![]() |
#961 |
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14952332]O, racja.
![]() ![]() ![]() ja mam to samo, mimo, że przeszłam juz przez rozwód i to żeby było śmieszniej to ja tego chciałam i ja podjęłam tę decyzję, a teraz czuje sie jak zagubione dziecko, chyba boje sie samotnosci, mialam juz rodzine i teraz mi tego brakuje, tj. rodzine mam dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
BAN stały
|
hmmm no to bedzie lanie
![]() ![]() Moj jest okropny.. wzbudza we mnie litosc i zawsze ja go przepraszam a nie powinnam! ja pierdziele ![]() ![]() kochanie.. kocham cie wiesz prawda? włącz telewizor. a jak ja o cos go poprosze.. to :" kochanie.. kocham cie .. ale wiesz.. jestem zmeczony.. zrobie to pozniej" ......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka90 nie no wiesz akurat czegoś takiego nie mam
Zero litości ![]() Ale też mam tak, że niby to wszystko moja wina, a On aniołek itd. Tylko w moim denerwuje mnie to, że On po 2 latach bycia ze mną nie nauczył się granicy kiedy jest śmiesznie a kiedy mnie już denerwuje ![]() Rozumiesz że ja do niego dzwonie by pogadać a ten mi na to "no dobra pa" a dlaczego? "bo świat ratuje" No ręce mi opadły i powiedziałam, że ma się w ![]() Zrobiłam to czego chciał, ale na dodatek powiedział że da mi znać gdzie jest ze znajomymi i kiedy wróci... Ze znajomymi 2h jest a ja do teraz nie wiem gdzie Ojjj nie ja nie napiszę do niego "gdzie jesteś" a jak on mi nie napisze to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No chyba, ze mi sie jeszcze pozmienia ![]() ![]()
![]() |
#967 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no oni szybko wyginą to racja ![]() A my kobitki jeszcze im w tym pomożemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
BAN stały
|
neheszta nie wypisuj mu nic , nie dzwon, zdystansuj sie ,zajmij sie soba , poczekaj az zadzwoni pierwszy a potem badz protekcjonalna , zimna i niezainteresowana zbytnio tym co ma ci do powiedzenia , COLD BITCH , niech sie naucza co to szacunek
gwiazdeczka moj tez jest taki , jak wejdzie do domu to tylko rozkazy :przynies mi pilota , nalej mi szklanke coli , a on zasiada przed tv i oglada mecze , bo jest zmeczony , bo musial pomoc ojcu , bo byl na treningu , bo musial zrobic kupe i nikt go nie wyreczyl .. to juz naprawde przechodzi jakiekolwiek pojecie !! siwa ladnie , ale lepiej nr 1 , na drugim widze platynowe i bordowo rude pasemka , nie podoba mi sie tak. Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-27 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj jest identyczny, wchodzi do domu, rozpłaszcza swoje cztery litery i przynies wynies pozamiataj bo przeciez on jest taki zmeczony ![]() ![]()
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
ooodeta ojjj nie odezwę się. Raz już tak zrobiłam, i wtedy dopiero wzięło go na myślące, zaczął tęsknić i myśleć co traci,
, a po drugie ułatwi mi sprawę fakt, że On będzie w robocie do 19 i nie będę wielce myśleć "co on teraz robi" ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- hehehe akurat ten mój to twardziela udaje... W sumie to chyba jest bo on od 3 lat nie był chory ![]() a jak już go coś boli to gardło na 2 dni raz w roku W sumie jak był malutki i żył w warunkach takich jak na biegunie północnym i potem dużo trenował to się nie dziwię, że taki wyhartowany |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni to uwielbiają udawać twardzieli, co to nie oni ale potem między sobą jak są sami to czasem jakie lamenty odwalają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chce normalnego faceta ktory bedzie pracowal na siebie i na rodzine,odpowiedzialnego i takiego kochanego misia ![]() moj Tż nie daje mi kwiatow bo twierdzi ze szybko więdną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Konto usunięte
|
Jej, jak tak czytam to połowę tak jakby ktoś o moim TŻ mówił.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14954019]Jej, jak tak czytam to połowę tak jakby ktoś o moim TŻ mówił.
![]() i oni nam wmawiają ze kazdy facet nie jest taki sam a my mamy dowody ze tak jest ze oni sa tacy sami tylko w kazdym obiawia się to 2 czym innym! ![]() Jestem w kropce, Tż do mnie nie dzwoni od 17 co dziwne u niego bo trening skonczyl 2 h temu i zawsze dzwoni.. napisalam mu 3 smsy a on nic wiec sie w****iłam i zadzwoniłam do niego bo nie lubie jak ktos mnie olewa a on do mnie ze jest z kolegami na boisku i wroci do domu pozno i wtedy zadzwoni do mnie ![]() ehh ![]() ![]() Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-10-27 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
BAN stały
|
gwiazdeczkoo !! mialas sie zdystansowac a nie wydzwaniac do niego
![]() moj tez juz nie zadzwonil , tzn wiem ze jest na treningu ,ale nawet mnie to nie obchodzi czy zadzwoni czy nie , musi zrozumiec , skoro nie docieraja do niego slowa to musze byc brutalna . kiedys byl wytresowany ale potem widocznie bylam za dobra no to mam za swoje ooooooo OOOOOOOOOO A NIE MOWILAM ! zero reakcji z mojej strony i co , wlasnie zadzwonil , powiedzial ze wlasnie skonczyl trening i czy moze do mnie przyjsc , a ja NIE . on jak skomlacy piesek :ale dlaczego , co ja zrobilem , przeciez nic sie nie stalo , dlaczego tak , i co teraz nie bedziemy sie widywac przez glupoty , bla bla blaa.. a ja ze na dzis wyczerpal sie limit , jutro zobaczymy , HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !! Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-27 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
BAN stały
|
biedna , ty z milosci do niego , dlatego slaba jestes , ale zle robisz , on wie ze jestes miekka i dlatego sobie tak poczyna , gdyby sie bal ze sie wsciekniesz to by tak nie robil , kurde
a ja poki co ide ![]() ![]() trzymaj sie Gwiazdeczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14932900]Nie tylko Ty, tez tak o tym myślałam. Ja sobie wpisałam miejscowość w google i portfolio i znalazłam zakłady po prostu fotograficzne, które mogą zrobić zdjęcia. Nie wiem, może tą drogą? Ja nad tym myślę. W Sylwestra mam rocznicę z TŻ i chciałabym zrobić sobie 12 ładnych zdjęć i zamówić kalendarz stojący na biurko albo do zawieszenia na ścianę tylko czy ja wiem czy nie jest to takie trochę hmyy... egoistyczne? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- AG moje proszę o radę, wkleiłam fotkę do albumu, bez grzywki. Przepraszam za jakość, ale robiona z kamerki. I nie patrzeć proszę na brak materaca na łóżku. ![]() mysle ze nie jest to egoistyczne swietny pomysł dorzuc tylko jakies zdjecie wspolne , ja kiedys tz dałam gigantyczne zdj w antyramie az mu łezka poleciała ah jaki on był kochany a dzis.. zdjecie stoi za szafa ![]() a co do grzywki mi sie na codzien pododba podniesiona a jak nie zle wyprostowane to tez super Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14950408]Dokładnie, ja mam jutro sprawdzian, a siedzę na wizażu.
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- No wreszcie się ktoś odezwał. ![]() miucci nauczona ![]() a o jaki krem/balsam lrp dokładnie chodzi???? ten wątek to chyba jakaś klątwa ![]() ja też po kłótni z tż ![]() jestem wściekła! wie, że mam teraz lipną sytuacje w domu ![]() mhhhh chyba tych co daje na koncówki ![]() teraz cisza. podsusze włosy, może wezme coś na uspokojenie i pojde spac ![]() ![]() marlenka nie farbuj. Masz piękne włosy!!!! tylko pozazdrościć ![]() też słyszałam, że powinnam przyciemnić włosy ale tż bardziej chodzi o to, żebym nie niszczyła ich jasnymi farbami. ![]()
There are no unlockable doors, There are no unwinnable wars, There are no unrightable wrongs, Or unsingable songs ... I just want You... Edytowane przez hill Czas edycji: 2009-10-27 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Prostownice mam dobrą, ale wyjdę na mgłę i grzywka zaraz taka du.piata. Nie chce jej już. ![]() Cytat:
![]() ![]() A chodzi o Iso Urea. Wiesz coś może na jego temat? Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak chciałam dodać, że mój TŻ często ma tak, że ja mam wrażenie, że on mnie olewa. Tylko u niego to jest to, że on nawet nie widzi często, że robi coś nie tak, a ja potrafię się mu nawet popłakać z bezradności, bo już nie wiem jak do niego dotrzeć i wytłumaczyć mu (tak żeby zrozumiał), że coś może robi źle. Co ciekawe olewki są tylko wtedy gdy się nie widzimy i wtedy są problemy z kontaktem (smsy, dzwonienie - he, w sumie rzadko kiedyś do niego dzwonię teraz, bo już zaczęłam sie przyzwyczajać, że tylko wtedy sobie humor zepsuje, bo rozmowy wyglądają jak wyglądają). Czasami mi smutno. Jak się widzimy jest ok (nie zapeszając). No żeby nie było to potrafi też się zmienić dla mnie, zmienić to, co mnie tak wkurza. ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- A właśnie przypomniało mi się jeszcze, więc napisze dopóki sobie nie zapomniałam. Widziałam dziś reklamę tego kremu na niechciane owłosienie. Bio - xet się nazywa jakby ktoś chciał wiedzieć. ![]() Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-10-27 o 22:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
na wesela mnie cos ostatnio duzo chlopców zaprasza jakas plaga a to najlepsze ze przez nk gdzie znamy sie z liceum z widzenia, nie widzielismy sie 3 lata a praktycznie rozmawialismy moze 2 razy w szkole a moze i nie. To samo drugi niektorych ludzi pogieło totalnie. Czy ja wygladam na pania do towarzystwa? na wesela?
#985 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Odpisali mi z butami, ze moge sobie wybrac inne. Mam juz dosyc tych ludzi powoli i chce jak najszybciej zakonczyc ta sprawe, chociaz mam wrazenie, ze to sie nigdy nie skonczy :/ wybralam w koncu te http://www.stylowebutki.pl/products/...23-czarne.html |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14955682] O tak, wyuczona jak nie wiem.
![]() ![]() A chodzi o Iso Urea. Wiesz coś może na jego temat?[/QUOTE] niestety nie wiem... ja mam jakiś krem do twarzy ale używam dopiero 3 dni chociaż kupiłam go już jakiś czas temu ![]() ale ten iso urea ma dosyć dobre opinie na kwc. powodzenia na sprawdzianie- dasz rade ![]() najgorzej jest załatwiać wszelkie nieporozumienia i ogólnie kłócić się przez tel. bo z tego zazwyczaj nic dobrego nie wychodzi. Nawet obiecałam sobie z tż, że przez tel żadnych kłotni ... no ale życie jest życiem. ![]()
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
jakkolwiek co sie nie odzywasz? co u Ciebie?
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje, ze to to przesuniecie czasu tak na nich zadzialalo
![]() ![]() wiecie dziewczyny, tak czytam to co tu piszecie, ze same problemy z nimi, itd i musze przyznac, ze ciesze sie poniekad, ze jestem sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.