American & Polish Girl cz. XII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 19:45   #961
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90
Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Chyba tak
Tylko to oni chcą nas doprowadzić do furii a potem na nas zwalają, że to nasza wina, ta kłótnia
dokladnie.....tylko ich
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:46   #962
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
dokladnie.....tylko ich
za delikatnie
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:51   #963
kamciurka
Zakorzenienie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14952332]O, racja. Ale mi zawsze trudno i nie moge sie na niczym skupić jak się z nim pokłocę. [/QUOTE]
ja mam to samo, mimo, że przeszłam juz przez rozwód i to żeby było śmieszniej to ja tego chciałam i ja podjęłam tę decyzję, a teraz czuje sie jak zagubione dziecko, chyba boje sie samotnosci, mialam juz rodzine i teraz mi tego brakuje, tj. rodzine mam dalej, ale chcialabym juz sie ponownie ustatkowac

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:51   #964
Gwiazdeczka90
BAN stały

hmmm no to bedzie lanie
Moj jest okropny.. wzbudza we mnie litosc i zawsze ja go przepraszam a nie powinnam! ja pierdziele zawsze ja jestem zla i niedobra a on aniołek bez winysmiech na sali. Na dodatek przy pierwszej lepszej okazji mnie wykorzystuje : teksty typu : kochanie.. kocham cie.. przynies mi cos do picia..
kochanie.. kocham cie wiesz prawda? włącz telewizor.

a jak ja o cos go poprosze.. to :" kochanie.. kocham cie .. ale wiesz.. jestem zmeczony.. zrobie to pozniej" .........
Stary 2009-10-27, 19:59   #965
neheszta
Zakorzenienie

Gwiazdeczka90 nie no wiesz akurat czegoś takiego nie mam
Zero litości

Ale też mam tak, że niby to wszystko moja wina, a On aniołek itd.

Tylko w moim denerwuje mnie to, że On po 2 latach bycia ze mną nie nauczył się granicy kiedy jest śmiesznie a kiedy mnie już denerwuje

Rozumiesz że ja do niego dzwonie by pogadać a ten mi na to "no dobra pa" a dlaczego? "bo świat ratuje"
No ręce mi opadły i powiedziałam, że ma się w pocałować i się rozłączyłam

Zrobiłam to czego chciał, ale na dodatek powiedział że da mi znać gdzie jest ze znajomymi i kiedy wróci... Ze znajomymi 2h jest a ja do teraz nie wiem gdzie

Ojjj nie ja nie napiszę do niego "gdzie jesteś" a jak on mi nie napisze to
Stary 2009-10-27, 20:02   #966
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
ale cisza tu ostatnio , nikt nic nie pisze ...
siwa a z jakich kolorow ten balejaz bedziesz robic ? masz pomysl ? jak bys chciala zrobic bardzo jasne pasemka to polecam rozjasniacz Cece (czy CC nie pamietam jak sie pisze ) i do niego wode najmocniejsza 12% , rozjasnia az o 8 tonow , niszczy wlosy ale na pewno ci je rozjasni

ku**** a ja jestem zla , tzn bylam , juz mi mija po malu . ten gbur przeciez znowu mnie wkurzyl , zaczal dzis gadke , ze powinnam sie inaczej ubierac , ze nie mam juz 18 lat (faktycznie mam az 22 ) i nie powinnam nosic T shirtow i dzinsow (to takie oczywiste, ze kiedy wychodze rano na zakupy powinnam ubierac spodnice do kolana i garsonke , no nie ?? ) ze powinnam byc zawsze elegancka a nie tylko jak jest okazja bo wygladam jak Zulus , nie wiem co mu odpier....dolilo ze takie glupoty zaczal opowiadac , ale przemilczalam , potem , chcial isc do burger kinga , ja mowie : ok ale ja nie bede tam jesc a on jakies fochy , wyrzuty ze jestem niedozniesienia ale niby dlaczego mam sie truc fastfoodami , bo on tak chce , raz na jakis czas ok a poza tym nie mialam ochoty , on mogl jesc przeciez ale nie . potem kupowal buty , pyta sie _ podobaja ci sie ? a ja na caly glos : noo a co ty sie mnie -indianina zulu ,pytasz ? ty jestes najelegantszy dyktator mody wiec powinienes wiedziec najlepiej . jego zatkalo i juz wiecej ze soba nie zamienilismy slowa .
ha , haha , ahahahahahahahaha dobrze mu tak . no , musialam sie wygadac
tak tak mam pomysł nawet robiłam symulacje cos w takim stylu.
No chyba, ze mi sie jeszcze pozmienia bo ja ostatnio z tymi włosami to mam 1000 mysli na sekunde
Stary 2009-10-27, 20:05   #967
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Gwiazdeczka90 nie no wiesz akurat czegoś takiego nie mam
Zero litości

Ale też mam tak, że niby to wszystko moja wina, a On aniołek itd.

