|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
nie chce mi się już uczyć
![]() jutro WOS fizyka... polski <beczy>
#962 |
Raczkowanie
|
i ja lecę spać, nic nie umiem na jutro, ehh
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
heja Bejbaski ;*
w ogóle to się nie wyspałam ![]() ![]() weźcie mnie z tej szkoły ! 189 dni do matury... ja chcę już. miłego dnia ;**
#964 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ;*
Do szkoły mam na 9.15. Pierwszy raz od dawna można pospać do 7.30. Miłego dnia ;** ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- No i MARTA !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja dzisiaj, choć do szkoły nie idę, to się nie wyspałam, bo muszę zrobić jeszcze sporo zadanek z matmy ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Hejoseczek.
![]() Wróciłam ze szkoły, przeżyłam spr. z chemii. Siedziałam nad nią do 24 zgodnie z przewidywaniem. ![]() Jutro z bio powtórzeniowy, więc cały dzień nauki. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie skończyłam z matmą i również zabieram się za biologię. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
nie poszłam do szkoły, bo nic nie umialam, nie wyspałam sie i jest jesień
![]() chcę kupić autko i zanleźć prace na weekendy !!
#970 | ||
Zakorzenienie
|
Bry, Małżowinki ;*
Cytat:
Ja miałam już, ale zgodnie ustaliliśmy, że nie robimy teraz, bo na studniówce i tak będą, także.. ;] a w 2kl. mieliśmy robione, nikt się raczej za bardzo nie zmienił. Cytat:
![]() ____ Ja już po szkole. Nie zgadniecie! Wczoraj dokończyłam ZiK ![]() ![]() Zrobiła nam na fakultetach czytanie ze zrozumieniem, takie z du.py. Na ocenę ofc. ;] Próbowałam znaleźć odpowiedzi w necie, żeby sobie sprawdzić, ale nie ma. Pisałyście już CV w szkole? Masakra, w dwie rubryki w ogóle nie miałam co wpisać ![]() ![]() MARTA ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-27 o 12:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Dwie.
![]() Cytat:
![]() Pisałam w drugiej klasie. Nie mam już PP. ![]() ----- Idę dalej męczyć biologię, a tak mi się chce spać. Dziś późno się położyłam, bo siedziałam z chemią. Dziś punkt 22 leżę w łóżku, więc muszę się sprężyć. Miłego dnia. ![]() Nie wiem czy dziś tu jeszcze wejdę. Jakbym nie weszła to Marta - trzymam kciuki, trzymam. ![]() Jak zadzwonisz po to się nie obrażę. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() ![]() Idę zrobić kawę i siadam do matmy... Za tydz. matura próbna ![]() Miłego Dnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zadomowienie
|
no to zostaję
![]() Cytat:
![]() Hej ![]() już albo dopiero po szkole, idę na obiadek i pewnie spać.. Na 7 miałam to nie wyrabiam za bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() do potem ;*
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
O, a ja dopiero w trzeciej klasie mam PP,wcześniej nie.
![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a CV pisaliśmy w drugiej klasie. Cytat:
![]() Dzien dobryyyy ;* pojechałam do szkoły na sam apel ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |||
Zakorzenienie
|
hej...
![]() Cytat:
![]() nie rwą się ![]() Cytat:
kurde, niefajnie ![]() ale jest w domu? nie widziałaś sie z nim? daleko mieszkacie od siebie? ![]() ![]() Cytat:
lubie jak cos robimy na fakultetach a potem jest na ocene ![]() albo lepiej, my na biologii mamy normalne lekcje ![]() ![]() cv pisalam w 2. dzieki ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14945387] ja sobie zawsze znajde czas wolny ![]() [/QUOTE] ![]() ja tez! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
ciekawe czemu ja też ![]() Żbiczku, goł goł pałer żbiczek ! ![]() ale obejrzysz dzisiaj ze mną BrzydUlę ![]() baniak mnie boli. weźcie mi utnijcie głowę. idę zrobić sobie zieloną herbę, wywietrzę pokój.. i wezmę się za uporządkowanie pomocy naukowych.. bo wypada w końcu wziąć się do nałuki. btw, dzisiaj na polskim przez dwie godziny pilnie notowałam wszystko ![]() ![]() więc służę notatkami z Leśmiana gdyby ktoś reflektował ![]() Marta, Ty wiesz, że ja za Ciebie kciukam ;* ![]()
#978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym oto mottem przewodnim zbieram się na korki z matmy ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14945387] pojechałam do szkoły na sam apel ![]() czy na ten mecz, o którym myślę? :P ale jestem przetyrana ;] miałam ten spr. z polskiego ;P wczoraj uczyłam się jakieś pół godziny, po czym zasnęłam, o 1.30 mama mnie obudziła, kazała się przebrać i iść spać, na co ja "mamo, ja się uczę!!" ![]() ![]() w autobusie poczytałam trochę i przed lekcją i tyle :P mówiąc szczerze, to umiałam tylko "Koniec wieku XIX", "Kowal", "Dies irae" i trochę "Krzak dzikiej róży w Ciemnych Smreczynach" :P i co? ![]() pyt. 1 - Dekadentyzm w wierszu "Koniec wieku XIX" pyt. 2 - Niczeanizm w poezji (czyli "Kowal") pyt. 3 - Symbolika róży i limby w "Krzaku dzikiej róży..." pyt. 4 - Katastrofizm w "Dies irae" ![]() ![]() głupi ma zawsze szczęście ![]() pytań II grupy to raczej bym nie napisała :P ufff ![]() potem miałam religię i o Wszystkich Świętych mówiliśmy.. i ksiądz do nas "no, pod tematem nic nie będziemy pisać, ale jak ktoś chce może narysować grób swoich marzeń" ![]() a na koniec dwie biologie i dwie godziny gadania o translacji ![]() łeb mi pęka, nie mam żadnej tableki i zaraz się chyba kimnę ;] w ogóle to siedzę, a moja mama do mnie "ty chyba złe biustonosze kupujesz, bo masz takie wielkie piersi" ![]() ech :P
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-27 o 15:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A (Brzyd)ulę ja będę oglądać, choć wiem, że nie jestem tak godnym towarzystwem jak Beata. ^^ Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14945387] ![]() ![]() a CV pisaliśmy w drugiej klasie. ja sobie zawsze znajde czas wolny ![]() [/QUOTE] A ja przestaję i trochę się w tym gubię,bo to już chore. Dziś się uczyłam już 2,5h jak wróciłam ze szkoły. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-27 o 15:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko kilka osób się zgłosiło, że bierze, zrobię sobie odbitkę za 2 zł a nie za 8 jak sobie wołają. Idę zaraz na poloneza. 1,5 h dygania ![]() Na koniec 3 klasy tańczyłam i już dygać umiem. A mój partner to nie bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
A włosy się nie niszczą ?
Nie wyobrażam sobie, żeby związać włosy recepturką, ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | ||
Konto usunięte
|
to tylko 189 dni i najdłuższe wakacje w życiu
![]() ![]() Cytat:
![]() więc pewnie znowu będzie 3 u mnie z polskiego jak ktoś dostanie 3 to jest taka radość ![]() Cytat:
![]() nie no w sumie przecież wszyscy już wiem jak wygląda nasz wymarzony grób ![]() __________ dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W tamtym roku się umówiliśmy i ubraliśmy: wszystkie dziewczyny na zielono stoją, chłopaki u góry na ławce i na dole siedzą na czarno ![]() Pisałam z miesiąc temu ![]() Spaaadaj. 24 strony po 4 na jednej (co by nie było za ciężkie ![]() ![]() Czytam po raz trzeci i myślę, co oni w tym Radomiu mają ![]() Bp u nas to się nazywało "wpływy filozofii Nietzschego" ![]() ![]() ![]() Robię sobie te arkusze z podstawowej matmy ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-27 o 16:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie sprawdzałam, zostały mi dwa zadania. I pół jednego nie umiem, bo nie miałam prawdopodobieństwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |||
Zakorzenienie
|
biologia.
![]() ![]() Cytat:
![]() I ten fuks na sprawdzianie z polskiego też dobry. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Yhm, ten tego, no.. ja wcale się nie pomyliłam, sprawdzałam tylko czy się zorientujecie. ( ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale najpierw serialowo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.