![]() |
#961 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]()
![]() |
#962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Macie juz faktury z dzisiaj? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już mam podgląd faktury. W brakach tylko kolczyki Agnes , ale to jeszcze z poprzedniego katalogu. A tak to zero braków, przyjdzie nawet płyn malinowy z netto, a miał żółtą kropkę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam po raz kolejny skan kat.1 i zastanawiam się nad jedną rzeczą otóż, w katalogu tym nie widzę wody Rare Pearls- czyżby powróciła na życzenie jednynie w katalogu 17??? ciekawe czy w kat.2 się pojawi jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-16 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Konto usunięte
|
moje braki na fakturze kampania 16/2009;
jeśli to komuś pomoże ![]() 43661 KOMPLET BIZUTERII NOEMI 1 41764 KOMPLET BIZUTERII LEA 42580 WYGLADZ.SZCZOTKA Z NAT.WLO ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15308329]moje braki na fakturze kampania 16/2009;
jeśli to komuś pomoże ![]() KOMPLET BIZUTERII NOEMI ![]() dzięki za info, kurczę, moja klientka zamówiła właśnie komplet biżuterii Noemi, znowu będę musiała lecieć do COKu ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-16 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Rozeznanie
|
Dziś juz są cienie Denim Blues
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2009-11-16 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
któraś z Was pytała o Rare Pearls czy są w kat. 2
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Źle mnie zrozumiałaś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
napiszę ogólnikowo co jest:P
- do nowego systemu pielęgnacji oczu tego z Anew Reversalist dodawany jest tusz superFULL -woda Aromadisiac jest po 49.90 zarówno męska jak i damska -iskrzące błyszczyki są po 9,90 jak kupi się dowolny prodku ze stron z kolorówką - są dwa nowe odcienie poczwórnych cieni - edycja limitowana ta tygrysia jak SUPERShock -kilka nowych torebek- nic ciekawego:P -bransoletka do charmów jest po 19.90 a zawieszki: 1szt 14,90, 2 szt za 25,00 a 3 szt za 30zł -kilka kompletów nowej fajnej bizuterii -liftingujący żel do biustu z solutions jest za 27.90 -weszły 3 nowa linia ta Clearskin Professional - są 3 rzeczy -są maseczki z PS po 7ml saszetki za 1,90 ![]() -jest nowa maseczka do stóp z parafiną z Foot Works i oczywiście wszystko w oprawie walentynkowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myszka1706 dzięki za pierwsze informacje o 2 katalogu ![]() a w jakiej cenie są te poczwórne cienie? Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-16 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj zdarza się, że są tańsze niż po najwyższym upuście. I to nie tak znów sporadycznie. Dlaczego? Powodów jest kilka: 1. Pakiety nowości, displaye, teraz nawet te produkty z programu lojalnosciowego. 2. Zagranica: w UK wody bywają duzo tańsze niz u nas. 3. Sprzedaż Liderek, jak im brakuje do planu, a jest za to jakis bonus, to i tak wyjdą na swoje sprzedając nawet taniej niż same kupują. 4. Nietrafione prezenty (niewielki odsetek ogółu). 5. Być moze też deputaty, nie jestem pewna czy Avon je daje, ale to bardzo prawdopodobne, w L'Orealu były na pewno. 6. Wyprzedaż w Waw-ie. Nie wiem czy to nadal istnieje, ale sama kupowałam kiedyś rzeczy od OKS za grosze. Ona je miała z tego sklepu, były to produkty które wyszły już z katalogów. I absolutnie nie wierzę w kradzione z firmy kosmetyki ani w te przeznaczone do utylizacji.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
mmm ;d przeczytałam prawie całą część 7 ;pp I tą
![]() Jestem konsultantką od wakacji i muszę powiedzieć ,że o tej pory złożyłam tylko 3-4 zamówienia. Średnio to idzie. Liderką jest moja ciocia,która średnio mnie mianowała. Niestety nie mam pomysłów jak zdobywać klientki czy też jak dobrze przygotować katalog,komu go dać.. gdzie się nie obejrzę tam ktoś jest konsultantką.. o ironio,mieszkam w internacie gdzie jest około 150 dziewczyn ! i od wielu słyszę że ta i ta jest konsultantką, ale nie widzę żadnej działalności.. tak więc szukamm sposobów i recept by jednak mieć tyle zamówień zebranych by regularnie je składać ;dd pozdrawiam wszystkie ![]() btw. jesteście strasznie pomocne dla siebie, to się chwali ! i rzadko zdarza , bo teraz coraz częściej każdy patrzy tylko na swoje korzyści.. |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Seria Clearskin mnie intryguje, choć z cerą generalnie problemów nie mam ![]() Maski PS w saszetkach rewelacyjny pomysł, bo zanim ja całą zużyje, to mijaja wieki... Footworks z parafiną ![]() Cytat:
Jak byś miała możliwość zeskanować lub zrobić zdjęcia ![]()
![]() |
#984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przejrzałam własnie katalog pod katem tego, czego wcale praktycznie nie sprzedaję. I dostrzegłam czerwoną serię AT do stylizacji w badź co bądź - swietnej cenie . Zamówiłam "na próbę" 2 rzeczy i pokażę je dziewczynom, zobaczymy czy bedzie jakieś echo. W poprzednim katalogu też tak zrobiłam. Pominięty przez dziewczyny i przeze mnie zestaw Magia Fioletu (myślałam, ze jest na 10%, więc nie zawracałam sobie nim głowy) kupiłam wreszcie pod koniec katalogu i pokazałam oferując w cenie baaardzo korzystnej. Robię tak jak rozszerzam sprzedaż o produkty, których wcześniej nie sprzedawałam wcale - maksymalny praktycznie upust, a jak się laski przekonają i zamawiają już potem te rzeczy normalnie, to klasyczny rabat. Pomyslałam tak: płynów do kąpieli nie sprzedaję prawie wcale, maseczek do stóp i balsamów z naturalsa zero, na szampony z AT mam jedną chetna, tylko Senses ma zawsze wzięcie. Powiedziałam, ze mam taki fajny tani zestaw Magia fioletu, ze można go rozbić na pojedyncze sztuki i dac komuś w prezencie (przeciez okres prezentów przed nami) i w efekcie sprzedałam tych zestawów 7 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Wizażanek miała Złociste perełki do twarzy?
A najlepiej i perełki brązujące (te w zestawie z SuperSHOCK za 39,90) i Złociste perełki do twarzy (minikatalog) i mogłaby je porównać? Czytałam opinie na KWC ale dalej nie wiem... Zawsze miałam brązujące (te malutkie) i nie wiem czy jest jakaś widoczna różnica w stosowaniu jednych i drugich? Co powodują te duże jasne kulki w Złocistych? Dziękuję za wszystkie opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
na katalogowy wrzuciłam zdjęcia tych nowych cieni limitowanych -robione telefonem tylko tak mogłam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jutro składam zamówienie z kat.16. Klientki się nie rzuciły na perfumy, mimo że zrobiłam 20% rabat. Ale 1tys przekroczyłam. Jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
dostałam zamówienie 1/2010 i piszę Wam nuty zapachowe Aromadisiaca damskiego i męskiego: damski-różowy pieprz, jaśmin, drzewo sandałowe-popsikałam o 13 na rękę i jeszcze czuję, na początku jest bardzo ostry ale potem bardzo przyjemny zapach wydaje mi się wcale nie podobny do Passion Dance. Męski-kolendra, figa, paczuli-od samego początku bardzo ładny zapach na skórze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet ładnie na zdjęciu wyglądają, ciekawe jak w rzeczywistości ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.