|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Hej,
Z tego co widziałam nie było podanej tej strony, ale może się mylę W każdym razie TU sporo zdjęć dziewczyn po przemianie. Na tych zdjęciach dobrze widać, która ma symetryczną twarz, a która troszke mniej
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wiele razy byly pokazywane tutaj te zdjecia.
|
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, to przepraszam, nie widziałam
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Myslicie, ze te finalistki z pudelka faktycznie takie sa? Czy to znowu jakas prowokacja ? Ja mysle, ze to one wlasnie.
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Państwo się nie znają
chce tu przytoczyć słynny tekst Lublinianki, który znajdzie również zastosowanie na tym forum. Jeżeli ktoś twierdzi,że ta dziewczyna jest brzydka, to ja twierdze,że nie ma tam ładniejszej . Owszem,stylista może wszystko zmienić, jednak podstawą jest ładna buźka a Paulina taką ma. Wiem,że wcielenie Lady Gaga jej nie wyszło za to z natury jest ładna a w krotkich no cudo!!!!!!!!!! Stylista nie poradzi nic na niesymetryczną twarz, brak proporcji ciała oraz nadwagę ponieważ dla kogoś kto chce być modelka te cech są stricko nieodlacznym elementem wygladu. A plotki o tym, że jej ojciec zaplacil ,żaby przyjeli ja do programu pisza zakompleksione grubasy, które mimo kilkunastu lat maja 15kg nadwagi Mam jeszcze dwie inne faworytki.Poza tym nie wiem co reprezentuje saba Pani Joanna Krupa szukając niby naturalnych dziewczyn natomiast sama nadaje sie do reklamy botoksu lub samoopalacza. Załosna........
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
Nie Lagerfeld! Na pochybel żazdrośnicom
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem skąd się bierze w ludziach przekonanie, że jak się komuś coś nie podoba to na bank jest po prostu zazdrosny
Ale ja jestem kurduplem z ciężką nadwagą wg niektórych standardów, więc wiadomo
|
#969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nic w tej dziewczynie nie widzę, nie ma nic, co przykułoby moją uwagę. To jest bardzo pospolita dziewczyna jakich na ulicach są tysiące. Kompletnie nie pasuje do tego programu. |
|
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Zgdzam się. Naprawdę widziałam wiele ładniejszych dziewczyn przemierzajacych nasze ulice. Jednak jurorzy programy wybierali dziewczyny wedlug jakichs okreslonych standardów. Jednak nie rozumiem szerzenia plotek w ogole nie zwiazanych z temetem ..A pamiętacie taką dziewczyne z kastingu do ktorej pewien juror skierował pytanie czego nie ma sztucznego czy cos w tym stylu???? Znam ją z reklam bielizny i widząc jej zdjecia podobala mi sie, wiedzac oczywiscie że jest niecon przerobiona, wtedy myslalam ,że to photo shop. Gdy zobaczylam ja na kastingu pomyslalam" Co ona z sobą zrobiła?"
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
To ja w takim razie mogę stwierdzić,że ktoś wjeżdżający na Krupę,że jest sztuczna ma kompleksy, możemy tak dywagować do końca życia, co to zmieni ?
|
|
|
|
#972 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jurorzy oczywiście do programów typu reality show wybierają ludzi wg różnych standardów. Różnych: -bo pasują idealnie (czyli np. są piękne ) -bo są kontrowersyjne i to przyciągnie widzów. -z innych przyczyn np. po znajomościach. |
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz klapki na oczach i jedziesz po wszystkich, którzy ośmiel się powiedzieć coś anty na temat Pauliny. Moim zdaniem Paulina jest średnio ładna, szału nie robi i jej uroda nie jest w moim typie, za mało modelingowa jak dla mnie..taka zwykła. Moim zdaniem na modelkę idealnie nadaje się ta chuda Kasia S. -buzia typowa dla modelki, tylko jej chudość mnie przeraża. Zuzanna też ma ciekawą twarz ale jej image "złej chłopczycy" jest moim zdaniem sztuczny i trochę na potrzeby programu. Kolejna moja faworytka to Ola Kuligowska- świetna figura i twarz. Papierska też się nadawała ale nie mam jej chyba w finale. Strasznie podobała mi się taka ruda dziewczyna, o której Krupa powiedziała, że nie ma w sobie nic szczególnego a potem powiedziała, że żartuje... wyglądała jak Cintia Dicker Pamela bardzo ładna ale moim zdaniem uroda bardziej na fotomodelkę czy wybory miss niż modelkę na wybiegi, jej maniera i zarozumiałość w stylu "co to nie ja" ją skreśla- modelka musi być pewna siebie ale i znosić krytykę, ona uwag na temat swoich pośladków nie znosiła... Sonia śliczna, szczególnie w ciemnych włosach ale też raczej na fotomodeling. (ma takie amerykańskie rysy a la Britney, nie pasuje mi do świata wybiegów, raczej jako hostessa/fotomodelka) Krupy strasznie nie lubiłam przed programem - myślałam, że to taka pusta pseudomodelka (czyli nie poważne sesje i wybiegi tylko CKMy itp.) z napompowanymi ustami. Okazała się miła i nie gwiazdorzy (przynajmniej na taką się kreuje) chociaż jej sztuczna uroda do mnie nie przemawia, nie powinna być w Jury, bardziej nadawałaby się Rubik czy Jagodzińska.
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
btw
http://grossboss.blogspot.com/search/label/ANTM to zbiór ANTM
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Ta Murzynka na ósmym zdjęciu wygląda lepiej niż Naomi Campbell
![]() Myślałam, że w Polsce takie fajne dziewczyny są, a tu się okazało, że jednak nie.
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyjęli ją bo jest charakterystyczna, ma swój styl, gadane i zrobiła małe show na castingu. Oni nie szukają dziewczyn, które mają idealne warunki fizyczne na modelke i "tylko" tyle. Wolą wybrać te z gorszym (w branży modelingowej) wyglądem, ale takie, które mają charyzme i sprawią, że coś się będzie działo, bo w końcu to program rozrywkowy i ma być rozrywka, płacz i dramaty a nie profesjonalny casting do topowej agencji modelek.
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i podważam wiatygodność P.Krupy.
|
|
|
|
|
#979 |
|
Konto usunięte
|
Poczekajcie....o jakich plotkach mowa?
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
To nie wybory miss żeby musiała wygrać najpiekniejsza
Wygra pewnie osoba z charakterystyczną twarzą - może kwadratową szczęką, moze z za wysokim czołem, a może z lekkim zezem. Popatrzmy na A.Rubik - jest ładna, mocno szczupła. Swego czasu na wybiegach chodziła Malinowska żona Janiaka - nie pamiętam imienia, która też brała udział w programie o modelkach x lat temu. Miała chyba około 15-16 lat. Napewno jej charakterystyczną cechą wyglądu są duze uszy. Może w latach 90-tych takie osoby jak Go-go czy Zula miałyby większe szanse - ze względu na kobiece figury, teraz liczy się maksymalnie prosta sylwetka, mały tyłeczek, coś "innego" w twarzy co przykuje wzrok - za duże usta, szpara w zębach. Mają ciekawe twarze ale rzadko są pięknościami. |
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiedz dla mojej Przedmówczyni
Na tym forum pt"Polish Top Model" mozesz przeczytac nie tylko o samych kandydatkach ale również o tym kto ma jak majętnego ojca oraz jakie historie się z tym łącza |
|
|
|
#982 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie to już jest chore,pudelkomania.
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O każdym, kto pokaże się w tv będą gadać, tak pozytywnie, jak negatywnie, to chyba żadna nowina? A owej Paulinie chyba to nie przeszkadza, wszak sama powiedziała w filmiku "lubię, jak się wszyscy na mnie patrzą" ![]() Ładna owszem jest, ale nie ma "tego czegoś". I nie ma o co kruszyć kopii.
Edytowane przez malagaw Czas edycji: 2010-09-26 o 00:22 |
|
|
|
|
#984 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie to jest tylko naciągane show , przyjmują charakterystyczne dziewczyny w sensie , że z życia bo z wyglądu nie bardzo . Szukali niby polskiej top modelki , a według mnie to może 1 czy 2 się do tego zawodu nadają te które wyleciały bo były za 'ciche' do telewizji nadawały się stokroć bardziej niż te . Sztuczne i tyle . ANTM jest najlepsze , nawet Niemiecka edycja jest lepsza od polskiej.
|
|
|
|
#985 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A z drugiej strony myślę tak: To są tylko ludzie a świat jest mały. Dlaczego z góry zakładać, że ktoś wszystko zmyśla? Dlaczego uważasz, że nikt z tych ludzi nie może pisać prawdy? Naprawdę wierzysz, że "szoł biznes" taki nie jest? Że tu wszystko dzieje się bez znajomości a ze względu na talent? ![]() Obracając się w tym środowisku od ok 10 lat napatrzyłam się i stałam świadkiem promowania kilku takich "talentów" po znajomości. A inna rzecz, że skądś się takie plotki biorą. Oczywiście nie wszystkie, i nie we wszystkie należy wierzyć ale jak to mówią : " w każdej plotce jest ziarnko prawdy"
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Za minutę powtórka 3 odcinka
|
#987 |
|
Rozeznanie
|
A gdzie jest to VOD z najnowszymi odcinkami?
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
|
#989 |
|
Rozeznanie
|
dzięęki
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Mam tylko nadzieje że Zula jak odpadnie nie wypali z czymś w stylu " odpadłam bo jestem zbyt seksowna , moja atrakcyjność ich przerosła, ale to nie zmieni tego że i tak jestem najbardziej za***ista ejjj ''
Chyba bym zwątpiła już całkiem ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

W każdym razie

. Owszem,stylista może wszystko zmienić, jednak podstawą jest ładna buźka a Paulina taką ma. Wiem,że wcielenie Lady Gaga jej nie wyszło za to z natury jest ładna a w krotkich no cudo!!!!!!!!!! Stylista nie poradzi nic na niesymetryczną twarz, brak proporcji ciała oraz nadwagę ponieważ dla kogoś kto chce być modelka te cech są stricko nieodlacznym elementem wygladu. A plotki o tym, że jej ojciec zaplacil ,żaby przyjeli ja do programu pisza zakompleksione grubasy, które mimo kilkunastu lat maja 15kg nadwagi
Mam jeszcze dwie inne faworytki.Poza tym nie wiem co reprezentuje saba Pani Joanna Krupa szukając niby naturalnych dziewczyn natomiast sama nadaje sie do reklamy botoksu lub samoopalacza. Załosna........

Ale ja jestem kurduplem z ciężką nadwagą wg niektórych standardów, więc wiadomo

Przyjęli ją bo jest charakterystyczna, ma swój styl, gadane i zrobiła małe show na castingu. Oni nie szukają dziewczyn, które mają idealne warunki fizyczne na modelke i "tylko" tyle. Wolą wybrać te z gorszym (w branży modelingowej) wyglądem, ale takie, które mają charyzme i sprawią, że coś się będzie działo, bo w końcu to program rozrywkowy i ma być rozrywka, płacz i dramaty

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)