Tylko w moim denerwuje mnie to, że On po 2 latach bycia ze mną nie nauczył się granicy kiedy jest śmiesznie a kiedy mnie już denerwuje

Rozumiesz że ja do niego dzwonie by pogadać a ten mi na to "no dobra pa" a dlaczego? "bo świat ratuje"
No ręce mi opadły i powiedziałam, że ma się w pocałować i się rozłączyłam

Zrobiłam to czego chciał, ale na dodatek powiedział że da mi znać gdzie jest ze znajomymi i kiedy wróci... Ze znajomymi 2h jest a ja do teraz nie wiem gdzie

Ojjj nie ja nie napiszę do niego "gdzie jesteś" a jak on mi nie napisze to
Ci mężczyźni sa straszni i coraz bardziej z dnia na dzien przekonuje się do tego ,że ich gatunek kiedys wyginie

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
tak tak mam pomysł nawet robiłam symulacje cos w takim stylu.
No chyba, ze mi sie jeszcze pozmienia bo ja ostatnio z tymi włosami to mam 1000 mysli na sekunde
te drugie lepsze
Stary 2009-10-27, 20:06   #968
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Ci mężczyźni sa straszni i coraz bardziej z dnia na dzien przekonuje się do tego ,że ich gatunek kiedys wyginie
a na dodatek tak zakompleksieni swoim ptasim móżdżkiem, że muszą sobie w kółko wmawiać że są "ludzie i kobiety" i że są najmądrzejsi

Nie no oni szybko wyginą to racja

A my kobitki jeszcze im w tym pomożemy
Stary 2009-10-27, 20:06   #969
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

neheszta nie wypisuj mu nic , nie dzwon, zdystansuj sie ,zajmij sie soba , poczekaj az zadzwoni pierwszy a potem badz protekcjonalna , zimna i niezainteresowana zbytnio tym co ma ci do powiedzenia , COLD BITCH , niech sie naucza co to szacunek
gwiazdeczka moj tez jest taki , jak wejdzie do domu to tylko rozkazy :przynies mi pilota , nalej mi szklanke coli , a on zasiada przed tv i oglada mecze , bo jest zmeczony , bo musial pomoc ojcu , bo byl na treningu , bo musial zrobic kupe i nikt go nie wyreczyl ..
to juz naprawde przechodzi jakiekolwiek pojecie !!
siwa ladnie , ale lepiej nr 1 , na drugim widze platynowe i bordowo rude pasemka , nie podoba mi sie tak.

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-27 o 20:09
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:09   #970
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
neheszta nie wypisuj mu nic , nie dzwon, zdystansuj sie ,zajmij sie soba , poczekaj az zadzwoni pierwszy a potem badz protekcjonalna , zimna i niezainteresowana zbytnio tym co ma ci do powiedzenia , COLD BITCH , niech sie naucza co to szacunek
gwiazdeczka moj tez jest taki , jak wejdzie do domu to tylko rozkazy :przynies mi pilota , nalej mi szklanke coli , a on zasiada przed tv i oglada mecze , bo jest zmeczony , bo musial pomoc ojcu , bo byl na treningu , bo musial zrobic kupe i nikt go nie wyreczyl ..

moj jest identyczny, wchodzi do domu, rozpłaszcza swoje cztery litery i przynies wynies pozamiataj bo przeciez on jest taki zmeczony i z byle kaszelka robi zapalenie płuc
Stary 2009-10-27, 20:12   #971
neheszta
Zakorzenienie

ooodeta ojjj nie odezwę się. Raz już tak zrobiłam, i wtedy dopiero wzięło go na myślące, zaczął tęsknić i myśleć co traci,
,
a po drugie ułatwi mi sprawę fakt, że On będzie w robocie do 19 i nie będę wielce myśleć "co on teraz robi"

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
i z byle kaszelka robi zapalenie płuc
hehehe akurat ten mój to twardziela udaje... W sumie to chyba jest bo on od 3 lat nie był chory
a jak już go coś boli to gardło na 2 dni raz w roku

