|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Młode Mamy z Lublina
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poród cc. Jednak opieka po porodzie na gorszym poziomie. Spotkalam wiele niemilych położnych, tych starszych. Młode były fajne. A lekarze swietni.
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny,
Chciałabym dołączyć, można? ![]() Mam pytanie od razu - polecicie jakiegoś fryzjera dla dziecka niespełna półtorarocznego? Będę wdzieczna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

Poród w Świdniku to jak dla mnie była rzeźnia - dwa tygodnie po terminie, leżałam od środy, skurcze od czwartku do rana, ale lekarz nie zalecił nawet oksytocyny (w ogole w zasadzie nie było z nim kontaktu) dopiero w piątek w południe synek sam się urodził. W zielonych wodach, lekarz musial mu pomóc przyjśc na świat bo ja byłam już po tych niemal dwóch dobach nieprzytomna ze zmęczenia. Dodam ze jak juz skurcze były co minutę to sama musiałam się pofatygować do gabinetu lekarza, co chwilę siadając niemal na podłodze, żeby mnie łaskawie zbadał i zezwolił iśc na porodówkę. Za to opieka po porodzie cud miód i orzeszki. Pielęgniarki anioły - zero kłopotów zeby dokarmić dziecko, pomóc przewinąć, mąz mógł przychodzić kiedy i na ile chciał.

poród cc. Jednak opieka po porodzie na gorszym poziomie. Spotkalam wiele niemilych położnych, tych starszych. Młode były fajne. A lekarze swietni.