|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#962 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
A ja jestem chora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
My chcemy kupic 200 butelek na 2 dni na ok.120 os.
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Jestem i ja.
No na targach byłam, ale nic konkretnego nie było.Dla facetów wiece propozycji niz dla kobietek. waniliaania2009 to mnie uspokoiłaś ![]() Jej,zimno dziś jakoś.Brrrr......
#966 |
Zadomowienie
|
Witam chorowitki.
W Lublinie brzydko. Prześwitywało słonko a za chwile deszcze. Chociaż ciepło w miarę jest. Ja dzis tez zmarnowana bo wstałam o 6. Kurde ja tez bym chciała kupić tą wódke teraz. Chociaż troche bo jak później cena podskoczy to bedzie mi szkoda. A ten moj TŻ sie upiera ze przed samym weselem. W ogóle ten dzien jakiś nieudany. Moj P wyjątkowo od 6 do 22 w pracy, a w szkole strasza letnią sesją i juz zakladają ze nie damy rady w czerwcu. Bardzo budujące to. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny....
przepraszam ze Was tak zaniedbuje ostatnio i tylko sporadycznie coś napiszę....w pracy mam istny sajgon..bleee koniec roku sie zbliża i u nas też już sie zaczeło szkoda poprostu się nad tym wywodzić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Nawet nie miałam czasu nadgonić zaległości w czytaniu co u Was bo weekend od rana do wieczorka w szkole spędziłam ehhhhh...mówi się trudno ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Macie jakieś plany na andrzejki ? Ja bym sobie z chęcią poszła do sceny bo wtedy ma być tam koncert SNAP....i cena zachęcająca tylko 20 zł za bilet podobno...
#970 |
Zadomowienie
|
Ty też? No na IV roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Madziaciu ja miałam handlowe u Kidyby i warto iść zdawać w częściach u niego
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Dzis ogladal suknie. Rok temu starsznie mi sie nie podobaly suknie z musinu a teraz jak je ogladam to wydaje mi sie, ze maja cos w sobie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Mi się ta druga nie podoba - wygląda jakby miała jakieś pompony na dekolcie
![]() Ale generalnie lubię takie sukienki ![]()
#975 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przestańcie sesją straszyć bo jak zaczęłam to czytać to mi się słabo zrobiło. Dopiero wróciłam z zajęć a zaczęłam o 8, nie mam nawet kiedy pracy pisać, fuj!
A z sukienek ta pierwsza mi się podoba, w tej drugiej też nie podoba mi się góra. Edytowane przez majeczka_1 Czas edycji: 2009-11-24 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Azakowana mam do Ciebie takie pytanie, bo przypuszczam, że możesz coś na ten temat wiedzieć
![]() ![]() Jeśli powrócą Ci siły, to może mi napiszesz co o tym myślisz?A teraz skup się na zdrowieniu!!!mam nadzieję, że już Ci choć troszkę lepiej, choć wiem,że zapalenie oskrzeli to nieprzyjemna sprawa ![]() Waniliaania takie suknie bardzo mi się podobają, są zdecydowanie w moim typie! Dziś też byłam na poszukiwaniu tej jednej jedynej!I powiem Wam, że bardzo ważna jest obsługa w salonie!Jedna kobieta potraktowała mnie wprost cudownie, zajęła się mną tak dobrze, że poważnie rozważam zakup u niej sukni! A z kolei w innym salonie, gdzie weszłam minutę po zamknięciu, pani z zaplecza krzyknęła tylko "zamknięte już" takim tonem,że mi się odechciało tam wracać.Nawet się nie pofatygowała, żeby do mnie wyjść... Edytowane przez wowczyk Czas edycji: 2009-11-24 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Wowczyk zdarzały się reklamacje. Najlepiej rekalmować z oryginalnym opakowaniem i paragonem bo tego sobie życzą producenci od optyków. Klienci zawsze przynoszą reklamowane soczewki do nas a my odsyłamy do producenta. Tylko czasem to się po prostu mija z celem, bo reklamowane są te najtańsze soczewki jednomiesięczne, czas oczekiwania na decyzję jest ok14 dni + przesyłka+ oesłanie towaru przez nich. Raz czy dwa się zdarzyło tak, że soczewkę uszkodził klient i próbował nam wmówić że to nie jego wina - a widać było od razu, że mu spadła
![]() Każdy przypadek jest inny - wiadomo. Ale od nas zawsze żądają paragon i opakowanie więc i my też żadamy tego od klientów. A co do zdrowia to czuję się już rochę lepiej, tylko mnie gardło boli i mam kaszel. Grzesiek się ze mnie śmieje bo mam głos bardzo zmieniony i wyciągam strasznie cienkim głosikiem końcówki - z bólu - także mało mówię, mąż ma spokój ![]() ![]() ![]()
#978 |
Raczkowanie
|
Dzięki Azakowana!już myślałam, że jestem jakoś wyjątkowo pechowa, bo nie spodziewałam się po soczewkach, że mogą trafić się tak wybrakowane...a tu okazuje się, że nie tylko mnie się takie trafiły!Zastanawiam się, czy bawiś się w reklamację, bo to trochę zamieszania z tym będzie!Ale z drugiej strony boję się, że z całym tym opakowaniem może być coś nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez nie miałam na razie żadnej poprawki i boje sie ze względu na to wesele, bo bede miec co innego wtedy w głowie i nie chce psuc sobie humoru handlówka lub pr. pracy. Spróbuje tą zerówke pchnąc, moze sie uda... A jak nie to we wrzesniu po ślubie bede miec wsparcie męża ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Mnie sie bardzo obydwie sukienki podobaja i ja własnie nad takimi sie zastanawiam. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
wowczyk i masz rację. Sama ostatnio dczułam tę róznicę podejścia do klienta w ostatnich dniach.Siostra mówi to samo-jedna jest ak miła,ze masakra i poprostu toba zainteresowana a inna...cóz, jak by człowiek był złem koniecznym bo przyszedł,kiedy jeszcze np nie ma nowej kolekcji eg............
Oooo a ja pierwsza jestem ![]() I jak tam po wczorajszych targach??
#981 |
Zakorzenienie
|
Sukienki nie w moim typie.
Co do poprawek to ja od poczatku skresliłam wrzesień jako termin na ślub w razie gdyby mi się przydarzyła. Ale moja koleżanka która ślubowała 5 wrzesnia, 2 dni przed slubem miała poprawkę a kolejną 7-ego i nie mogła jej przesunąć więc w efekcie po poprawinach jechała prosto do Wawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Wowczyk ja też miałam kiedyś problem z jedną soczewką, kupiłam je w Vision Express, na jedej okazało się, że jest malutka dziurka, która mi się rozerwała całkowicie jak zdejmowałam ją z oka, zaniosłam tą jedną tylko z paragonem i opakowaniem i nie było problemu dostałam nową fakt czekałam dwa tygodnie na decyzje ale mimo wszytsko warto było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pr. pracy - u nas był wtedy ten fatalny test. Ja generalnie nie przepadam za testami, ale tamten to był szczyt wszystkiego - ze 3 pytania były takie, że moim zdaniem można było je przeróżnie interpretować.
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga ale obronę macie w jeden dzień tylko? U nas było chyba z 15 terminów i można było zdawać kiedy się chciało. Wydawało mi się, że tak jest na większości uczelni.
![]() |
#987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda ze nie pomyślalam o tym wczesniej jak ustalaliśmy termin. ![]() Zeby tylko Twoja wizja Mehja sie nie potwierdzila... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero co my wybieraliśmy obrączki, zaproszenia, suknie itp. a teraz wy dziewczyny. Widzicie jak szybko zleciało? Dopiero miałyście 1,5 roku do ślubu a teraz pare miesięcy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.