Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 10:04   #961
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV

wstawiam fotki błyszczyka ,na życzenie nynki87
Stary 2010-03-10, 10:12   #962
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
powiedźmy że "nie zajął stanowiska". zamiast przez tel. wesprzeć mnie i bronić i powiedzieć swojej mamie że nie powinna się w taki sposób do mnie zwracać to stwierdził że on nie wie kto ma racje, że ja się go nie słucham a jemu ten kombinezon "cienki" się wydaje! i potem to już poleciało...... niby zakonczyliśmy kłotnie dobrze...ale mąż cichy sie stał....ostatnio jakoś się mijamy ze zrozumieniem siebie..jedno coś powie-2 nie zrozumie sensu...eh....niechce mi się nawet o tym gadać. mam doła.
eh faceci mam nadzieję ,że wszystko Ci się ułoży a mąż słyszął opinioę lekarza/pielęgniarki? jesli nie to może warto żeby usłyszal
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
racja

Ja mam tak samo

Kusicie tymi Guerlain'owymi cudeńkami, aż musiałam je w sobotę obmacać w sephorze
luskap na jakim Ty jestes kierunku? Bo mi chyab umknęło jesteś dzielna i dasz sobie radę z tym natłokiem zajęć przytul:

o tak!

luskap trzymaj się!

Piękna suknia masz rację kwrawcowej będzie trudno ją "podrobić", dużo by musiała w to pracy włożyć

zapomniałam wczoraj przypominajcie sie za to kliknę Was dzis i w pracy i w domu

nie miła atmosfera, mąż powinien porozamwiać ze swoją matką, on jest głową rodziny i powinien ją "chronić". Nie przejmuj się Sweet, masz Malutką, ona jest teraz najwazniejsza, nie stresuj się

W Naturze mleczko do ciałą kozie mleko kosztuje 7,99 zł

Zużyłam : filtr Bioderma AKN, masło do ciała Rebuild Ziaja i hydrolat z róży damasceńskiej 50 ml

Stan marcowy : zużyte 8/ kupione 2
dziękuję za kliki Gratuluję zużyć Mnie też kusza tymi meteorytami ,jakby coś to moze kiedys bym sobie mini opakowanie kupiła ,są takie? wiem że iedyś był na truskawce zestaw 3 miniatur i pędzelek ale nie miałam kasy ,a poza tym interesowąly mnie tylko 1

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Shpilciu -ja sobie właśnie zamówiłam 2 te filtry z Biodermy ale coś się na nie nie mogę doczekać wplaciłam kase 3 marca po południu to 4 powinna być u nich a oni dopiero dziś mi wyslą a priorytet specjalnie zapłaciłam
Stary 2010-03-10, 10:23   #963
Hosenka*
Zakorzenienie

Aaaniu: dawno nie widziałam na Truskawie miniatur. Ale jak będą znowu to zawsze pozostałe mozesz odsprzedać
Na Allegro są czesto, ale podróbki

Poluj na odsypki, mozna kupić już za 25-30 zł

A jakie Cie interesują?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:36   #964
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Aaaniu: dawno nie widziałam na Truskawie miniatur. Ale jak będą znowu to zawsze pozostałe mozesz odsprzedać
Na Allegro są czesto, ale podróbki

Poluj na odsypki, mozna kupić już za 25-30 zł

A jakie Cie interesują?
No tak dawno widziałam te miniaturki,chyba koło Bożego Narodzenia Nie znam si.e za bardzo na tych wszystkich nazwach ale chyba Beige Chic ,ewentualnie inne które nie będą bardzo różowe tylko beż,brzoskwinka itp
Odsypke mogłabym tez miec,wprawdzie to nie to samo co oryginalne pudeleczko no ale może bym się zadowoliła.. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba pisałaś ,że te beige chic dla jasnej karnacji są nieodpowiednie? czy coś pokręciłam ?? Ja jestem blada,moze się zaprzyjaźnię w końcu z jakimś kremem brązującym i balsamem w końcu bo samoopalacze nie dla mnie
Stary 2010-03-10, 10:37   #965
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Jaki to numerek? RZeczywiście mleczny
Cytat:
dziękuję za kliki Gratuluję zużyć