W sumie jak był malutki i żył w warunkach takich jak na biegunie północnym i potem dużo trenował to się nie dziwię, że taki wyhartowany

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 20:14   #972
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
ooodeta ojjj nie odezwę się. Raz już tak zrobiłam, i wtedy dopiero wzięło go na myślące, zaczął tęsknić i myśleć co traci,
,
a po drugie ułatwi mi sprawę fakt, że On będzie w robocie do 19 i nie będę wielce myśleć "co on teraz robi"

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

hehehe akurat ten mój to twardziela udaje... W sumie to chyba jest bo on od 3 lat nie był chory
a jak już go coś boli to gardło na 2 dni raz w roku

W sumie jak był malutki i żył w warunkach takich jak na biegunie północnym i potem dużo trenował to się nie dziwię, że taki wyhartowany
eee mój to chorowitek, za to hej do przodu we wszystkich innych rzeczach faceci to wbrew pozorom bardzo delikane stworzonka
Stary 2009-10-27, 20:17   #973
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
eee mój to chorowitek, za to hej do przodu we wszystkich innych rzeczach faceci to wbrew pozorom bardzo delikane stworzonka
nooo

oni to uwielbiają udawać twardzieli, co to nie oni ale potem między sobą jak są sami to czasem jakie lamenty odwalają (oczywiście wśród takich już naprawdę dobrych kumpli)
Stary 2009-10-27, 20:40   #974
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
siwa ladnie , ale lepiej nr 1 , na drugim widze platynowe i bordowo rude pasemka , nie podoba mi sie tak.
moj tak samo.... nic nie robi tylko trenuje a ma juz 21 lat!! masakra.. tylko slysze w kolko .. jestem zmeczony.. nie chce mi sie... bede mistrzem swiata i nic innego nie bede robił ja *******e.. porazka jakas;/
ja chce normalnego faceta ktory bedzie pracowal na siebie i na rodzine,odpowiedzialnego i takiego kochanego misia
moj Tż nie daje mi kwiatow bo twierdzi ze szybko więdną
Stary 2009-10-27, 20:57   #975
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Jej, jak tak czytam to połowę tak jakby ktoś o moim TŻ mówił. Po prostu mi się dziś załamać idzie, staram się, a i tak jest źle.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:02   #976
Gwiazdeczka90
BAN stały

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14954019]Jej, jak tak czytam to połowę tak jakby ktoś o moim TŻ mówił. Po prostu mi się dziś załamać idzie, staram się, a i tak jest źle.[/QUOTE]
i oni nam wmawiają ze kazdy facet nie jest taki sam a my mamy dowody ze tak jest ze oni sa tacy sami tylko w kazdym obiawia się to 2 czym innym!
Jestem w kropce, Tż do mnie nie dzwoni od 17 co dziwne u niego bo trening skonczyl 2 h temu i zawsze dzwoni.. napisalam mu 3 smsy a on nic wiec sie w****iłam i zadzwoniłam do niego bo nie lubie jak ktos mnie olewa a on do mnie ze jest z kolegami na boisku i wroci do domu pozno i wtedy zadzwoni do mnie zatkało mnie bo nigdy tak ze mna nie rozmawial tzn w taki sposób, nasza rozmowa sie skonczyla na "pa",nie czaje o co chodzi, coś kombinuje.... mam nadzieje ze nie wybiera sie z "kolegami" do klubu bo go naprawde rozstrzelam - mamy uklad ze do klubow bez siebie nie chodzimy i ja sie tego trzymam.
ehh

Edytowane przez Gwiazdeczka90
Czas edycji: 2009-10-27 o 21:03
Stary 2009-10-27, 21:19   #977
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

gwiazdeczkoo !! mialas sie zdystansowac a nie wydzwaniac do niego skoro tak chamso cie potraktowal to daj sobie spokoj , wylacz telefon najlepiej , bron Boze juz mu nic nie pisz ani nie dzwon !!jak pojdzie do klubu to i tak sie przeciez dowiesz , a wtedy gorzej dla niego . jesli zadzwoni jutro to powiedz mu ze ukladasz sobie teraz wlosy i nie mozesz rozmawiac . potraktuj go tak jak on ciebie i niech ma nauczke !!
moj tez juz nie zadzwonil , tzn wiem ze jest na treningu ,ale nawet mnie to nie obchodzi czy zadzwoni czy nie , musi zrozumiec , skoro nie docieraja do niego slowa to musze byc brutalna . kiedys byl wytresowany ale potem widocznie bylam za dobra no to mam za swoje

ooooooo OOOOOOOOOO A NIE MOWILAM ! zero reakcji z mojej strony i co , wlasnie zadzwonil , powiedzial ze wlasnie skonczyl trening i czy moze do mnie przyjsc , a ja NIE . on jak skomlacy piesek :ale dlaczego , co ja zrobilem , przeciez nic sie nie stalo , dlaczego tak , i co teraz nie bedziemy sie widywac przez glupoty , bla bla blaa.. a ja ze na dzis wyczerpal sie limit , jutro zobaczymy ,
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-27 o 21:26
Stary 2009-10-27, 21:32   #978
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
gwiazdeczkoo !! mialas sie zdystansowac a nie wydzwaniac do niego skoro tak chamso cie potraktowal to daj sobie spokoj , wylacz telefon najlepiej , bron Boze juz mu nic nie pisz ani nie dzwon !!jak pojdzie do klubu to i tak sie przeciez dowiesz , a wtedy gorzej dla niego . jesli zadzwoni jutro to powiedz mu ze ukladasz sobie teraz wlosy i nie mozesz rozmawiac . potraktuj go tak jak on ciebie i niech ma nauczke !!
moj tez juz nie zadzwonil , tzn wiem ze jest na treningu ,ale nawet mnie to nie obchodzi czy zadzwoni czy nie , musi zrozumiec , skoro nie docieraja do niego slowa to musze byc brutalna . kiedys byl wytresowany ale potem widocznie bylam za dobra no to mam za swoje

ooooooo OOOOOOOOOO A NIE MOWILAM ! zero reakcji z mojej strony i co , wlasnie zadzwonil , powiedzial ze wlasnie skonczyl trening i czy moze do mnie przyjsc , a ja NIE . on jak skomlacy piesek :ale dlaczego , co ja zrobilem , przeciez nic sie nie stalo , dlaczego tak , i co teraz nie bedziemy sie widywac przez glupoty , bla bla blaa.. a ja ze na dzis wyczerpal sie limit , jutro zobaczymy ,
jestem słaba i nie umiem sie do niego nie odzywac .. i on to chyba zaczyna wykorzystywac
Stary 2009-10-27, 21:44   #979
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

biedna , ty z milosci do niego , dlatego slaba jestes , ale zle robisz , on wie ze jestes miekka i dlatego sobie tak poczyna , gdyby sie bal ze sie wsciekniesz to by tak nie robil , kurde
a ja poki co ide przyjechal Pietro z kurczakiem z rozna i frytkami , nie moglam go nie wposcic bo ma klucze . mhmmm no nic , do jutra
trzymaj sie Gwiazdeczko
Stary 2009-10-27, 21:47   #980
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
biedna , ty z milosci do niego , dlatego slaba jestes , ale zle robisz , on wie ze jestes miekka i dlatego sobie tak poczyna , gdyby sie bal ze sie wsciekniesz to by tak nie robil , kurde
a ja poki co ide przyjechal Pietro z kurczakiem z rozna i frytkami , nie moglam go nie wposcic bo ma klucze . mhmmm no nic , do jutra
trzymaj sie Gwiazdeczko
buziaczek kochana
Stary 2009-10-27, 22:20   #981
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
ale cisza tu ostatnio , nikt nic nie pisze ...
siwa a z jakich kolorow ten balejaz bedziesz robic ? masz pomysl ? jak bys chciala zrobic bardzo jasne pasemka to polecam rozjasniacz Cece (czy CC nie pamietam jak sie pisze ) i do niego wode najmocniejsza 12% , rozjasnia az o 8 tonow , niszczy wlosy ale na pewno ci je rozjasni

