|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
tylko włosy mu tam ścięli niestety
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie nigdy nikomu nie mówię takich rzeczy.TŻowi też nie mówiłam aż do wczoraj.Bo pytał mnie dokładnie przedwczoraj co lubię i co chcę.I jak zaczęłam mu tłumaczyć to on nie zakapował zbytnio o co chodzi
I mu powiedziałam,żeby nie kupował mi nic,bo nie potrzebuję nowego biustonosza i lepiej,zebym sobie sama kupiła. A on wydał pieniądze niepotrzebnie,bo ja tego nie będę nosić I dlatego jestem zła.Mamy odkładać pieniądze,więc nie chcę,żeby kupował mi rzeczy,których i tak nie zużyję.Zamiast tego wolałabym,żeby za tę kasę kupił coś sobie.Ech.
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
łeeee jak mogli
![]() a pamietam, ze w tamtych latach ogladalam taki film "Warlock" - nie pamietam kto gral glowna role - gosc blond wlosy dlugie mial, caly film na czarno byl ubrany - ogolnie czarny charakter, bezwzgledny bardzo.... ale zrobil na mnie takie wrazenie, ze nie pamietam filmu ale jego to bardzo dokladnie
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on sobie zrobił przyjemność tym, że kupił coś dla siebie. Tu trzeba docenić i się cieszyć, nawet jak nie trafił, a nie się złościć......---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Kiedyś to w tej tv było tyle ciach.....
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doooobra docenię.W sumie uznam,że kupił to dla swojej uciechy ![]()
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tego filmu to pamietam taka scene, ze on cos tam potrzebowal - kompletowal jakies czesci czegos tam...i od jednej babki mial to wziac ona nim taka zafascynowana - on ja wzial za reke i tak polecieli wysoko do gory - on amu to cos tam dala i on ja puscil - jedyna scena ktora z tego filmu pamietam - ale gosc niesamowity byl - musze sciagnac gdzies ten film
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-01-29 o 09:43 |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, przecież nie wszystko robią dla nas ![]() Cytat:
Ale z tym gustem to faktycznie, no ale naprawdę ciężko było im się oprzeć.... teraz to już nie ma takiego TOWARU
|
|
#968 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dzień dobry
Nie wyspałam się ![]() Carmi... ech no głupio wyszło, a racji miałaś trochę i Ty, troche i TŻ... ale w sumie dobrze, że porozmawialiście, niż chowaliście to w sobie. Na pewno się pogodzicie i na pewno ten rok będzie należał do Ciebie Motylku, ja kiedyś też próbowałam przetłumaczyć mu te "nowe" rozmiary, ale skapitulowałam.... ![]() Ja tego problemu nie mam - prezentów nie dostaję
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() To ja się tak szybko przywitam, bo Tż robi śniadanie (jest w trakcie, ale pewnie zejdzie mu jeszcze z 30 minut Nie ma to jak dobra organizacja pracy )Wczoraj udało mi się przybyć jedynie z 30 minutowym opóźnieniem, więc w sumie ok ![]() Następnie poszliśmy do Mc, bo już wszystko normalne było zamknięte, a on powiedział, że nie ma nic przygotowane na kolację (a było późno ). Potem właściwie nie wiem jak to się stało, ale poszlismy spać około 4.W zasadzie odbyliśmy rozmowę (zgodnie z wcześniejszą deklaracją) odnośnie słubów itp, a najgorsze jest to, że żadnych informacji brak. Poza tym "zmierzył sobie" rozmiar pierścionka - wziął mój "wstępny pierścionek" i zweryfikował na małym palcu w którym miejscu mu się zatrzymuje - więc się stał niezależny - ode mnie i od pożyczania pierścionka - ![]() A i się okazało, że moja Aktualnie mi marudzi, żeby mu pomóc w przygotowaniach do śniadania - żartem oczywiście ![]() A teraz Tż: "Co ty robisz, zajmij się jedzeniem. A żeby się zająć jedzeniem musisz je najpierw zrobić "
|
#970 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Zwies, no to jak palec wymierzony, to już długo to nie potrwa
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- oooo w Dzień Dobry TVN: "Czy Twój mężczyzna nie rozmawia o slubie i nadmiernie dba o antykoncepcję? Dowiedz się, dlaczego nigdy nie zostanie Twoim mężem..." No, to coś dla mnie. Wszystko się zgadza! Zaraz się dowiem, dlaczego...
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
ok....czas zakonczyc wspominanie mlodzienczych fascynacji i jechac troche popracowac
- do pozniej zatem zazdrosnice
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Jeśli chodzi o prezenty, to zgadzam się z Gwizdakiem i Arrakis - zawsze jak coś dostanę, nawet jeśli mi się nie podoba, to dziękuję i się cieszę no bo przecież ważne, że ktoś o mnie pomyślał, chciał mi zrobić przyjemność - wiadomo, że nie każdy prezent jest trafiony, ale ważne są intencje...Ja np. nie lubię, jak Tż mnie pyta, co bym chciała dostać. Pewnie, że wtedy na pewno dostanę coś, co mi potrzebne, ale nie ma już tej niespodzianki za to rozmiar stanika zna, bo wielokrotnie mi załatwiał przez znajomych z UK, a u nas z tym rozmiarem cienko w sklepach![]() A poza tym uwielbiam, jak np. jedzie po coś do sklepu i przynosi mi jakiegoś lizaczka, albo lody, albo coś słodkiego...wtedy wiem, że o mnie pomyślał i chciał mi zrobić przyjemność i bardzo mnie takie drobiazgi cieszą Że nie wspomnę o kwiatkach
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Insane - Taa, jasne ....
EDIT: Udało mi się zdać pierwszą część egz z ang ![]() Ech, ciekawe tylko jak z drugą
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-01-29 o 10:34 |
|
|
|
#974 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
No a nie
? niejedna historia tego wątku udowodniła, że mierzenie palca, to olbrzymi krok naprzód
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ten przypadek jest tak nieprzewidywalny, że sam nie wie jak bardzo
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mój Tż jest jednak 100 razy lepszym człowiekiem ode mnie.
Jak tylko się obudził, to zaczął mnie tulić, całować i mówić że mnie kocha najmocniej na świecie... A ja taki cyrk wczoraj zrobiłam.... Teraz wstydziłam sie przeokropnie i kuliłam w sobie, więc zapytał o co chodzi, czy coś się stało? Powiedziałam, jak bardzo mi głupio i że przepraszam. A on powiedział że jestem jego małym nerwuskiem i kiedyś byłam bardziej zołzowata, a teraz wkurzam się tylko jak sobie coś wymyślę a potem nie jest po mojemu. I kazał mi się iść szykować, to mnie zawiezie na egzamin. Także trzymajcie kciuki o 12:00 za moja kryminologię. |
|
|
|
#977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chciałam odpisać wczoraj ale mi error wyskoczył to sobie dałam spokój ![]() Madziamaciuś fakt masz bystre oko ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#978 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
dobrze, że chowa urazy i patrzy na to z przymróżonym okiem, wiedząc, że to po prostu Twoje wielkie i jeszcze niespełnione marzenie ![]() To kciukamy
|
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Ins, niestety mierzenie palca nic nie daje. Mój mierzył mi już dawno temu i zero jakichkolwiek reakcji w zwiazku z tym. A od tamego czasu rozmair palucha na 100 % mi się zmienił.
Grape, cieszę się że macie datę ![]() tak w ogóle to trzymać kciuki dziś od 16 do 18. Mam piekielny egzamin...i go pewnie nie zdam;/jutro dwa ale to może sobie jakoś poradzę, bo dużo pamiętam. Ale dziś po południu to będzie masakra. byłam wczoraj na rozmowie o pracę w jednym miejscu. Z właścicielem się znam, mieliśmy niby dobry kontakt zawsze, ale jakoś specjalnie nie liczę że mi się uda tam dostać. Tyle chętnych co było to masakra.. |
|
|
|
#981 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ilsa, ja to traktuję już z humorem heh
![]() Choji, ![]() ale w 8/10 przypadków mierzenie palca jednak coś oznacza
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
dziś mi na szczęście (albo na niesczęście - wszak mam się uczyć ;D) działa Wizaż. chciałam powiedzieć, że Carmelovy chłopiec jest kochany i że kciukam !!!!!!!!!!!!!!!!! za każdą i że idę się uczyć, a wcześniej zjeść śniadanie przygotowane przez mojego księcia (mam poczucie cudowności mojego związku!) |
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Karmelku trzymam kciuki
![]() Wiedziałam że się dobrze skończy wszystko Fajnego masz faceta ![]() no wie co robi chyba ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj w ogóle! śniło mi się, że jestem w ciąży! a wiecie, co niby ten sen oznacza? - "Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia"
olałabym to, gdyby nie fakt, że na dwa tygodnie przed dowiedzeniem się, że jest ta kawalerka do wynajęcia i że zamieszkam z lubym, też śniło mi się, że jestem w ciąży !!!!! nie chcę się nakręcać, ale... luby powiedział, że dostał mniejszą wypłatę, niż oczekiwał, ale nie chciał powiedzieć ile (mamy wspólną kasę, ale osobne konta, a jako że planujemy wyjazd, chciałam wiedzieć, jak rozplanować budżet ). dopiero po kilku minutach rozmowy powiedział ,że mniej o kilkaset złotych - oczywiście wiecie, o czym myślę że odkłada pieniążki na pierdzionek choć najpewniej chodzi o to, żebyśmy mieli za co wyjechać na te kilka dni, a nie z oszczędności brać. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- choć w sumie nie oczekuję od życia niczego nowego - chcę cały czas, niezmiennie, jednej rzeczy
|
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Ins szkoda, że nie mam tv w pracy. napisz mi czemu mój tż nigdy nie będzie moim mężem
![]() Carmi zazdraszczam ![]() Naj Tobie też
|
|
#986 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio puszczali w radiu fajną ich piosenkę ![]() tą: http://www.youtube.com/watch?v=RBK44tbEQlkCytat:
Cytat:
Cytat:
Twój jeszcze się zmieni,zobaczysz![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
rozumiem Twoje zachowanie wczorajsze ale Twój Tż naprawdę się starał,liczy się gest i pamięć a nie konkretnie prezent Widzisz jak się zachował rano on naprawdę Cie Kocha a jakby był inny to nawet by Cię nie przytulał po tym co było wczoraj za kryminologię![]() Cytat:
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
mam taka nadzieję ale pytałam nie raz i odpowiadał że wie więc mu wierzę ![]() heh a mój mi nigdy śniadania do łóżka nie zrobił ![]() trza to zmienić
|
|
#988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czego oczywiście Ci życzę![]() a Twój Tż dalej tak mało się odzywa ?? ![]() Mój mi napisał,że obiecuje,że się wykuruje i pon i wtorek ma wolny więc mi to wynagrodzi później oczywiście też się widzimy tyle ,że ma nocki ale już się nie umiem tych dwóch dni doczekać
|
|
|
#989 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Naj
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
hej, na skrzynce coś jest w wysłanych. Nie chciałam tutaj pisać
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

I mu powiedziałam,żeby nie kupował mi nic,bo nie potrzebuję nowego biustonosza i lepiej,zebym sobie sama kupiła. A on wydał pieniądze niepotrzebnie,bo ja tego nie będę nosić
I dlatego jestem zła.Mamy odkładać pieniądze,więc nie chcę,żeby kupował mi rzeczy,których i tak nie zużyję.Zamiast tego wolałabym,żeby za tę kasę kupił coś sobie.Ech.

). Potem właściwie nie wiem jak to się stało, ale poszlismy spać około 4.

? niejedna historia tego wątku udowodniła, że mierzenie palca, to olbrzymi krok naprzód 
tak tego pragnęłaś !!!!