o jakieś opisy , bo kompletnie nic nie przychodzi mi do głowy ![]() a tu ode mnie ; spojrzeniem nieraz więcej nagrzeszę niż czynem .
Kiedy myślisz , że gorzej już być nie może , zacznij się walić deską po nodze. Zobaczysz jaką poczujesz ulgę gdy przestaniesz. gdy na Ciebie patrzę, nie potrafię się nie uśmiechać, gdy jesteś przy mnie, robi mi się gorąco, gdy Cię przytulam nie myślę o niczym . Są momenty w życiu, które chciałoby się zatrzymać na zawsze. Na trochę dłużej. Na jeszcze chwilę..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Każdej nocy poszukuję twych znaków
Zawsze jesteś w moich myślach. Jesteś wszystkim co uwielbiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nic nie przychodzi mi do głowy. ![]() ![]() może takie bardziej o tęsknocie : ` wiem,że będziesz dzielnie czekał na mój powrót, że będziesz zdzwonił, pisał sms-y że podlejesz mi kwiatki w mieszkaniu, że mnie kochasz... `wyjeżdżam. bądź grzeczny. ![]() ` a ja już tęsknie. ![]() `Za dotykiem Twych rąk i pocałunków , tęsknie ... ![]() `Za Twym głosem - tak męskim , tęsknię ... `Czekam i co raz bardziej tęskno mi do Ciebie. może jeszcze wpadnę. jak mnie wena dopadnie to coś skrobnę. _______ kocham was <3333. ![]() ![]() ![]() ![]() Ati dziękuję za docenienie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
O szczerze wierzę w niebezpieczeństwo... (!)
Ta pewność siebie dziś Cię zgubi, już jestem całkiem inna... ;] Serce za głupie jest, nie słucham już jego rad, oszukało mnie... Całymi godzinami, leżąc na trawie i patrzą w chmury, układałam w głowie całe dialogi. A nie odważyłam się nawet pierwsza powiedzieć 'cześć'. ^^ Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni, żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem... NA ZAWSZE RAZEM- przecież oboje w to wierzyliśmy... I myślał, że człowiek brzmi dumnie, że hej, a mnie czasem brzmi, a czasem ciut mniej... I czekasz na koniec życia... Ja nie wiem co się dzieje... Coś czy ktoś odbiera mi nadzieję. (?!) Czuję jak we mnie rodzi sie coś czgo mi brak, na co czekam już od lat... ;* Nie pokonasz miłości, nie zwyciężysz jej w sobie... Chciałam się o nim wszystkiego doawiedzieć, a do dziś dnia nie wiem o nim nic, mogę tylko zgadywać. W nieprzewidzianym jedynie nadzieja. Ale mówią mi, że głupotą jest wmawiać to sobie. W sieci, która nas więzi, szukaj zerwanego oka, wyskakuj, uciekaj. _________________________ _________________________ Macie naprawdę świetne opisy, talenciary;D Co rusz coś podkradam ![]()
![]() |
#979 |
Rozeznanie
|
To już nie my.. Teraz inni ludzie żyją za nas..
Nie widziałeś mnie tak dawno, że obcięłam włosy a ty nawet nie zauważyłeś.. Dzień niepewności.. I nie mów, że tęsknisz, bo ty nawet nie wiesz jak się tęskni.. I znów szukam zasięgu z nadzieją że zadzwoni.. - Nie chcę wyjeżdżać.. - To zostań.. |
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i żeby nigdy nie dzieliło nas więcej niż tysiące kilometrów... ______________ Z lat, gdy słowo "przyjaźń" miało jeszcze treść i sens Kiedy miłość była prostym drwieniem serc Tamto moje ja w jeden zwykły dzień Jak najgłupsza rzecz zginęło mi gdzieś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
JustTheOne- dziękuję ;*** postarałaś się...! Jak najbardziej przydadzą się, ale liczę na więcej.
Suve, agatte, keendy, Snowball, LadyPoziomka, aisuru, always be yourself, cheerios, dagmaruffka, GoracaCzekolada, jak cukierek, nieliczylamwcalesie, kamisha, kinderka13, lilyblack, nydee. i cała reszta <prosi> ![]() . Próbuję uśmiechu, trzeba trenować, przed Jego przyjściem.
Kim ty do chole.ry jesteś by wkraść się w mój świat i zabrać jego część tylko dla siebie. Wchodzisz i zabierasz co uważasz za swoje, bez pytania: "Czy mogę?". Obdzierasz brutalnie z uczuć, które uważałam za swoje i patrzysz z pogardą w oczach na moją bezradność, spluwając mi w twarz. Powiedz, że nic mi nie jest. Powiedz że ta wielka dziura w moim brzuchu, to tylko kolejna pestka wydłubana. Wyrwana na wierzch. Że się zarośnie....
#982 |
Zadomowienie
|
No to w ramach tego , że jutro szkoła xDDD trochę o powrocie do szkoły, trochę takich ogólnych
![]() Kilka z Wizażu ;] ' Płynął czas, letni czas , aż wakacji nadszedł kres... ` "skazana na szkołę" sezon trzeci, odcinek pierwszy.. Smutno mi bo zaczęła się szkoła i właśnie dlatego mam k***a doła pie***e nie idę! puk puk... kto puka? nauka a to pomyłka... czego JAś się nie nauczy tego go przepytają... To już jest koniec nie ma już nic, została szkoła t rzeba tam isc.. początek budy czy wojny? na jedno wychodzi... Rozpoczynam poszukiwanie motywacji do nauki ... buuuuu,to juz jest koniec, jesteśmy....zniewoleni przez szkole ![]() uczę się z silnego przedawkowania rzeczywistości (czyt.szkoły) uprawiam glebę własnego umysłu . Akcja edukacja - rozpoczęta ;/ mam zaburzenia psycholękowe z napaściami szkolnego stresu :O mój mózg ruszył w kierunku rozwoju... * w pogoni za rozumem - nas nie dogoniat! Na 7 zadań z testu, masz 5 dobrze i 3 źle. - znowu się zaczyna <szkoła ! > Nie kuj na blachę! Pamiętaj, że możesz użyć tylko 10% swojego mózgu ;] Wyższa Szkoła Przetrwania - jedziemy z tym koksem ;P Przygotowania czas zacząć ![]() ![]() do matury pozostało nam 243 dni grozy :P Wakacje przeżylismy to i z maturą sobie poradzimy ![]() zniosę gratisową fizykę, ale proszę tylko nie matura z polskiego! ;D Gdyby nie ta szkoła co do książek woła... 1 września 1939 - II wojna światowa , 1 września 2009 - nowy rok szkolny !!! I w jaki sposób szkoła ma mi się dobrze kojarzyć xD
#983 |
Raczkowanie
|
Tylko nie bić ;* Przy odrobince czasu : mogę poprosić tak skromnie coś o tym że uwielbiam , uwielbiam mojego kumpla z klasy i jako jedynego go szanuję , mimo że czasami jest głupi jak but i nie rozumie dlaczego robię tak a nie inaczej ? ( cóż za optymizm
![]() ![]() cheerios Suve kinderka13 agatte jak cukierek nieliczylamwcalesie Snowball LadyPoziomka always be yourself nydee aisuru dagmaruffka, GoracaCzekolada BananowaBrazylijka keendy kamisha lilyblack Extremalna i inne dziewczynki z pomysłem na opis Z góry dziękuję ![]() A ode mnie : - Jaram się , jaram się , jaram się Tobą jak wypalonym papierosem. - I co ja na to poradzę ? Szaleję za tobą i już ! - Niewytłumaczalne jest zawsze najbardziej przepełnione uczuciem ... - I want to spend my lifetime loving You ... Chcę spędzić życie kochając Ciebie ... - Czas za szybko biegnie ... Nawet nie zauważyłam kiedy stałeś się dla mnie kimś więcej niż tylko ' the best friend forever ' ... - Czas na mnie ... Zobaczymy się dokładnie za 12 godzin. Kiedy znowu zasnę ... na kolejne 8. - W ciemną noc , drogą mleczną wybierzemy się w nieznane ... - Please ... Don't leave me ... Proszę ... Nie zostawiaj mnie ...
że zostały miliony gwiazd i każda jedna jest marzeniem do spełnienia. Chociaż niektóre się wypalą, znajdziesz wiele, które dopiero zaczynają świecić. ( D.M ) Edytowane przez Lave Czas edycji: 2009-08-31 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
w głowie cyrk, w dupie karuzela.
całkiem spontanicznie podryguje mój policzek kiedy pomyli wiatr z twoim oddechem.
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
. bo jest taka sprawa ; < . nie jestem już z chłopakiem ; > ale to jego .. wybór . olewał mnie i chce mu to uświadomić ; > ze zerwałam z nim przez jego zachowanie ; > . macie coś takiego ; > ? ..Czasem to czego szukasz jest tym od czego uciekasz |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
* By poczuć smak Twych ust deszczem stanę się, by bliżej Ciebie być.
* Szczęściem mym właśnie Ty. * I nie odchodź nigdy, bo jesteś wszystkim czego potrzeba mi do szczęścia. * Dla niego zawsze będę tą najważniejszą istota na świecie. * Nasza miłość już tylko na zdjęciach pozostała, palę ją na stosie wspomnień. * A ja nadal pachnę tym truskawkowym żelem do kąpieli, który tak kochałeś. * Nie pytaj czy wrócę do niego, jego nie ma, tamta miłość umarła wraz z mym sercem. * Nasza miłość skonała w ciężkich męczarniach. * Słowa, słowa, słowa... Tylko tyle potrafiłeś mi dać. * Nigdy nie wypowiadaj mojego imienia, nie myśl o mnie, nie szukaj, nie tęsknij, dla ciebie umarłam.
#987 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Niezależnie od tego, co przyniesie jutro i cała przyszłość - ja jestem szczęśliwa, bo Cię kocham ! < 3 Do kiedy jestem, nie powie, nie powie mi nic. Do kiedy będę, nie wie nikt. Gdy życie plany zburzy to bardzo chciałabym, byś do końca był Ty, byś do jego końca był Ty ! And just in case You ever thought I would I wouldn't change you for the world cause I know You'll always love me very much. I'll always be You're little girl. I na wypadek gdybyś pomyślał, że mogłabym, nie zamienię Cię nigdy na świecie bo wiem, że zawsze będziesz mnie bardzo kochał. Na zawsze będę Twoją małą dziewczynką. pokochałam Go, za mocno, za odważnie.. pokochałam, niebezpiecznie, nieuważnie. I tak chcę Cię dalej kochać.. I'm Your lady, always baby, and I'll love you now and ever! Jestem Twoją panią, zawsze, kochanie i i bedę Cię kochać teraz i zawsze ! gapić się na dziury w niebie, jak najdłużej kochać Ciebie ! trzymajmy się razem.. a Kochanie damy radę : ) Delikatny dotyk jak promień słońca. Kochanie, pozwól mi z sobą być do końca! Wiem, że byłeś. Dziękuję, że jesteś.. Wierzę, że będziesz.. żeby był. żeby chciał być. żeby nie zniknął! Cytat:
K jak Kocham. P jak Potrzebuję. T jak Tęsknię i B jak... Brakuje. będzie tak, że piękno w Nas nigdy nie zginie. dziś miałam Cię za dużo. jutro mi Ciebie zabraknie.. Teraz jest inna rzeczywistość i czasami zabraknie miejsca na uczucia.. nie chcę wiedzieć, że jutro Cię zabraknie.. Cytat:
Kocham, nie kocham, kocham, nie kocham. I wiesz? nawet nie kochając Cię kocham. I kocham jak się złościsz, jak udajesz focha tylko po to, by za chwilę chwycić mnie w ramiona i czule całować <3 Na koniec świata za Tobą pójdę piechotą, tak Cię kocham, kocham, i d i o t o! There are two reasons why I wake up in the morning: my alarm clock and You są 2 powody dla, których wstałam rano: Mój budzik i Ty Pokaż mi niebo, a wtedy ja będę tęczą, gdy otworzysz swe oczy.. możeee jednak coś.. nie wiem.. ale chciałam pomóc dziewczynki ;* 3maaajcie się ! Cytat:
chyba powtórki Magdy M. oglądasz codziennie ; D ;* _______________ Zasłaniam serce i udaję, że nie czuję.. Co jest.. ? Nic, nic.. to tylko samotność.. Gdyby nie cień.. byłabym całkiem samotna.. !
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów... Tęsknię, choć wiem nie powinnam... Wyrzuć ten gniew, wyrzuć tę złość, przecież może być, między nami może być inaczej... Plotka - zwyczajny splot słów powodujący nadzwyczajne problemy. Nie znasz - nie oceniaj. Możesz stracić - więc doceniaj! Ja już o tym wiem... Nie... w ogóle mi nie wyszło, I'm sorry ![]() ![]() Cytat:
Dzisiejsza Magda M ;] ***
Szukam Cię między wierszami. Dosłownie nie istniejesz. Dla mnie te godziny, które spędzam z Tobą, to pachnący ogród, delikatne światło poranka i fontanna, która śpiewa dla niego... Ty i tylko Ty sprawiasz, że żyję...
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
__________________ smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz.
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
- On nazywa znaki szczęściem - powiedział Anglik, gdy zostali sami. - Gdybym tylko mógł, napisałbym wielkie dzieło o słowach "szczęście" i "przypadek". Tymi właśnie słowami przemawia Język Wszechświata.
Ja nie myślę. Ja czuję. To Ty wyłącznie myślisz, biedaku. ![]() Ale przecież muzyka powinna być za darmo, jak powietrze i niebo. Słusznie jest cieszyć się z tego, co się ma. Ale trzeba najpierw coś mieć, żeby mieć się z czego cieszyć. To bez sensu cieszyć się, że nie ma się niczego. Czy opłaca się walczyć przeciwko prawdzie, skoro można wygrać kawę ze śmietanką, kieliszek wina, orzechowe ciastko, a przegrać całe życie i resztę złudzeń? Zawsze nadzieja. Zawsze ta kur.wa w zielonej sukience Wiem, że jesteś na wyciągniecie ręki i czekasz w rogu pokoju. Ta nić zerwie się delikatnie, jak pajęczyna małego pająka, a potrafi omotać muchę, czego mnie nie udało się zrobić z inną żywą istotą. Kocham tego, który o niemożliwym marzy. ![]() *** no i się zaczęło kochane... teraz rzadziej,ale więcej ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.