ku**** a ja jestem zla , tzn bylam , juz mi mija po malu . ten gbur przeciez znowu mnie wkurzyl , zaczal dzis gadke , ze powinnam sie inaczej ubierac , ze nie mam juz 18 lat (faktycznie mam az 22 ) i nie powinnam nosic T shirtow i dzinsow (to takie oczywiste, ze kiedy wychodze rano na zakupy powinnam ubierac spodnice do kolana i garsonke , no nie ?? ) ze powinnam byc zawsze elegancka a nie tylko jak jest okazja bo wygladam jak Zulus , nie wiem co mu odpier....dolilo ze takie glupoty zaczal opowiadac , ale przemilczalam , potem , chcial isc do burger kinga , ja mowie : ok ale ja nie bede tam jesc a on jakies fochy , wyrzuty ze jestem niedozniesienia ale niby dlaczego mam sie truc fastfoodami , bo on tak chce , raz na jakis czas ok a poza tym nie mialam ochoty , on mogl jesc przeciez ale nie . potem kupowal buty , pyta sie _ podobaja ci sie ? a ja na caly glos : noo a co ty sie mnie -indianina zulu ,pytasz ? ty jestes najelegantszy dyktator mody wiec powinienes wiedziec najlepiej . jego zatkalo i juz wiecej ze soba nie zamienilismy slowa .
ha , haha , ahahahahahahahaha dobrze mu tak . no , musialam sie wygadac
hahahha a moj to na odwrot chce zrobic ze mnie licealistke a Ostatnio podgadał mi ze mam beznadziejna fryzure ze chcialbym zebym scieła przefarbowała włosy na ciemniejszy kolor i zebym sobie krociutka na skos grzywke zrobiła. A mam go gdzies! lubie swoje długie falowane włosy a nie po to nie farbowałam zeby pomalowac i sciac , bez kitu tak zle wygladam??

Cytat:
mmm kamciurka nie no zazdrosna to nie powinnas byc , to bardzo nieatrakcyjna cecha , a jak on wyczuje te zazdrosc to bedzie zbyt dumny , a moj niech sie wali , niech upadnie morda na jeza , bardzo mu tak dobrze , jeszcze na koniec jak sie zapytal czy wieczorem jemy kurczaka to mu powiedzialam 'ze nie chce go widziec az do odwolania ' , naprawde niech spier**** na bambus , mam juz dosc tych bzdur a rano wyszlam z domu z czysta dusza , on musial mnie zakazic
a mi sie ten tekst podoba

Cytat:
kamciurka ale wlasnie musisz silna byc , nie mozesz dac sobie wejsc na glowe bo jak on wyczuje slabosc to wykorzysta to przeciw tobie , nie daj sie , a mnie wlasnie cierpienie przez chlopaka w przeszlosci wzmocnilo , nauczylam sie udawac , nawet jak mi bylo zle to wmawialam sobie ze wcale tak nie jest , ze nie bede ryczec o jakiegos bubka i szlam na balety o, a co sie bede .
a neheszta bo z nimi tak jest , wszyscy widze maja problemy z facetami , a ja naprawde po ostatnim razie i placzu sie zdystansowalam i to tak totalnie , jak mu nie pasuje to W.Y.P.A.D !! jest tyyyylu chlopakow na swiecie , powiem wam cos w sekrecie jeszcze w wakacje , na dyskoo wpadl mi w oko taki jeden piekny pilkarz , piekne cialo , wysoki , opalony .. sam moiddd , okazalo sie ze mieszka niedaleko , nawet z nim pogadalam chwile , ostatnio znalazlam go na faceboku , ale nic nie pisalam ,nie kombinowalam (chociaz mnie korcilo ) bo w koncu lojalnosc wobec Tz , ale naprawde jak tak dalej pojdzie , to sie nie bede zastanawiac 2 razy , pakuje mu pizame i dres w reklamowke, wystawiam przed drzwi i ciaoo bello !! mam 22 l, jestem piekna i w kwiecie wieku . TOKSYCZNYM DUPKOM MOWIMY NIE !!
chyba zaczynam myslec podobnie a co, paskudna chyba nie jestem! dodam tylko jeszce ZAPYLACZOM TEZ MOWIMY NIE ;P

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14932900]Nie tylko Ty, tez tak o tym myślałam. Ja sobie wpisałam miejscowość w google i portfolio i znalazłam zakłady po prostu fotograficzne, które mogą zrobić zdjęcia. Nie wiem, może tą drogą? Ja nad tym myślę. W Sylwestra mam rocznicę z TŻ i chciałabym zrobić sobie 12 ładnych zdjęć i zamówić kalendarz stojący na biurko albo do zawieszenia na ścianę tylko czy ja wiem czy nie jest to takie trochę hmyy... egoistyczne?

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

AG moje proszę o radę, wkleiłam fotkę do albumu, bez grzywki. Przepraszam za jakość, ale robiona z kamerki. I nie patrzeć proszę na brak materaca na łóżku. Jak lepiej? Bo moim zdaniem bez.[/QUOTE]

mysle ze nie jest to egoistyczne swietny pomysł dorzuc tylko jakies zdjecie wspolne , ja kiedys tz dałam gigantyczne zdj w antyramie az mu łezka poleciała ah jaki on był kochany a dzis.. zdjecie stoi za szafa

a co do grzywki mi sie na codzien pododba podniesiona a jak nie zle wyprostowane to tez super

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Długo mnie tu nie było...Dziewczyny doradzcie mi. Nie wiem co zrobić.., bo nigdy nie farbowałam włosów, a coś ostatnio mnie nachodzi jak czytam Wasze przemiany. Problem tkwi w tym, że dużo osobom podoba sie mój naturalny kolor( moje włosy wyglądają jakby były farbowane,taki jasny brąz z połyskiem ;p). Są nawet zabawne sytuacje z nimi..heh kilka razy jakies panny pytały; czy to mój naturalny kolor czy farbowany. Jak idę do salonu fryzjerskiego to również pochlebne opinie... i żeby ich nie farbować, bo zniszczę kolor itp itd.. I co to zrobić.. Jak sądzicie?
sama zdecyduj jesli Ci sie podoba to na chwilową zachcianke nie warto niszczyc włosków

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Tak wszyscy mowią, że mam ładniutki kolorek taki nie spotykany na naturalnych włoskach.Ale z jednej strony chciałabym sprobować coś innego ale mam jednak tą świadomość, że jak zaczne farbować to już nigdy pewnie nie będę miała tego swojego koloru, bo pod wpływem farbowania zrobi się troszke inny..
koloru nie zniszczysz nie zmieni sie pod wpływem farby to tylko takie wrazenie bo, nawet jak wrocisz do naturalnego to minie duzo czasu zanim słonce przywroci im odcien taki jak masz teraz , ja czekam na kolejne wakacje i kolejne aby byc złotą blondyneczka jak dawniej
Stary 2009-10-27, 22:21   #982
hill
Raczkowanie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14950408]Dokładnie, ja mam jutro sprawdzian, a siedzę na wizażu. Niech mnie ktoś kopnie, bo nic nie umiem. Jeszcze tak mi się nie chce, same problemy.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

No wreszcie się ktoś odezwał. Ja używam Biodermy nawilżającej takiej po opalaniu, ale fajnie mi służy cały rok. Przynajmniej po solarium się utrwala opalenizna. A dermatolog mi przepisała właśnie to La Roche Posay, bo mam jakieś rogowacenie mieszkowe czy coś (genetyczne), takie chrostki jakby podskórne mi wychodzą na udach, plecach, w okolicach łokci. Byłam ciekawa czy to pomoże rzeczywiście.[/QUOTE]

miucci nauczona
a o jaki krem/balsam lrp dokładnie chodzi????

ten wątek to chyba jakaś klątwa
ja też po kłótni z tż.
jestem wściekła! wie, że mam teraz lipną sytuacje w domu to jeszcze bardziej mnie dołuje. A jak mu mówie, że przez takie coś bardziej gubie włosy to słysze, że to wina odżywek....
mhhhh chyba tych co daje na koncówki.
teraz cisza.
podsusze włosy, może wezme coś na uspokojenie i pojde spac.

marlenka nie farbuj. Masz piękne włosy!!!! tylko pozazdrościć.
też słyszałam, że powinnam przyciemnić włosy ale tż bardziej chodzi o to, żebym nie niszczyła ich jasnymi farbami.
Or unsingable songs
...
I just want You...

Edytowane przez hill
Czas edycji: 2009-10-27 o 22:28
hill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:45   #983
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
hahahha a moj to na odwrot chce zrobic ze mnie licealistke a Ostatnio podgadał mi ze mam beznadziejna fryzure ze chcialbym zebym scieła przefarbowała włosy na ciemniejszy kolor i zebym sobie krociutka na skos grzywke zrobiła. A mam go gdzies! lubie swoje długie falowane włosy a nie po to nie farbowałam zeby pomalowac i sciac , bez kitu tak zle wygladam??

mysle ze nie jest to egoistyczne swietny pomysł dorzuc tylko jakies zdjecie wspolne , ja kiedys tz dałam gigantyczne zdj w antyramie az mu łezka poleciała ah jaki on był kochany a dzis.. zdjecie stoi za szafa

a co do grzywki mi sie na codzien pododba podniesiona a jak nie zle wyprostowane to tez super
Ja bym sama mu to zdjęcie przywiesiła albo zrobiła wywiad czemu leży gdzieś w kącie.

