![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy serial MAJKA Tvn
mi też się podoba Ola, w sumie to już chyba to pisałam
![]() i bardzo podobają mi się jej ubrania. ciekawa jestem co z tą Klarą wyniknie, myślałam że po akcji 'zerwania' już się więcej nie pojawi ... ![]()
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Majka mieszka gdzieś w okolicy Wawelu? Bo jakieś mury widzę w okolicy jej kamienicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak się skończyło bo przegapiłam część po reklamach...
![]()
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Ojciec Michała chyba nic nie miał w tej walizce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Taak.. Buty były okropne. Daga dziwnie się zachowuje. Desperacko próbuje zbliżyć się do Michała, a on i tak zawsze ją oleje..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Daga miała te buty koszmarne! A Oli i jej ciotki nie lubię, ale to może dlatego, że swoim zachowaniem kogoś mi przypominają... Pare osób, które mi za skórę zalazły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
widziałyście zwiastun jutrzejszego 29 odcinka? ciekawe czy się pocałują, pewnie nie, któreś się cofnie albo telefon zadzwoni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie wkurza, że Michał wciąż tylko mówi tej Dagmarze tak potulnie "nie", "nie rób tak" zamiast się normalnie wściec i postawić sprawę jasno, że nie życzy sobie takich "zbliżeń" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
zawsze dzwoni telefon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m...6324,iAId,8874 Dla tych ciekawych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowanie bardziej wolałam Brzydule,ale Majka też mnie wciagła ;P choc jak dla mnie zbyt naciagana
sie nie moge doczekac aż Majka sie dowie kto jest ojcem ;P jak przed chwila leciał jutrzejszy zwiastun to pod koniec prawie sie zapowietrzyłam ![]() i musze przyznac,że Ciachorowski to niezłe ciacho xD
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Dlaczego Ola nie może mieć dzieci ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
o też sie nad tym zastanawiałam
a ja chyba przegapiłam jakis odcinek-kiedy Majka wróciła do domu?i kto ja namówił do powrotu?
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- 69love69 Ola coś tam mówiła ciotce, że usunęła dziecko (Michała zresztą), bo była za młoda i to nie był odpowiedni czas na zostanie mamą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo widziałam do momentu jak Piotr pisał do Majki tego smsa i sie odcinek skończył dzięki ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, nie udzielam sie bo Majki ze 2 odcinki w zyciu widzialam
![]() ![]() ![]() ![]() Nastepnie udalam sie w strone Malego Rynku i okazalo sie, ze wlasnie tam krecona jest scena. Stalam tam jakies 20 minut i sie przygladalam - serialowa Majka na zywo wyglada bardzo ladnie, choc w TV mi sie nie podoba, a ten blondas Michal czy jak mu tam rowniez calkiem calkiem sie prezentuje, choc nie w moim typie facet. Blondyn mial noge w gipsie i chodzil o kulach. Jesli chodzi o kwestie, za cicho mowili zeby uslyszec ![]()
![]() |
#985 |
Wtajemniczenie
|
Czy to jest uczelnia Jezuitów? właśnie tak się zastanawiam gdzie ten taras dokładnie jest i tylko to mi pasuje
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Nie, Akademia Muzyczna
![]() BTW na owym tarasie krecono tez jakies sceny z filmu Vinci ![]()
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Biało
![]() Piątek Majka polubiła wspólne wyjazdy z Michałem, ale nie zapomina, co jest dla niej najważniejsze. Dzwoni do kliniki i umawia się z na spotkanie z Mikołajem. Zaraz potem Michał dowiaduje się, że odnalazła się matka jego dziecka i już wkrótce będzie mógł się z nią spotkać. Aleksandra obawia się, że tajemnicza kobieta nie będzie chciała oddać im dziecka, ale pociesza się, że przekonanie jej to tylko kwestia pieniędzy. Wiktor stara się odzyskać kolię, którą przegrał w klubie Stefana. Lucyna w rozmowie z Haliną wpada na trop tajemnicy Aleksandry. Poniedziałek Michał postanawia wyprowadzić się z domu. Kiedy pakuje rzeczy, dowiaduje się, że jego ojciec znalazł się w szpitalu. Tymczasem Majka opowiada Kasi, w jakich okolicznościach zaszła w ciążę. Kasia jest zaskoczona, że Majka nie wie, kto jest ojcem dziecka. W domu Olkowiczów zapowiada się niecodzienna impreza. Klara i Piotr mają rocznicę związku. Mija sześć tygodni, od kiedy się poznali. Majka zaczyna domyślać się, że w małżeństwie Michała nie dzieje się najlepiej. Wtorek Majka już wie, że Michał wyprowadził się z domu. Potwierdza to również ich przypadkowe spotkanie w jednej z krakowskich księgarni. Spotkanie kończy się długą rozmową. Majka nie chce robić sobie nadziei. Zdaje sobie sprawę, że kłopoty małżeńskie Michała mogą być nieznaczącym kryzysem. Michał ukrywa przed ojcem prawdę o Aleksandrze. Niczego nieświadomy Kazimierz każe synowi dbać o synową. Tymczasem Aleksandra zaczyna odczuwać problemy finansowe, a Wiktor odkrywa, że Dagmara ma na sobie naszyjnik zastawiony u Stefana Środa Wiktor próbuje powiedzieć Michałowi, że Dagmara ma romans ze Stefanem. Kiedy jest już bliski powiedzenia prawdy, Stefan dzwoni do niego. Adam zauważa, że Michał interesuje się Majką, ale ten tłumaczy, że to tylko przyjaźń. Pomiędzy Majką i Dagmarą dochodzi do konfrontacji. Majka nie może wybaczyć Michałowi, że ulega wdziękom Dagmary. Również Kasia przeżywa złe chwile, bo Bartek nadal romansuje z Mariolą. Jeszcze tej samej nocy Michał i Dagmara spotykają się w barze i wracają do domu jedną taksówką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Cóż za impreza się szykuje, no no
![]() ![]() Na codzień nie oglądam bo nie mam tv, teraz byłam u rodziców 2 tygodnie i tak sobie oglądamy z mamą i stwierdzam, że chyba jednak nie będzie mi tego brakowało gdy wróce do majkowego miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.