![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
U nas na takim spotkaniu świątecznym były: wyróżnienia dla osób awansujących i trochę mowy na ten temat, poczęstunek, konkursy z nagrodami, prezentacja nowości oraz prezenty dla wsztystkich
![]() A co do szkoleń kosmetycznych to naprawdę warto na nie chodzić, ponieważ można zapoznać się z większością kosmetyków, a także z tymi, których samemu się nie używa. Są też osobne szkolenia dotyczące nowości, na których szczególnie polecam bywać. Szkołę Makijażu też warto zaliczyć, z tego względu, że chociażby na swoich spotkaniach czy warsztatach dla nowych osób można swobodnie posługiwać się wszystkimi naszymi produktami wiedząc kogo i w jaki sposób pomalować. |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak Ci zależy na tamtym, to bierz na biuro, bo to wcale nie jest "Głupio" :P
![]() |
#963 |
Pani Buka
|
Eh, może nie głupie, ale nie wiem czy mi na to czasu starczy
![]() A jest możliwość upoważnić kogoś (nie konsultanta) do odbioru paczki?
#964 |
Przyczajenie
|
Mam te koloru zlotego ale szczerze mowiąc nie polecam...do zatemperowania jest twarda gryfel zaś jest miekki i ciagle się łamie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W takich przypadkach najlepiej trzymać je w lodówce albo włożyć na ok 2 godz. przed temperowaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
Pozwole sobie wyrzucić z siebie ze ten kalendarz to sa jakieś jaja...
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć - na forum jestem nowa. W Ori od roku.
![]() Dziewczyny napiszcie proszę jakie macie relacje z Waszymi sponsorami. Moją sponsorkę widziałam raz w życiu - podczas podpisywania dokumentów. Więcej jej nie widziałam i nie słyszałam. Nie moglam na nią liczyć przy stawianiu pierwszych kroków - masakra ![]() Czy mój przypadek jest odosobniony, czy Wy też tak miałyście? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
ktos pytal o odbior paczki: u nas to mozliwe, tylko osoba ktora te paczke bedzie odbierac musi miec ze soba dowod osobisty
moja sponsorka jest moja kolezanka z liceum. kontakt teraz nam sie urwal, ale gdy czegos nie wiem to bez krepacji do niej dzwonie. nie moge na nia narzekac, sadze ze dobrze sie spisuje/spisywala |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zadomowienie
|
hejka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Szkoda, że na nas nie trafiłaś ![]()
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Nie depcze krokusów
|
To zależy co pokazujesz przy odbiorze. W filii po prostu dajesz zieloną kartę, nikt się nie domyśli, że to nie Ty.
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
u mnie w filii tzreba pokazać dowód.
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Kurcze - zdaję sobie teraz - po tym roku w Ori, że dobry sponsor to połowa sukcesu. Niestety - rejestrując się przez stronę nie miałam wpływu na to do kogo mnie przypiszą
![]() Doczłapałam się do poziomu 3%. Teraz standartowo robię zamówienia na ok. 300pp. Mam jedną konsultantkę. Ale niestety - o ile mam pomysły na pozyskiwanie klientów i nie stanowi to dla mnie problemu - to pozyskiwanie nowych konsultantek to dla mnie makabra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Witam.
Właśnie złożyłam zamówienie na 140 PP. Moja konsultantka ma 104 PP. Tzn. że ja mam 244 PP i teraz chciałabym zapytać czy jeśli złożę jeszcze zamówienie pdo koniec katalogu 17 na np. 400 PP ,( mam bardzo dużo zamówień ) to czy będę miała z katalogu 17: 244 + 400= 644 PP To by oznaczało że z 17 miałabym 644 PP i 6 % ? |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Witam,nie jestem jeszcze konsultantka Ori ale zamierzam sie zapisac po swietach :P otóz chciałabym sie dowiedziec jak to wszystko w Ori wyglada? Składanie zamówienia,jaka musi byc minimalna cena,ile upust wynosi itp? Czy w Ori podobnie wyglada to jak w Avonie? bo jestem tam konsultantka ale interesuja mnie tez kosmetyki z Ori a ze nie mam zadnej (nie znam) konsultantki to postanowiłam ze sama nia zostane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie :
Bo chciałabym cały zestaw z Swedish Spa z 67str za 42.23... TYLKO w brakach jest scrub i nie wiem czy jak zamówię całość to czy będe musiała w takim razie płacić za każdy produkt osobno ?? Jak to jest? Bardzo prosze o szybką odpowiedź! ![]()
#979 |
BAN stały
|
Raczej za każdą z osobna, skoro scrub jest w brakach.
Moją sponsorką jest koleżanka nowo poznana i jestem z niej zadowolona. Bardzo mi pomogła przy rejestrowaniu do Orifa i przekazała dużo niezbędnych informacji. Edytowane przez AnnD Czas edycji: 2009-12-13 o 07:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cześć, to i tak nieźle, bo ja mojej obecnej w ogóle nawet nie znam ![]() BTW Cu-dow-ny bern!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() A co do odbioru, to czasem odbiera za mnie moja Mama - fakt, pokazuje jedynie kartę. Kiedyś wcześniej prosili ją o dowód. Teraz już się im chyba "opatrzyła" ![]() Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-12-13 o 10:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
BTW - berny mam dwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | ||
Pani Buka
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale znalazłam na stronie jakieś upoważnienie (chociaż jest tam coś czego nie rozumiem....) , wydrukuję, wypelnię, dam TŻ swoją kartę klubową jakby co i może się uda ![]() bo pisze na nim: Upoważnienie niniejsze jest jednorazowe i obejmuje wyłącznie dokonanie czynności związanych ze złożeniem pierwszego zamówienia i odbioru produktów po przystąpieniu do Klubu Oriflame. i nie rozumiem, dlaczego ktoś inny mógłby odebrać moje pierwsze zamówienie, a kolejne nie? ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-12-13 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Ja się pytałam kiedyś w oddziale o upoważnienie dla TŻ-ta to mi powiedzieli że wystarczy jak będzie miał moją kartę klubową a na fv napisze swój pesel i się podpisze. Ale nie odbierał mi jeszcze więc nie mogłam tego zweryfikować.
#984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- A ja mam jeszcze pytanie odn. tych procentów (jakkowliek to brzmi ![]() Czy jeżeli wejdę na poziom np. 6%, to wtedy już mi zostaje ten rabat, bez względu na to jakie będę później robiła zamówienia? Czy ten rabat dolicza się do tych 30%, które mamy na wstępie? Niestety nie mam kogo o to zapytać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o odbieranie paczki w biurze/filii to wystarczy tylko karta klubowa. Mój TŻ, mama i koleżanka tak odbierają, choć w biurze to gość już nas zna i nawet tego nie musimy pokazywać
![]() Co do sponsora, to chyba można zmienić za pisemną zgodą obecnego. Ja zmieniałam, ale wpisując się na mojego TŻ, bo nie chciałam się kontaktować w tej sprawie z moją dawną sponsorką - i tak nigdy mi w niczym nie pomogła... Teraz w sumie ja bardziej pomagam (motywuję, dorzucam swoje PP, itp.) mojej sponsorce (ona w zamian załatwia różne rzeczy), ale trzymamy się razem i jest nam raźniej ![]() Mam jednak pytanie, bo od dawna śledzę to forum i nie przypominam sobie żeby o tym było, albo to było tak dawno, że teraz nie wiem czy jest tak samo... Chodzi mi o PP produktów na biuro. Na ulotce dołączonej do Biuletynu Klubowego jest napisane: "PP z produktów promocyjnych nie wliczają się do pułapu 100 PP". I tak mnie to teraz zastanowiło, ponieważ jestem w PW i boję się go stracić. Ostatnio moja sponsorka miała taki produkt i miała równe 100PP i opłaty detalicznej już nie było. Teraz ja jestem w podobnej sytuacji... Dawniej jak byłam w ori zdarzyło mi się tak samo i wtedy to programu lojalnościowego nie straciłam. W związku z powyższym zastanawiam się, czym to w praktyce skutkuje, jeśli wraz z produktem na biuro mam równe 100 PP? |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Serdecznie zapraszam na bloga mojej grupy www.nasza-pasja-oriflame.blog.onet.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Nie depcze krokusów
|
madzik19071992 - bardzo fajny blog
![]()
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
Malla dziekuje
![]() ![]() a teraz pytanko bo juz zapomnialam gdzie sie logowało do stronki "kto jest w oriflame " zeby cos zmienic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.