Shpilciu -ja sobie właśnie zamówiłam 2 te filtry z Biodermy ale coś się na nie nie mogę doczekać wplaciłam kase 3 marca po południu to 4 powinna być u nich a oni dopiero dziś mi wyslą a priorytet specjalnie zapłaciłam
dziękuje
a czasem to poczta polska się nie może uwinąć, mam nadzieje że szybko do Ciebie dojdą
Cytat:
A jakie Cie interesują?
a chcesz sprzedac odsypkę?
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:44   #966
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki to numerek? RZeczywiście mleczny

dziękuje
a czasem to poczta polska się nie może uwinąć, mam nadzieje że szybko do Ciebie dojdą

a chcesz sprzedac odsypkę?
numerek 06 -to chyba jest najniższy bo najjaśniejszy był ten
liczę po cichu,że może dziś przyjdzie jeśli wysłali z samego rana to jest szansa -a maila mi napisali o 1 w nocy że dziś wyślą
z tą pocztą to różnie , kiedyś np z BU paczkę wysłali 8lutego (pewnie rano) a 9 jak listonosz był o 17 to już mi przyniósł

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

widać w moim avatarku ,że to co wystaje mi z pod bluzki to kotek ?
Stary 2010-03-10, 10:49   #967
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
koniecznie kredytową?? płatnicza nie może być??
na strawberrynet mozesz placic paypalem. a pod paypal mozna podpiac baaardz wiele kart, np ja mam podpieta <30 wbk a to nie jest kredytówka.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 10:55   #968
Hosenka*
Zakorzenienie

Aaniu: To zalezy jak bardzo jasną masz karnację. Dziewczyny ekstremalnie blade pisały, że BC je lekko przyciemniają, a mnie natomaist wręcz lekko rozjaśniają BC sa teraz na Allegro w dobrej cenie,
np: używane: http://www.allegro.pl/item949493680_...ny_okazja.html
nowe:
http://www.allegro.pl/item953086964_...c_gratisy.html

Pudełka sa paskudne i tandetne jak dla mnie. Dobrze, że od maja zmieniają opakowania i wchodza tez nowe kolory

Instagram

Stary 2010-03-10, 11:11   #969
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Aaniu: To zalezy jak bardzo jasną masz karnację. Dziewczyny ekstremalnie blade pisały, że BC je lekko przyciemniają, a mnie natomaist wręcz lekko rozjaśniają BC sa teraz na Allegro w dobrej cenie,
np: używane: http://www.allegro.pl/item949493680_...ny_okazja.html
nowe:
http://www.allegro.pl/item953086964_...c_gratisy.html

Pudełka sa paskudne i tandetne jak dla mnie. Dobrze, że od maja zmieniają opakowania i wchodza tez nowe kolory
dzięki za linki ale na razie niestety mnie nie stać jasna,może nie najjaśniejsza ale jasną przed zakupem pewnie wybiore się do Sephory czy innej pomacać
Stary 2010-03-10, 11:49   #970
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Moja rodzinka dużo skromniejsza: tylko Nacresy i kulaste Beższiki, uwielbiam je
ja mam tylko mythic pelnowymiarowe i odsypke pinkow chociaz kusicie tymi prasowanymi...

zuzylam zel pod prysznic swiateczny z yves rocher. terz zuzywam vanille creme brulee z sephory - 200ml. slabo sie pieni
Stary 2010-03-10, 12:08   #971
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Poszla saszetka kremu Dermika

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:40   #972
porzeczka2602
Zakorzenienie

Ja w ostatnich dniach zuzylam tylko maly szampon nivea.

W marcu zakupow nie planuje za bardzo poza kremem do rak z ori wisniowo-kawowym ktory zamowilam juz w lutym ale moja konsultantka jakas taka malo gramotna jest i nie moge go odebrac a szkoda bo mam ochote na cos takiego zapachowego.

Mi tez sie podobaja te pudry i tez chetnie bym sie skusila na jakies miniaturki.

Mam pytanie do dziewczyn, ktore uzywaja glinek w proszku, zadowolone z nich jestesci? jak je rozrabiacie i gdzie kupujecie

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:40   #973
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
dziękuję śliczny, taki delikatny
Stary 2010-03-10, 12:53   #974
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
powiedźmy że "nie zajął stanowiska". zamiast przez tel. wesprzeć mnie i bronić i powiedzieć swojej mamie że nie powinna się w taki sposób do mnie zwracać to stwierdził że on nie wie kto ma racje, że ja się go nie słucham a jemu ten kombinezon "cienki" się wydaje! i potem to już poleciało...... niby zakonczyliśmy kłotnie dobrze...ale mąż cichy sie stał....ostatnio jakoś się mijamy ze zrozumieniem siebie..jedno coś powie-2 nie zrozumie sensu...eh....niechce mi się nawet o tym gadać. mam doła.
Za przeproszeniem nie facet. Jak nie wie to niech się dowie i zajmie stanowisko po którejś ze stron.
Stary 2010-03-10, 13:57   #975
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwaliłam się oczywiście Pinkami i
TŻ: ile?
Ja : byla promocja w marionaud
TŻ: ile?
Ja: -20%
TŻ: czyli ile?
Ja: 160 zł
TŻ:
Gratuluję tych pinków
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A czego używasz? Ja napisalam w watku Biochemii o porade ale nikt mi nie odp ;(, moglabys mi na PW napisac czego uzywasz? Z tego co pamietam mamy podobna cere, moze tez zamowie to co Ty, bo bardzo anpalilam sie na te kosmetyki
zaraz przeslę PW
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja miałam micel spotocki i odradzam.uczulił moją kolezankę a mnie też sie bardzo niepodobal.nie jestem jakims strasznym wrazliwcem ale dość mocno szczypała mnie po nim twarz.przy innych mleczkach i micelach mi sie nie zdarza.do tego jest mało wydajny,niezbyt ładnie pachnie.miałam wrazenie jakbym dopiero wyszła ze słonego morza i nie zmyła normalną wodą twarzy.juz 100razy lepszy był ten z DAXa
a ja akurat sopocki sobie chwalę, do twarzy idealny, oczy też zmywa choć akurat mnie trochę szczypią, a daxa nie miałam
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Mama mi dzis kupila peeling gruszkowy Joanny bo tak mi sie spodobal ze poprosilam o zakup. Dotrze do mnie na Wielkanoc razem z mama wiec na razie nie dopisuje do listy kocham peelingi Joanny!

Dobranoc dziewczyny do jutra!
Mama do Ciebie przyjeżdza na święta? Ale super!
Cytat:
Ja sobie w końcu kupiłam ostatnio coś z kolorówki
-tusz do rzęs Bell Push Up
-błyszczyk Bell Milky Shake
Tusz genialny, ale błyszczyk mnie nie zachwycił. Ma dobre recenzje, a dla mnie jest taki glutowaty i nietrwały
Cytat:
KUPIŁAM:
-biedronkową maseczkę nawilżająca(nie mam żadnej w domu)
-biedronkową maseczkę oczyszczającą(nie mam żadnej w domu)
-2pak Bielendy z serii Avocado : maseczka+kompres/ saszetki (lubię saszetkowe maseczki!)
-400ml odżywki Herbal Essences "Błyszczę więc jestem" (fanaberia...ale mojej odzywki do spłukiwania zostało na 2-3razy więc jedna pójdzie mi na dniach)
-płyn do hig. int. w DN (potrzebny..mam końcówkę w domu)
-2 błyszczyki z limitowanej serii My Secret (fanaberia..ale jaka przyjemna!)
-2 komplety spinek do włosów (potrzebne..muszę utemperować grzywkę a zapuszczam włosy)
-nożyki jednorazowe biedronkowe(potrzebne)

Wcale nie żałuję.. nie wiem kiedy przejdę się teraz do miasta...oprócz 2 błyszczyków wszystko w sumie potrzebne... A te 2 błyszczyki..wiem niepotrzebne ale po 1 to limitowanka a po 2 musialam sobie poprawić humor po tym jak moja teściowa WKU***A mnie na maksa...Byłam w mieście i weszłam do niej na chwilę zostawić Zosie w wózku u niej na moment a ta jak tylko wróciłam wjechała na mnie że na Bank Zosia będzie mieć przezemnie chore nerki i zapalenie płuc, że jak ją ubrałam, że nic się nieznam i jej powinnam słuchać bla bla bla...odkąd się Zosia urodziła wysłuchuję ciągle od niej jaką to jestem złą i głupią matką!!!! A położna i pediatra przyznają mi rację że to ja dobrze postępuje..Ona najchętniej włożyła by Zosie do piekarnika..albo ugotować jak kurze jajko!!! Mam jej dosyć..Kiedyś myslałam że jest fajna i wesoła i że dobrze się dogadujemy, ale po moim porodzie odbiło jej...Mam jej totalnie dosyć! Jeszcze wydzwania do lekarzy z mojego miasta, moich rodziców i się wszystkim skarży jaka jestem okropna!
Współczuję Ci bardzo tej sytuacji. Nie ma nic gorszego jak durna teściowa chyba że durny teść i teściowa
Nie poddawaj się, stawiaj na swoim i próbuj się nie przejmować.
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Moja kosztuje w salonie 2690zł. Pytałam u krawcowych, oczywiście bez problemu uszyją, ale "nie mogą mi już teraz powiedzieć ile będzie kosztowala, bo to zależy ile materiału, koronki im pójdzie i nikt pani nie powie ceny!" najdrozsze u nich kosztują 2000 za uszycie, więc przy takich zdobieniach mogłyby mi zaśpiewać coś koło tego, a nie mam pewności, czy im taka wyjdzie. Poza tym materiały kiepskiej jakości- bo tam gdzie jest naszyta koronka się ciągną i mną więc podziękowałam. Te kilkaset złotych oszczędności, ale bardzo prawdopodobne, że im nie wyjdzie taka jaką chcę, a jak mi się nie spodoba, to już zrezygnować nie mogę...
Sukienka śliczna Ja bym zamawiała na Twoim miejscu w salonie. Dostałam do swojej welon gratis, może też tak będziesz miec (to też parę groszy do przodu)

Byłam u koleżanki w Wawie Nagadałyśmy się przez całą noc i było super W złotych tarasach poszłam do TBS (pierwszy raz w zyciu ) - ale tam cuda mają I ... nic nie kupiłam!

Tak jak zapowiadałam zuzyłam szampon i mleczko Celii, odżywki już jest na 1 raz Licznik zuzyciowy wynosi już 15!

Ale miałam wczoraj niespodzianki od TŻta Zrobił mi spóźniony dzień kobiet, bo w poniedziałek byłam w tej Warszawie.
Najpierw poszliśmy do kina, potem do pierogarni, a w domu czekały na mnie jeszcze róże Normalnie szaleństwo

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

A, no i kupiłam sobie książkę o domowej pielęgnacji dłoni i stóp
Zaraz się zabieram do czytania i zabiegowania się

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2010-03-10 o 13:38
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 14:10   #976
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam w lumpku Upolowałam m.in torebkę-kuferek Gucci za 25 zł(wytargowane z 28). Ciekawe, czy oryginał
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2670

Instagram

Stary 2010-03-10, 14:13   #977
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

a u mnie zużycia stoją w miejscu
mam jutro dzień wolny i jadę dziś do TŻa bo przebił sobie nogę gwoździem napisał mi właśnie że noga już mu strasznie spuchła że ledwo chodzi zawiozę go później na pogotowie
Stary 2010-03-10, 14:50   #978
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
numerek 06 -to chyba jest najniższy bo najjaśniejszy był ten

dziękuję
widać

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, ktore uzywaja glinek w proszku, zadowolone z nich jestesci? jak je rozrabiacie i gdzie kupujecie
Tak na porcję wystarczy 1-2 łyżeczki glinki, rozrabiasz je z płynem - woda, hydrolat - dolewasz mało aż uzyskasz papkę i chlast na twarz można też dodać ekstrakty, oleje itp. dla wzbogacenia maseczki
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Za przeproszeniem nie facet. Jak nie wie to niech się dowie i zajmie stanowisko po którejś ze stron.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Byłam u koleżanki w Wawie Nagadałyśmy się przez całą noc i było super W złotych tarasach poszłam do TBS (pierwszy raz w zyciu ) - ale tam cuda mają I ... nic nie kupiłam!

Ale miałam wczoraj niespodzianki od TŻta Zrobił mi spóźniony dzień kobiet, bo w poniedziałek byłam w tej Warszawie.
Najpierw poszliśmy do kina, potem do pierogarni, a w domu czekały na mnie jeszcze róże Normalnie szaleństwo

A, no i kupiłam sobie książkę o domowej pielęgnacji dłoni i stóp
Zaraz się zabieram do czytania i zabiegowania się
To miałaś udany tydzień ja tez nigdy nie byłam w TBS choć na ich kosmetyki napalam się od lat wspaniały dzień kobiet zorganizował Ci TŻ pokazuj co to za książka!
Cytat:
Byłam w lumpku Upolowałam m.in torebkę-kuferek Gucci za 25 zł(wytargowane z 28). Ciekawe, czy oryginał
ulala a ma w środku wszytą metkę i sygnowane zamki?
Cytat:
mam jutro dzień wolny i jadę dziś do TŻa bo przebił sobie nogę gwoździem napisał mi właśnie że noga już mu strasznie spuchła że ledwo chodzi zawiozę go później na pogotowie
bidulek, po opiekuj się nim
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 15:02   #979
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
torebka rewelacyjna
Cytat:

Cytat:
To miałaś udany tydzień ja tez nigdy nie byłam w TBS choć na ich kosmetyki napalam się od lat wspaniały dzień kobiet zorganizował Ci TŻ pokazuj co to za książka!
http://www.kdc.pl/piekne-paznokcie-p..._p3567872.html
to ta książka Tytuł jest paznokciowy, ale zawartość inna. Dużo o pielęgnacji paznokci u rąk i stóp, o pielęgnacji skóry dłoni i nóg, dokładny manicure i pedicure krok po kroku
te kosmetyki TBS maja cudne zapachy, pieknie się prezentują, ale ceny poza zasięgiem a i te składy wcale nie naturalne .... tyle tam chemii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 16:02   #980
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
te kosmetyki TBS maja cudne zapachy, pieknie się prezentują, ale ceny poza zasięgiem a i te składy wcale nie naturalne .... tyle tam chemii
a nie wiesz ile kosztuje maslo do ciala pelnowymiarowe w pl? mi sie marzy, bylam w niemczech w body shopie ale zal mi kasy bylo i teraz zaluje... tak malo uzywam balsamow / masel do ciala ze mysle, ze moge sobie pozwolic na taka luksusowosc

co z naszym spotkaniem?
Stary 2010-03-10, 16:10   #981
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
a nie wiesz ile kosztuje maslo do ciala pelnowymiarowe w pl? mi sie marzy, bylam w niemczech w body shopie ale zal mi kasy bylo i teraz zaluje... tak malo uzywam balsamow / masel do ciala ze mysle, ze moge sobie pozwolic na taka luksusowosc

co z naszym spotkaniem?
chyba 39 zł
ale jak któraś wie lepiej to mnie poprawić, bo byłam pierwszy raz i mogłam cos poplątac

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

a no właśnie, mapka nam gdzieś umknęła
ale jeszcze chyba nie wszystkie się wpisały

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2010-03-10 o 16:11
Stary 2010-03-10, 16:13   #982
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ulala a ma w środku wszytą metkę i sygnowane zamki?
Shpilciu: Ogladnęłam ją własnie - zamki tak, te metalowe kółeczka (nity?) też, podszewka porządna i elegancka ale ... nie ma metki Może ktoś ją odciął?

W razie gdyby to była podróba to będę nosić napisem do siebie żeby sie nie kompromitować

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-03-10 o 16:33
Stary 2010-03-10, 16:20   #983
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:

co z naszym spotkaniem?
Masło pełnowymiarowe kosztuje 66 zł a w wyprzedaży 33. Balsam jest chyba za 45 zł.
Stary 2010-03-10, 16:33   #984
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
szkoda gadać o niej...Po tych wszystkich rozmowach...jeszcze zadzwoniła wieczorem ok.21:00 drugi raz do mojej mamy ,aby ta sprawdziła na internecie jak się ubiera niemowlę zimą ZAŁAMKA! Moja mama mówiła że moja teściowa już kompletnie zdurniała i tak ją zdenerwowała że nie mogła zasnąć.
Moja teściowa jakiś czas temu chodziła po pediatrach i położnych "na skargę" że ja tak i tak ubieram dziecko..Ale one ją wyśmiały że najchętniej by Moją Córkę do pieca włożyła.
Nie dowierza ani zapewnieniom specjalistów że dobrze robię, ani mojemu rozsądkowi, ani mojej mamie (poniekąd też matka i do tego biolog) ani internetowi!

chcę ją zobaczyć!! zamieść jakąś fotkę!
taką teściową to tylko Taka to potrafi popsuć atmosferę w małżeństwie... Trzymaj się i nie przejmuj się jej gadaniem. I powiedz TŻtowi, że Ty masz rację, bo tak sądzą i lekarze i wszyscy tylko teściowa inaczej! A najlepiej to daj mu do poczytania chociaż na internecie o tym. co do sukienki, to podawałam link: http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-bonnie
niestety nie mam zdjecia na sobie, bo nie można było cykać w salonie. Kiedyś zrobiłam na targach jej zdjecie, ale padł mi dysk, na którym bylo
Cytat:
Wiesz co myślę?? Dużo juz zaoszczędziłaś w tym roku - mało kupujesz w porównaniu z tamtym rokiem. Napewno spokojnie uzbierało Ci na meteorytki

Bardzo ładna suknia
Ja bym wolała z ramiączkami.
dziękuje za zrozumienie! Napisałam maila do tej osoby z drugiego linku który podałaś, czy są oryginalne itp. i już 2 dni czekam na odpowiedź! Ale na razie muszę się powstrzymać, bo właśnie dostałam smsa, że moje perfumy z Ori jednak przyszły i poleciałam je odebrać. Już spisałam je na straty i myślałam, że nie przyjdą wcale.
A dziś zgrzeszyłam w nowo otwartej aptece- kupiłam różany krem Vichy i żel FlosLek pod oczy ze świetlikiem i rumiankiem Był rabat 10% na cały asortyment Ale, żeby nie było, że dziś same zakupy- zużyłam koncentrat głęboko nawilżający Galenic 3ml i próbkę żelu do mycia twarzy Nivea Natural&Beuty oraz oddałam klientce za duże zamówienie krem do stóp Avonu z minerałami Morza Martwego.
Cytat:
źle mi po tej akcji wczoraj..jeszcze z mężem sie posprzeczałam. chyba mamy 1 kryzys kurcze..a mogłam nie iść do miasta nie zalatwiac niczego.poszlam tam zalatwic dla tescia 1 sprawe..a moglam z tylkiem w domu siedziec.teraz znowu będzie w domu nie miła atmosfera...aż się od razu wszystkiego odechciewa!

Cytat:
luskap na jakim Ty jestes kierunku? Bo mi chyab umknęło jesteś dzielna i dasz sobie radę z tym natłokiem zajęć przytul:

luskap trzymaj się!

Piękna suknia masz rację kwrawcowej będzie trudno ją "podrobić", dużo by musiała w to pracy włożyć
Filologia polska, IV rok

Limit moich marcowych zakupów kosmetycznych został wyczerpany! Nie kupuję nic co najmniej do urodzin, czyli do kwietnia.
Co do sukni, to też właśnie myślę, ze za nic w świecie krawcowej nie wyjdzie taka sama!
Cytat:
No tak dawno widziałam te miniaturki,chyba koło Bożego Narodzenia Nie znam si.e za bardzo na tych wszystkich nazwach ale chyba Beige Chic ,ewentualnie inne które nie będą bardzo różowe tylko beż,brzoskwinka itp
Odsypke mogłabym tez miec,wprawdzie to nie to samo co oryginalne pudeleczko no ale może bym się zadowoliła.. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba pisałaś ,że te beige chic dla jasnej karnacji są nieodpowiednie? czy coś pokręciłam ?? Ja jestem blada,moze się zaprzyjaźnię w końcu z jakimś kremem brązującym i balsamem w końcu bo samoopalacze nie dla mnie
Uprzedzam, że ja mam odsypki Beige chic i Pink fresh i nie zaspokoily mnie. Tzn. tylko na krótki czas. Pożądam całego pudełka

to uciekam do roboty, mam masę pisania, przez te dzisiejsze zakupy i paczkę Avonową cały dzień zmarnowałam

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
zuzylam zel pod prysznic swiateczny z yves rocher. terz zuzywam vanille creme brulee z sephory - 200ml. slabo sie pieni
ja mam z wymianki balsam creme brulee cudny zapach
Cytat:
Sukienka śliczna Ja bym zamawiała na Twoim miejscu w salonie. Dostałam do swojej welon gratis, może też tak będziesz miec (to też parę groszy do przodu)

Dlatego zamówię chyba jednak w salonie Mi też dodają gratis welon i buty, a jak się ich nie chce to odejmują 100zł za buty. Ja nie chcę ich, bo żadne mi się nie podobały.
Cytat:
Hosenko, piękna ta torba i piżamka też!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 16:35   #985
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Masło pełnowymiarowe kosztuje 66 zł a w wyprzedaży 33. Balsam jest chyba za 45 zł.
w takim razie ja jestem jakaś nierozgarnięta
Cytat:
W razie gdyby to była podróba to będę nosić napisem do siebie żeby sie nie kompromitować
Stary 2010-03-10, 16:36   #986
Strongmenka
Raczkowanie

Cześć zakupoholiczki, może wy mi pomożecie, wprawdzie obiecałam sobie że w tym miesiącu nic nie kupię, ale jak trzeba to trzeba. Jako swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że wszystkie dotychczasowe produkty mi się pokończyły, a wyglądać przecież jakoś trzebaJ, a wiec: Szukam jakiegoś dobrego fluidu do cery tłustej najlepiej z filtramii, może być też jakiś krem toniujący. Macie jakiś pomysł? Pytałam się już na innych wątakach, ale narazie nic nie znalazłam. Przez zimie używałam czegoś bardziej kryjącego, ale teraz kiedy robi się coraz cieplej, chciałabym przejść sie na coś lżejszego. Będe wdzięczna za każdą wkazȯwke.
Strongmenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:14   #987
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Cytat:
chyba 39 zł
ale jak któraś wie lepiej to mnie poprawić, bo byłam pierwszy raz i mogłam cos poplątac
bosssko kiedy tam sa wyprzedaze? szybko robimy spotkanie w wawie to sie obkupie na wyprzedazy przy okazji spotkanie dziewczyn z odwyku od zakupow kosmetycznych = wycieczka do sklepu TBS

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ja mam z wymianki balsam creme brulee cudny zapach
a mi sie tak sobie podoba. poprosilam mame zeby mi kupila bodajze na Gwiazdke zestaw plyn do kapieli + maslo do ciala w tym zapachu, bo wiele dziewczyn na wizazu tak sie zachwycalo :P a jak dla mnie to zupelnie bez rewelacji.
Stary 2010-03-10, 17:45   #988
ganimedea
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć / Za szaleństwa baty *

*niepotrzebne skreślić

Jelly -

Cytat:

Cytat:
bosssko kiedy tam sa wyprzedaze? szybko robimy spotkanie w wawie to sie obkupie na wyprzedazy przy okazji spotkanie dziewczyn z odwyku od zakupow kosmetycznych = wycieczka do sklepu TBS

Zużyłam krem do rąk .

Dziś mam ochotę na mega wypasione domowe SPA . Wczoraj walnął jakiś gwint przy rurze w kuchni i pół dnia spędziłam bez wody . Na szczęście stało się to dosłownie na 5 minut przed moim wyjściem na jogę, to strat prawie żadnych. Jak pomyślę, że mogło mnie w domu nie być, to włos się jeży na głowie . Do porannego mycia włosów tachałam wodę w baniakach i podgrzewałam w czajniku .

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 18:14   #989
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny!
Wlochy zasypalo! na szczescie drogi czyste wiec wrocilam z uczelni bez opoznien! Profesor,ten stary z filozofii kazal mi dzisiaj hymn Polski spiewac..

Zuzylam problem fluidu Stay Matte

Sweet Jelly nie przejmuj sie teraz takimi klotniami. Macie nowa sytuacje w rodzinie wiec wiadomo ze bliscy sa przewrazliwieni. Musza sie przyzwyczaic i przyjac to do normalnosci!
Nie doluj sie nie warto!

Cytat:
Stan marcowy : zużyte 8/ kupione 2
klask i:

Gratuluje zuzyc dziewczyny!

Cytat:
Mama do Ciebie przyjeżdza na święta? Ale super!
tak! z tatusiem udalo sie szybko zarezerwowac lot no i wyszlo megatanio!

Cytat:

Hosenko ale fajny ten kuferek!!! a srodku ma jakas etykietke? mozliwe ze orginalny tylko starszy model!

Strongmenka nie pomoge ci niestety ale moze poszukaj na KWC?

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 19:01   #990
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie ja jestem jakaś nierozgarnięta

Może widziałaś coś właśnie z wyprzedaży?

Cytat:
Zazwyczaj tak jak w innych sklepach sieciowych: styczeń limitowanka zimowa, lipiec-sierpień letnia. Od czasu do czasu są też inne promocje.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości