WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-04-14, 16:57   #961
moniska90
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 344
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

bra³am belissê 3 miesi±ce, silicê i ha pantoten ale ten classic i z rêk± na sercu mówiê ¿e belissa super wzmacnia pazurki ale mniej w³osy. natomiast ha pantoten cuuudooo. trochê drogi ale od³o¿ê teraz te 60 z³ i kupiê. w³osy zdecydowanie mniej wypadaj± ju¿ po pierwszym opakowaniu
moniska90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-14, 17:57   #962
MalaArielka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 773

Dario, dziêkujê za wyczerpuj±c± odpowied¼ Fajnie, ¿e widzisz poprawê.
Ja dzisiaj posz³am siê k³uæ ¿eby sprawidziæ jak wysoki mam kortyzol. Spodziewam siê mocno podwy¿szonego wyniku( chocia¿ chcia³abym ¿eby by³ w normie).
Co do tarczycy to my¶lê, ¿e zrobiê jeszcze to usg( bo mam objawy tarczycowe i lekarka uwa¿a, ¿e mam lekko powiêkszon± tarczycê- no ale to tak na oko). My¶lê, ¿e to bêd± ostatnie moje badania na d³ugi czas! Mam przynajmniej tak± nadziejê...
MalaArielka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-15, 08:58   #963
sugah
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 38

pomó¿cie od roku straci³am 3/4 w³osów, mam ju¿ ³yse prze¶wity, u kogo nie by³am ka¿dy mówi³- przejdzie to tylko stres, ale nie przechodzi..biore mnóstwo leków, k³ade od¿ywki i nic! mam d³ugie w³osy, zastanawiam siê czy ich ¶ciêcie na krótko mi pomo¿e, jak my¶licie?
sugah jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:50   #964
Bejjka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 444

Cytat:
Napisane przez sugah Poka¿ wiadomo¶æ
pomó¿cie od roku straci³am 3/4 w³osów, mam ju¿ ³yse prze¶wity, u kogo nie by³am ka¿dy mówi³- przejdzie to tylko stres, ale nie przechodzi..biore mnóstwo leków, k³ade od¿ywki i nic! mam d³ugie w³osy, zastanawiam siê czy ich ¶ciêcie na krótko mi pomo¿e, jak my¶licie?
jakie badania robi³a¶? i u jakich lekarzy by³a¶?

¶ciêcie w³osów mo¿e odci±¿yæ trochê cebulki i optycznie zagê¶ciæ fryzurê, ale na wypadanie (podobno) nie pomaga
Bejjka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:06   #965
sugah
BAN sta³y

u wspania³ych dermatologów i endokrynologów, wszystko mi wychodzi³o w normie, ba! okaz zdrowia! ale w³osy lec± i wszyscy tylko ¿e stres stres stres..bez przesady mia³am szampon vichy, bralam inneov, Wax, ampu³ki, skrzypy, pokrzywy i 1000 ró¿nych innych i nic..ostatnio fryzjerka mi powiedzia³a, ze to mog± byæ w³a¶nie w³osy-z³a d³ugo¶æ..
Stary 2010-04-15, 10:46   #966
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugah Poka¿ wiadomo¶æ
u wspania³ych dermatologów i endokrynologów, wszystko mi wychodzi³o w normie, ba! okaz zdrowia! ale w³osy lec± i wszyscy tylko ¿e stres stres stres..bez przesady
dok³adnie jestem w takiej samej sytuacji by³am u wielu specjalistów, zrobi³am masê badañ i wszystko mam w normie a w³osy lec± lekarze zrzucaj± winê na stres, ale ja nie uwa¿am bym ¿y³a w jakim¶ wielkim napiêciu

aha! mi w³osy wypadaj± bez wzglêdu na d³ugo¶æ. gdy mia³am króciutkie w³osy lecia³y gar¶ciami i teraz gdy s± za ramiona wypadaj± w takiej samej ilo¶ci

Edytowane przez Bejjka
Czas edycji: 2010-04-15 o 10:47
Stary 2010-04-15, 11:47   #967
sugah
BAN sta³y

jak mia³am ca³e ¿ycie krótkie i nigdy mi nie wypada³y! eh dzisiaj ide do kolejnego "specjalisty"..zobacz ymy co powie
Stary 2010-04-15, 17:52   #968
spioch7
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 038

Czy ktos stosowal odzywki Dermena?Stosuje ten szampon ale strasznie placze wlosy czy odzywka z tej serii je nawilzy?
spioch7 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-15, 17:54   #969
DarkNoir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 328
GG do DarkNoir

Ja u¿ywa³am. Jest ¶wietna. W³osy po niej s± miêkkie i b³yszcz±ce i ¶wietnie siê rozczesuj±. Ogólnie polecam.

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-15, 17:56   #970
MalaArielka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Poka¿ wiadomo¶æ
dok³adnie jestem w takiej samej sytuacji by³am u wielu specjalistów, zrobi³am masê badañ i wszystko mam w normie a w³osy lec± lekarze zrzucaj± winê na stres, ale ja nie uwa¿am bym ¿y³a w jakim¶ wielkim napiêciu

aha! mi w³osy wypadaj± bez wzglêdu na d³ugo¶æ. gdy mia³am króciutkie w³osy lecia³y gar¶ciami i teraz gdy s± za ramiona wypadaj± w takiej samej ilo¶ci
Je¶li dziennie wypada Ci mniej ni¿ 100( tak najlepiej do 70, 80) to po prostu taka Twoja charakterystyka i nie ma w tym nic dziwnego. Jakiego koloru masz swoje naturalne w³osy? Je¶li s± jasne to jest to dodatkowo uzasadnione, bo blondynki maj± najwiêcej w³osów( tylko najcieñsze).
Stary 2010-04-15, 18:16   #971
spioch7
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Poka¿ wiadomo¶æ
Ja u¿ywa³am. Jest ¶wietna. W³osy po niej s± miêkkie i b³yszcz±ce i ¶wietnie siê rozczesuj±. Ogólnie polecam.
Mam rozumiec ze staly sie nawilzone i nie ma efektu siana? To dla mnie b wazne bo przy szamponie z tej serii zadna odzywka w normalnej ilosci nie dawala rady i waham sie miedzy odzywka dermeny a kallosem

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 18:19   #972
Belphegor
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10

I powoli przegrywam walkê o zachowanie w³osów, czo³o coraz bardziej siê cofa, by³em z wizyta u kolejnych 2 dermatologów, ka¿dy popatrzy³ na stan skóry g³owy, zaden nic nie znalaz³, ka¿dy przepisa³ co innego..

Na problemy z swêdzeniem dosta³em Locoid Crelo, ale po przeczytaniu ulotki boje siê tego u¿yæ z³aszcza ¿e pisze by nie u¿ywac tego na ow³osionej skórze

Do tego dosta³em "specyfik" robiony w aptece na wzmocnienie cebulek, przed chwila go u¿y³em... po 10s od wylania tego czego¶ na g³owe poczu³em jakby ogieñ do tego polecia³o mi trochê do oka... za ciekawie nie by³o ;]

Có¿ nadal pali jak... do tego przesta³em czuæ na skórze gdy ja dotykam.. mam nadzieje ze jutro nie oka¿e siê ¿e wszytskie w³osy pozosta³y na poduszczce... ;]

Ratuje sie jednoczesnie Dermena Szampon+ ¿el oraz Loxon, gdzie niegdzie widaæ nowe w³oski jak rosna, ale niestwty znacznie wiêcej ich wypada, dzi¶ przy myciu to za³amanie na calego by³o... rozwa¿am czy czasem nie ¶ci±æ ich na kilka cm w sobotê... o ile co¶ zostanie po tej dzisiejszej kuracji "specyfikiem" ;]

Edytowane przez Belphegor
Czas edycji: 2010-04-15 o 18:27
Belphegor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-15, 18:40   #973
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li dziennie wypada Ci mniej ni¿ 100( tak najlepiej do 70, 80) to po prostu taka Twoja charakterystyka i nie ma w tym nic dziwnego. Jakiego koloru masz swoje naturalne w³osy? Je¶li s± jasne to jest to dodatkowo uzasadnione, bo blondynki maj± najwiêcej w³osów( tylko najcieñsze).
no niestety, zdecydowanie wiêcej ni¿ 100 100 w³osów wypada mi podczas porannego czesania albo wcierek (czasami liczê)
Dziennie wypada mi ok 200w³osów, czasami nawet wiêcej
a w³osy mam ciemne (brunetka) i bardzo grube. czêsto fryzjerzy okre¶laj± je jako azjatyckie. Kiedy¶ mia³am ich mnóstwo, teraz straci³am ponad po³owê
Stary 2010-04-15, 19:08   #974
MalaArielka
Wtajemniczenie

Napisz w takim razie jak sytuacja wygl±da³a kilka lat temu. Czy w³osy te¿ wypada³y w sporych ilo¶ciach?( Chocia¿ wiem, ¿e jak siê nie przyk³ada do tego wagi to mo¿na nie zwróciæ uwagi na to ile w³osów wypada).
Stary 2010-04-15, 19:30   #975
spioch7
BAN sta³y

Wybaczcie mi zmiane tematu ale moze ktos sie orientuje. Zamowilam szampon i odzywke dermena w aptece DOZ. Jakj bedzie Komunikat w moim profilu ze zakupy sa do odebrania?
Stary 2010-04-15, 19:49   #976
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Poka¿ wiadomo¶æ
Napisz w takim razie jak sytuacja wygl±da³a kilka lat temu. Czy w³osy te¿ wypada³y w sporych ilo¶ciach?( Chocia¿ wiem, ¿e jak siê nie przyk³ada do tego wagi to mo¿na nie zwróciæ uwagi na to ile w³osów wypada).
ja przyk³adam w³osy zacze³y mi wypadaæ po okresie dojrzewania, czyli ju¿ dobrych parê lat sytuacja trochê siê*poprawia, gdy biorê pigu³ki antykoncepcyjne robi³am badania hormonalne i mia³am ciut wy¿szy testosteron, ale wci±¿ mie¶ci³ siê w normie i ginekolog nie zaleca³ leczenia
w sumie to ju¿ nie wiem sama, bo i hormony i pierwiastki mam w porz±dku przez pewien czas mia³am ni¿sze ¿elazo, ale ju¿ jest w normie a w³osy nadal wypadaj± w takich samych (ogromnych) ilo¶ciach
Stary 2010-04-15, 19:53   #977
DarkNoir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 328
GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez Bejjka Poka¿ wiadomo¶æ
ja przyk³adam w³osy zacze³y mi wypadaæ po okresie dojrzewania, czyli ju¿ dobrych parê lat sytuacja trochê siê*poprawia, gdy biorê pigu³ki antykoncepcyjne robi³am badania hormonalne i mia³am ciut wy¿szy testosteron, ale wci±¿ mie¶ci³ siê w normie i ginekolog nie zaleca³ leczenia
w sumie to ju¿ nie wiem sama, bo i hormony i pierwiastki mam w porz±dku przez pewien czas mia³am ni¿sze ¿elazo, ale ju¿ jest w normie a w³osy nadal wypadaj± w takich samych (ogromnych) ilo¶ciach
Mia³a¶ anemiê? Kiedy ostatnio robi³a¶ badanie krwi (¿elazo)?

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:18   #978
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 048
GG do jyyli

By³am dzi¶ u lekarza i okaza³o siê, ¿e podwy¿szony kortyzol raczej nie jest przyczyn± moich dolegliwo¶ci, ale skutkiem stresu Muszê zrobiæ sobie jeszcze ACTH (czy jako¶ tak, nie wiem, co to) i wtedy byæ mo¿e rezonans g³owy, je¶li oka¿e siê, ¿e jednak co¶ wydziela za du¿o kortyzolu.
Bêdê informowaæ o postêpach Mo¿e akurat komu¶ te informacje pomog±.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-16, 07:59   #979
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³a¶ anemiê? Kiedy ostatnio robi³a¶ badanie krwi (¿elazo)?
nie nie mia³am
moje obni¿one ¿elazo wynosi³o 40 (norma 60-150), ale mia³am bardzo dobr± hemoglobinê i lekarze (ogólny i ginekolog) powiedzieli, ¿e mam nie przyjmowaæ ¿adnych suplementów
potem zadba³am by w diecie by³o du¿o ¿elaza i swój wynik podwoi³am (86)
ostatnio bada³am krew w marcu (tego roku) i mam ju¿ ¿elazo w normie
Lekarze niby wykluczyli, ¿e przyczyn± wypadania mo¿e byæ u mnie obni¿one ¿elazo, bo mam bardzo dobr± hemoglobinê
Stary 2010-04-17, 12:29   #980
aga3331
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 652
GG do aga3331

Dziewczyny ja po porodzie traci³am wlosy garsciami lekarz powiedzia³ ze moze trwac do roku po porodzie .Kupi³am w Aptece MERZ SPECJAL i w³osy przesta³y wypadac.Codziennie rano pije siemie lniane .Wczoraj by³am w fryzjera i stwierdzi³a ze mam du¿o w³osów mam w³oski cieniutkie ale du¿o.Wiêc ciesze se ze pomog³o bo miesi±c temu mysla³am ze zostane lysa
Stary 2010-04-17, 20:09   #981
feline2
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 140

Witam,
ja równie¼ mam problem z wypadaj±cymi wlosami... Problem zacz±³ sie przy okazji restrykcyjnego odchudzania i rozja¶niania. Ale od paru ³adnych lat- od¿ywiam siê zdrowo i nie rozja¶niam, a przyciemniam w³osy, a one jak lecia³y tak lec±...
Przerzedzi³y mi sie przynajmniej o po³owê- kiedy¶, gdy zwi±za³am w³osy- gumka ledwo je trzyma³a. A teraz muszê ni± krêciæ 100x...
By³am u dermatologa- dosta³am "Anacaps" Ducray i Loxon 5%. Co o tych specyfikach s±dzicie?
Stary 2010-04-19, 18:59   #982
MalaArielka
Wtajemniczenie

Odebra³am dzisiaj wynik kortyzolu. Od godz. 8 do 10 norma wynosi 3,7-19,4, a ja mam 21,90. Po godzinie 17 norma wynosi 2,9-17,3 i mam go 6,90.
Jednak muszê przyznaæ, ¿e kiedy robi³am ten wynik to by³am w umiarkowanym stresie, od kilku dni znowu jestem w bardzo du¿ym stresie, wiêc pewnie te¿ wynik by³by wy¿szy, bo niestety jest z tym zwi±zany.
Co o tym my¶licie?
Feline2, pisa³am tutaj kiedy¶ o Loxonie. Ja nie jestem jego zwolenniczk±, bo to steryd i raczej powinno siê go stosowaæ na miejsca ca³kowicie ³yse.
Stary 2010-04-19, 19:43   #983
piesek_preriowy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Maska WAX wcale nie taka rewelacja. U mnie sie w ogole nie sprawdzi³a, trzyma³am 30 min w ciep³ym reczniku i czepku, tak jak zalecaja, a pozniej nie bardzo moglam rozczesac wlosy. Mnie tez strasznie wypadaja wlosy, przez rozjasnianie stosowa³am ampu³ki radical - bez sza³u, ineov - wlosy farbowane - do bani. Ostatnio podcielam koncówki stosuje jedwab, chodze na saune na wlosy, przesta³am sie odchudzac i czekam na efekty. Wywali³am juz tyle kasy na te wszystkie cud specyfiki bez efektu, ze powoli trace nadzieje, zastanawiam sie czy nie sciac wlosów,bo o tym zebym przesta³a farbowac nie mam niestety mowyTeraz mam w³oski takie do ³opatek.
piesek_preriowy jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 22:26   #984
Dariaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 30

hej dziewczyny, pisa³am niedawno o swoich specyfikach na w³osy (Alpicort E - do wcierania w skórê g³owy, i tabletki: asparaginian extra, sorbifer durules, zinteral - to odpowiednio suplementy diety: magnez, cynk, ¿elazo) + wax raz w tygodniu i s³uchajcie s± efekty !!! ale takie efekty efekty, ¿e jestem a¿ w szoku! Mam d³ugie w³osy, farbowane () i wypadaj± od paru lat w zwi±zku z moj± tarczyc±. T± ca³± kuracje na w³osy stosujê od 19 dni (zakupy w aptece zrobi³am 1 kwietnia...) i od tygodnia zauwa¿y³am znacznie mniej w³osów w sitku po myciu w wannie (myje co 2dni), a dzi¶ to ju¿ w ogóle na basenie pod prysznicem zawsze siê wstydzi³am bo pe³no moich w³osów le¿a³o na ziemi, i odlicza³am tylko dni do momentu kiedy stanê siê zupe³nie ³ysa.... A dzi¶ cud! tylko 3 w³osy, które wypad³y! I trudno jest mi powiedzieæ czego jest to zas³uga - czy tych tabletek czy Alpicortu E. My¶le, ¿e wszystko razem da³o taki efekt. Zapytajcie siê lekarza o te leki - wiêkszo¶æ z nich jest na recepte (oprócz chyba Aspraginianiu Extra.)

Planuje jeszcze zrobiæ jakies badania dotycz±ce tych hormonów. Dziewczyny powiedzcie co to s± za badania, widzê coraz czê¶ciej jest poruszany temat kortyzolu. Powiedzcie mi co¶ wiêcej na ten temat. I jakie hormony s± odpowiedzialne za w³osy i cere? Chcia³abym zrobiæ jakie¶ badania ale nie wiem do koñca jakie. Dziêki z góry za odp
Dariaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:16   #985
leki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 73

Cytat:
Napisane przez aga3331 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny ja po porodzie traci³am wlosy garsciami lekarz powiedzia³ ze moze trwac do roku po porodzie .Kupi³am w Aptece MERZ SPECJAL i w³osy przesta³y wypadac.Codziennie rano pije siemie lniane .Wczoraj by³am w fryzjera i stwierdzi³a ze mam du¿o w³osów mam w³oski cieniutkie ale du¿o.Wiêc ciesze se ze pomog³o bo miesi±c temu mysla³am ze zostane lysa
a jak robisz to siemie lniane?namaczasz na ca³a noc?
leki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:53   #986
kotka20093
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 941

kupi³am sobie szampon i tonik alpecin c1 ale niestety spowodowa³ u mnie swedzenie skóry chyba jajaks alergia
moze chcia³by sie ktos wymieniæ to zapraszam na watek wymiany kosmetyhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=424016cz ne
kotka20093 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:30   #987
ann1831
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 235

Wax? hm, polski czy zagraniczny uzywacie. bo z tego co wyczytalam polski lepiej odzywia, a zagraniczny troche wplywa na porost wlosow, zawiera SLSy chyba. To ktorego uzywacie?
ann1831 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:38   #988
simonee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 399

Czesc dziewczyny!
Dolacze sie do watku, mam ten sam problem co wy Mi wlosy zaczely wypadac ok 6m-cy po odstawieniu antykow bralam przez prawie 10 lat bo mam PCO. Odstawilam je z mysla o fasolce, wlosy mialam dlugie do pasa i w przeciagu 3m-cy wypadla mi 1/3 wlosow, musialam je sciac do ramion. Nie chce brac zadnych hormonalnych tabl, ktore by napewno powstrzymaly wypadanie(chodzi o fasolke i o to ze moj organizm w miare jakos sam funkcjonuje co mnie cieszy) moje badania hormonalne niby sa w normie, jedynie czym wspomagam cialo to tabletki z korzenia lukrecji na obnizenie testosteronu. Mia³am w planach zaczac brac INNEOV gestosc wlosow, jednak biore juz inneov na cellulit i jedne i drugie by mnie wykonczyly kasowo. Szukalam zamiennikow i sa rozne tabletki na wlosy + skore,ale ja szukam zblizonych skladem do innoevu(tauryna,katechiny -wyciag z zielonej herbaty i pestek winogron,cynk) poszperalam po sieci i znalazlam tabletki z Tautyn±, ktore pomagaja na wypadajace wlosy(i nie tylko bo to temat baaardzo obszerny na co jeszcze pomaga tauryna) do tego wyciag z zielonej herbaty-katechiny i cynk.
Czytalam wypowiedzi dziewczyn, ktore braly inneov g w, niektore mowily ze pomaga, ale potrzeba cierpliwosci a niektore pisaly, ze to strata kasy. Wyczytalam, ze dominacja estrogenow(np branie antykow)zmniejszaja biodostepnosc tauryny co za tym idzie efektywnosc....
Co o tym sadzicie? warto jest zrobic taki zamiennik i zaczac brac?
simonee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:59   #989
pszczola2000
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 833

Cytat:
Napisane przez kotka20093 Poka¿ wiadomo¶æ
kupi³am sobie szampon i tonik alpecin c1 ale niestety spowodowa³ u mnie swedzenie skóry chyba jajaks alergia
moze chcia³by sie ktos wymieniæ to zapraszam na watek wymiany kosmetyhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=424016cz ne

a mo¿e po prostu zacz±³ dzia³±æ?

Go w³oski Go!

(70cm)

Po ENCANTO mo¿na myæ w³osy ju¿ po 3h!!

pszczola2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-20, 20:50   #990
dodeczka84
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 300

Witam dziewczyny.W³osy zaczê³y mi cholernie wypadaæ po zastosowaniu szamponu Palette. Podra¿ni³ mnie to tego stopnia, ¿e zaczê³y byæ widoczne ³yse placki, a czupryna zniknê³a z objêto¶ci mniej wiêcej w 1/3! Smarujê siê ju¿ dawno Radicalem -ampu³ki, Seboradinem, pijê pokrzywê.
Dzi¶ w aptece odebra³am loxon 5%, ale........
naczyta³am siê tyle z³ego (dopiero teraz), ¿e gdybym wiedzia³a, nie zgodzi³abym siê na ten lek!
Nie wiem co robiæ stosowaæ, czy nie. Nie chcê linieæ, ani mieæ w³osów na ca³ym ciele!

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.