|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Cytat:
|
|
|
|
#962 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
mam nadzieje, że chociaż Wy zauważycie, że się tutaj zalogowałam, bo próbowałam już na innych portalach i mnie odsyłali do różnych wątków ;/ Ostatnio jestem chora, więc ciągle siędzę w domu i coraz więcej głupich myśli zawraca mi głowę. Mieszkam w Poznaniu, studiuję politologię na 1 roku i szczerze powiem Wam... czuję się strasznie samotna. Wiosna jakoś nie spowodowała, że czuję się lepiej ;/ Brakuje mi przyjaciółki i właśnie najlepiej takiej na żywo Chociaż bardzo przyjemnie byłoby poudzielać się na takim forum, o ile przyjmiecie mnie do swojego grona :P Bardzo chciałabym, żeby jakaś sympatyczna poznanianka się do mnie odezwała Mogłybyśmy razem chodzić na jogę, do kina, na basen itp. Jestem chętna, żeby aktywnie spędzać czas Pozdrawiam ! Życze Wam miłego wieczorku ![]() PS. Świetna pogoda ! :P |
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
przeciez ja to wszystko na kosciol oddam
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- izant a to swinie podle...ktore Cie odeslaly do innego watku? ![]() studiujesz zaocznie czy dziennie? na studiach w sumie powinno sie miec wielu znajomych ale wiemy ze nie zawsze tak jest. Tylko znowuś z daleka bo ja ze Ślaska...kurcze :p No Twoja strata niestety
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadaj do nas, a pewnie jakaś poznanianka się przytrafi. Bo obecnie ciężko ustalić kto skąd jest, tyle nas tu czasami pisze. A matka założycielka gdzieś zniknęła, żeby uzupełnić te dane Ale witamy i przyjmujemy do siebie ![]() Taaaak, tak. Na kościół ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Mam fajny pomysł - zróbmy listę, kto dokładnie skąd jest ( login, miasto, województwo). Co wy na to? A potem matka założycielka wklei ją do pierwszego postu i wszystkie nowe i stare koleżanki będą wiedziały do kogo się odezwać Obiecuję listę uzupełniać na bieżąco waszymi danymi ![]() Jestem geniuszem? ![]() Ja pierwsza! nice6irl - Bytom, woj. śląskie
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2010-03-30 o 18:07 |
|
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
jestes geniuszem
a ja powiem ze jestem jeszcze wiekszym i radze zeby kazda wpisala sobie swoja miejscowosc pod avatar
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#967 | |||
|
Konto usunięte
|
HEEEEJJJJJJJ!!!!!!
Słońce świeci a człowiek musi siedzieć w domu i pisać pracę a nawet jeśli jej nie pisze to reszta społeczeństwa pracuje albo ma jakieś kreatywne zajęcie heh i jeszcze się wkurzyłam bo mi zajęcia z salsy odwołaliCytat:
I co jest dziwne to mam 2cmwięcej w talii niż na początku, co mam nadzieję się cofnie. No ale to może być wina obżarstwa bo ostatnio jem niemiłosiernie![]() Cytat:
Zawsze myślałam że jestem w miarę szczupła a przy takich cyferkach zaczynam watpić przy 162 waże 51-53kg w zależności od obżarstwa a chwilowo walczę z talią żeby zejść poniżej 60 i sromotnie przegrywamCytat:
jakoś nigdy nie umiałam po lumpkach chodzic a zarówno ceny jak i rzeczy w galeriach sa przerażająceAaaaaa i też mam wrodzona nadzerkę |
|||
|
|
|
|
#968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jestes geniuszniejsza ode mnie ![]() tylko musialas na to wpasc akurat dzisiaj? Wiesz ze jestem dzis agentem specjalnym............... .i nie moge ujawnic prawdziwej osobowosci
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej Sehmet, nie dołuj mi się tutaj. To nie ten wątek My jesteś wesołe, roześmiane od ucha do ucha, a pisanie pracy to sama przyjemność. Czyż nie?
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2010-03-30 o 18:18 |
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
zamiast "osobowosci" mialo byc "tożsamosci"
![]() Hmm... ![]() albo niech juz bedzie ten Pomidor...jeden kit...w sumie i tak jestem za***ista bez wzgledu na nick, nie? ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
2) cooooooooo??? to wrodzona nadzerka istnieje??? a ja myslalam ze lekarz mi cos wkreca i tyle czasu nie chodze do gina toż to ja umre pewnie zaraz 1) nie ma problemu. 150zl sie nalezy
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidor! Kurde! Ja cię bardzo proszę, nie denerwuj mnie! Gdzie ty zaraz umrzesz, co? Na śmierć też trzeba zasłużyć
Idziesz się zapisać na wizytę do gina, po świętach. Masz kilka dni, by się nastawić psychicznie. Nic ci nie będzie kobieto, a wizyta się przyda, by uspokoić dupcię, nie? ![]() Kawałek naszej listy: nice6irl - Bytom, woj. śląskie izaant - Poznań, woj. wielkopolskie kselokss - okolice Rybnika, woj. śląskie CoffeeWithMilk - Szczecin, woj. zachodniopomorskie yellowsunshine - Łódź, woj. łódzkie Sehmet - Wrocław, woj. dolnośląskie nikolla87 - ? Madziarka.n - okolice Białegostoku, woj. podlaskie/ Warszawa, woj. mazowieckie Kachaaa - ? joyeuxe - Warszawa, woj. mazowieckie sayurii - Zabrze, woj. śląskie sonnewampire - ? Immenseness - Tarnobrzeg, woj. podkarpackie/ Sandomierz, woj. świętokrzyskie aureli - Warszawa, woj. mazowieckie chers - Tomaszów Mazowiecki, woj. łódzkie
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2010-03-31 o 13:04 |
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Mala Mi dobra pojde
|
|
|
#973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
No
![]() Przerabiam sobię tunikę Jutro będę w niej śmigać ![]() jeloł, a ty co tak siedzisz i nic nie naskrobiesz? Co u ciebie?
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Ni ma... cisza....
![]() kazdy pewnie czeka az ja sie wypowiem........ a ja nie mam niczego ciekawego do powiedzenia
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
nice6irl
aaa wiesz co, od paru dni akurat to tutaj wpadam, zaglądam i lecę do nauki bo mam koszmarnie dużo. ![]() No, ale musicie mi wybaczyć rzadkie udzielanie się, pomimo wszystko jestem z Wami! ![]() a co u Ciebie?
|
|
|
|
|
#977 | ||
|
Konto usunięte
|
Nicedziewczyno bardzo dobra lista i mam nadzieję że jeszcze się w przyszłości wydłuży
![]() Cytat:
notabene dzisiaj piaskowane i przyszykowane do wybielenia![]() Cytat:
2)ponoc istnieje przynajmniej u dwóch ginekologów ale z tego samego centrum zakazano mi cokolwiek z tym robić przynajmniej do okresu ciążowego ale że wybiłam z głowy lekarzowi jakąkolwiek chęć posiadania potomstwa to stwierdził że mam z tym zyć i sie nie przejmować
|
||
|
|
|
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już będziesz miała więcej wolnego czasu, to zapraszamy do większego zaangażowania się w wątek ![]() A u mnie - jakoś tam jest. Nie najgorzej. A dalej mam nadzieję, że będzie duuuuuuuuuuuużo lepiej Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bym chciała potomka z moim lubym, ale najpierw stabilizacja Nie lubisz bobasków? Ja za cudzymi też nie przepadam, lubię, ale na 15 min, potem mnie denerwują. Moje za to będę kochać. Ale i tak wolę dzieciaki, z którymi można podyskutować, a nie tylko przewijać pieluchy.
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja się dopisuję do listy, wpisuję dwa miejsca, bo jestem jedną nogą tu, drugą tam
![]() okolice Białegostoku (podlaskie) / Warszawa |
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko czekać na resztę dziewczyn
|
|
|
|
#981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
ale się opisały
4 strony musiałam nadrabiać a i tak się we wszystkim nie połapałam nie było mnie jakiś czas bo napięty grafik, a dziś to padam z nóg, tyle świątecznych przed-porządków i na dodatek gardło całe czerwone i bolące, a za 3 dni wyjazd na święta pomijam już fakt, że mam takie wory pod oczami jakbym pod każdym okiem worek ziemniaków nosiła, na dodatek fioletowy![]() co do ginekologa to ja raz byłam, ale doktorka nie kompetentna i więcej już nie poszłam ![]() btw. witam nowe dziewuszki i tam co do tej listy, to ja Tarnobrzeg/Sandomierz oblegam![]() mam nadzieję, że wszystko napisałam <(i tu powinna być emotikonka która pokazuje, że myśli, ale w planszy jej nie ma )>no i najgorsze, PMS się zaczyna ![]() aaa i widzę, że o macierzyństwie dyskutujecie... mnie też dzieciaki nie ruszają-chyba że widzę ich krzywdę, ale instynktu to ja nie czuję i jakbym teraz mamusią miała zostać to bym się chyba załamała.
http://immenseness.blogspot.com/ 'Bizarre is good!![]() Bizarre has hardly any...' Edytowane przez Immenseness Czas edycji: 2010-03-30 o 22:00 |
|
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero jak poznałam mojego tż to zapragnęłam zostać żoną i matką ![]() Cytat:
![]() Najlepiej zasięgnąć rady u specjalisty, zwłaszcza, że jutro masz trochę wolnego, to możesz podejść gdzieś i spytać. To może być jakieś uczulenie czy coś takiego.
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu ja także należę do tych nielicznych kobiet. Mój kochany TŻ na dziecko nie naciska (chwała mu za to), mamy dokładnie to samo zdanie w tej kwestii, tzn. dziecko = mega wydatki, odpowiedzialność, uwiązanie, itp. Z drugiej strony.. dziecko to owoc Naszej miłości.. więc być może za kilka lat jednak postanowimy je mieć, kto wie..
|
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że gdyby były takie pieniądze, za które mogłabym się utrzymać z tż, gdyby było mieszkanie, to są zaręczyny, ślub, dziecko. Ale nie ma tego, a sprawy finansowe są bardzo ważne. Zwłaszcza, że tż jeszcze nie ma stałej pracy, a ja mam studia (jeszcze 2,5r). I niestety to wszystko hamuje. Jakby tylko się znalazły te pieniądze, gdybym miała dobrą pracę - wtedy wszystko byłoby inaczej
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam z zakupów i piwka z tż obkupiłam się trochę niestety fundusze ograniczone.w ogóle to zrobiłaś mi teraz ochotę na kawę i ciacha! ale o tej porze
Edytowane przez sayurii Czas edycji: 2010-03-30 o 23:10 |
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdź się na liście, na tej stronie gdzieś jest, czy dobrze wypisałam twoje dane. A co ciekawego kupiłaś? Pokaż ![]() Ja kupiłam dzisiaj tylko jedną tunikę w lumpku. Przerobiłam ją trochę, tzn. zrobiłam dekolt i wszyłam dwa guziczki
|
|
|
|
#988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
cześć kochane
dopisuję się do listy - aureli warszawa mazowieckie
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nareszcie butki kupiłam Wyglądam w nich jak kaczucha, ale przynajmniej juz nie muszę pomykać w kozakach no a tak poza tym to bluzkę, torebkę, chustę i trochę biżuterii. mam słabość do tej z h&m ![]() może jutro wkleję jakieś zdjęcia jak mi się będzie chciało ale Ty tez pokazuj swoją, jestem ciekawa tej tuniki !
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

mam nadzieje, że chociaż Wy zauważycie, że się tutaj zalogowałam, bo próbowałam już na innych portalach i mnie odsyłali do różnych wątków ;/
Mogłybyśmy razem chodzić na jogę, do kina, na basen itp. Jestem chętna, żeby aktywnie spędzać czas 

i na dodatek gardło całe czerwone i bolące, a za 3 dni wyjazd na święta