|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Mhm, Marilyn <3
![]() star15, BeaS, he o rany, dziewczyny, z tego co widzę ostro się uczycie, podziwiam zorganizowanie i będę brać przykład ![]() czijo, coś w tym jest wprawdzie odkad jestem z moim obecnym kompletnie mnie nie biorą inni realni faceci, których spotykam, ale nadal nie potrafię się odzwyczaić od lecenia na postaci z seriali/filmów/ksiązek/fanficków a nawet bajek Disneya ![]() Seriale... hmm, True Blood, Gossip Girl, Skins, Californication, 90210, Melrose Place, Lost i teraz Tudorowie. Ah, i Buffy oczywiście To moje ulubione, ale teraz mam fazę na T wlaśnie, sama nawet nie wiem czemu, ale jaram się strasznie ich angielszczyzną, tym że Ci wszyscy lordowie czarują damy dworu tymi wszytskimi "my lady I beseech you" "i want to be your humble servant for I long to cos tam cos tam", no miodzio xD No i jak już powiedziałam, kilku aktórów, którzy są absolutnie seks.... tfu, znaczy się mają OGROOOOMNY talent aktorski ![]() ![]() no i kostiumy, muzyka.... aaaa, mam taką fazę, że wszytskim o tym przynudzam, wybaczcie ![]() A jakie Ty oglądasz i lubisz najbardziej?
|
|
|
|
#962 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Ja ostatnio mam fazę na The Vampire Diaries tam to dopiero są faceci
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chyba jestem dziwna, bo nawet nie kojarzę w większości, o jakich serialach rozmawiacie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nową koleżankę
![]() Btw. Olga, Damon jest mój (uprzedzam tylko) ![]() Osłuchałam się dziś tego angielskiego, masakra. Ale zrobiłam sobie jakiś arkusz z gazety wyborczej z ang r. z 2008 roku i miałam prawie wszystko dobrze (straciłam 0,5 punkta ). Modlę się o takie szczęście na maturze Teraz jeszcze lecą Heroes, a potem jadę z koleżankami. Uwaga! Od jutra pisze pracę maturalną, ale już tak na serio! Miłego niedzielnego wieczorka
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
No tak, wiem, mi też się to absolutnie nie podoba, ale ciekawie się to ogląda, przynajmniej mi. I mam lekki fetysz na punkcie tych wszytskich rozchełstanych koszul z podwiniętymi rekawami
![]() Aaaa, wiedzialam, że o czyms zapomnialam, TVD też uwielbiam, mam za sobą 4 odcinki i reszta czeka na po maturze Claaire, ja także jestem w Team Damon ale bez prawa własności, więc nie wchodzę Ci w drogę ![]() Dobra dziewczyny, zmykam napisać parę wypracowań maturalnych z francuskiego, obijalam się całe dwa dni to teraz mam. |
|
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja podstawowy, ustny mam w szkole z oddziałami dwujęzycznymi i boję się jak cholera ![]() Spoko dziewczyny, lubię Damona bardzo, ale chyba wolę Stefana, zwłaszcza odkąd przestał być Edwardem II ![]() Swoją drogą dowiedziałam się, że to, co nam zalinkowała star15 to nie jest piosenka Marilyn, tylko April Stevens, ale przez youtube wszyscy przypisują ją Monroe internet kłaaaaaaaamie.
|
|
|
|
|
#967 |
|
Konto usunięte
|
martalaguapato Ty w avie? Śliczny kolor włosów :zakochany:
|
|
|
|
#968 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale niektórzy ludzie potrafią bardzo zniechęcić do planów ![]() a Ty czemu zaczęłaś się wahać? Cytat:
) ale sympatyczny oooj, czasem się zdarza zwątpić w jego cudownośc ![]() Cytat:
trudny kierunek owszem, ale spójrz ilu ludzi zmienia się na studiach z kompletnych nieuków, na systematyczne osoby z dobrą średnią, więc tym bardziej osoba, która uderza w taki kierunek da sobie radę, bo skoro na taki się dostanie, to już znaczy, że nie jest kompletnym nieukiem ![]() tak ja uważam. Cytat:
Cytat:
![]() ja osobiście nigdy nie podniecałam się aktorami/piosenkarzami. mogli mnie czymś zachwycić, spodobać mi się, ale nigdy nie pałałam do nich miłością i zawsze ze zdziwieniem patrzyłam na tych (a raczej TE ), które zakochiwały się w aktorach np.a może to dlatego, że jeszcze nie spotkałam odpowiedniego ?Cytat:
takie troszke erotyczne a może to znowu ja mam dziś jakiś erotyczny nastrój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś spotkałam się z tą panią i zaczęłyśmy sobie rozmawiać o tej prezentacji i mam notatki już jakieś, sklecę z tego wstęp i kawałek jednego podpunktu z konspektu no i za tydzień kolejne ![]() coś się chociaż ruszyło... Witam nową maturzystkę
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-03-21 o 19:37 |
||||||||
|
|
|
#969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skoro czasem, to tak jak każda |
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście oglądam 4 seriale. Gotowe na wszystko Chirurdzy Dr. House Pierwsza miłość. Chociaż drażni mnie czasami i muszę robić sobie co jakiś czas miesięczne przerwy.-------------- Dziewczyny, ale "Tango" jest fajną książką. Jak się śmiałam podczas czytania jej. Koniecznie przeczytajcie. -------------- No to tego, idę poćwiczyć, umyć się, nauczyć słówek na angielski i o 22.05 film na jedynce oglądać. Nie pamiętam tytułu. -------------- No i jeszcze chciałam powiedzieć, że oleję Was troszeczkę. ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że do matury jest tylko 42 dni, a muszę już z polskim ruszyć także... do czerwca?
|
|
|
#971 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
pozytywne, słyszysz? ![]() poza tym : pomysł studiowania dwóch kierunków jest realny, jak najbardziej lecz naprawdę trudny do wykonania, będzie Cię to kosztowało wiele wyrzeczeń i czasami nawet... łez i na koniec : oceny owszem czasami są przepisywane jeśli zgadza się liczba godzin wykładu/ćwiczeń i przede wszystkim materiał i nazwa danych zajęć (lecz w większości przypadków są one przepisywane) ale... gdy zaczną się dwie sesje na raz to na 'dzień dobry' nikt nic nie przepisze i możesz się ostro zdemotywować Pamiętaj P.O.Z.Y.T.Y.W.N.E myślenie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
czijo, tak, zdaję francuski rozszerzony, bo z tym i angielskim wiązę studia i przyszłość
![]() SamaraMorganx, dziękuuuję <rumieni się> tak, to ja i kolor mój, akurat on mi odpowiada, czego nie mogę powiedzieć o fakturze moich włosow ![]() blue_apple, dzięki za miłe przyjęcie, miałam nosa że to będzie super wątek ja też pozostaję w sferze zachwytów, uczucia zawsze lokowałam w realnych facetach ale mam parę kolezanek, ktore naprawdę regularnie to robią ![]() I muszę się z Tobą zgodzić- matura bzdura, dodam jeszcze- jak mało która DDPffffff wychodzi mi fr uszami. Też zmykam spać ![]() |
|
|
|
#973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja także cieplutko witam.
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
hejo ;*
przyszłam się tylko zameldować, że wróciłam cała do domu. i znikam.. orzechowych snów ;*
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?no ba, że super ![]() zrobiłam arkusz z biologii i jestem niezadowolona. czemu ja zawsze stawiam sobie takie wysokie progi i czemu ZAWSZE uważam, że mogłoby być lepiej? Pewnie nawet jakbym miała 90% to bym tak mówiła. wr. a może po prostu się nie nadaję do tej matury. przecież ja mam wiedzę, nie rozumiem czasem tylko o co im chodzi w tych pytaniach... mam ochotę powiedzieć brzydkie słowo, o. |
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór ;*
Nadrobiłam Was, dużo nie było ale nawet nie mam siły zacytować. Byłam dziś na rowerze, najpierw się zgrzałam, później mnie przewiało i w efekcie mam plaster rozgrzewający na barku. Bo się ruszyć nie mogłam, dalej nie mogę właściwie . A jeszcze ten plaster tak piecze, ała. 3 arkusze z matmy zrobiłam, jest dobrze. Jutro biologia, bo nie miałam czasu dziś. I muszę zrobić bibliografię + plan ramowy, a nie wiem jak. Nie mam już siły do tego. Ograniczyłam komputer, dopiero teraz dziś weszłam. Nawet na farmę ze dwa dni nie zaglądałam
|
|
|
|
#977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a pytań to ja nie rozumiem z czytania ze zrozumieniem z polskiego i przez to piszę milion zdań na jeden temat żeby trafić w to czego oni chcą ![]() dziękuję wszystkim za opinie ;* swoją drogą pewnie się nie dostanę i problem z głowy
|
|
|
|
|
#978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie mam głowy do niczego, wszystko mi z rąk leci, ale zaraz Was poczytam...Koleżanka dziewczyny kolegi (parę z Was wie, której - M ), ale w każdym razie znałam ją trochę, miałyśmy spory kontakt w wakacje, miała 3,5 h temuwypadek. Wyszła z domu (taka wieś pod samym miastem) i wpadła pod samochód. Jest cała połamana, nogi, ręce, żebra, miednica, kręgosłup w odcinku szyjnym, ale odrzuciło ją i uderzyła głową w taki wysoki murek. Zawieźli ją do Łodzi, bo oczywiście u nas nie mają nawet sprzętu...W każdym razie z nią źle ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dosłownie aż się trzęsę, ale spróbuję zaraz zrobić dwa zestawy z niemieckiego... Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-03-21 o 23:04 |
|||
|
|
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
Parodia kurcze..
![]() ciężko. smutna sytuacja, ale mogło być gorzej. chrześnica mojej mamy zginęła w taki sposób, na miejscu, chyba miała z 17 lat.. ![]() trzymam kciuki żeby teraz jak najszybciej dochodziła do zdrowia i Ty się trzymaj ;* co do prawa to ja historii nie znoszę, pamięci do dat nie mam i dlatego chyba nic z tego. a szkoda, bo argumentować potrafię jak nikt inny i jak chcę to każdego przegadam
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Żona mojego kuzyna miała podobną sytuację, jak miała chyba z 15 lat, szła chodnikiem z młodszą siostrą i malutkim bratem. Ona była tylko lekko poturbowana, siostra długo do siebie dochodziło, a brat zginął. Teraz miałby tyle lat co ja, zawsze to powtarza
![]() Właśnie ta P. też ma 17, rocznikowo 18, rok młodsza od nas... Na razie jest w bardzo ciężkim stanie, przez te obrażenia głowy
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny nawet nie mam czas, żeby więcej cytować... doba jak dla mnie jest za krótka...na nic nie mam czasu, ciągle jest coś. Chciałabym przespać kwiecień i maj. ![]() postanowienie: nie wchodzę na wizaż (chyba, że wieczorem). Miłego dnia
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymaj się...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry. ;**
Cytat:
i rzeczywiście to nie autorstwa Merylin Monroe, tylko Aphil Stevens.Cytat:
Będzie dobrze, każda z nas teraz ma załamkę odnośnie swojej wiedzy i umiejętności, ale kto jak kto, Ty nie powinnaś mieć wątpliwości, że Ci się powiedzie. jesteś zdolna, pracowita i masz zapał - czego chcieć więcej? Będę pałować jak jeszcze ponarzekasz! ![]() Justyna - przykra sytuacja... trzymaj się Mała. ;***Martyna, dzięki za kartkę. ;*** tym razem odpiszę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-22 o 15:22 |
||
|
|
|
#985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przykre, Justyna, trzymajcie się wszyscy (nawet sobie nie wyobrażam co teraz przeżywa M., jako jej bliższa koleżanka.. i co przeżywa rodzina Dziewczyny).. od śmierci mojego brata też zaraz miną już trzy lata..
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Martyna ja pamiętam dzisiaj wyszłam po 15 ze szkoły, ale jutro lub najpóźniej w środę kupię i wyślę Ci tą kartkę zajrzę wieczorem to się rozpiszę ;*
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Cytat:
i tak motam motam, żeby napisać wszystko co mogłoby być w kluczu, żeby trafić i w ten sposób zamiast odpowiedzieć jednym zdaniem to ja epopeje piszę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
parodia - trzymaj się
wracając do mnie ograniczam wizaż- na pól godziny dziennie,pewnie będzie to 20.00-20.30. muszę się uczyć! moje postanowienie to 40 zadań z mat dziennie! zobaczymy jak to wyjdzie... jutro mam spr z mat "zbiorówkę" niby powiedzial,że to z informatora maturalnego... tylko że do podstawy wg mnie są tam 43 zadania,wg niego 80... także dupa bo nie wiemy z czego to będzie! ehh lecę do nauki-ostatnio chodzilam taka rozkojarzona przez dziadka i kot(ma cukrzyce-dostaje insuline(pomyślalby ktoś,żeby kotu dawać insulinę?!)) i przez jakieś 1,5 miesiąca nie potrafilam się nauczyć slówek z ang! nic,zero! i teraz wszystkie co znam mi się pomieszaly,muszę sobie poprzypominać. ok lecę do mat,buziaki
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuźwa no! Boże z całego serca współczuję jej rodzinie i ogólnie najbliższemu otoczeniu. ---- dobra zrobiłam dużo zadań z matmy i muszę chwilkę odpocząć, lookne jeszcze coś i mykam.
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczęta i chłopców jak są
![]() Słuchajcie mam takie pytanie na które nie znajdę odpowiedzi na stronach cke itp ![]() Mianowicie: Macie jakieś pomysły co do książek mających coś wspólnego z tematem "problem relacji między pokoleniami" ? Myśle że siedzą tu mądre osoby i ktoś mnie chociaż trochę nakieruje...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

wprawdzie odkad jestem z moim obecnym kompletnie mnie nie biorą inni realni faceci, których spotykam, ale nadal nie potrafię się odzwyczaić od lecenia na postaci z seriali/filmów/ksiązek/fanficków a nawet bajek Disneya 

ja podstawowy, ustny mam w szkole z oddziałami dwujęzycznymi i boję się jak cholera

Nie mam głowy do niczego, wszystko mi z rąk leci, ale zaraz Was poczytam...