Prostownice mam dobrą, ale wyjdę na mgłę i grzywka zaraz taka du.piata. Nie chce jej już.

Cytat:
Napisane przez hill Pokaż wiadomość
miucci nauczona
a o jaki krem/balsam lrp dokładnie chodzi????

ten wątek to chyba jakaś klątwa
ja też po kłótni z tż.
jestem wściekła! wie, że mam teraz lipną sytuacje w domu to jeszcze bardziej mnie dołuje. A jak mu mówie, że przez takie coś bardziej gubie włosy to słysze, że to wina odżywek....
mhhhh chyba tych co daje na koncówki.
teraz cisza.
podsusze włosy, może wezme coś na uspokojenie i pojde spac.

O tak, wyuczona jak nie wiem. Nie mogłam się do tego zabrać, nienawidzę historii. A jeszcze ta kłótnia z TŻ i to, że coś się dziś źle czuję. Poczytałam, starałam się zapamiętać daty, ale kiepsko mi to wychodzi... Może uda się coś pościągać, a jak nie to, poprawa mi zostaje. Choć mam dobre oceny i nie chcę ich sobie popsuć.

A chodzi o Iso Urea. Wiesz coś może na jego temat?

Cytat:
i oni nam wmawiają ze kazdy facet nie jest taki sam a my mamy dowody ze tak jest ze oni sa tacy sami tylko w kazdym obiawia się to 2 czym innym!
Jestem w kropce, Tż do mnie nie dzwoni od 17 co dziwne u niego bo trening skonczyl 2 h temu i zawsze dzwoni.. napisalam mu 3 smsy a on nic wiec sie w****iłam i zadzwoniłam do niego bo nie lubie jak ktos mnie olewa a on do mnie ze jest z kolegami na boisku i wroci do domu pozno i wtedy zadzwoni do mnie zatkało mnie bo nigdy tak ze mna nie rozmawial tzn w taki sposób, nasza rozmowa sie skonczyla na "pa",nie czaje o co chodzi, coś kombinuje.... mam nadzieje ze nie wybiera sie z "kolegami" do klubu bo go naprawde rozstrzelam - mamy uklad ze do klubow bez siebie nie chodzimy i ja sie tego trzymam.
ehh
Mój zawsze tak ze mną rozmawiam przez telefon. Zawsze jak chce pogadać to jemu się spieszy albo cos i pyta: "już to wszystko, bo idę?" a jeszcze lepiej jak to ja dzwonię (on dzwoni raz na ruski rok jak coś pilnie potrzebuje) i mówi: 'to ja kończę, pa".

Tak chciałam dodać, że mój TŻ często ma tak, że ja mam wrażenie, że on mnie olewa. Tylko u niego to jest to, że on nawet nie widzi często, że robi coś nie tak, a ja potrafię się mu nawet popłakać z bezradności, bo już nie wiem jak do niego dotrzeć i wytłumaczyć mu (tak żeby zrozumiał), że coś może robi źle. Co ciekawe olewki są tylko wtedy gdy się nie widzimy i wtedy są problemy z kontaktem (smsy, dzwonienie - he, w sumie rzadko kiedyś do niego dzwonię teraz, bo już zaczęłam sie przyzwyczajać, że tylko wtedy sobie humor zepsuje, bo rozmowy wyglądają jak wyglądają). Czasami mi smutno. Jak się widzimy jest ok (nie zapeszając). No żeby nie było to potrafi też się zmienić dla mnie, zmienić to, co mnie tak wkurza.

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

A właśnie przypomniało mi się jeszcze, więc napisze dopóki sobie nie zapomniałam. Widziałam dziś reklamę tego kremu na niechciane owłosienie. Bio - xet się nazywa jakby ktoś chciał wiedzieć.

Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Czas edycji: 2009-10-27 o 22:40
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:52   #984
marlenkarr
Rozeznanie

na wesela mnie cos ostatnio duzo chlopców zaprasza jakas plaga a to najlepsze ze przez nk gdzie znamy sie z liceum z widzenia, nie widzielismy sie 3 lata a praktycznie rozmawialismy moze 2 razy w szkole a moze i nie. To samo drugi niektorych ludzi pogieło totalnie. Czy ja wygladam na pania do towarzystwa? na wesela?
Stary 2009-10-27, 22:53   #985
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahahahahahaha

Cytat:
moj tak samo.... nic nie robi tylko trenuje a ma juz 21 lat!! masakra.. tylko slysze w kolko .. jestem zmeczony.. nie chce mi sie... bede mistrzem swiata i nic innego nie bede robił ja *******e.. porazka jakas;/
ja chce normalnego faceta ktory bedzie pracowal na siebie i na rodzine,odpowiedzialnego i takiego kochanego misia
moj Tż nie daje mi kwiatow bo twierdzi ze szybko więdną
Temu Panu juz podziekujemy

Cytat:

Limit sie wyczerpal Odeta, jestes moja idolka, jak czytam Twoje wypowiedzi to mi lzy leca ze smiechu Rzadzisz poprostu

Odpisali mi z butami, ze moge sobie wybrac inne. Mam juz dosyc tych ludzi powoli i chce jak najszybciej zakonczyc ta sprawe, chociaz mam wrazenie, ze to sie nigdy nie skonczy :/ wybralam w koncu te http://www.stylowebutki.pl/products/...23-czarne.html
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:55   #986
hill
Raczkowanie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14955682] O tak, wyuczona jak nie wiem. Nie mogłam się do tego zabrać, nienawidzę historii. A jeszcze ta kłótnia z TŻ i to, że coś się dziś źle czuję. Poczytałam, starałam się zapamiętać daty, ale kiepsko mi to wychodzi... Może uda się coś pościągać, a jak nie to, poprawa mi zostaje. Choć mam dobre oceny i nie chcę ich sobie popsuć.

A chodzi o Iso Urea. Wiesz coś może na jego temat?[/QUOTE]
niestety nie wiem... ja mam jakiś krem do twarzy ale używam dopiero 3 dni chociaż kupiłam go już jakiś czas temu.
ale ten iso urea ma dosyć dobre opinie na kwc.
powodzenia na sprawdzianie- dasz rade

najgorzej jest załatwiać wszelkie nieporozumienia i ogólnie kłócić się przez tel. bo z tego zazwyczaj nic dobrego nie wychodzi. Nawet obiecałam sobie z tż, że przez tel żadnych kłotni ... no ale życie jest życiem.
Or unsingable songs
...
I just want You...
hill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:57   #987
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hill Pokaż wiadomość
niestety nie wiem... ja mam jakiś krem do twarzy ale używam dopiero 3 dni chociaż kupiłam go już jakiś czas temu.
ale ten iso urea ma dosyć dobre opinie na kwc.
powodzenia na sprawdzianie- dasz rade

najgorzej jest załatwiać wszelkie nieporozumienia i ogólnie kłócić się przez tel. bo z tego zazwyczaj nic dobrego nie wychodzi. Nawet obiecałam sobie z tż, że przez tel żadnych kłotni ... no ale życie jest życiem.
Ja uzywam tego Effaclaru Duo z LRP i niestety, ale on na mnie nie dziala. Nakladam ladnie filtr, bo to kwas, itd. ale on nic mi nie robi :/ pory mam dalej takie, ze widac je z kilometra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 23:10   #988
marlenkarr
Rozeznanie

jakkolwiek co sie nie odzywasz? co u Ciebie?

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Hahahahahahahaha

Temu Panu juz podziekujemy

Limit sie wyczerpal Odeta, jestes moja idolka, jak czytam Twoje wypowiedzi to mi lzy leca ze smiechu Rzadzisz poprostu

Odpisali mi z butami, ze moge sobie wybrac inne. Mam juz dosyc tych ludzi powoli i chce jak najszybciej zakonczyc ta sprawe, chociaz mam wrazenie, ze to sie nigdy nie skonczy :/ wybralam w koncu te http://www.stylowebutki.pl/products/...23-czarne.html
cudowne
Stary 2009-10-27, 23:13   #989
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
jakkolwiek co sie nie odzywasz? co u Ciebie?

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

cudowne
Mam mega z***any humor, jak Wy wszystkie, przez faceta. Gnoje!
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 23:15   #990
aagusiaa88
Zakorzenienie

Mi sie wydaje, ze to to przesuniecie czasu tak na nich zadzialalo poprostu musza sie przestawic na nowy czas i stad te problemy
wiecie dziewczyny, tak czytam to co tu piszecie, ze same problemy z nimi, itd i musze przyznac, ze ciesze sie poniekad, ze jestem sama z nikim sie nie musze uzerac. jest przynajmniej jedna dobra strona tego wszystkiego :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości