Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 13:56   #961
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

no właśnie, chyba wczoraj była mowa o tym że częściej gadamy ze sobą niż np z ludźmi z pracy a dużo piszemy o swoich kłopotach może z tego powodu że się nie widzimy i nie znamy w realu więc łatwiej tutaj się wyżalić
Tadzieusz hej fajnie że się przeprowadziłaś, masz spokój przynajmniej z babą jagą Widzę że też sie wolałaś wymiksować z tamtego wątku. Zgadzam się atmosfera tam zrobiła się dziwna dlatego że "stare" dziewczyny nie były zbytnio zadowolone że dochodzą "nowe". Cieszę się że tutaj tak nie jest i każda jest przyjaźnie nastawiona
Stary 2009-10-22, 13:58   #962
Zuziunia
BAN stały

Własnie mnie ex podkur...... miał mi podrzucic mojego pendrive'a do pracy juz jakis czas temu... wiec pisze mu smsa zeby przywiozł... to ten z wielkimi wyrzutami do mnie.. ze jak mi takie pilne to niech sobie sama przyjade... bym sobie pojechałą ale nie chce widziec jego posranej rodzinki..

na sama mysl mi słabo sie robi... jak ja go nienawidzę!!!!!!!
ale bym sobie teraz pokleła... wrrr....
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 13:58   #963
Tadzieusz
Zadomowienie

Błagam tylko nie Tadzia:ha haha:
Mam na imię Martyna. A czemu Tadzieusz??? Już tłumaczę. 2 suczki - jedna beagle Klara i druga basset hound Nela. I ponieważ Klara ma więcej rudej sierści, wołaliśmy na nią Rydzyk. No i poleciało po Tadeuszu, Tadziku i tak wyszedł Tadzieusz. A że to "mój" piesek to taki login sobie wzięłam. Żebyście mnie źle nie zrozumiały, to Nelkę też kocham, ale ona woli mojego męża. No i tak się jakoś podzieliło.

Dziękuję za miłe przyjęcie:cmo k:
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 13:59   #964
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Wyjasnilo sie ja nigdzie nie ide jeszcze mi sie poryczalo bo maz mnie ochrzanil i wylaczyl telefon (mialam jak ty wczoraj ) i nie odbieral... ale juz jest ok po 20 minutach ciaglego wybirania numeru do niego odebral i wiem ze wciaz mnie kocha....
no właśnie martwi się o Ciebie dla tego Cię ochrzanił

Cytat:
Ja tam przeszkod nie widze i ze swojej strony zapraszam Jedyny warunek trzeba nas niesamowicie wszystkie kochac uwielbiac i w ogole) zartuje ale tak naprawde jesli nawet masz inne zdanie niz my ale akceptujesz nas takie jakimi jestesmy to pisz ile sie da bo to kolejny warunek trzeba sie udzielac ) hihihih ale jestem straszna ) Tadzieusz Witamy
Wszystkie warunki muszą być spełnione
Stary 2009-10-22, 14:01   #965
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
p.s.: Misia ten chłop czuje się jako rodzynek pewny siebie za bardzo..udupić go tam trochę trzeba..

aa mam coś dla Was... http://rodzynek.kielce.com.pl/ strona ciekawa o facetach...

Wiecie co.. pochłąnał mnie trochę ten wątek.. bo tak np. jak sprzątałam to o Was myślę.. co tam u której.. i jak się ma.. wiem jestem dziwna hehe.
No ba ze pochlonal ale jak Zuzia mowi nic w tym dziwnego..... Znamy sie tu niektore bardzo dlugo, jak siostry fajnie tak.... ja juz nie raz mowilam ze wole was tu niz czasem kogs z pracy czy sasiedztwa...... czasem Wy w sumie obce osoby przeciez w wiekszosci z Was nie znam inaczej jak stad czy ze zdjecia..... jestescie dla mnie lepsze, bardziej wyrozumiale, potraficie cos bezinteresownie zrobic wiecej nawet niz ktos pozornie bliski, z rodziny... dziekuje wam za to ...
Stary 2009-10-22, 14:01   #966
domi7ks
Zakorzenienie

Misia ale masz chamkow w pracy

Tadzia a gdzie moge poczytac o twoich perypetiach jak to Gusiak okreslila z baba jaga? i juz Ci wspolczje mieszkania z nia

Kurde moj Tz w sobote zepsul oswietlenie do mebli jak montowal, takie male diody i nigdzie tego nie mozna dostac. Dzis kupilam cos takiego podobnego, bo mi w sklepie elektrycznym doradzili. Jak to nei podziala to go zatłuke kurde oswietlenie kosztowalo 150 zł i nadarmo wzielismy

Ide robic stracciatelle

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:05   #967
Tadzieusz
Zadomowienie

Domi, co do baby jagi to nie chodzi o moją teściową, chociaż ją to bym może też tak nazwała. Chodziło o awanturę na wątku o besia z jedną dziweczyną. Na pw wkleję Ci na jakim i musisz sobie sama przejżeć dokładnie. O teściowej też coś tam jest, ale o niej to ja mogę gadać godzinami ))
Stary 2009-10-22, 14:06   #968
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
za pózno

Misia tak właśnie jest i nie dziękuj
Stary 2009-10-22, 14:17   #969
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
no właśnie, chyba wczoraj była mowa o tym że częściej gadamy ze sobą niż np z ludźmi z pracy a dużo piszemy o swoich kłopotach może z tego powodu że się nie widzimy i nie znamy w realu więc łatwiej tutaj się wyżalić
Tadzieusz hej fajnie że się przeprowadziłaś, masz spokój przynajmniej z babą jagą Widzę że też sie wolałaś wymiksować z tamtego wątku. Zgadzam się atmosfera tam zrobiła się dziwna dlatego że "stare" dziewczyny nie były zbytnio zadowolone że dochodzą "nowe". Cieszę się że tutaj tak nie jest i każda jest przyjaźnie nastawiona
No kazda z nas wnosi cos do tego watku

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Własnie mnie ex podkur...... miał mi podrzucic mojego pendrive'a do pracy juz jakis czas temu... wiec pisze mu smsa zeby przywiozł... to ten z wielkimi wyrzutami do mnie.. ze jak mi takie pilne to niech sobie sama przyjade... bym sobie pojechałą ale nie chce widziec jego posranej rodzinki..

na sama mysl mi słabo sie robi... jak ja go nienawidzę!!!!!!!
ale bym sobie teraz pokleła... wrrr....

Cytat:
Mam na imię Martyna. A czemu Tadzieusz??? Już tłumaczę. 2 suczki - jedna beagle Klara i druga basset hound Nela. I ponieważ Klara ma więcej rudej sierści, wołaliśmy na nią Rydzyk. No i poleciało po Tadeuszu, Tadziku i tak wyszedł Tadzieusz. A że to "mój" piesek to taki login sobie wzięłam. Żebyście mnie źle nie zrozumiały, to Nelkę też kocham, ale ona woli mojego męża. No i tak się jakoś podzieliło.

Martynka

Cytat:
no właśnie martwi się o Ciebie dla tego Cię ochrzanił
Wszystkie warunki muszą być spełnione
Ja wie mze sie martwi ale mi sie przykro zrobila jak cholera...

Ale sobie poslodzilysmy co ?trzeba nas kochac i uwielbiac ) hahah okropna jestem

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Misia ale masz chamkow w pracy
Ide robic stracciatelle
No mam chamow jak sie patrzy
a ta znow slodkie no nie moge!!! smaka robisz <slina>

Cytat:
za pózno

Misia tak właśnie jest i nie dziękuj
HAHAH wlasnie za pozno ale fajnie tu u nas no i jak nas nie kochac co nie ??
Stary 2009-10-22, 14:21   #970
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Ide robic stracciatelle
może jakiś przepisik podrzucisz??
Stary 2009-10-22, 14:21   #971
Zuziunia
BAN stały

Domi zapodaj przepis... nigdy chyba nie jadłam...
Stary 2009-10-22, 14:24   #972
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
trzeba nas kochac i uwielbiac ) hahah okropna jestem

Stary 2009-10-22, 14:29   #973
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
taaa klub wzajemnej adoracji

kurde zimno mi... a siedze w golfie.
2 dziecko nie przyszło na terapie.. aby 3 przyszło...

coś bym zjadła... ale co

mój M ma w sobotę imieniny nie wiem co będziemy robić, leżeć pod kocem.. tak ta opcja zdecydowanie najbardziej mi się podoba
ale mi się już tęskni za nim... jejku....
Stary 2009-10-22, 14:29   #974
domi7ks
Zakorzenienie

To jest z Gellwe, w takim pudelku

Stary 2009-10-22, 14:31   #975
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
a dobre to?
Stary 2009-10-22, 14:33   #976
201608251020
Konto usunięte

Grrr... jak wpisałam wszystko co mam zrobić w kalendarz to się załamałam Ja w życiu z tego nie wyjdę
W dodatku dziś znowu mi kołatało troszkę serduszko
Brzuch mnie boli od @ dalej jeszcze

Tadzieusz witamy na wątku
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:37   #977
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
a dobre to?

nie wiem, robie pierwszy raz, testujemy te wszytskie po kolei i jak narazie najbardziej przypadla nam do gustu wuzetka i sernik na zimno
Krówka dobra, ale tylko na jeden wieczór, bo tak zamula, ze sie nie mozna potem patrzec na nia:P

Tadzia przegladnelam watek...w sumie nie wiem za bardzo o co biega, musialabym sie wglebic w temat

Stary 2009-10-22, 14:40   #978
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Misia.. mamy podobne akcje
Zuzia.. tak sobie tylko pomyślałam a więc utwierdzasz mnie w przekonaniu, że wszystko ze mną w porządku hihi

Idę na zakupki..
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:43   #979
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
mój M ma w sobotę imieniny nie wiem co będziemy robić, leżeć pod kocem.. tak ta opcja zdecydowanie najbardziej mi się podoba
ale mi się już tęskni za nim... jejku....
no ba a kto nie lubi

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Grrr... jak wpisałam wszystko co mam zrobić w kalendarz to się załamałam Ja w życiu z tego nie wyjdę
W dodatku dziś znowu mi kołatało troszkę serduszko
Brzuch mnie boli od @ dalej jeszcze

Tadzieusz witamy na wątku
ty sie nie forsuj kolezanko

Cytat:
nie wiem, robie pierwszy raz, testujemy te wszytskie po kolei i jak narazie najbardziej przypadla nam do gustu wuzetka i sernik na zimno
Krówka dobra, ale tylko na jeden wieczór, bo tak zamula, ze sie nie mozna potem patrzec na nia:P

Tadzia przegladnelam watek...w sumie nie wiem za bardzo o co biega, musialabym sie wglebic w temat
masz racje z ta krowka - zamula jak nic a potem patrzysz na nia i mowisz o nie nigdy wiecej a za miesiac znow robisz ja tez najlepiej wuzetke lubie i jeszcze karpatke
Stary 2009-10-22, 14:46   #980
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
No ba ze pochlonal ale jak Zuzia mowi nic w tym dziwnego..... Znamy sie tu niektore bardzo dlugo, jak siostry fajnie tak.... ja juz nie raz mowilam ze wole was tu niz czasem kogs z pracy czy sasiedztwa...... czasem Wy w sumie obce osoby przeciez w wiekszosci z Was nie znam inaczej jak stad czy ze zdjecia..... jestescie dla mnie lepsze, bardziej wyrozumiale, potraficie cos bezinteresownie zrobic wiecej nawet niz ktos pozornie bliski, z rodziny... dziekuje wam za to ...

Tak to już jest.. że obcy się bardziej czasem martwią niż ktoś bliski, znajomy.. ja też dziękuję, że jesteście.. i wspieracie itd.. wielki buziolek ode mnie
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:49   #981
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Hej Motylku, wiesz mnie sie ywdaje ze te klotnie to wynikaja z tego ze jednak wciaz asz w soie taki zal zlosc rozpacz po stracie kogos i to dlatego.... mysle ze to minie i bedzie ok, jak pisalam na gg szykuj tego sylwestra wspolnego
Wiesz co ja mysle ze Nie o to chodzi...Ale chodzi o to ze Ona byla ta "madzejsza" w naszych relacjach....Ze ona mnie przebijala slowem itp.a pozatym ona chce troszke mna zadzic...i mowi..zebym az sie tak nie angazowala z P. bo napewno zerwie relacje z niami...I ze On jest bee...fuujj.... Dziekuje za rade....

Cytat:
O 15 mam wizyte... ide do nowego gina, podobno ok.
Popijam właśnie herbatkę owocową...
to ja trzymama kicuki....

Cytat:
Wiecie co.. pochłąnał mnie trochę ten wątek.. bo tak np. jak sprzątałam to o Was myślę.. co tam u której.. i jak się ma.. wiem jestem dziwna hehe.
ja tez tak Mam czyli jestem dziwna razem z toba...czesto w rozmowie mowie...a Bo na Wizazu to jest tak i tak...albo jak robilam pizze i ciasto to tez mowie ze z Wizazu mam hehe ON juz mnie Uzaleznil.... I wogole to lubie Was....

Tadzieusz-Witam... Martyne...

Witajcie

Ja juz po pracy ladna pogoda wiec bylam cale 3 h na polku z Piotruskiem...:jupi : Spotkalam stare znajome Nianie...i sie fajnie gadało A i wkurzyl dzis mnie Piotrus na MAxxxa!!! Az dostal pierwszego klapsa odemnie...wiem nie powinnam i mozecze na mnie krzyczec ale mowienie nic juz nie dziala gdyz prawie wpadl pod auto...gdyz mi uciekl...i biegl przez caly park.... Naprawde lubie go ale musze zadbac o jego bezpieczenstwo....ehh ,Chyba jestem zla niania

A tak go mnie gardlo boli.... OBym nie zachorowala....Narazie leze w lozku sie wygrzewam....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:50   #982
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

też tak czasem mam

Cytat:
Ja tam przeszkod nie widze i ze swojej strony zapraszam Jedyny warunek trzeba nas niesamowicie wszystkie kochac uwielbiac i w ogole) zartuje ale tak naprawde jesli nawet masz inne zdanie niz my ale akceptujesz nas takie jakimi jestesmy to pisz ile sie da bo to kolejny warunek trzeba sie udzielac ) hihihih ale jestem straszna ) Tadzieusz Witamy

Cytat:
a o jaki wątek się rozchodzi ??

Cytat:

no to jakiś podział w domu jest...

Cytat:
Domi, co do baby jagi to nie chodzi o moją teściową, chociaż ją to bym może też tak nazwała. Chodziło o awanturę na wątku o besia z jedną dziweczyną. Na pw wkleję Ci na jakim i musisz sobie sama przejżeć dokładnie. O teściowej też coś tam jest, ale o niej to ja mogę gadać godzinami ))
OMG same kłótnie na tym wizażu póki co u nas tylko cisza

Cytat:
i to sa najlepsze przepisy

była u mnie moja najlepsza koleżanka, ta co Wam pisałam, że jej facetowi najpierw zmarła matka, potem babka a teraz ojciec...okazało się, że jest w ciąży Ale mówi, że ten jej facet ma teraz paranoje, ze coś się stanie czy cuś. Nawet planuje sprzedać ten dom w którym mieszkają bo sądzi, że coś z tym domem nie tak..w sensie, że jakieś fatum

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:50   #983
201608251020
Konto usunięte

Misia a co mam robić? Mnóstwo pracy na studiach, praca licencjacka, NZS, a jeszcze wzięłam sobie dwóch dodatkowych uczniów na korepetycje z angielskiego. Baj baj odpoczynku

PS. Jakby któraś laseczka miała ochotę się pozbyć paru ml jakichś ładnych zapaszków to ja chętnie przyjmę
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:51   #984
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
też tak czasem mam

dlaczego tylko czasem Ty masz caly czas o nas myslec

Na moim watku jedna Mamusia urodzila chlopczyka, a miala byc dziewczynka

Stary 2009-10-22, 14:55   #985
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

aha...Mishoko - rzeczywiście niefajnie w tej pracy postąpili i wcale Ci się nie dziwię...chociaż też przypuszczam, że celowe to nie było no ale...tak to jest jak ktoś najpierw robi/mówi a potem myśli...a mąż też miał troszkę racji nie denerwuj się bo znowu będziesz się kiepsko czuła

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:

ja to mam tysiące myśli na minutę...a jeszcze teraz jak Kuba zapierdziela po całym pokoju to mam oczy dookoła głowy i jak piszę to co chwilę patrzę na niego i się zastanawiam co zaraz wykombinuje...taki łobuz się robi, że hej!!

a no tak to jest z tą płcią czasem

Maja
Stary 2009-10-22, 15:02   #986
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
Wiesz co ja mysle ze Nie o to chodzi...Ale chodzi o to ze Ona byla ta "madzejsza" w naszych relacjach....Ze ona mnie przebijala slowem itp.a pozatym ona chce troszke mna zadzic...i mowi..zebym az sie tak nie angazowala z P. bo napewno zerwie relacje z niami...I ze On jest bee...fuujj.... Dziekuje za rade....
...
no to nie bylo mile....... czemu tak powiedzial zazdrosci??

Cytat:
OMG same kłótnie na tym wizażu póki co u nas tylko cisza
i to sa najlepsze przepisy

była u mnie moja najlepsza koleżanka, ta co Wam pisałam, że jej facetowi najpierw zmarła matka, potem babka a teraz ojciec...okazało się, że jest w ciąży Ale mówi, że ten jej facet ma teraz paranoje, ze coś się stanie czy cuś. Nawet planuje sprzedać ten dom w którym mieszkają bo sądzi, że coś z tym domem nie tak..w sensie, że jakieś fatum
nie kracz) u nas bedzie gites majonez zadnych klotni bo my sie kochamy i jak Zuzia napisala kacik wzajmenej adoracji a co
A co do tego goscia to wiesz co ja sie nie dziwie...... pecha ma koles na calego... troche bym sie tez chyba bala.....

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Misia a co mam robić? Mnóstwo pracy na studiach, praca licencjacka, NZS, a jeszcze wzięłam sobie dwóch dodatkowych uczniów na korepetycje z angielskiego. Baj baj odpoczynku
PS. Jakby któraś laseczka miała ochotę się pozbyć paru ml jakichś ładnych zapaszków to ja chętnie przyjmę
a nie mozesz tych uczniow sobie podarowac na kilka tygodni ? ja wiem ze kasa ale nie mozesz swojego zawalic....

Cytat:
dlaczego tylko czasem Ty masz caly czas o nas myslecNa moim watku jedna Mamusia urodzila chlopczyka, a miala byc dziewczynka
no co ty? to nie bylo DZYNDZELKA widac wczesniej ?? o kurcze

Cytat:
aha...Mishoko - rzeczywiście niefajnie w tej pracy postąpili i wcale Ci się nie dziwię...chociaż też przypuszczam, że celowe to nie było no ale...tak to jest jak ktoś najpierw robi/mówi a potem myśli...a mąż też miał troszkę racji nie denerwuj się bo znowu będziesz się kiepsko czuła
szczerze? to wlasnie najgorsze to jest to ze on ma racje bo ja sie zle czuje i nie wymyslam sobie po prostu czuje sie dziwnie jakos inaczej taka zgaszona i niedotleniona..... wrrrr nie moge wziac glebokiego oddechu reszta jest ok ale te plytkie rwane mnie denerwuja... mozej a mam jaks astme ? ale tak z dnia na dzien?

edit: kurcze mam troche pracy ale nie umiem sie od was odlaczyc i nie czytac i nie pisac fajne jestescie i juz

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2009-10-22 o 15:03 Powód: dopisek
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:07   #987
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
nie kracz) u nas bedzie gites majonez zadnych klotni bo my sie kochamy i jak Zuzia napisala kacik wzajmenej adoracji a co
A co do tego goscia to wiesz co ja sie nie dziwie...... pecha ma koles na calego... troche bym sie tez chyba bala.....

szczerze? to wlasnie najgorsze to jest to ze on ma racje bo ja sie zle czuje i nie wymyslam sobie po prostu czuje sie dziwnie jakos inaczej taka zgaszona i niedotleniona..... wrrrr nie moge wziac glebokiego oddechu reszta jest ok ale te plytkie rwane mnie denerwuja... mozej a mam jaks astme ? ale tak z dnia na dzien?
no w sumie się nie dziwię też jemu ale najgorsze jest to, że zaczyna troszkę w paranoję popadać i zaraża tym ją...a ona w ciąży więc....kobieta podatna jest

to do lekarza już....

Maja
Stary 2009-10-22, 15:10   #988
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:

oo to ja ide podczytac twoj watek...rodzacych...w listopadzie....

Cytat:

no to nie bylo mile....... czemu tak powiedziala zazdrosci??
chyba nie...Ona tez mam chlopaka z Netu...tylko ze ze Szczecina....
Mysle ze ona chce byc taka "Mamusia" zeby mnie chronic bo ja niby taka glopia jestem i tylko mysle o facetach....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:11   #989
Tadzieusz
Zadomowienie

Co do tamtej kłótni to chodziło poprostu o to, że najpierw to besio był kochany, zawsze się udzielała i było ok. A później napisała coś, w co jedna z dziewczyn nie mogła uwierzyć. I besio stwierdziła, że odchodzi. Nie dziwię się jej. Stanęłam w jej obronie. Bo to kurde jest forum. Nie rozumiem jak można komuś napisać, że bajki wymyśla jak się tej osoby nie zna w "realu" Jakby któraś z Was napisała, że ma adoratora jakiegoś szejka czy nie wiem kogo to jakie mamy podstawy , żeby stwierdzać, że to niepawda? Przecież nie znamy się "na żywca". No i generalnie o to poszło. Inna dziewczyna na mnie naskoczyła, że towarzystwo wzajemnej adoracji z besiem mam, że wogóle dlaczego tamtej sie czepiam. I tak dalej...... Jak chcecie wiedzieć dokładnie to wejdźcie u mnie w staty, w wątki i znajdziecie. Dokładnie zaczęło się na 99 stronie.

Mam nadzieję, że to nie jest jakieś przewinienie, że tutaj to piszę. I że besio się nie obrazi.

Edytowane przez Tadzieusz
Czas edycji: 2009-10-22 o 15:12
Stary 2009-10-22, 15:14   #990
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Domi, mojej koleżanki siostra też miała mieć córeczkę a urodził się synek I ślicznie wygląda w takich różowych ciuszkach

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości