Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 08:25   #961
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ooo to nie skojarzylam, ze to on - ale pamietam, ze gosc z Moldawi z Dynastii byl fajny
on, on tylko włosy mu tam ścięli niestety
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:26   #962
butterfly20
Zakorzenienie

Ja ogólnie nigdy nikomu nie mówię takich rzeczy.TŻowi też nie mówiłam aż do wczoraj.Bo pytał mnie dokładnie przedwczoraj co lubię i co chcę.I jak zaczęłam mu tłumaczyć to on nie zakapował zbytnio o co chodzi I mu powiedziałam,żeby nie kupował mi nic,bo nie potrzebuję nowego biustonosza i lepiej,zebym sobie sama kupiła. A on wydał pieniądze niepotrzebnie,bo ja tego nie będę nosić I dlatego jestem zła.Mamy odkładać pieniądze,więc nie chcę,żeby kupował mi rzeczy,których i tak nie zużyję.Zamiast tego wolałabym,żeby za tę kasę kupił coś sobie.Ech.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:28   #963
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
on, on tylko włosy mu tam ścięli niestety
łeeee jak mogli

a pamietam, ze w tamtych latach ogladalam taki film "Warlock" - nie pamietam kto gral glowna role - gosc blond wlosy dlugie mial, caly film na czarno byl ubrany - ogolnie czarny charakter, bezwzgledny bardzo.... ale zrobil na mnie takie wrazenie, ze nie pamietam filmu ale jego to bardzo dokladnie
Stary 2010-01-29, 08:31   #964
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja ogólnie nigdy nikomu nie mówię takich rzeczy.TŻowi też nie mówiłam aż do wczoraj.Bo pytał mnie dokładnie przedwczoraj co lubię i co chcę.I jak zaczęłam mu tłumaczyć to on nie zakapował zbytnio o co chodzi I mu powiedziałam,żeby nie kupował mi nic,bo nie potrzebuję nowego biustonosza i lepiej,zebym sobie sama kupiła. A on wydał pieniądze niepotrzebnie,bo ja tego nie będę nosić I dlatego jestem zła.Mamy odkładać pieniądze,więc nie chcę,żeby kupował mi rzeczy,których i tak nie zużyję.Zamiast tego wolałabym,żeby za tę kasę kupił coś sobie.Ech.
Motylek, nie bądź zła, że chciał Ci zrobić przyjemność..... Jakby on Ci tłumaczył jaki dokładnie typ klucza nasadowego albo innego ustrojstwa masz mu kupić, tez być prawdopodobnie nie zakapowała a on sobie zrobił przyjemność tym, że kupił coś dla siebie. Tu trzeba docenić i się cieszyć, nawet jak nie trafił, a nie się złościć......

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
łeeee jak mogli

a pamietam, ze w tamtych latach ogladalam taki film "Warlock" - nie pamietam kto gral glowna role - gosc blond wlosy dlugie mial, caly film na czarno byl ubrany - ogolnie czarny charakter, bezwzgledny bardzo.... ale zrobil na mnie takie wrazenie, ze nie pamietam filmu ale jego to bardzo dokladnie
coś mi świta. też filmu nie kojarzę, ale złego gościa na czarno w blondzie i owszem Kiedyś to w tej tv było tyle ciach.....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-01-29, 08:33   #965
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Motylek, nie bądź zła, że chciał Ci zrobić przyjemność..... Jakby on Ci tłumaczył jaki dokładnie typ klucza nasadowego albo innego ustrojstwa masz mu kupić, tez być prawdopodobnie nie zakapowała a on sobie zrobił przyjemność tym, że kupił coś dla siebie. Tu trzeba docenić i się cieszyć, nawet jak nie trafił, a nie się złościć......

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

coś mi świta. też filmu nie kojarzę, ale złego gościa na czarno w blondzie i owszem Kiedyś to w tej tv było tyle ciach.....

Doooobra docenię.W sumie uznam,że kupił to dla swojej uciechy

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:38   #966
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

no to prawda - widze ze mialysmy podobny gust

a z tego filmu to pamietam taka scene, ze on cos tam potrzebowal - kompletowal jakies czesci czegos tam...i od jednej babki mial to wziac ona nim taka zafascynowana - on ja wzial za reke i tak polecieli wysoko do gory - on amu to cos tam dala i on ja puscil - jedyna scena ktora z tego filmu pamietam - ale gosc niesamowity byl - musze sciagnac gdzies ten film

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-01-29 o 08:43
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:40   #967
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Doooobra docenię.W sumie uznam,że kupił to dla swojej uciechy
no właśnie, przecież nie wszystko robią dla nas
Cytat:
no to prawda - widze ze mialysmy podobny gust

a z tego filmu to pamietam taka scene, ze on cos tam potrzebowal - kompletowal jakies czesci czegos tam...i od jednej babki mial to wziac ona nim taka zafascynowana - on ja wzial za reke i tak polecieli wysoko do gory - on amu to cos tam dala i on ja puscil - jedyna scena ktora z tego filmu pamietam - ale gosc niesamowity byl - musze sciagnac gdzies ten filt
tego nie pamiętam Ale z tym gustem to faktycznie, no ale naprawdę ciężko było im się oprzeć.... teraz to już nie ma takiego TOWARU
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-01-29, 08:43   #968
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dzień dobry
Nie wyspałam się

Carmi... ech no głupio wyszło, a racji miałaś trochę i Ty, troche i TŻ... ale w sumie dobrze, że porozmawialiście, niż chowaliście to w sobie. Na pewno się pogodzicie i na pewno ten rok będzie należał do Ciebie

Motylku, ja kiedyś też próbowałam przetłumaczyć mu te "nowe" rozmiary, ale skapitulowałam....

Ja tego problemu nie mam - prezentów nie dostaję więc po ponad 2 latach prawdopodobnie cieszyłabym się absolutnie ze wszystkiego, nawet z trafionych życzeń
Stary 2010-01-29, 08:47   #969
Zwies
Zakorzenienie

Cześć

To ja się tak szybko przywitam, bo Tż robi śniadanie (jest w trakcie, ale pewnie zejdzie mu jeszcze z 30 minut Nie ma to jak dobra organizacja pracy )

Wczoraj udało mi się przybyć jedynie z 30 minutowym opóźnieniem, więc w sumie ok

Następnie poszliśmy do Mc, bo już wszystko normalne było zamknięte, a on powiedział, że nie ma nic przygotowane na kolację (a było późno ). Potem właściwie nie wiem jak to się stało, ale poszlismy spać około 4.

W zasadzie odbyliśmy rozmowę (zgodnie z wcześniejszą deklaracją) odnośnie słubów itp, a najgorsze jest to, że żadnych informacji brak.
Poza tym "zmierzył sobie" rozmiar pierścionka - wziął mój "wstępny pierścionek" i zweryfikował na małym palcu w którym miejscu mu się zatrzymuje - więc się stał niezależny - ode mnie i od pożyczania pierścionka -

A i się okazało, że moja leżała całą noc bez wody - i już trochę zdechła jest. :/

Aktualnie mi marudzi, żeby mu pomóc w przygotowaniach do śniadania - żartem oczywiście

A teraz Tż: "Co ty robisz, zajmij się jedzeniem. A żeby się zająć jedzeniem musisz je najpierw zrobić "

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:50   #970
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Zwies, no to jak palec wymierzony, to już długo to nie potrwa

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

oooo w Dzień Dobry TVN:
"Czy Twój mężczyzna nie rozmawia o slubie i nadmiernie dba o antykoncepcję? Dowiedz się, dlaczego nigdy nie zostanie Twoim mężem..."

No, to coś dla mnie. Wszystko się zgadza! Zaraz się dowiem, dlaczego...
Stary 2010-01-29, 09:17   #971
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ok....czas zakonczyc wspominanie mlodzienczych fascynacji i jechac troche popracowac - do pozniej zatem zazdrosnice

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 09:22   #972
Gleniusia
Zakorzenienie

Hejka

Jeśli chodzi o prezenty, to zgadzam się z Gwizdakiem i Arrakis - zawsze jak coś dostanę, nawet jeśli mi się nie podoba, to dziękuję i się cieszę no bo przecież ważne, że ktoś o mnie pomyślał, chciał mi zrobić przyjemność - wiadomo, że nie każdy prezent jest trafiony, ale ważne są intencje...

Ja np. nie lubię, jak Tż mnie pyta, co bym chciała dostać. Pewnie, że wtedy na pewno dostanę coś, co mi potrzebne, ale nie ma już tej niespodzianki za to rozmiar stanika zna, bo wielokrotnie mi załatwiał przez znajomych z UK, a u nas z tym rozmiarem cienko w sklepach

A poza tym uwielbiam, jak np. jedzie po coś do sklepu i przynosi mi jakiegoś lizaczka, albo lody, albo coś słodkiego...wtedy wiem, że o mnie pomyślał i chciał mi zrobić przyjemność i bardzo mnie takie drobiazgi cieszą Że nie wspomnę o kwiatkach
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:31   #973
Zwies
Zakorzenienie

Insane - Taa, jasne ....

EDIT: Udało mi się zdać pierwszą część egz z ang
Ech, ciekawe tylko jak z drugą

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2010-01-29 o 09:34
Stary 2010-01-29, 09:33   #974
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Insane - Taa, jasne ....
No a nie ? niejedna historia tego wątku udowodniła, że mierzenie palca, to olbrzymi krok naprzód
Stary 2010-01-29, 09:36   #975
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
No a nie ? niejedna historia tego wątku udowodniła, że mierzenie palca, to olbrzymi krok naprzód
He he

Niestety ten przypadek jest tak nieprzewidywalny, że sam nie wie jak bardzo

Stary 2010-01-29, 09:36   #976
carmelova
Zakorzenienie

Dziewczyny mój Tż jest jednak 100 razy lepszym człowiekiem ode mnie.
Jak tylko się obudził, to zaczął mnie tulić, całować i mówić że mnie kocha najmocniej na świecie... A ja taki cyrk wczoraj zrobiłam.... Teraz wstydziłam sie przeokropnie i kuliłam w sobie, więc zapytał o co chodzi, czy coś się stało? Powiedziałam, jak bardzo mi głupio i że przepraszam. A on powiedział że jestem jego małym nerwuskiem i kiedyś byłam bardziej zołzowata, a teraz wkurzam się tylko jak sobie coś wymyślę a potem nie jest po mojemu. I kazał mi się iść szykować, to mnie zawiezie na egzamin. Także trzymajcie kciuki o 12:00 za moja kryminologię.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:42   #977
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
grape jak moglas zataic taka wiadomosc no!!!!
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Grape, masakra... No, a żurawina bardzo pomaga, więc koniecznie profilaktycznie ją bierz No, za 513 dni ślub Grape, jakby ktoś nie wiedział
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Grape mam bystre oko co? zdązyłam zauważyć zanim suwaczek usunęłaś heheheheheh czyli dokładna data to....? jaka? i oczywiście cieszę się bardzo !!!!!! tak tego pragnęłaś !!!! jupii
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Grape, ale super!!! W końcu
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Grape, super Moje gratulacje
dziękuję
chciałam odpisać wczoraj ale mi error wyskoczył to sobie dałam spokój
Madziamaciuś fakt masz bystre oko a suwaczek nie zniknął ale został zmodyfikowany

Cytat:
Ha! a mówiłam, że w rankingu tych co mają przesrane nie wygrasz??super gratulacje
no teraz to chyba on ma już przesrane

Cytat:
widzę, że się już wydało

Grape
a no jak widać wydało się dość szybko
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:46   #978
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jak tylko się obudził, to zaczął mnie tulić, całować i mówić że mnie kocha najmocniej na świecie... A ja taki cyrk wczoraj zrobiłam.... Teraz wstydziłam sie przeokropnie i kuliłam w sobie, więc zapytał o co chodzi, czy coś się stało? Powiedziałam, jak bardzo mi głupio i że przepraszam. A on powiedział że jestem jego małym nerwuskiem i kiedyś byłam bardziej zołzowata, a teraz wkurzam się tylko jak sobie coś wymyślę a potem nie jest po mojemu. I kazał mi się iść szykować, to mnie zawiezie na egzamin. Także trzymajcie kciuki o 12:00 za moja kryminologię.
no to super! dobrze, że chowa urazy i patrzy na to z przymróżonym okiem, wiedząc, że to po prostu Twoje wielkie i jeszcze niespełnione marzenie
To kciukamy
Stary 2010-01-29, 09:52   #979
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
no szkoda że Tobie się nie podoba i w sumie rozumiem Cię bo gdyby mi M. kupił stanik to na bank by nie trafił. Ale jeśli masz to zakładać tylko na spotkania z nim to nie jest źle potraktuj to jako oderwanie od tematu ślubu i ubogacenie waszego życia
Cytat:

Cytat:

Ja tego problemu nie mam - prezentów nie dostaję więc po ponad 2 latach prawdopodobnie cieszyłabym się absolutnie ze wszystkiego, nawet z trafionych życzeń
zawsze mi przykro za Ciebie że on nic nie robi

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 09:52   #980
Choji
Zakorzenienie

Ins, niestety mierzenie palca nic nie daje. Mój mierzył mi już dawno temu i zero jakichkolwiek reakcji w zwiazku z tym. A od tamego czasu rozmair palucha na 100 % mi się zmienił.
Grape, cieszę się że macie datę

tak w ogóle to trzymać kciuki dziś od 16 do 18. Mam piekielny egzamin...i go pewnie nie zdam;/jutro dwa ale to może sobie jakoś poradzę, bo dużo pamiętam. Ale dziś po południu to będzie masakra.
byłam wczoraj na rozmowie o pracę w jednym miejscu. Z właścicielem się znam, mieliśmy niby dobry kontakt zawsze, ale jakoś specjalnie nie liczę że mi się uda tam dostać. Tyle chętnych co było to masakra..

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:56   #981
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ilsa, ja to traktuję już z humorem heh

Choji,
ale w 8/10 przypadków mierzenie palca jednak coś oznacza
Stary 2010-01-29, 10:03   #982
najfajniejsza
Zakorzenienie

cześć dziewczyny.
dziś mi na szczęście (albo na niesczęście - wszak mam się uczyć ;D) działa Wizaż.
chciałam powiedzieć, że Carmelovy chłopiec jest kochany i że kciukam !!!!!!!!!!!!!!!!! za każdą

i że idę się uczyć, a wcześniej zjeść śniadanie przygotowane przez mojego księcia
(mam poczucie cudowności mojego związku!)
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:07   #983
Gwizdak
Zakorzenienie

Karmelku trzymam kciuki
Wiedziałam że się dobrze skończy wszystko Fajnego masz faceta

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
no teraz to chyba on ma już przesrane
no wie co robi chyba

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

i że idę się uczyć, a wcześniej zjeść śniadanie przygotowane przez mojego księcia
chyba się zakochałaś ponownie
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-01-29, 10:11   #984
najfajniejsza
Zakorzenienie

ejjj w ogóle! śniło mi się, że jestem w ciąży! a wiecie, co niby ten sen oznacza? - "Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia"
olałabym to, gdyby nie fakt, że na dwa tygodnie przed dowiedzeniem się, że jest ta kawalerka do wynajęcia i że zamieszkam z lubym, też śniło mi się, że jestem w ciąży !!!!!

nie chcę się nakręcać, ale... luby powiedział, że dostał mniejszą wypłatę, niż oczekiwał, ale nie chciał powiedzieć ile (mamy wspólną kasę, ale osobne konta, a jako że planujemy wyjazd, chciałam wiedzieć, jak rozplanować budżet ). dopiero po kilku minutach rozmowy powiedział ,że mniej o kilkaset złotych - oczywiście wiecie, o czym myślę że odkłada pieniążki na pierdzionek
choć najpewniej chodzi o to, żebyśmy mieli za co wyjechać na te kilka dni, a nie z oszczędności brać.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

choć w sumie nie oczekuję od życia niczego nowego - chcę cały czas, niezmiennie, jednej rzeczy
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:13   #985
_Remedios
Zadomowienie

Ins szkoda, że nie mam tv w pracy. napisz mi czemu mój tż nigdy nie będzie moim mężem

Carmi zazdraszczam
Naj Tobie też
Stary 2010-01-29, 10:15   #986
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
a
a co do koncertow to u nas na konferencji IRA zagra sie prezes rozszalal ostatnio....

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------
oo Ira fajnie ostatnio puszczali w radiu fajną ich piosenkę tą: http://www.youtube.com/watch?v=RBK44tbEQlk

Cytat:
Cześć

Wczoraj mi przyszedł ze ślicznym komplecikiem bielizny,ale co? Stanik oczywiście 75c i plunge. Przymierzyłam to i z przodu miałam buły,a piersi wychodził też bokiem. On się zaczął jarać,że fajny push-up itp. a ja mu brutalnie powiedziałam,że ja w tym chodzić nie będę bo nie chcę sobie zrobić krzywdy i będę to zakładać dla niego tylko Po co traci kasę na coś takiego,skoro ja mam 50 staników z czego połowa to 75 c,których już normalnie nie noszę CHŁOOOOPY. Chciał dobrze a wyszło jak zwykle
ojjjj Tż się postarał ,chciał Ci zrobić przyjemność..mi na jego miejscu przykro by się zrobiło.

Cytat:

A teraz Tż: "Co ty robisz, zajmij się jedzeniem. A żeby się zająć jedzeniem musisz je najpierw zrobić "

Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

oooo w Dzień Dobry TVN:
"Czy Twój mężczyzna nie rozmawia o slubie i nadmiernie dba o antykoncepcję? Dowiedz się, dlaczego nigdy nie zostanie Twoim mężem..."

No, to coś dla mnie. Wszystko się zgadza! Zaraz się dowiem, dlaczego...
nie mów tak Twój jeszcze się zmieni,zobaczysz

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

A poza tym uwielbiam, jak np. jedzie po coś do sklepu i przynosi mi jakiegoś lizaczka, albo lody, albo coś słodkiego...wtedy wiem, że o mnie pomyślał i chciał mi zrobić przyjemność i bardzo mnie takie drobiazgi cieszą Że nie wspomnę o kwiatkach
słodko
Cytat:
EDIT: Udało mi się zdać pierwszą część egz z ang
Ech, ciekawe tylko jak z drugą
Gratuluję !

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Carmelku rozumiem Twoje zachowanie wczorajsze ale Twój Tż naprawdę się starał,liczy się gest i pamięć a nie konkretnie prezent Widzisz jak się zachował rano on naprawdę Cie Kocha a jakby był inny to nawet by Cię nie przytulał po tym co było wczoraj
za kryminologię

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

tak w ogóle to trzymać kciuki dziś od 16 do 18. Mam piekielny egzamin...i go pewnie nie zdam;/jutro dwa ale to może sobie jakoś poradzę, bo dużo pamiętam. Ale dziś po południu to będzie masakra.
byłam wczoraj na rozmowie o pracę w jednym miejscu. Z właścicielem się znam, mieliśmy niby dobry kontakt zawsze, ale jakoś specjalnie nie liczę że mi się uda tam dostać. Tyle chętnych co było to masakra..
Stary 2010-01-29, 10:18   #987
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Grape, cieszę się że macie datę
dziękuję

Cytat:
no wie co robi chyba
mam taka nadzieję ale pytałam nie raz i odpowiadał że wie więc mu wierzę

heh a mój mi nigdy śniadania do łóżka nie zrobił
trza to zmienić
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 10:23   #988
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Smacznego

Cytat:
ejjj w ogóle! śniło mi się, że jestem w ciąży! a wiecie, co niby ten sen oznacza? - "Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia"
olałabym to, gdyby nie fakt, że na dwa tygodnie przed dowiedzeniem się, że jest ta kawalerka do wynajęcia i że zamieszkam z lubym, też śniło mi się, że jestem w ciąży !!!!!

nie chcę się nakręcać, ale... luby powiedział, że dostał mniejszą wypłatę, niż oczekiwał, ale nie chciał powiedzieć ile (mamy wspólną kasę, ale osobne konta, a jako że planujemy wyjazd, chciałam wiedzieć, jak rozplanować budżet ). dopiero po kilku minutach rozmowy powiedział ,że mniej o kilkaset złotych - oczywiście wiecie, o czym myślę że odkłada pieniążki na pierdzionek
choć najpewniej chodzi o to, żebyśmy mieli za co wyjechać na te kilka dni, a nie z oszczędności brać.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

choć w sumie nie oczekuję od życia niczego nowego - chcę cały czas, niezmiennie, jednej rzeczy
to sen może się spełnić czego oczywiście Ci życzę

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Carmi zazdraszczam
Naj Tobie też
a Twój Tż dalej tak mało się odzywa ??
Mój mi napisał,że obiecuje,że się wykuruje i pon i wtorek ma wolny więc mi to wynagrodzi później oczywiście też się widzimy tyle ,że ma nocki ale już się nie umiem tych dwóch dni doczekać
Stary 2010-01-29, 10:24   #989
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Ins szkoda, że nie mam tv w pracy. napisz mi czemu mój tż nigdy nie będzie moim mężem

Carmi zazdraszczam
Naj Tobie też
No własnie zapowiedź była beznadziejna. Bo temat dotyczył "tymczasowych związków", czyli dlaczego ludzie wiążą się ze sobą, mimo że nie planują być razem "na zawsze", a czekają na księcia z bajki, a obecny związek traktują jako przejściowy. No w każdym razie temat nas nie dotyczył

Naj też bym myślała, że odkłada na coś dla Ciebie
Stary 2010-01-29, 10:30   #990
OlkaR
Zakorzenienie

hej, na skrzynce coś jest w wysłanych. Nie chciałam tutaj pisać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości